FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Daj da je stave u četvrtak, da i mene slobodan dan potrefi jednom
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Jarane ne valja to tako. Kako god bio je kod nas u klubu. Svi klubovi na svijetu ne zadrze sve igrace, neki uspiju a neki ne. Sve je to do licnih ciljeva, tako da trebamo postavati svakog naseg momkaYYY je napisao/la:Ja ne znam sta svojatate ovog malog sosona koji dade gol za repku danas, zna se kako i na koji nacin je otisao iz Zelje i njemu i onom drugom vrata kluba bi trebala biti zatvorena, da ima neke logike i principijelnosti, jesu Zeljina djeca, ponikla u klubu ali o njima, njihovom interesu i gladnim ocima njihovih roditelja se i vise nego sve zna ..

Prvo sam konto aldin iz carobne lampe opet zajebava ali vidim da je ovaj ko bajagi malo upuceniji pa onda skontam I pitam se sta radi pitar ili neprijatelj kluba na nasoj temi.
Bolan yyy de reci iskreno raji koga libo tuki sta ti imas reci,tek si doso I solis pamet svojim glupostima,aldin je za tebe mila majka kakav si ti.Mozda ti je neko iz familije dobio nogu iz Zelje pa sad ti "gonis pravdu" postedi nas levatluka treba ti radnog staza na ovoj temi da mi mogao iznositi svoje misljenje .
Danas gledam mladu repku I ponosan sam na sve igrace koji igraju za nju a posebno na nase Zeljovce (sadasnje I bivse) nisam ponosan sto su izgubili ...
Bajic ljut ko da mu je neko curu yebo,samo vidi se da ima kvalitet gradi se ko Dzeko ali ima problem u vugla
Armin nervozan a nije imo skim igrati iskreno svi soliraju
Amir kad igra to je melem za oci ,samo mali je umoran ali ono bas treba mu odmora.
Memija I zunzafri desna ruka ko cesalj ,samo taj rad kroz kosu (siske mu smetaju) on moze krpit beka ali momak se bolje snalazi na krilu to se iz aviona vidi,brz je ko munja ali ove sve tekme su ostavile traga I pokazuje umor I on.
Daj da mlatnemo one tuzlanke vise se digli od divova
Bolan yyy de reci iskreno raji koga libo tuki sta ti imas reci,tek si doso I solis pamet svojim glupostima,aldin je za tebe mila majka kakav si ti.Mozda ti je neko iz familije dobio nogu iz Zelje pa sad ti "gonis pravdu" postedi nas levatluka treba ti radnog staza na ovoj temi da mi mogao iznositi svoje misljenje .
Danas gledam mladu repku I ponosan sam na sve igrace koji igraju za nju a posebno na nase Zeljovce (sadasnje I bivse) nisam ponosan sto su izgubili ...
Bajic ljut ko da mu je neko curu yebo,samo vidi se da ima kvalitet gradi se ko Dzeko ali ima problem u vugla
Amir kad igra to je melem za oci ,samo mali je umoran ali ono bas treba mu odmora.
Memija I zunzafri desna ruka ko cesalj ,samo taj rad kroz kosu (siske mu smetaju) on moze krpit beka ali momak se bolje snalazi na krilu to se iz aviona vidi,brz je ko munja ali ove sve tekme su ostavile traga I pokazuje umor I on.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
MuhamedTM je napisao/la:Prvo sam konto aldin iz carobne lampe opet zajebava ali vidim da je ovaj ko bajagi malo upuceniji pa onda skontam I pitam se sta radi pitar ili neprijatelj kluba na nasoj temi.
Gdje se predaje zahtjev? kome da se obratim?

Koji debil i ti i tebi slicni, puno ste uzeli za pravo ...

1921'
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
Dobar je muki nemoj ga. Bitan clan ovog foruma, sta bi bez njega ostatak ljudi ... 

-
- Kontakt:
Šta je ba ovo, luda kuća ovdje haman dva dana. Prsa u prsa, je li malo popustimo odmah rat. Nisam više pametan.
- JoseMourinho
- Kontakt:
dušmani dušmani

