FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Na temi Premijer lige uvjerava Tuzlake kako je Željina finansijska situacija super a Sloboda u dugovima, na ovoj temi nas uvjerava da je Željo u dugovima do grla, koji degenerik. 

Prijavljen post zbog tvoje licne kulture.KLIS je napisao/la:Na temi Premijer lige uvjerava Tuzlake kako je Željina finansijska situacija super a Sloboda u dugovima, na ovoj temi nas uvjerava da je Željo u dugovima do grla, koji degenerik.
Ocitno da nisi mnogo inteligentan, da shvatis razliku izmedju novinarskog clanka - teksta i mojih postova na forumu

1921'
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
Yy je pitar sto posto, niti je frakcija koja je otjeran niti je ljigata a vi se prosipate.
E jbg sad pretjera ga ti sad, samo se mogu sloziti sa ovim da se prosipaju, uz to kvare temu, od koje prave sprdnju na svaki mogucni nacin.HeartSock je napisao/la:Yy je pitar sto posto, niti je frakcija koja je otjeran niti je ljigata a vi se prosipate.
1921'
I ja sam se zabrinuo za svoju inteligenciju, kad sa svakim ulazim u raspravu.
Oprosti.KLIS je napisao/la:Nisam na tebe mislio nego na YYY.solinas je napisao/la:KLIS je napisao/la:Na temi Premijer lige uvjerava Tuzlake kako je Željina finansijska situacija super a Sloboda u dugovima, na ovoj temi nas uvjerava da je Željo u dugovima do grla, koji degenerik.![]()
Häjde procitaj jos jednom sta si napisao...
Umij se dobro.
I da.prijavljen ti je post zbog vrijedjanja.
Ocigledno za vas je normalna komunikacija uzvisenija stvari.Ali neka,kao Sto vidimo ima boga.
Vidimo se na grbavici.
Vidimo se na Grbavici.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Enis...
Sjetite se da je prosle sezone odlicno odigrao na stoperu protiv Slobode u Tuzli. Ista situacija bila,nije bilo Ace,igrao sa Bogdanovicem...
Enis je u nedjelju bio jednako los kao i vecina. I ne bi bilo korektno da lomimo sve preko njegovih ledja.
Mislim da je jedna ovakva utakmica bila neminovna.Ako pogledamo situaciju kod velike vecine ekipa u Evropi koje su pocele igrati prva i druga predkola i ispali su u nekoj fazi takmicenja,vidjecemo da su skoro svi prosli ili prolaze kroz krizu u domacem prvenstvu. Koliko sam na brzinu prosao kroz ovo,jedino Ferencvaros gura u svojoj ligi.ostali(Hrvatska,Slovenija,Austruja,Poljska,pa i u Madjarskoj Videoton i Debrecen,Srbija-Cukaricki,...)dobro kaskaju.
Nema razloga da sumnjamo u nas tim i strucni stab. Pokazali su da umiju i mogu.Losa utakmica se desi svakom na svijetu.
Sjetite se da je prosle sezone odlicno odigrao na stoperu protiv Slobode u Tuzli. Ista situacija bila,nije bilo Ace,igrao sa Bogdanovicem...
Enis je u nedjelju bio jednako los kao i vecina. I ne bi bilo korektno da lomimo sve preko njegovih ledja.
Mislim da je jedna ovakva utakmica bila neminovna.Ako pogledamo situaciju kod velike vecine ekipa u Evropi koje su pocele igrati prva i druga predkola i ispali su u nekoj fazi takmicenja,vidjecemo da su skoro svi prosli ili prolaze kroz krizu u domacem prvenstvu. Koliko sam na brzinu prosao kroz ovo,jedino Ferencvaros gura u svojoj ligi.ostali(Hrvatska,Slovenija,Austruja,Poljska,pa i u Madjarskoj Videoton i Debrecen,Srbija-Cukaricki,...)dobro kaskaju.
Nema razloga da sumnjamo u nas tim i strucni stab. Pokazali su da umiju i mogu.Losa utakmica se desi svakom na svijetu.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Po meni Enis moze igrati jedino u utakmicama gdje mi vise napadamo to jeste u domacim tekmama, dok u utakmicama gdje je igra egal i gdje Enis moraFKZ1921 je napisao/la:Enis...
cuvati igraca tu je dosta los jer nema snagu da cuva bilo kojeg malo jaceg napadaca.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Pogrijesio je al da smo zbog njega izgubili i nismo komplet ekipa je bila losa valjda mamurluk i slazem se da ne treba sve da padne na njegova ledja. Ekipu treba podrzati kada gubi jos vise nego inace i ne treba im stvarati dodatni pritisak.FKZ1921 je napisao/la:Enis...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma dobro...
