FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 03 sep 2015, 16:15

poslije veleža ste svi pisali da dobro igramo i da smo opet na dobrom putu. sad niko i ništa ne valja, uprava napolje, struka napolje, igrači napolje. to niti je razumno, niti je navijački. hej, čuj borba za opstanak nakon šest kola. haloooooooooo...

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 03 sep 2015, 16:18

Ma ne, cekat cemo kao sto je reprezentacija s Susicem dotakla dno, pa sad se vadi. Samo sto je reprezentacija kvalitetna a mi nismo. Pri tome si ostao bez dva igraca a dostojne zamjene nema. Stokic je dostojna zamjena ali sjedi na klupu? Necu ih ja tjerati, ali ako izgube protiv Slobode borit ces se za titulu?

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 03 sep 2015, 16:19

Pa ko kaže da ćemo izgubiti od Slobode?

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 03 sep 2015, 16:21

Pa kako igras kriminalno i kako imas uzasan roster, prije ces izgubiti nego pobjediti! jbt

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 sep 2015, 16:21

stokić je igrao sve utakmice otkad je bajić otišao, dvije počeo, jednu morao izaći prisilno jer je golman dobio crveni, jednu ušao s klupe. i zapucao 10 od 10 zicera koje je imao. i njega su svi prizivali, i ti, i ja, al' frajer trenutno ne može more s broda da pogodi, kako igra igra i previše minuta.

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 03 sep 2015, 16:23

A Beganovic je bolji i u formi pa on igra a Stokic je na klupi?

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 03 sep 2015, 16:24

Najbolje je da ne igramo nikako, ne možemo se mi nositi s evropskom Slobodom.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 sep 2015, 16:26

otprilike su u istoj formi (nikakvoj) i otprilike isto minuta i igraju. beganović nije počeo u vitezu ni protiv veleža, a joco jeste obje. u zenici obratno, protiv širokog je duže ostao u igri i na isto izađe.

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 03 sep 2015, 16:30

Pa o cemu se ovdje pise nego o tome da igramo kriminalno i da imamo los roster, to sam upravo pisao. Ko ce odgovarati sto zadnji vezni igra stopera, a dva stopera sjede na klupi i skupljaju prasinu? Ko je doveo te sto skupljaju prasinu i zasto su tu? Ko ce odgovarati za sramotnu igru protiv Mladosti? Ima ovdje milion pitanja a odgovora nema! @KLIS, cinjenice govore vise od toga. Nije ti ovo Zeljo od prije, vec godinama, kad zakasnis na Grbavicu 15 minuta propustio si 5 golova. Ovo je Zeljo koji na Grbavici godinama igra kriminalno, zato sto imam losu ekipu!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 03 sep 2015, 16:32

Hadzijalagic je napisao/la:@yyy haj slikaj i postavi clansku..
godrina je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Napuhano napisan tekts ali dosta istinit.
Meni je mozda samo ok onaj dio o stanicu, colicu i zeljkovicu. Sa jednim od njih 3 se morao naci neki dogovor, neka sredina pogotovo kad skontas da ti kao zamjena za njih 3 dolazi ne bas vrsni livaja ( bez ikakve uvrede, samo realno). Al nema veze prezivjet ce Zeljo i to. Memija je bio dobar bek u evropi sad ce ponovo nastavit aBd. Svaka ekipa i evropi ima los dio toku sezone, za Zelju je taj dio iza nas ubjedjen sam.
Zeljkovic je vec bio dogovorio Kanadu i onda ispao hinja da bi dobio raskid ugovora.. Benjo, koliko god da mi je bio drag jer je nase dijete, je bio daleko od profesionalca i takav karakter (koji je u stanju zakasniti na pripremnu utakmicu) nam ne bi puno dobrog donio.. Meni je jedino zao Stane i kao covjeka i kao igraca.. Momak je bio dogurao do kapitenske, bio na pragu repke i bio je jedan od najboljih modernih bekova u ligi.. S njim smo trebali naci zajednicki jezik i dati mu sansu da se vrati posle povrede.. Shvatam ja zasto su i njega otjerali ali mislim da bi nam u ovakvoj situaciji bio dobro koristan..
Stana je najbolja opcija od njih, bila je neka prica kao razlozi razilazanja cini mi se da je trazio ugovor vise para. Sad je vise i nebitno, al je malo onako u najmanju ruku cudno, nelogicno da jedne sezone imas na poziciji stanica, zeljkovica i colica a sledece livaju i tu ide najvise kritike po meni prema upravi, ta neka transfer politika ali i kontam ih, ti dugovi od svih para koje su zaradjene jos nista nema racunu. Bit ce vrlo brzo puno bolje.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 03 sep 2015, 16:41

Nije to razlog sto su raskinuli sa Stanom.. Drugi su razlozi, onako u jednu ruku pametni a u drugu pickasti od strane uprave..
BUDI ŽELJO !!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 03 sep 2015, 16:52

