Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rope11
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la rope11 » 10 okt 2016, 23:22

Mozemo mi pricati "lako je njemu protiv laksih", ali cinjenica je da mi ni tu pisljivu Estoniju i Kipar ne bi dobili bez njega, 99% nasih sansi su isle preko njega.

ako se ne varam, 5 asistencija i 2 gola u zadnjih 6 utakmica :thumbup:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 10 okt 2016, 23:25

exorciiist je napisao/la:Kako ovaj momak zna zamazat oci ljudima..to je nevjerovatno.
Najjaci su oni sa pricom "Ali nas Princ nema s kim igrati" :D :D
Jest, na prevaru došao u Juventus i igra u prvoj postavi. Daj ne sramoti se više neznalico.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

MiiisssskeeBh
Kontakt:

Post Postao/la MiiisssskeeBh » 10 okt 2016, 23:30

rope11 je napisao/la:Mozemo mi pricati "lako je njemu protiv laksih", ali cinjenica je da mi ni tu pisljivu Estoniju i Kipar ne bi dobili bez njega, 99% nasih sansi su isle preko njega.

ako se ne varam, 5 asistencija i 2 gola u zadnjih 6 utakmica :thumbup:
I Medo je hladno mogao imati dvije asistencije protiv Belgije da su Milan i Edin pogodili glavom,a i Mire je mogao na kontu imati jos koju asist.da su se pogadzali ziceri nakon njegovih lopti,Vedina stativa protiv Esytonije,Dzekina precka i jos jedna snsa na istoj utakmici,kao i nekoliko puta veceras :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 10 okt 2016, 23:36

Priznajem pogriješio sam za tenka meduna, jer sam ga precjenio i mislio da je bolji od kiparskih amatera... ali normalno mogu naci sijaset postova u kojim pisem da je bolje po nas da se oproste on i beskorisnjak i martinelak aka milion golova u bundesci... jer su stetni po nas....

No, koliko ce princa kod grka zaustaviti... stopopulosprincopulos mozda.... ali zato se zeljno očekuje uriniranje po gibraltaru....

I dok dzeko igra mi možemo nekog pobjediti.... bez njega nikog.... bez princa smo igrali i redovno pobjedjivali (zagrada je tu da ne pomisli neki intelektualac da smo jači npr sa cocom nego princom) i dzeko je trpao...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 10 okt 2016, 23:40

jasmin10 je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la::kafa:
Odjavi se sam
:ljepota: :kafa:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 10 okt 2016, 23:42

Nemoj da ikad vise cujem da ovog lika zovete "Princ".
Veliki Totti moze bit princ, a ovaj ublehas iz Kalesije to definitivno nije!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 okt 2016, 00:06

Pjanic odigrao utakmicu protiv Kipra u velikom stiklu. odlicne dvije asistencije...cestitke!

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 11 okt 2016, 00:08

Bez njega ne bi gola dali. Nikome.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 okt 2016, 00:09

exorciiist je napisao/la:Nemoj da ikad vise cujem da ovog lika zovete "Princ".
Veliki Totti moze bit princ, a ovaj ublehas iz Kalesije to definitivno nije!
To decko il imas praznu glavu ili ozbiljnih problema u glavi. Jedno je misljenje, druga stvar je pljuvanje konstantno bez razloga i sa razlogom.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 okt 2016, 00:18

Majstore!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 11 okt 2016, 00:59

Peace je napisao/la: Priznajem pogriješio sam za tenka meduna, jer sam ga precjenio i mislio da je bolji od kiparskih amatera... ali normalno mogu naci sijaset postova u kojim pisem da je bolje po nas da se oproste on i beskorisnjak i martinelak aka milion golova u bundesci... jer su stetni po nas....

No, koliko ce princa kod grka zaustaviti... stopopulosprincopulos mozda.... ali zato se zeljno očekuje uriniranje po gibraltaru....

I dok dzeko igra mi možemo nekog pobjediti.... bez njega nikog.... bez princa smo igrali i redovno pobjedjivali (zagrada je tu da ne pomisli neki intelektualac da smo jači npr sa cocom nego princom) i dzeko je trpao...
Nisi ti precjenio Medunjanina s obzirom na stav koji imaš o njemu nego si podcjenio Kipar,.Mislim,nisu sad oni ekipa od koje treba strahovati ali daleko od toga da su amateri koje trpaju redovno,recimo u zadnjih pet godina samo im je Belgija uvalila više od tri gola na jednoj utakmici,.