Kao uvijek kad se zarade neke pare ne znas ko je veci lopov od koga i ko ce vise se naklepat pa se tenzije dizu. A mi obicni navijaci cemo sve to trpiti kao do sad.Jos malo vidjeti na sta ce ovo izaci, da li ce se ista implementirati od onog jadnog statusa, dvije firme, jedna za stadion, drugi za ekipu?. Da li cemo se boriti za evropu ili za ispadanje iz lige, pa onda da se svi skupa pokupe s tim nekim violinom i da razgule!!
yyy I heartsock sta vam je Zeljo toliko uradio ,cemu tolika mrznja . Sigurno volite samog sira ali polako.
Vi ste javni dusmani kluba! Prosipaj politiku negdje drugo kani se ove teme I zestokih lazi.
Vi ste javni dusmani kluba! Prosipaj politiku negdje drugo kani se ove teme I zestokih lazi.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Od Zelje mogu dobiti samo cir. A mrznje nema, samo ima kritika koja je dobronamjerna, odnosno zelja da bude bolje jer ovako ne moze. A ti u svojoj supljoj glavi nemas tu dasku da shvatis nesto. Klimaj glavom i prosetaj.
Zadnja izmjena: HeartSock, dana/u 03 sep 2015, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.
Kako ti znaš dal' može biti gore ili bolje ako ne znaš osnovne stvari o ljudima o kojim pišeš?
DRUG NEBI TI PUNCA
Za razliku od tebe koji sve znas, ja ne znam niti glumim pametnjakovica kao ti, pa nesto i saznam to je za ljude. Ali ne treba biti pametan i shvatiti da poslije 6.kola imamo 7bodova gdje nam guzove dere ekipa koja je prvi put u Premijer ligi. I to jedino nas. Bruka sramota za klub. Ali se zato spinuje kako je neki violina otjeran i od toga se pravi show da se ide pravim putem. Umjesto da se hvale da su implementirali famozni statut i sve sto su obecali.Ti ako si zadovaljan svim, to je tvoj problem a nemoj da nameces drugim da razmisljaju kao ti.
aldine de uozbilji se I bice ti dozvoljeno da pises preko novog nicka a ovaj drugi jos malo pa fajront.HeartSock je napisao/la:Od Zelje mogu dobiti cir samo. A mrznje nema, samo ima kritika koja je dobronamjerna, odnosno zelja da bude bolje jer ovako ne moze. A ti u svojoj supljoj glavi nemas tu dasku da shvatis nesto. Klimaj glavom i prosetaj.
Mozes misliti koliku ti glavu imas pa ti daska stane ,ja imam klikere.Havetinjo jedna ko te placa ako te niko ne placa onda si lud .Jagomir te zove bio bi tamo interesantan ovdje ne ,mrs supak jedan I ti I onaj yyy nabijem vas na napojnu zilu.
Sigurno nista u zivotu nisi ni probo samo serendas protiv Zelje kako vas stid nije.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Kritikovati upravu kluba i prozivati celnike nije mrznja prema klubu, jer klub nije vlasnistvo pojedinca, nije bio niti ce ikada biti, samo sto ti, i umovi slicni tebi to nemogu ili nece da shvate, neko laicki nenamjerno a neko podlo i sa interesom, i konstantno vrtite jednu te istu pricu, preksinoc, sinoc a evo i sada, vodite temu u drugom pravcu ...MuhamedTM je napisao/la:yyy I heartsock sta vam je Zeljo toliko uradio ,cemu tolika mrznja . Sigurno volite samog sira ali polako.
1921'
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ma nabijem ja vas obojicu i lagano idete na listu gnjavatora, dva **** se izrodila i seru nekoliko dana i opet kad im se ukaze da seru i da lazu samo malo okrene priču i nastave, fuj kakvih govana ima fuj 

YYY je napisao/la:Kritikovati upravu kluba i prozivati celnike nije mrznja prema klubu, jer klub nije vlasnistvo pojedinca, nije bio niti ce ikada biti, samo sto ti, i umovi slicni tebi to nemogu ili nece da shvate, neko laicki nenamjerno a neko podlo i sa interesom, i konstantno vrtite jednu te istu pricu, preksinoc, sinoc a evo i sada, vodite temu u drugom pravcu ...MuhamedTM je napisao/la:yyy I heartsock sta vam je Zeljo toliko uradio ,cemu tolika mrznja . Sigurno volite samog sira ali polako.
Kakvu pricu ba pa chwilla I pile te pojeli ko iftar I ti opet nesto palamudis,ozbiljno sto ti Greda smeta ali budi iskren nemoj mi politicki odgovor.
Sta mozemo u ovom trenutku bolje? koga on sam "goni"? nemoj zajebavat ako volis Zelju nemoj takav biti da nista ne valja ,sto ga volis onda.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ova dvojica sto samo pricaju u prazno i blate ljude okolo iz uprave su isto ko i predizborna kampanja sda i sdp-a kada krenu po foruimam da pljuju sve samo oni nabolji...
A vrlo lako da je neko od ovih sto su nogu dobili da pisu ovde ili imaju par budala koji rade to...
Sto im manje paznje dajete svima ce biti lakse
A vrlo lako da je neko od ovih sto su nogu dobili da pisu ovde ili imaju par budala koji rade to...
Sto im manje paznje dajete svima ce biti lakse
Aldin se razmnožava k'o bakterija.
nije aldin ovako pismen. i aldin piše svoja mišljenja kakva su da su, a ovaj širi laži.
Šta ko piše ja ništa ne vidim...

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.