RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mujoisuljo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mujoisuljo » 30 mar 2013, 22:52

vm22 je napisao/la:Jos mi pred ocima Okicevo driblanje golmana :x
Ali se i ušunjao majstorski, danas nije ništa išlo.

Mi svakako moramo uzeti nekoga na strani od konkurenata za opstanak.
Zadnja izmjena: mujoisuljo, dana/u 30 mar 2013, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 30 mar 2013, 22:53

mujoisuljo je napisao/la:
Meni je ipak Vladin promasaj vrhunac. :roll:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 30 mar 2013, 23:03

mujoisuljo je napisao/la:

Mi svakako moramo uzeti nekoga na strani od konkurenata za opstanak.
Jest vala, znao je da ce ovaj vracat golmanu. Ali kad je primio loptu vidio sam je bio u golu :roll: :x

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 30 mar 2013, 23:17

Ba s kao sto sam i ocekivao, kada se pobjeda upise unaprijed, onda nesto lose krene. Nisam bio na utakmici, ali citajuci sve izvjestaje napravio sam sebi sliku u kojoj smo opet promasili 4-5 100%-tnih prilika. To nam se jednostavno ne smije desavati, ali se ponavlja iz kola u kolo. Napadaci moraju poceti zabijati 2-3 gola po utakmici jer zaista imamo sredinu koja to moze omoguciti.

Glupo je sada pisati da smo nakon ovog boda kandidati za ispadanje. Jos se nista ne zna i ima jos dosta utakmica do kraja. Moramo podhitno popraviti realizaciju, jer sa ovakvom odbranom ne mozes igrati na rezultat i ne davati golove. Gol vise mora biti prioritet ove ekipe i tako treba igrati u svakoj utakmici , bez obzira ko je sa druge strane.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 30 mar 2013, 23:33

Ovo nema veze sa pravim klubom.Umjesto da uzmu gradini bodove i osiguraju opstanak jer je ovo bila posljedna "laksa" utakmica oni se zajebavaju i poigravaju sa njima.Kad smo dali gol odmah smo trebali i drugi dat a ne njima prepustit sredinu terena.I naravno kad ne das gol na vrijeme slijedi kazna.Danas su svi zakazali osim malog Letica i Merzica koji su se jedini borili.Ostali jedno veliko 0.Cemalovic se umislio previse da je on neki igrac a nemoze opucat po golu.Okic danas najgori po meni.Nije se otvarao na strani,nije probijao a sto je najgore krije se iza beka Gradine.Za nepovjerovat.I nemojte govoriti da se Vlada borio.Danas nista nije pokazao,nije nijedan centarsut dobro ubacio.I on se uklopio u ovo sivilo od ekipe ako se tako moze i nazvat.Kakve sanse,stavam je ljudi.Imali 2 stopostotne sanse protiv posljedne ekipe lige.I to vama dobro :?: Vi ste zadovoljni sa time :?: Onda neznam stvarno sta ocekivati protiv ekipa iz vrha.Sad ocekujemo da cemo izvuci pozitivan rezultat protiv Olimpica a nemozemo Gradinu dobiti :roll: Dajte ne budite smijesni vise,nemojte zavaravati sebe jer dokle god ovako budemo prosipali bodove protiv malih ekipa nikad necemo biti u vrhu.Postalo je smijesno gledati kako se Velež mući sa malim ekipama.Svake godine je isto,dvije pobjede i dođe euforija ali onda porazi i sve ode u pm.Dokle god ima lopova i lažova u upravi a ne nekih obrazovani ljdi ili legendi ovo je nasa realnost.Samo gledaju odakle ce pare uzeti.Neznam stvarno sta vise ocekivati od ovog Veleža.Sada slijedi Olimpic bilo bi dobro da nas ne nabiju.Izvuci nekako pozitivan rezultat ali tesko :cry: Sa ovakvom igrom kao danas blizi nam se federalna liga.Odavno je trebalo sve rasformirati i poceti iznova sve.Ne zivi se od stare slave,to moramo jednom i zauvijek skontati :!:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 30 mar 2013, 23:56

