Ova momcad i prikazana igra veceras ulijeva nadu da cemo u sljedecoj sezoni gledati sampionski siroki

UstanikSBII je napisao/la:Slažem se, na ovaku predstavu i borbenost svako "kukanje" je tražnje dlake u jajetu! Za mene jedan od boljih utakmica na Pecari vjerujem u siguran proalz naših!Ugrovacaboy je napisao/la:Daj ne serite, ko je večeras našao manu i jednom igraču taj nije normalan i nema pojma o nogometu. Marković naprimjer spasio 2 čista gola...
Ja večeras nisam mogao vjerovati kako smo igrali dobro od prvog do zadnjeg....
Ovo je bila noć za pamćenje. Ko nije gledao, treba biti tužan...![]()
Do grupne faze se moze igrat na PecariUncut123 je napisao/la:Do kojeg pretkola se moze igrati na Pecari? Teoretski, gdje bi se igrala grupna faza?
Evo ja ću kad niko neće. Dino Ćorić i centaršuteviUgrovacaboy je napisao/la:Daj ne serite, ko je večeras našao manu i jednom igraču taj nije normalan i nema pojma o nogometu.
A tek primanje lopte al jbg...Galion je napisao/la:Evo ja ću kad niko neće. Dino Ćorić i centaršuteviUgrovacaboy je napisao/la:Daj ne serite, ko je večeras našao manu i jednom igraču taj nije normalan i nema pojma o nogometu.
Inače sam oduševljen igrom.
A nezzz i ja ih cekam....96BadBoy je napisao/la:Kad ce clanske biti gotove?
Nisu ni Markovicevi neko ludiloGalion je napisao/la:Evo ja ću kad niko neće. Dino Ćorić i centaršuteviUgrovacaboy je napisao/la:Daj ne serite, ko je večeras našao manu i jednom igraču taj nije normalan i nema pojma o nogometu.
Inače sam oduševljen igrom.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, avalPacidoroP i 25 gostiju.