Ali se i ušunjao majstorski, danas nije ništa išlo.vm22 je napisao/la:Jos mi pred ocima Okicevo driblanje golmana
Mi svakako moramo uzeti nekoga na strani od konkurenata za opstanak.
Ali se i ušunjao majstorski, danas nije ništa išlo.vm22 je napisao/la:Jos mi pred ocima Okicevo driblanje golmana
Meni je ipak Vladin promasaj vrhunac.mujoisuljo je napisao/la:Ali se i ušunjao majstorski, danas nije ništa išlo.vm22 je napisao/la:Jos mi pred ocima Okicevo driblanje golmana
Jest vala, znao je da ce ovaj vracat golmanu. Ali kad je primio loptu vidio sam je bio u golumujoisuljo je napisao/la:vm22 je napisao/la:Jos mi pred ocima Okicevo driblanje golmana
Ali se i ušunjao majstorski, danas nije ništa išlo.
Mi svakako moramo uzeti nekoga na strani od konkurenata za opstanak.
uvijek sam se divio tvojim usporedbamarodjak je napisao/la:sta ces bola care rasformirati,znaci po tebi sve razjebati pa ponovo iz pocetka i onda sigurno postajemo BH Manchester
To bi ti isto bilo da si napravio kucu i krov ti curi i onda da neko kaze;"Srusi bola kucu pa ponova i onda kad napravis novu krov ti nece sigurno curiti
![]()
Puno je lakse popraviti stanje (onako u hodu)nego sve iz pocetka
Jeste lose ovo danas bilo(najvise rezultat) ali nije to crno toliko da se sada treba klub razjebati.Malo je teren bio ****,malo su se ovi iz Gradine borili ko lavovi a malo smo i mi podbacili(narocito borbenoscu i agresivnoscu prije svega u pocetku utakmice)Treba dobiti Gabelu u gostima i rijesili smo problem.A ne vjerujem da ce tako lahko izaci ovi klubovi iz vrha sa nama.Ja vjerujem da mozemo sve domace utakmice dobiti (samo ako budu dali sve od sebe)Danas su igrali jedno 60% od onoga kako mogu.Gabela ako kuci izgubi sljedecu od Sarajeva,jednom nogom su u "grobu"
Forza VELEZ
vm22 je napisao/la:uvijek sam se divio tvojim usporedbamarodjak je napisao/la:sta ces bola care rasformirati,znaci po tebi sve razjebati pa ponovo iz pocetka i onda sigurno postajemo BH Manchester
To bi ti isto bilo da si napravio kucu i krov ti curi i onda da neko kaze;"Srusi bola kucu pa ponova i onda kad napravis novu krov ti nece sigurno curiti
![]()
Puno je lakse popraviti stanje (onako u hodu)nego sve iz pocetka
Jeste lose ovo danas bilo(najvise rezultat) ali nije to crno toliko da se sada treba klub razjebati.Malo je teren bio ****,malo su se ovi iz Gradine borili ko lavovi a malo smo i mi podbacili(narocito borbenoscu i agresivnoscu prije svega u pocetku utakmice)Treba dobiti Gabelu u gostima i rijesili smo problem.A ne vjerujem da ce tako lahko izaci ovi klubovi iz vrha sa nama.Ja vjerujem da mozemo sve domace utakmice dobiti (samo ako budu dali sve od sebe)Danas su igrali jedno 60% od onoga kako mogu.Gabela ako kuci izgubi sljedecu od Sarajeva,jednom nogom su u "grobu"
Forza VELEZ![]()
Nemoj care tako, neznam jesi li bio na utakmici ali meni se Vlada borio ko lav.U drugom poluvremenu sam bio na tribini par metara od njega i gledao sam svaku akciju sa par metara.Jučer je jednostavno bio baksuzan dan, ja nisam uopšte toliko razočaran igrom, možda od pojedinaca ali nikako ne od svih.Kodro i Zolj su juce najvise podbacili i trebalo bi malo rotirati iducu tekmu, takođe Šišić i ovaj iz Slavije su klocevi i nisu nikakva pojačanja.Crvenarmija je napisao/la:Ovo nema veze sa pravim klubom.Umjesto da uzmu gradini bodove i osiguraju opstanak jer je ovo bila posljedna "laksa" utakmica oni se zajebavaju i poigravaju sa njima.Kad smo dali gol odmah smo trebali i drugi dat a ne njima prepustit sredinu terena.I naravno kad ne das gol na vrijeme slijedi kazna.Danas su svi zakazali osim malog Letica i Merzica koji su se jedini borili.Ostali jedno veliko 0.Cemalovic se umislio previse da je on neki igrac a nemoze opucat po golu.Okic danas najgori po meni.Nije se otvarao na strani,nije probijao a sto je najgore krije se iza beka Gradine.Za nepovjerovat.I nemojte govoriti da se Vlada borio.Danas nista nije pokazao,nije nijedan centarsut dobro ubacio.I on se uklopio u ovo sivilo od ekipe ako se tako moze i nazvat.Kakve sanse,stavam je ljudi.Imali 2 stopostotne sanse protiv posljedne ekipe lige.I to vama dobroVi ste zadovoljni sa time
Onda neznam stvarno sta ocekivati protiv ekipa iz vrha.Sad ocekujemo da cemo izvuci pozitivan rezultat protiv Olimpica a nemozemo Gradinu dobiti
Dajte ne budite smijesni vise,nemojte zavaravati sebe jer dokle god ovako budemo prosipali bodove protiv malih ekipa nikad necemo biti u vrhu.Postalo je smijesno gledati kako se Velež mući sa malim ekipama.Svake godine je isto,dvije pobjede i dođe euforija ali onda porazi i sve ode u pm.Dokle god ima lopova i lažova u upravi a ne nekih obrazovani ljdi ili legendi ovo je nasa realnost.Samo gledaju odakle ce pare uzeti.Neznam stvarno sta vise ocekivati od ovog Veleža.Sada slijedi Olimpic bilo bi dobro da nas ne nabiju.Izvuci nekako pozitivan rezultat ali tesko
Sa ovakvom igrom kao danas blizi nam se federalna liga.Odavno je trebalo sve rasformirati i poceti iznova sve.Ne zivi se od stare slave,to moramo jednom i zauvijek skontati