ChWilla je napisao/la:http://pufbih.ba/v1/public/upload/files ... 015%20.pdf

da ne tražite puno, pod 115. smo mi, pod 118. su "ovi sa druge strane". ali on će sad samo promijeniti temu i nastaviti k'o da ništa nije bilo, k'o za prethodnih 10ak laži koje su prokazane.
Kolko mene pamcenje sluzi, na ovim fajlovima iz poreske se nece mjenjati nista dok sve i jedan fening duga ne bude isplacen.Znaci mislim na onaj dio duga koji je usao u taj sporazum sa poreznom.
Fazon je sto smo mi potpisali da to sve vratimo za godinu, najkraci moguci rok koji je bio u sporazumu.Mjesecna rata oko 200 hiljada.Sa tim rokom od godinu ti se skida kamata i 20% (ili 30%) glavnice.
Vi ste, ja mislim, potpisali na duzu varijantu od 2-3 godine gdje se skida samo kamata, sto u principu nije loše.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 sep 2015, 16:57

ako je tačno ovo da ste platili sve, biće na sljedećem izvještaju, sa krajem ovog kvartala. ali zaista nije to bila ni poenta, ni moja ni od ovog što sam mu govorio.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 03 sep 2015, 17:03

sasistika je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:
sasistika je napisao/la:Kako mogu biti "činjenične laži" @chvilla druže plavi? :)
U skokovima. :wave:
Kakvim ba skokovima u gramatici? :urnebes:
Mislio sam da od.**** s teme u skokovima :D
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 03 sep 2015, 17:26

Mjera...
I ovo sto je zakljucio Upravni Odbor o primjeni odredjenih sankcija i ovo sto su igraci porucili.
Ocekujem dobru igru i pobjedu u narednoj utakmici.

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 03 sep 2015, 17:30

Malo širi kontekst: Pad u kvaliteti našeg igračkog kadra je počeo već poslije sezone duple krune. Bez obzira što smo mi i u toj sezone poslije bili prvaci, a u finalu kupa zijanili na penale, bilo je jasno da je ta "Patrickova" ekipa ipak slabija od one "Macronove". Rezultati i u narednim sezonama su bili realan odraz naših mogućnosti. Đurbuzovićeva ekipa je bila još slabija (a pritom smo se tad žestoko patili sa povredama). Adžemova ekipa je bila tu negdje, ako ne dodatni pad, a onda sigurno ne ni bolja od Đurbuzovićeve.

Sa Odovićem počinje opet uspon. I to vjerovatno neočekivano brz, borili smo se za titulu do samoga kraja. A utakmice u Evropi su onda pokazale da bismo ove sezone realno mogli očekivati i još više. Utakmice i protiv Ferencvaroša i protiv Standarda su sigurno jedan korak naprijed u odnosu na prethodne sezone. Ali da li zaista možemo napraviti više nego prošle sezone, više nisam siguran, prije svega zbog Livaje, Mladenovića i Stokića. Od Livaje su bolji i Stanić, i Zeljković, i Čolić; Mladenović ne može biti novi Kvesić; Stokića imamo zasad samo na papiru. I oko toga se u biti svi ovdje slažemo. Slažemo se i da je Odović napravio neke neočekivane greške: sastav protiv Borca i Radnika, Enis na štoperu protiv Mladosti... Imao je svoje razloge, koji se mogu razumjeti, ali to na terenu nije ispalo dobro.

Start sezone je loš, ali prije nego što se krene ovako obilato sra.ti i smjenjivati sve živo, ne bi bilo loše sjetiti se da i ovakvi kakvi smo bili u ovih 6 kola, daleko ispod svog nivoa, zaslužili smo da imamo još tri boda više. Protiv Radnika onaj aut, protiv Širokog ofsajd, sudijske greške u zadnjim minutama utakmica. I još, i ovakvi kakvi smo, da smo dobili Mladost već bi sad imali priključak sa vrhom tabele. Nismo, nego smo se obrukali i napravili bez potrebe jedan korak nazad, i to je ono što smo sasvim dovoljno ovdje iskritikovali, prije nego što su počele ove nebuloze o Grediću i upravi.
FK Željezničar 1921

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 sep 2015, 17:42

pred sezonu duple krune, i na polusezoni sa bekrićem se jedino i dovelo nekoliko pravih pojačanja za naše uslove. ali i to je bilo na veresiju, na rizik i sa nadom da će se vratiti kroz evropu i transfere. da se kvesić nije povrijedio, da smo prošli maribor, da je svraka uvaljen na vrijeme...ali slučilo se da se ne desi ništa od toga.

YYY

Post Postao/la YYY » 03 sep 2015, 17:46

Molim forumske strucnjake, eksperte i analiticare da objasne kako je doslo do toga da se klub dodatno zaduzio "zavalio" za ni manje ni vise nego za milion maraka ...
Niko nije ni očekivao da svih zarađenih 4 miliona KM slegne odmah „na kamaru“, međutim uvijek postoje rješenja, za one koji tragaju za njima. Dogovor s klubom, odgođeno plaćanje, kredit itd. samo su neka od rješenja s kojima su se mogla dovesti pojačanja, nakon što je bilo jasno da će Željezničar dobiti značajnu finansijsku injekciju. Od svega, samo se pojavio račun s novim dugovanjima. Šta, kako, odakle niko ne zna. Vele došao đavo po naplatu. „Zasluga“ ranijih uprava. Riječ je o cifri višoj od milion KM.
http://****/podmladivanje-vizija-i ... besparice/
1921'

UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!

GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!

POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 03 sep 2015, 17:59

bojamora je napisao/la:Pošto nam protiv Slobode ne igraju Memija, Kosorić i Beganović da malo okrenemo temu ja predlažem slijedeći sastav :

...............Antolović...............

...Livaja....Bogdanović.....Uzelac.....Mladenović..

.....Blagojević...Hadžiahmetović.....D. Sadiković...

..Djelmić........Kokot...........Tiago............

Klupa : Kjosevski, Hodžurda, Šehić, Žerić, Hiroš, Stokić, Diata.
Enis te toliko iživcirao, da ga ni na klupu nisi stavio. :D

Ok odbrana i sredina, ali mislim da će u napad Stokić, a Tiago na klupu.
FK Željezničar 1921

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 03 sep 2015, 18:07

Jest se ovaj bogalj natovario, jel ti to greda zenu odradio?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.