sb1996 je napisao/la:miki651 je napisao/la:sb1996 je napisao/la:Nek i vi vidite kako je nama bilo u 2 hercegovacka derbija

misliš na penal za Zrinjski u zadnjoj minuti protiv vas? A nije dosuđen. A ne sazivamo presice ne plačemo ko vi. Ili misliš na vâšu publiku sa nekim naljenicama od političara..ti isti političari i ta ista stranka sve vam je izgradila i stadion i dvoranu, sad vam ne valja?
Kako ne plačeš kada sada kmečiš na ovog Valjica...
Misliš na one penale: prvi koji je zabio vaš ljubimac Crnov
i onaj u 3:4 utakmici?

Tako je, sve nam izgradila, naši poduzetnici nisu zasluzni ni za NK ni HKK ni stadion ni dvoranu?
Hahah smiješan si brate

Majstore jedno je kad ti daje lovu privatnik a drugo kad ti npr.Gilja daje iz EP HZ HB ili HT-a sto je bio tada slucaj kod vas.Vi ste pravili dvoranu i stadion i od te love a mi nismo imali za germe,vodio nas je covjek (Bata Puljic)bez noge koji je imao obican kafic a dvorana je samo misaona imenica.
Stovse tice sudaca hajmo onda se vratiti jos natrag kad na Pecari Siroki daje gol u 90+ za 1-1 nakon faula koji se desio 20 metara na polovini Sirokog a izveden 10 metara u polju Zrinje.I tada nikom nista cak i novinari ni da spomenu.
Ja mogu razumjeti greske sudaca i one su normalne i bilo ih je i u nasu korist.I prvi ja sam sa tribina bio uvjeren da je penal na Todoru bio a na Mesi nije ali ispade obrnuto.S tim da se na TV vidi da je ocit faul na Todoru van 16 m ali je za crveni karton .Kaze Valjic grac pokupio loptu ispred Todora a lopta nije uopce promjenila smjer uz cisto podapinjanje.Ja bih cak i vise kaznio pomocnog suca koji je bio bukvalno na 2 metra kad je Mesanovic srusen i ni pocesao se nije.Da je on reagovao Valjic bi morao svirati penal.
U Tuzli nam Sloboda daje gol nakon ragbijaskog faula i gubimo 2 boda,u Bjeljini cist gol ponisten zbog nepostojeceg zaledja opet gubimo 2 boda ,penal za Celik na BP protiv nas bi bio smjesan da nije zalostan i jos -2 boda a protiv Metaleghea sudija ponistava cist gol ne pustivsi prednost iako nije stigso ni pistaljku stavit u usta a pomocni je vec trcao na centar,doduse tu tekmu nismo ni zasluzili ni bod ali da je bilo 1-1 tko zna kako bi zavrsilo,pa onda ovo protiv Zelje.Ja sam o sucima ovako pisao i kad smo dobijali npr Krupu 3-1 jer je preocito sta rade.Mi mozemo i hocemo i protiv sudaca ali bola dosta vise suplje o sudjenju u korist Zrinje.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"