FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Jaozinho22
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jel zna neko šta je s nickom @BlueFamily,bio je aktivan jedno vrijeme sad ga ni na mapi ?
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- Jaozinho22
- Kontakt:
U skokovima.sasistika je napisao/la:Kako mogu biti "činjenične laži" @chvilla druže plavi?

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
-
- Kontakt:
sta je bilo na sastanku navijaca nisam bio u domovini jedno0 vrijeme niti sam imao vremena pratiti to oko navijaca.. moze na pp
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Ovo kako ispade kao da sam ja napisao mozes li sta demantovati od napisanog. Da ne bude zabune to je napisao ovaj parazit yyyChWilla je napisao/la:i na kraju krajeva, eto da je sve tačno - i gredića je instalirao amar.MrRiccoli je napisao/la:Veze ti s vezom nemas, gredic je dosao u klub kad se isti nalazio u katastrofalnoj situaciji, novca je ponestajalo vec od maribora tako da ni dok je osim bio trener pa kasnije i sportski direktor plate nisu bile redovne. Prije toga se zivjelo od milion eura od dzeke pa 400.000 eura od visce i od bekrica 250.000 eura. I dok je amar bio sportski direktor igraci su strajkovali odbivsi da treniraju tako da nemoj pricati kako se odlaskom amara situacija szo se tice para pogorsala. Djurbuzovic je smimenjen isto tako dok je Amar bio sportaki direktor pa postavljen adzem pa smijenjen sve za vrijeme dok je amar bio tu. Klub se po prvi put posvetio vracanju dugova i s tim ide dobro, a tu svoju suplju prosipaj nekom drugom pogotovo sto si progovorio nakon poraza od mladosti. Aufiderzen. Molim ostale forumase da ovog gnjavatora jednostavno ignorisuYYY je napisao/la: Mozes li barem bilo sta demantovati od napisanog?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
znam al' se pohebalo.
koliko samo gluposti zadnjih dana po forumu. Ja lično mislim da odavno nismo imali bolji tandem predsjednik - direktor. Više me brine ovaj sportski segment i Oda i Hare su mi dragi i dobri su ljudi i Željovci ali u njima nemamo neko dugoročno dobro rješenje. U rosteru pored standardnih stopera imamo još trojicu koji primaju platu Uzelca, Hodžurdu i Alihodžića ali Oda stavi Enisa Sadikovića i mi zbog toga izgubimo tri boda od Mladosti. E to je problem.
Pošto nam protiv Slobode ne igraju Memija, Kosorić i Beganović da malo okrenemo temu ja predlažem slijedeći sastav :
...............Antolović...............
...Livaja....Bogdanović.....Uzelac.....Mladenović..
.....Blagojević...Hadžiahmetović.....D. Sadiković...
..Djelmić........Kokot...........Tiago............
Klupa : Kjosevski, Hodžurda, Šehić, Žerić, Hiroš, Stokić, Diata.
Pošto nam protiv Slobode ne igraju Memija, Kosorić i Beganović da malo okrenemo temu ja predlažem slijedeći sastav :
-
- Kontakt:
Daj ba ljudi dosta više. Otvorim forum, bruka postova, kontam neko nam došo kad ono pište ovi otjerani, a ovi naši se bore s njima kao da im nešto dokažu što je nemoguća misija.
Od svega nasranog ovdje mene zanima samo jedna stvar, a to ovi upućeniji vjerovatno znaju, dokle se došlo sa registracijom one dvije firme.
Od svega nasranog ovdje mene zanima samo jedna stvar, a to ovi upućeniji vjerovatno znaju, dokle se došlo sa registracijom one dvije firme.
Upravni odbor FK Željezničar je analizirao učinak ekipe u prvih šest kola prvenstva te donio zaključak da nije zadovoljan dosadašnjim rezultatima, a pogotovo posljednjim porazom u Zenici od ekipe Mladosti iz Doboj Kaknja. Slijedom ovakvih igara i postignutih rezultata, stručni štab i igrači će biti adekvatno sankcionisani, a u narednim mečevima se nameće imperativ pobjede.
