Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Posljednja Dadina utakmica u nasem dresu je bila ona protiv Krupe cini mi se. Poslije do Borca smo imali onaj niz bez poraza. Nas je prvo sasjekla korona i fizicki i psihicki. Poslije se samo nizalo od prodaje Sadikovica, nedostatka plata, povreda, jos malo korone, smrti predsjednika, taktickih gresaka Osima, 1583 zicera koje smo promasili. "Nevolja ne dolazi nikad sama" osjetili smo to na nasoj kozi prosle polusezone.
Halali KANA ali zasjeli malo Dela i ja još mi slaba baterija bila pa nisam gledao forum. Ali lijepo smo se ispričali moram ti priznati, čak više optimizma nego crnjaka je bilo.
ma ja citav zivot nesto halalim
KANA je napisao/la: ↑08 jan 2021, 10:04ma ja citav zivot nesto halalimod sada sa teniserom (sto bi Brega rekao tenis je sport za one koji jedva nadju jednog druga pa da se igraju hahahaha) eto nasao je tebe i sad se igrajte
![]()
Ocekujem tuzbu Veselinovica on je bio uskracen za cestitku
Ako se novi statutu usvoji na to mislis ?
Pa nisam ni rekao da će nešto biti preko noći. Ali ovo bi svakako bio prvi korak ka tome, znak da želimo da idemo u korak s vremenom. Što svakako ne bi bilo slučaj da ova skupština prođe kao proteklih koliko već.
Sto se ljutis mače?
ma mace se sjebalosarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑08 jan 2021, 12:19Sto se ljutis mače?
Ma yebo tu priču. Ko zna šta će i biti. Ovaj Machak je očigledno maliciozan i njemu bi bilo kakav uspjeh Želje loše pao. S druge strane šta mi znamo, možda kroz ovu priču na čelo kluba dođe neko kome će prvi potez biti otjerati sadašnjeg trenera jer mu ne odgovara njegov način rada. Iz ovog svega treba totalno isključiti taj odvratni odnos Amar-Senad i ko je bio u pravu, ko nije. Sada je Željo najbitniji.KANA je napisao/la: ↑08 jan 2021, 12:22ma mace se sjebalobila je sigurna da nece niko sa lojavim kamatarom
![]()
ma brate naravno ali vidis da su ljudi ostali u 2018 i nikako da pregule ,dusmane ,izvrcu ,svako malo pozitive gledaju da ti ubiju.Evo da mi je Senad tata pa rekao **** mater ,isplakao bi se za dvije godineDejan1921 je napisao/la: ↑08 jan 2021, 12:30Ma yebo tu priču. Ko zna šta će i biti. Ovaj Machak je očigledno maliciozan i njemu bi bilo kakav uspjeh Želje loše pao. S druge strane šta mi znamo, možda kroz ovu priču na čelo kluba dođe neko kome će prvi potez biti otjerati sadašnjeg trenera jer mu ne odgovara njegov način rada. Iz ovog svega treba totalno isključiti taj odvratni odnos Amar-Senad i ko je bio u pravu, ko nije. Sada je Željo najbitniji.
Ma samo to, Željo da bude dobar. Svega mi ako neko ko ima plan i pare i hoće da se uhvati posla kaže ne treba mi Amar teret mi je, Amare da si mi iz oka ispao, idi na zapad ko legenda kluba gledaj tekme, ako te ko upita za savjet ti odgovori ili ne odgovori i to je to. Mi smo došli do krajnje tačke, i to je Čengić lijepo rekao jučer, tako da nema tu privilegovanih ljudi. Mi moramo da se profesionalizujemo i to je to.KANA je napisao/la: ↑08 jan 2021, 12:33ma brate naravno ali vidis da su ljudi ostali u 2018 i nikako da pregule ,dusmane ,izvrcu ,svako malo pozitive gledaju da ti ubiju.Evo da mi je Senad tata pa rekao **** mater ,isplakao bi se za dvije godineDejan1921 je napisao/la: ↑08 jan 2021, 12:30Ma yebo tu priču. Ko zna šta će i biti. Ovaj Machak je očigledno maliciozan i njemu bi bilo kakav uspjeh Želje loše pao. S druge strane šta mi znamo, možda kroz ovu priču na čelo kluba dođe neko kome će prvi potez biti otjerati sadašnjeg trenera jer mu ne odgovara njegov način rada. Iz ovog svega treba totalno isključiti taj odvratni odnos Amar-Senad i ko je bio u pravu, ko nije. Sada je Željo najbitniji.**** i Amara boli me **** samo neka Zeljo bude dobar
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Levin i 22 gosta.