TAZ je u pravu.....nije ovdje ni do trenera ni do uprave, nije cak ni problem sto se ne pobijedi posljednjeplasirana ekipa prvenstva ......problem je sto ova djeca sto igraju u velezu ne postuju ni saigrace ni trenera ni publiku a boga mi ni velez........ali to je vec dublja socioloska tema danasnjeg mostara...ili onog sto je ostalo od njega

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 31 mar 2013, 00:05

Nema nikakvog opravdanja za ovaj remi sa jednom od najgorih ekipa koje su ikad igrale Premier ligu. To su sve djeca i mi smo njima morali barem 3 gola dati kao što smo u Gradačcu ali šta bi, boga pitaj... Oštraković od početka utakmice nesiguran, kao da debituje. U odbrani Zlaja i Merzić solidan posao odradili, samo jednom žestoko ispali kod gola i to je to. Bekovi solidni, Letić dobar a Hebibović što se tiče prodora odličan ali kad treba uputiti koristan centaršut, ma ništa. Katastrofa. Vlada i Ševko su pokušavali nešto ali kad im nije baš sve polazilo za nogom. Trudili se se, posebno Vlada ali nedovoljno izgleda. U napadu stara priča, Mirza par dobrih dodavanja i to je to dok Vidić za ono malo vremena što je igrao i nije baš nešto pokazao.Zolj loš kao i Kodro sa dosta dodavanja u prazno, kao da je tek jučer lopte počeo igrati. Zvonić unio malo živosti ali kasno jer su ostali bili umorni i nemoćni a onog Šišića ne valja vidjeti na terenu. Jedino da postoji u fudbalu pravilo, kao u rukometu, da ga se uvede samo da ošuta neki slobodnjak, ubaci iz kornera i nazad na klupu. Sve u svemu loše, Gradina je već ispala ali eto uhvatila je i nas za rukav i malo nas povuče dole ka Federalnoj, valjda se iskoprcamo nekako.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 31 mar 2013, 00:09

sta ces bola care rasformirati, :o znaci po tebi sve razjebati pa ponovo iz pocetka i onda sigurno postajemo BH Manchester :? To bi ti isto bilo da si napravio kucu i krov ti curi i onda da neko kaze;"Srusi bola kucu pa ponova i onda kad napravis novu krov ti nece sigurno curiti :P :D Puno je lakse popraviti stanje (onako u hodu)nego sve iz pocetka

Jeste lose ovo danas bilo(najvise rezultat) ali nije to crno toliko da se sada treba klub razjebati :o .Malo je teren bio ****,malo su se ovi iz Gradine borili ko lavovi a malo smo i mi podbacili(narocito borbenoscu i agresivnoscu prije svega u pocetku utakmice)Treba dobiti Gabelu u gostima i rijesili smo problem.A ne vjerujem da ce tako lahko izaci ovi klubovi iz vrha sa nama.Ja vjerujem da mozemo sve domace utakmice dobiti (samo ako budu dali sve od sebe)Danas su igrali jedno 60% od onoga kako mogu.Gabela ako kuci izgubi sljedecu od Sarajeva,jednom nogom su u "grobu"

Forza VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 31 mar 2013, 00:14

rodjak je napisao/la:sta ces bola care rasformirati, :o znaci po tebi sve razjebati pa ponovo iz pocetka i onda sigurno postajemo BH Manchester :? To bi ti isto bilo da si napravio kucu i krov ti curi i onda da neko kaze;"Srusi bola kucu pa ponova i onda kad napravis novu krov ti nece sigurno curiti :P :D Puno je lakse popraviti stanje (onako u hodu)nego sve iz pocetka

Jeste lose ovo danas bilo(najvise rezultat) ali nije to crno toliko da se sada treba klub razjebati :o .Malo je teren bio ****,malo su se ovi iz Gradine borili ko lavovi a malo smo i mi podbacili(narocito borbenoscu i agresivnoscu prije svega u pocetku utakmice)Treba dobiti Gabelu u gostima i rijesili smo problem.A ne vjerujem da ce tako lahko izaci ovi klubovi iz vrha sa nama.Ja vjerujem da mozemo sve domace utakmice dobiti (samo ako budu dali sve od sebe)Danas su igrali jedno 60% od onoga kako mogu.Gabela ako kuci izgubi sljedecu od Sarajeva,jednom nogom su u "grobu"