U zajedničkom obraćanju Upravnom odboru te svim navijačima Fudbalskog kluba Željezničar, igrači su izrazili žaljenje zbog loših rezultata te obećali bolje nastupe u narednim utakmicama.
– Izvinjavamo se svima kojima je plava boja u srcu zbog prikazane igre i zalaganja na utakmici sa ekipom Mladosti. Svjesni smo da igra i zalaganje nisu bili na nivou koji dolikuje Fudbalskom klubu Željezničar. Ovom prilikom se posebno zahvaljujemo našim vjernim navijačima koji su na posljednjoj utakmici bili bolji dio našeg Želje i obećavamo da ćemo im se za bezrezervnu podršku zahvaliti na terenu u narednim utakmicama, istakao je u ime igrača kapiten ekipe, Marijan Antolović.
Bez obzira na loše rezultate u prvih šest kola prvenstva, cilj Fudbalskog kluba Željezničar ostaje isti, a to je borba za titulu prvaka Bosne i Hercegovine uz pomoć naših vjernih navijača.
Mi smo Željini, Željo je naš!
U zajedničkom obraćanju Upravnom odboru te svim navijačima Fudbalskog kluba Željezničar, igrači su izrazili žaljenje zbog loših rezultata te obećali bolje nastupe u narednim utakmicama.
– Izvinjavamo se svima kojima je plava boja u srcu zbog prikazane igre i zalaganja na utakmici sa ekipom Mladosti. Svjesni smo da igra i zalaganje nisu bili na nivou koji dolikuje Fudbalskom klubu Željezničar. Ovom prilikom se posebno zahvaljujemo našim vjernim navijačima koji su na posljednjoj utakmici bili bolji dio našeg Želje i obećavamo da ćemo im se za bezrezervnu podršku zahvaliti na terenu u narednim utakmicama, istakao je u ime igrača kapiten ekipe, Marijan Antolović.
Bez obzira na loše rezultate u prvih šest kola prvenstva, cilj Fudbalskog kluba Željezničar ostaje isti, a to je borba za titulu prvaka Bosne i Hercegovine uz pomoć naših vjernih navijača.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Obećavamo bolje igre i veće zalaganje u narednim utakmicama
http://fkzeljeznicar.ba/obecavamo-bolje ... ama/16339/
Samo se pitam da li ce Prijepoljac barem jednom preuzeti minum odgovornosti za ne neke stvari, nedo bog poraza protiv Slobode koja realno uvijek dobro u zadnje vrijeme igra na Grbavici, sta i kako onda !?
Igraci i Oda imaju svoju odgovornost, ali za njih odgovornost snose predsjednik kluba i UO. jer im ti isti obezbjedjuju sredstva za igrace (u ovo slucaju nakaradna sredstva za pojacanja tipa Livaja, Hodzurda, Diata i Co.)
http://fkzeljeznicar.ba/obecavamo-bolje ... ama/16339/
Samo se pitam da li ce Prijepoljac barem jednom preuzeti minum odgovornosti za ne neke stvari, nedo bog poraza protiv Slobode koja realno uvijek dobro u zadnje vrijeme igra na Grbavici, sta i kako onda !?
Igraci i Oda imaju svoju odgovornost, ali za njih odgovornost snose predsjednik kluba i UO. jer im ti isti obezbjedjuju sredstva za igrace (u ovo slucaju nakaradna sredstva za pojacanja tipa Livaja, Hodzurda, Diata i Co.)
1921'
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
- Suljo20002
- Kontakt:
Nisam gledo zadnju tekmu Zelje pa me interesuje zasto ova trojica nece igrati protiv nas ?bojamora je napisao/la:koliko samo gluposti zadnjih dana po forumu. Ja lično mislim da odavno nismo imali bolji tandem predsjednik - direktor. Više me brine ovaj sportski segment i Oda i Hare su mi dragi i dobri su ljudi i Željovci ali u njima nemamo neko dugoročno dobro rješenje. U rosteru pored standardnih stopera imamo još trojicu koji primaju platu Uzelca, Hodžurdu i Alihodžića ali Oda stavi Enisa Sadikovića i mi zbog toga izgubimo tri boda od Mladosti. E to je problem.
