HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Zed98
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Zed98 » 06 apr 2017, 08:57

dimitrije21 je napisao/la:Meni je žao da navijači navijaju **** Želju veleža sarajevo i bosnu cijelu ne navijaju za svoj klub da bi takvi navijači svuda dobro došli ovakvim navijanjem nekulturom nigdje pristali nisu, kome još trebaju primitivci što igrate PL BiH ako tu istu BiH psujete.
Pa vidiš da ne yebu državu BiH nego samo Bosnu. :kafa:

dimitrije21
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la dimitrije21 » 06 apr 2017, 09:30

ALOBOLA je napisao/la:
dimitrije21 je napisao/la:Meni je žao da navijači navijaju **** Želju veleža sarajevo i bosnu cijelu ne navijaju za svoj klub da bi takvi navijači svuda dobro došli ovakvim navijanjem nekulturom nigdje pristali nisu, kome još trebaju primitivci što igrate PL BiH ako tu istu BiH psujete.
A moj Tucovicu staces kad smo nekulturni , ali zato ostali navijaci navijaju fino i kulturno bez psovki i vrijedjanja,pjevaju samo sevdalinke.
Ne treba gledat druge gledaj sebe i svao nek gleda sebe idila da bude i navijanje za svoj klub ja nisam čuo da neko od Željinih proziva Zrinjski još kod nas bude na tribini po 14000 ljudi.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 apr 2017, 09:43

Zed98 je napisao/la:
Pa vidiš da ne yebu državu BiH nego samo Bosnu. :kafa:
:rol:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 06 apr 2017, 10:08

Valjiću imaš li obraza, kako te stid nije.. onakav penal svira protiv nas u Zenici, a sinoć istu situaciju nije okarakterizirao kao penal, još stoji na metar od Mešanovića.. đubre plaćeničko.
HŠKZ!

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 06 apr 2017, 10:22

Nije smio svirati ono, džaba što je čist penal. I onda kažu naš najbolji sudac
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 apr 2017, 10:26

2:0 je trebalo biti minimum.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 06 apr 2017, 11:24

Činjenica koja najbolje oslikava koliko je željezničar sinoć bio opasan je ta da se Kenan Pirić nakon 90 odigranih minuta vratio u svlačionicu čistog dresa..
HŠKZ!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 06 apr 2017, 12:33

Besic je napisao/la:2:0 je trebalo biti minimum.
Koliko su to stvorili šansi da se može tako zaključiti?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 06 apr 2017, 14:36

Ja ne čuh da neko psuje Hercegovinu? Ako ti jesi, daj snimak.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 06 apr 2017, 15:18

Ma naravno oni samo pjevaju svom Zelji "Gazi ustase" i "Ubij ustase" i to cijeli stadion.Sine moj bio sam nekoliko puta na grbavici i to na onoj sklepanoj vip tribini i neke od uvreda koje sam tada cuo su odvratne ali da se ne lazemo toga ima svugdje a ti malo pogledaj i poslusaj na grbavici pa onda komentiraj.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 06 apr 2017, 16:20

pa ljudi dragi mi samo da se malo uozbiljimo i lagano ligu uzimamo, samo too, mogu oni kupovati i sudce i utakmice, mi ako se uozbiljimo uzimamo titulu s 5 bodova prednoosti.. to je sigurno..
HŠKZ!

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 06 apr 2017, 18:16

keno83 je napisao/la:
ALOBOLA je napisao/la:Ma naravno oni samo pjevaju svom Zelji "Gazi ustase" i "Ubij ustase" i to cijeli stadion.Sine moj bio sam nekoliko puta na grbavici i to na onoj sklepanoj vip tribini i neke od uvreda koje sam tada cuo su odvratne ali da se ne lazemo toga ima svugdje a ti malo pogledaj i poslusaj na grbavici pa onda komentiraj.
sto ti smeta ako neko psuje ustase i ti bi trebao, ili se deklarises kao ustasa, pu, pu, pu, problem je kad se psuju Hrvati,a to se rijetko desava.
recimo meni ne smeta kad me neko zove balijom, ne osjecam se tako, pa mi svejedno.
Pa u tom je problem sto nije ni bilo ustasa vec navijaca ali za vecinu sarajlija svi hrvati su ustase.I ultrasi pjevaju klubovima a ne narodu uostalom pjevaju pjesme i o skutorima koji su hrvati kao i mi.
Ja to shvatam kao zayebanciju ali neki ocito ne.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 06 apr 2017, 18:23

mara1905 je napisao/la:pa ljudi dragi mi samo da se malo uozbiljimo i lagano ligu uzimamo, samo too, mogu oni kupovati i sudce i utakmice, mi ako se uozbiljimo uzimamo titulu s 5 bodova prednoosti.. to je sigurno..
I ja sam sinoc imao isti osjecaj.Nama je izgleda samo trebao na klupi mangup kakav je Baka koji ce igrace našpanovat da lete terenom.Treba respektovat pitare ali i biti svjesni svoje snage i tako se postavit na kosevu.

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 06 apr 2017, 18:42

Sta je reci, posteni Valjic suspendiran...