Forza VELEZ
uvijek sam se divio tvojim usporedbama :lol: :lol:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 31 mar 2013, 00:21

vm22 je napisao/la:
rodjak je napisao/la:sta ces bola care rasformirati, :o znaci po tebi sve razjebati pa ponovo iz pocetka i onda sigurno postajemo BH Manchester :? To bi ti isto bilo da si napravio kucu i krov ti curi i onda da neko kaze;"Srusi bola kucu pa ponova i onda kad napravis novu krov ti nece sigurno curiti :P :D Puno je lakse popraviti stanje (onako u hodu)nego sve iz pocetka

Forza VELEZ
uvijek sam se divio tvojim usporedbama :lol: :lol:
:lol: ,haj reci da nije tako. :D
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 31 mar 2013, 00:22

Pa jest, al kako nadjes usporedbu :lol: :lol: Prejako :D

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 31 mar 2013, 11:59

Crvenarmija je napisao/la:Ovo nema veze sa pravim klubom.Umjesto da uzmu gradini bodove i osiguraju opstanak jer je ovo bila posljedna "laksa" utakmica oni se zajebavaju i poigravaju sa njima.Kad smo dali gol odmah smo trebali i drugi dat a ne njima prepustit sredinu terena.I naravno kad ne das gol na vrijeme slijedi kazna.Danas su svi zakazali osim malog Letica i Merzica koji su se jedini borili.Ostali jedno veliko 0.Cemalovic se umislio previse da je on neki igrac a nemoze opucat po golu.Okic danas najgori po meni.Nije se otvarao na strani,nije probijao a sto je najgore krije se iza beka Gradine.Za nepovjerovat.I nemojte govoriti da se Vlada borio.Danas nista nije pokazao,nije nijedan centarsut dobro ubacio.I on se uklopio u ovo sivilo od ekipe ako se tako moze i nazvat.Kakve sanse,stavam je ljudi.Imali 2 stopostotne sanse protiv posljedne ekipe lige.I to vama dobro :?: Vi ste zadovoljni sa time :?: Onda neznam stvarno sta ocekivati protiv ekipa iz vrha.Sad ocekujemo da cemo izvuci pozitivan rezultat protiv Olimpica a nemozemo Gradinu dobiti :roll: Dajte ne budite smijesni vise,nemojte zavaravati sebe jer dokle god ovako budemo prosipali bodove protiv malih ekipa nikad necemo biti u vrhu.Postalo je smijesno gledati kako se Velež mući sa malim ekipama.Svake godine je isto,dvije pobjede i dođe euforija ali onda porazi i sve ode u pm.Dokle god ima lopova i lažova u upravi a ne nekih obrazovani ljdi ili legendi ovo je nasa realnost.Samo gledaju odakle ce pare uzeti.Neznam stvarno sta vise ocekivati od ovog Veleža.Sada slijedi Olimpic bilo bi dobro da nas ne nabiju.Izvuci nekako pozitivan rezultat ali tesko :cry: Sa ovakvom igrom kao danas blizi nam se federalna liga.Odavno je trebalo sve rasformirati i poceti iznova sve.Ne zivi se od stare slave,to moramo jednom i zauvijek skontati :!:
Nemoj care tako, neznam jesi li bio na utakmici ali meni se Vlada borio ko lav.U drugom poluvremenu sam bio na tribini par metara od njega i gledao sam svaku akciju sa par metara.Jučer je jednostavno bio baksuzan dan, ja nisam uopšte toliko razočaran igrom, možda od pojedinaca ali nikako ne od svih.Kodro i Zolj su juce najvise podbacili i trebalo bi malo rotirati iducu tekmu, takođe Šišić i ovaj iz Slavije su klocevi i nisu nikakva pojačanja.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 31 mar 2013, 12:51

Vi koji kažete da se Vladavić nije borio, gledali ste utakmicu preko rezultati . com.
Na svaku loptu, na koju je on išao do kraja, i ne mali broj puta završavao van terena zbog požrtvovanosti
i forsiranja sebe do krajnjih granica, većina naših " zvijezda " ne bi ni pomislila da krenu, tako da, nemojte da pišete gluposti.