O utakmici sa Grckom u svoje vrijeme i ako sam uvjeren da su i oni svjesni da je jako bitno u igri naše reprezentacije zaustaviti Pjanica jer bez njega rijetko šta iskreiramo,.

Dzeko uvjek igra,rijetke su utakmice koje je propustio tako da ne vidim razlog zbog cega je to Pjanic odgovorniji od njega za poraze u Belgiji ili recimo za onaj u Irskoj,.Kad dobijaju rade to kao ekipa,kad gube,gube kao ekipa..Igrao se ovdje fudbal i prije Dzeke,dobijale se utakmice,jednoj Španiji se držao gard na Bilinom ali i na Mestalji recimo bili na minut od pobjede,.Tukla se tada respektabilna Norveška,Danska ginula za bod na Koševu,.Neke generacije koje nisu imale ni približan broj igraca reputacije poput današnjih su bile jako blizu plasmana na veliko takmicenje,.Evo ti svjež primjer ovaj kup u Japanu,druga postava odigra sasvim pristojne utakmice,.

Ja sam poslije Bole kontao gotovo je,gdje da nadjemo opet ovakvog golgetara u nacionalnom timu a onda dodje Dzeko kad smo se najmanje nadali i postade apsolutni rekorder..

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 11 okt 2016, 01:56

Nas ubjedljivo najbolji igrac i top10 veznjaka svijeta u ovom trenutku. :kafa:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 11 okt 2016, 07:23

Nas najpametniji igrac na terenu :clap:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 11 okt 2016, 09:56

JohnCasey je napisao/la:veceras je vama hejterima spermom zamazao oci
:kralj:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 okt 2016, 10:29

Pjanića treba rasteretiti, da ne kazem osloboditi svih defanzivnih obaveza! Dati mu slobodu u igri i "osigurati" minimalno jednim trkacem (Bešić), kojeg ne treba mnogo da interesuje protivnicka polovina... ;)
Ovo sa Medunjaninom je sabotaza!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 11 okt 2016, 11:47

marconato je napisao/la:Pjanića treba rasteretiti, da ne kazem osloboditi svih defanzivnih obaveza! Dati mu slobodu u igri i "osigurati" minimalno jednim trkacem (Bešić), kojeg ne treba mnogo da interesuje protivnicka polovina... ;)
Ovo sa Medunjaninom je sabotaza!
Apsolutno. Sva nasa taktika, protiv bilo koga treba da se svede na jedno: omoguciti Pjanicu loptu i, sto je jos vaznije, prostor. Da je Dzeko bio koncentrisaniji, sinoc je mogao zabijeziti brat bratu, sedam asistencija :mrgreen: U strasnoj je formi :thumbup:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 11 okt 2016, 12:17

Iako nije bio na nivou kao recimo protiv Estonije opet je mogao upisati 5,6 asistencija i gol, dva.

Kao sto sam i ranije naglasavao, Pjanic ne moze igrati 10-ku i ledjima okrenut golu...on mora organizovati igru. Molim te Mesa shvati to vec jednom.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 okt 2016, 12:53

hurem je napisao/la:Iako nije bio na nivou kao recimo protiv Estonije opet je mogao upisati 5,6 asistencija i gol, dva.

Kao sto sam i ranije naglasavao, Pjanic ne moze igrati 10-ku i ledjima okrenut golu...on mora organizovati igru. Molim te Mesa shvati to vec jednom.
Idealna kombinacija su Bešić i Pjanic i ispred njih Milicevic. Napokon bi imali pokretljiv i kreativan vezni red.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 11 okt 2016, 13:11

cuj ti ovog **** iz zavidovica **** ti luka modric i medunjanih sestru u bradavicu :twisted:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 okt 2016, 13:30

Rule_hz je napisao/la:cuj ti ovog **** iz zavidovica **** ti luka modric i medunjanih sestru u bradavicu :twisted:
Odmorit ćeš sedam dana.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Baci13, Google Adsense [Bot], guillermo, jasmin10, Zglavkar i 36 gostiju.