Ne pravite se previse kulturni iz glavnoga grada,
vama je blizi Teheran nego Zagreb :thumbdown:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 06 apr 2017, 19:19

koje ovacije na pocetku tekme Stevi Nikolicu,zasluzio je to babo ,najbolji detalj meca uz ono yebavanje Crnovu kad je ulazio na teren pri kraju tekme :D :tokralju:

od igraca najvise su me odusevili graovac i katanec, koja osovina u obrani covjece,doktorski odradeno..sto ne mogu reci za onog barica,koji je plivo i koji je propuh u obrani ,neznam kakav je bio onaj colic ali sumnjam da moze bit gori od ovoga ..od bilbije i tomica sam svakako vise ocekivo,posebno od bilbije koji se vuko u zadnjih 30 metara gola ko prebijena macka,njegovi zadnji pasovi prema mesanovicu su nedostajali definitivno ,neznam sta je s tomicem bilo zasto je izaso..todorovic je letio ono je po meni cist prekrsaj i trebo je svirati ,nije penal jer je vani ali trebo je svirati ono vise nego ono nad mesanovicem..inace u tekmu su usli bojazljivo i ukoceno,nadam se da ovo zeljino defanzivno ne odluci prvaka jer oni ce gore jurisati na pobjedu i to ce ja msm bit odluka o prvaku..fino je raje bilo unatoc kisi koja je pocela oko 70 min ,ljudi su ostali jos 20 min i bodrili unatoc da nije bila neka tekma .. :salut:

HNKBranitelj
Kontakt:

Post Postao/la HNKBranitelj » 06 apr 2017, 20:40

Sramota u režiji Valjića. Zaslužio je suspenziju do kraja sezone
HNK Branitelj Mostar 1992

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 06 apr 2017, 22:04

HNKBranitelj je napisao/la:Sramota u režiji Valjića. Zaslužio je suspenziju do kraja sezone

Kad citam postove na temi Zelje malo ima objektivnih,npr isti penal im je sudjen protiv Metalegha kad je Lendric promasio jos igrac nije bio u gol sansi kao Mesanovic i normalno to je cisti penal ono jucer nije na Mesanovicu...shvacam ljubav prema klubu ali realno ono je kardinalna greska sudije ,vrijeme se ne moze vratiti bitno je samo da nasi ne pisu priopcenja sluzbena jer to ne pije vode.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

ludilomozga
Kontakt:

Post Postao/la ludilomozga » 06 apr 2017, 22:07

hskzmostar je napisao/la:
HNKBranitelj je napisao/la:Sramota u režiji Valjića. Zaslužio je suspenziju do kraja sezone

Kad citam postove na temi Zelje malo ima objektivnih,npr isti penal im je sudjen protiv Metalegha kad je Lendric promasio jos igrac nije bio u gol sansi kao Mesanovic i normalno to je cisti penal ono jucer nije na Mesanovicu...shvacam ljubav prema klubu ali realno ono je kardinalna greska sudije ,vrijeme se ne moze vratiti bitno je samo da nasi ne pisu priopcenja sluzbena jer to ne pije vode.
Izvini na upadu na temu ali da li smatras da je ono nad Bekricem bio penal u prvoj utakmici na Grbavici ove sezone?

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 06 apr 2017, 22:09

Mogao se suditi realno,po meni jeste kao i onaj jucer na Mesanovicu i crveni za Kerlu kad je Todorovica kao zadnji igrac sapleo.
:salut:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 06 apr 2017, 22:29

KpbKaka22 je napisao/la:koje ovacije na pocetku tekme Stevi Nikolicu,zasluzio je to babo ,najbolji detalj meca uz ono yebavanje Crnovu kad je ulazio na teren pri kraju tekme :D :tokralju:

od igraca najvise su me odusevili graovac i katanec, koja osovina u obrani covjece,doktorski odradeno..sto ne mogu reci za onog barica,koji je plivo i koji je propuh u obrani ,neznam kakav je bio onaj colic ali sumnjam da moze bit gori od ovoga ..od bilbije i tomica sam svakako vise ocekivo,posebno od bilbije koji se vuko u zadnjih 30 metara gola ko prebijena macka,njegovi zadnji pasovi prema mesanovicu su nedostajali definitivno ,neznam sta je s tomicem bilo zasto je izaso..todorovic je letio ono je po meni cist prekrsaj i trebo je svirati ,nije penal jer je vani ali trebo je svirati ono vise nego ono nad mesanovicem..inace u tekmu su usli bojazljivo i ukoceno,nadam se da ovo zeljino defanzivno ne odluci prvaka jer oni ce gore jurisati na pobjedu i to ce ja msm bit odluka o prvaku..fino je raje bilo unatoc kisi koja je pocela oko 70 min ,ljudi su ostali jos 20 min i bodrili unatoc da nije bila neka tekma .. :salut:
Slazem se za sve izuzev Barica.Covjek je odigrao vrlo dobru tekmu defanzivno izuzev jedne ,dvije lopte koje su bile neprecizne ili kratke,ostalo sve ok,Napadacki da je bolji bio bi npr. u Dinamu.Zakarica je strpao u dzep a ovaj Zakaric je puno spremniji i bar 5 kila laksi nego kad je bio kod nas.
Tomic je bio upitan za utakmicu zbog povrede koju vuce neko vrijeme.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.