ako se ne varam, 5 asistencija i 2 gola u zadnjih 6 utakmica

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jest, na prevaru došao u Juventus i igra u prvoj postavi. Daj ne sramoti se više neznalico.exorciiist je napisao/la:Kako ovaj momak zna zamazat oci ljudima..to je nevjerovatno.
Najjaci su oni sa pricom "Ali nas Princ nema s kim igrati"![]()
I Medo je hladno mogao imati dvije asistencije protiv Belgije da su Milan i Edin pogodili glavom,a i Mire je mogao na kontu imati jos koju asist.da su se pogadzali ziceri nakon njegovih lopti,Vedina stativa protiv Esytonije,Dzekina precka i jos jedna snsa na istoj utakmici,kao i nekoliko puta vecerasrope11 je napisao/la:Mozemo mi pricati "lako je njemu protiv laksih", ali cinjenica je da mi ni tu pisljivu Estoniju i Kipar ne bi dobili bez njega, 99% nasih sansi su isle preko njega.
ako se ne varam, 5 asistencija i 2 gola u zadnjih 6 utakmica
jasmin10 je napisao/la:Odjavi se samJohnCleese je napisao/la:
To decko il imas praznu glavu ili ozbiljnih problema u glavi. Jedno je misljenje, druga stvar je pljuvanje konstantno bez razloga i sa razlogom.exorciiist je napisao/la:Nemoj da ikad vise cujem da ovog lika zovete "Princ".
Veliki Totti moze bit princ, a ovaj ublehas iz Kalesije to definitivno nije!
Nisi ti precjenio Medunjanina s obzirom na stav koji imaš o njemu nego si podcjenio Kipar,.Mislim,nisu sad oni ekipa od koje treba strahovati ali daleko od toga da su amateri koje trpaju redovno,recimo u zadnjih pet godina samo im je Belgija uvalila više od tri gola na jednoj utakmici,.Peace je napisao/la: Priznajem pogriješio sam za tenka meduna, jer sam ga precjenio i mislio da je bolji od kiparskih amatera... ali normalno mogu naci sijaset postova u kojim pisem da je bolje po nas da se oproste on i beskorisnjak i martinelak aka milion golova u bundesci... jer su stetni po nas....
No, koliko ce princa kod grka zaustaviti... stopopulosprincopulos mozda.... ali zato se zeljno očekuje uriniranje po gibraltaru....
I dok dzeko igra mi možemo nekog pobjediti.... bez njega nikog.... bez princa smo igrali i redovno pobjedjivali (zagrada je tu da ne pomisli neki intelektualac da smo jači npr sa cocom nego princom) i dzeko je trpao...
JohnCasey je napisao/la:veceras je vama hejterima spermom zamazao oci
Apsolutno. Sva nasa taktika, protiv bilo koga treba da se svede na jedno: omoguciti Pjanicu loptu i, sto je jos vaznije, prostor. Da je Dzeko bio koncentrisaniji, sinoc je mogao zabijeziti brat bratu, sedam asistencijamarconato je napisao/la:Pjanića treba rasteretiti, da ne kazem osloboditi svih defanzivnih obaveza! Dati mu slobodu u igri i "osigurati" minimalno jednim trkacem (Bešić), kojeg ne treba mnogo da interesuje protivnicka polovina...![]()
Ovo sa Medunjaninom je sabotaza!
Idealna kombinacija su Bešić i Pjanic i ispred njih Milicevic. Napokon bi imali pokretljiv i kreativan vezni red.hurem je napisao/la:Iako nije bio na nivou kao recimo protiv Estonije opet je mogao upisati 5,6 asistencija i gol, dva.
Kao sto sam i ranije naglasavao, Pjanic ne moze igrati 10-ku i ledjima okrenut golu...on mora organizovati igru. Molim te Mesa shvati to vec jednom.
Odmorit ćeš sedam dana.Rule_hz je napisao/la:cuj ti ovog **** iz zavidovica **** ti luka modric i medunjanih sestru u bradavicu