geronimo je napisao/la:Imam je'nu opasku što se Mariona tiče

nešto mi je slab kod radovanja nakon postignutog gola. Statičan, prazan, ne pokazuje pretjerano emocije...pa ebem ga ja (ne njega, gluho bilo

) mrsko mu da potrči i kada dadne evro-gol.

Mora se tu popraviti, jelde Klare? Dobro ne mora baš k'o Shearer ili pokojni Mance, moRe recimo....hm, k'o Klose

:
Svaka čast na zapažanju!

Tema o kojoj bi se moglo dosta diskutovati, a evo ja ću iznijeti neke svoje argumente zašto je to tako.
Imam je'no 3 tačke:
1.Postizanje golova mu postala neka rutina, s takvom lakoćom zabija kad god hoće, pa jednostavno čovjeku svejedno bude, eto uradi onaj torero, eto samo toliko da ne bi baš ono bilo bezveze, eto samo ono radi.., znaš šta hoću da ti kažem, inače on bi najradije odmah do centra.
2.Eto kad dadne evro-gol čovjek se baš ono poželi istrčati

, recimo nije dugo dao glavom, pa ono protiv tvog Cluberea, i baš me iznenadi kako zada sprint

, ali ne dopustiše mu suigrači

... I tako uvijek kad se Mario zada, jednostavno mu ne dopuštaju. Zašto?
Pa izgleda da neki jedva čekaju da prigrle lipog Mariana.
3.Puno trči, pa neće da se još dodatno troši, zna rasporediti snagu tokom cijelog meča

, vidimo Ryberia koliko se raduje, koliko bespotrebno trči prilikom slavlja, a šta bude

, pa čovjek plati danak tako što sam sebi podapinje oko 70 i neke.
A ozbiljno Alaba je strahovito brz, jest da mu dosta treba do te tehnike Robbena i Riberya, ali trenutno je među najbržim u našem timu, ako ne i naj.

Kad ovo(

) stavim znaj da sam ozbiljan.
A Buyten je elegantniji od Stubera kako god okreneš.
Eto ja bih više volio Reusa, pa nek' se on i Robben nekako dogovore oko tih povreda

, da ne budu zajedno odsutni, kao recimo stražari negdje, jedan radi noć, drugi drugu i tako, pa da nekad ne dođe do zabune, pa dođu istu noć, a sljedeće lopovi haraju.
Ali jest da mi Reus izgleda onako krhak, ali čini mi se da je odigrao skoro sve utakmica otkako je u prvom timu.
A Gotze mi je isuviše
žut, Neuera su primili

, ali secko imaju li ultrasi snage za još jednog.
Kažem opet, priželjkujem Reusa, Gotzea ne prihvatam, mada bi se i tu navikao, ali prva želja je Reus.