-
- Kontakt:
@yyy
Kralju sa tim "Prijepoljac" sam sebe diskvalifikujes kada je u pitanju bilo kakva normalna diskusija.. To sto u negativnom kontekstu koristis necije mjesto rodjenja vise nego dovoljno govori o tvojoj kulturi i namjerama koje imas..
Kralju sa tim "Prijepoljac" sam sebe diskvalifikujes kada je u pitanju bilo kakva normalna diskusija.. To sto u negativnom kontekstu koristis necije mjesto rodjenja vise nego dovoljno govori o tvojoj kulturi i namjerama koje imas..
BUDI ŽELJO !!!
Ne odgovarajte mu, provaljen je davno.
Suljo20002 je napisao/la:Nisam gledo zadnju tekmu Zelje pa me interesuje zasto ova trojica nece igrati protiv nas ?bojamora je napisao/la:koliko samo gluposti zadnjih dana po forumu. Ja lično mislim da odavno nismo imali bolji tandem predsjednik - direktor. Više me brine ovaj sportski segment i Oda i Hare su mi dragi i dobri su ljudi i Željovci ali u njima nemamo neko dugoročno dobro rješenje. U rosteru pored standardnih stopera imamo još trojicu koji primaju platu Uzelca, Hodžurdu i Alihodžića ali Oda stavi Enisa Sadikovića i mi zbog toga izgubimo tri boda od Mladosti. E to je problem.
Kartoni
I ovi navijaci sa zvanicne fb. stranice izgleda neki placenici, neke struje, Ligate, Aletici itd.
http://www.pic-upload.de/view-28201811/A1.png.html
http://www.pic-upload.de/view-28201824/a2.png.html
http://www.pic-upload.de/view-28201828/A3.png.html

http://www.pic-upload.de/view-28201811/A1.png.html
http://www.pic-upload.de/view-28201824/a2.png.html
http://www.pic-upload.de/view-28201828/A3.png.html
1921'
ma to je ustvari nizbrdo krenulo nakon što je mema otjeran.
Svi smarate realno, ako ovako nastave svi ce dobit nogu, niti ce ih otjerat yy, a ni ti ce ih spasit cwila. Jos neki poraz, ne daj Boze protiv Slobode, bice pakovanje kofera. Nas dere Mladost Doboj Kakanj koja je tek usla u ligu a kod nas kakva je situacija u klubu govori i to da Memija namjerno hoce karton da odmori. Ako za tri godine nisu uradili nista i stabilizovali se koliko toliko da se borimo za vrh tabele onda nece za jos 3.godine. Dao bih ja njima ove pare od evrope nek nose sve i lagano pakuju kofere.
Zadnja izmjena: HeartSock, dana/u 03 sep 2015, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
Puno je govana isplivalo po drustvenim mrezama i forumima, a nikakve poplave nije bilo. Fenomen. 

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Ma joco ce bit napadac, mora ga krenuti napokon ovo je idealan momenat. Ogi i kokot krila dado izmedju, pa zamjeniti kokota i brazilca. Uzelac je dobar stoper samo da se ne pokusava sa enisom vise.
Ovi sto dobijaju cvaju da se.ru ovdje, daBogda vam za lijekova trebalo
Ovi sto dobijaju cvaju da se.ru ovdje, daBogda vam za lijekova trebalo
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- SarajlijaTM
Šta je,zinula guzica za poslovnim prostorima?
Ne valja sto se zna gdje ide svaka marka?
Dobicete jos koju nogu,osim one iz kluba,nista se ne sekirajte,majku li vam parazitsku!
Prepoznaće se sami,kojima je ovo upućeno
Ne valja sto se zna gdje ide svaka marka?
Dobicete jos koju nogu,osim one iz kluba,nista se ne sekirajte,majku li vam parazitsku!
Prepoznaće se sami,kojima je ovo upućeno

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, nedimmmm1337 i 23 gosta.