Kao što svi znamo, očekuje nas sada jedan jako neugodan niz utakmica, kako kući, tako i na strani.
Šta očekivati od ekipe koja igra toplo hladno ? Ne znam, možda nas iznenade protiv Olimpica već iduću utakmicu, možemo samo da pretpostavljamo. Istina je ono što je Rahimić izjavio poslije meča, nedostajalo im je koncentracije u završnici, i to se mora drastično popraviti, ako želimo bodove, koji bi nam obezbjedili ostanak u društvu najboljih.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

saffet
Kontakt:

Post Postao/la saffet » 31 mar 2013, 13:40

Šišić kad je ušao unio je puno živostiii , al u igru gradine :oops: :twisted:

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 31 mar 2013, 13:57

Pogledaj te utakmicu Olimpic-Velez 0:1,na youtube,Sevko sa istom frizurom kao protiv Gradine,tako da 0:1 :lol: :lol: :lol:

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 01 apr 2013, 16:55

koji okretaji za 180 stepeni, pa to je da covjek nevjeruje! poslje dvi pobjede protiv celika i rudara prica o vrhu, dobit sve do kraja i evropa, ovo ono! onda x sa gradinom i sigurno ispadamo! hehe, nigdje veze!

evo bio sam na tekmi i gledao istu i zakljucak je da je se osim jednog kiksa u odbrani kod gola jedino kiksalo pred golom protivnika jer je bilo neki barem desetak situacija iz koji je mogao past gol za nas a od tog 5 mrtvi zicera gdje se mora dat gol! za utakmicu gdje se protivnik zabetonira na 30 metara od svog gola ja bi se cak usudio rec da su nasi i dobro odigrali ali eto peh bio da nijedna od oni lopta nije usla u gol! pa srebrenicani su nam centar presli okruglo 2 puta za 90+ min i od tog dali jedan gol! ja vjerujem i to negovorim bezze nego bas vjerujem da cemo u sarajevu olimpiku uzet barem bod ako ne i sva 3 jer je hiljadu puta lakse igrat protiv protivnika koji ce i sam napadat i ic na to da dadne koji gol nego sa protivnikom kao gradina gdje je samo u interesu da brani svoj gol i eto ako slucajno upali neka kontra da to iskoriste! utakmice protiv zelje, sarajeva, borca,sirokog i komsija ce bit puno lakse za igrat nego ona u subotu protiv gradine jer ce bit vise prostora za normalno igranje i napadanje jer ce i oni napadat a ne samo branit se! ja jos tvrdim da niko od njih iz vrha u ovoj polusezoni nema bolju ekipu od nas i da cemo najvise bodova kupit bas protiv ti ekipa iz "vrha" kad nam budu dolazile u mostar a bogami i u gostima ce se redovno cukat bodova jer ce se i davljanici morat otvarat ako hoce do bodova a tad se to moze iskoristit sa brzinom i kvalitetom nasi krila i bekova u vidu vladavica, okica, letica i hebibovica!

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 01 apr 2013, 17:24

Ja mislim da Mirza Cemalovic nema mjesta u prvom sastavu Veleza on nije nista uradio protiv Gradine blijedo izdanje imo je sansi da puca na go on gubi loptu

Zasto je Rahimic mjenjo sastav iz Prijedora steta velika prosusmo bodove protiv Gradine :x imali smo previse sansi

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 01 apr 2013, 19:26

Danas pune 32 godine ! :)
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 01 apr 2013, 19:32

Je..ga sad,idemo dalje nema koristi kukat.Treba sad s olimpikom odigrat muški pa kako bude,nema svrhe pričat ovo ono, do kraja sezone nama je svaka utakmica bitna.Nema tu puno šta se ni mjenjati, vidi se da imamo problem kad igramo kući sa realizacijom,Nažalost kad ne iskoristiš onakve prilike kao protiv gradine sreća je pa smo i bod "uzeli".
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 01 apr 2013, 22:44

Pretezak raspored do kraja
Limvo Likce

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Balorda i 33 gosta.