Romariooo je napisao/la:ne bi nidjo trebalo biti problema sad oko sanheza, 99 posto je izgleda da ce doci
a to za fabregas meni je nekako vise i smucilo se, i da covjek dodje ne znam sta onda,
xavi iniesta su prvi pikovi, ako fabregas bude njihova prva zamjena igrat ce dosta i on, ali onda tiago je tek cetvrti izbor i mozemo ga odmah halaliti, i to sve pod uslovom da keita ode
druga varijanta je da iniesta igra krilo, al onda opet na klupu ide pedro, a na klupi bi pored njega bili i sanchez i afelay
treca neka moguca opciaj je da cesc igra zadenjg veznog, al onda bi klupirani bili sergio i maskerano
kako god okrenes, prosto nemoguca misija je uklopiti cesca bez prodaje 2-3 sjajna igraca tipa maskerano, tiago, afelay, a to bi bilo jako glupo, hebo ih cesc
Pa eto izgleda da je rijesena stvar,ali eto,treba pricekati jos sutra,prekosutra kad bi to trebalo biti i definitivno.
Xavi i Iniesta se ne trebaju spominjati,oni su naravno prvi igraci i najvazniji u sredini.Busquets se s njima sjajno uklopio,pa i Mascherano,iako sam sumnjao u njega,covjek me demantovao strasno.Jos smo se uvjerili da obojica,i Bus i Mascherano mogu igrati sjajno i stopera,Mascherano nesto bolje,jer je jaci.
Dolaskom Sancheza,imali bi u napadu,pored njega trojac Messi,Villa,Pedro,tu je i Affelay.Bojan bi mogao vrlo lako otici,Jeffren takodje,znaci ostaju njih petorica.
U sredini pored Xavia,Iniesta,Busa i Mascherana(ova 2 mogu i stopera ako zatreba) imas Keitu i Thiaga.Iako je Thiago malo igrao,kad jeste,mogli smo vidjeti sta on moze i kakav je potencijal i u kakvoj igraca moze izrasti,samo kao sto rekoh,treba mu utakmica.A ima i Affelay koji moze i centralnog igrati.
Dovodjenjem Fabregasa,dobili bi sirinu na klupi,jer bi uvijek imali sjajne igrace koji mogu uvijek dostojno zamjeniti ove koji vec igraju.Bas kao sto kazes,moze Iniesta na krilo otici,Fabregas u sredini sa Xaviem,mogu i sva 3 zajedno u sredini,ako je neka bunkeraska ekipa protiv koje igraju,a dosta ih je.
Prosle godine je mali roster igraca bio,momci su pregurali sezonu,bilo je dosta krpljenja raznih pozicija,pogotovo u odbrani.
Samo mi smeta ovo preseravanje sa Fabregasom,svima je dosadilo vise i bilo bi lijepo da se to rijesi.Prosle godine sam stvarno htio ga vidjeti u Barci,ali sad je tu Thiago,pokazao je sta moze.Iako je Fabregas eto,vec izgradio svoje ime,ali i Thiago ce ako Bog da,i to u Barci.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club