Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
Poceo sam se furati na Maluma
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Je li to nešto gej?Bosniacum Lilium je napisao/la:Poceo sam se furati na Maluma

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Taj lik jede pi.ckeDANTES je napisao/la:Je li to nešto gej?Bosniacum Lilium je napisao/la:Poceo sam se furati na Maluma

Mmmm pichka...Bosniacum Lilium je napisao/la:Taj lik jede pi.ckeDANTES je napisao/la:Je li to nešto gej?Bosniacum Lilium je napisao/la:Poceo sam se furati na Maluma

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:[
Mmmm pichka...

Bosniacum Lilium je napisao/la:DANTES je napisao/la:[
Mmmm pichka...
![]()
![]()

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Je li ovde vodiš dotičnu koja te uspije dobiti do kraja ove godinerio_Ferdy88 je napisao/la:

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mora neko vatru ložit i kuhat, a i snijeg čistiti dok ja odmaramDerdiyok je napisao/la: Je li ovde vodiš dotičnu koja te uspije dobiti do kraja ove godine

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Re: RE: Re: Chat
Nije, ovo ga ispratila pa ceka komšijuFederer17 je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Mora neko vatru ložit i kuhat, a i snijeg čistiti dok ja odmaramDerdiyok je napisao/la: Je li ovde vodiš dotičnu koja te uspije dobiti do kraja ove godine
Vidi kako te mala ceka

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ima li bolje tv emisije sa ovih prostora od potjere 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- legenda reala
- Kontakt:
Imal Ljiljana i ekipe, hocemo glasati za Mileta ako se kandiduje za predsjednika

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Daimler u Njemackoj svakom uposlenom po 5400 eura.
Jer je godina( opet) bila super uspjesna za koncern.
( Mercedes)
Jer je godina( opet) bila super uspjesna za koncern.
( Mercedes)
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Jest glupo čitati forum kada si banovan, nema opcije da čitaš od tamo gdje si posljednji put stao.
legenda reala je napisao/la:Imal Ljiljana i ekipe, hocemo glasati za Mileta ako se kandiduje za predsjednika![]()
![]()
Ima li nešto gluplje od našeg izbornog zakona za opće izbore.
Iz RS glasaš za Predsjednika, pa biraj da li ćeš za Bošnjačkog (potpredsjednik) ili bilo kog drugog. Ima još opcija i za Predsjedništvo, ali tu samo možeš za Srpskog člana.
Ivanić prošle izbore dobio za 7.000 glasova razlike, neka se zahvale Bošnjacima što je prošao. Sinoć baš gledam rezultate i iz moje mahale 300 glasova je dobio, dok je oko 200 nevažećih listića bilo. A tako je bilo i kod drugih mjesta gdje su Bošnjaci.
Glupo do bola.
Sljedeći gore u Predsjedništvu je Mile, jazuk samo što Bakira nećemo gledati.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.