Ovo sam napisao u prilog eventualnom odgovoru na pitanje zasto se Enis nasao na stoperu. Znam da smo se poslije te utakmice sa Slobodom zezali ovdje na forumu da je Enis igrao ko Mascerano.
I drugo zbog cega sam to napisao je to sto se velika vecina tereta ovog poraza stavila na njegova ledja. On nije u sjajnoj situaciji. Nije kalibar za prve postave. S druge strane,tu je za svaku ulogu koju mu trener dodjeli.I kad bi sad analizirali kako je zacepljao te rupe koje je zacepljao,puno vise puta je to uradio dobro nego lose. Ali,na zalost,kod nas se puno intenzivnije dozivljva i duze pamti greska nego dobar potez.Tako je gol protiv Viteza brzo zaboravljen.
Ovo sam napisao u prilog eventualnom odgovoru na pitanje zasto se Enis nasao na stoperu. Znam da smo se poslije te utakmice sa Slobodom zezali ovdje na forumu da je Enis igrao ko Mascerano.
I drugo zbog cega sam to napisao je to sto se velika vecina tereta ovog poraza stavila na njegova ledja. On nije u sjajnoj situaciji. Nije kalibar za prve postave. S druge strane,tu je za svaku ulogu koju mu trener dodjeli.I kad bi sad analizirali kako je zacepljao te rupe koje je zacepljao,puno vise puta je to uradio dobro nego lose. Ali,na zalost,kod nas se puno intenzivnije dozivljva i duze pamti greska nego dobar potez.Tako je gol protiv Viteza brzo zaboravljen.
on jeste pogriješio kod oba gola, ali ni kod jednog nije samo on.
-
- Kontakt:
Ma ovu zadnju smo zijanili jer su svi sramotno odigrali.. Ako je zbog mamurluka onda dobro po dzepu opaliti jer je to teski amaterizam ravan kantonalcima.. Jeli Djelmic imao kartone ili je bio izostavljen iskljucivo zbog zenidbe?
BUDI ŽELJO !!!
nije imao kartone.
Odgledah malo trening večeras i bogme ima u ovim našim omladincima damara
Šeha i Hasanović bi mogli dobiti priliku vrlo brzo po ovome kako rade 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
- Kontakt:
E onda je, bar meni, i to izostavljanje bas amaterski potez.. Previse smo mi tu Mladost potcijenili i to nam se obilo o glavu.. Nedo Bog da nam na kraju bod-dva budu falili za nesto..ChWilla je napisao/la:nije imao kartone.
BUDI ŽELJO !!!
neke stvari u vezi sa tim jesu loše odrađene. ali kad je već došlo do toga moralo ga se pustiti sa kim god da smo igrali i nema veze sa potcjenjivanjem protivnika.
Nismo mi potcijelini Mladost, nego smo mi losi. Ova Mladost se trebala pobjediti s drugim timom.Hadzijalagic je napisao/la:E onda je, bar meni, i to izostavljanje bas amaterski potez.. Previse smo mi tu Mladost potcijenili i to nam se obilo o glavu.. Nedo Bog da nam na kraju bod-dva budu falili za nesto..ChWilla je napisao/la:nije imao kartone.
-
- Kontakt:
Meni nešto jedino žao Melihe, valjda sam navikao na njusuper je napisao/la:pojedinim forumasima od sveg srca zelim da dobiju milion preko noci i da otvore sebi firmu i postave:dzelu za direktora,melihu za sekretaricu,zutog za vozaca i violinu za sefa marketinga

Hajde ba i ti vise i tvoja evropska Sloboda fasovacete 5 komada ko i one godine na tusnju kad smo vas " izbacili" u cvajtu.solinas je napisao/la:KLIS je napisao/la:Na temi Premijer lige uvjerava Tuzlake kako je Željina finansijska situacija super a Sloboda u dugovima, na ovoj temi nas uvjerava da je Željo u dugovima do grla, koji degenerik.![]()
Umij se dobro.
Ocigledno za vas je normalna komunikacija uzvisenija stvari.Ali neka,kao Sto vidimo ima boga.
Vidimo se na grbavici.
Okpirlo10 je napisao/la:Hajde ba i ti vise i tvoja evropska Sloboda fasovacete 5 komada ko i one godine na tusnju kad smo vas " izbacili" u cvajtu.solinas je napisao/la:KLIS je napisao/la:Na temi Premijer lige uvjerava Tuzlake kako je Željina finansijska situacija super a Sloboda u dugovima, na ovoj temi nas uvjerava da je Željo u dugovima do grla, koji degenerik.![]()
Umij se dobro.
Vidimo se na grbavici.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.