Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Fidelis
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Fidelis » 09 okt 2016, 00:59

Goalgetter je napisao/la:Witsel i Fellaini su ga totalno odjsekli od igre sto je i bio cilj Belgijanaca. Vecim djelom frustriran upropastio je i neke slobodne lopte koje je i mogao bolje uputiti. Jako losa utakmica.
To je nesto sto su i djeca znala da ce se desiti,znao je Pjanic,znao je Bazdarevic,znale su i ptice na grani.To ne moze biti alibi za takvog igraca jer se na sve takve igrace obraca takva paznja.
Zato je dobio slobodu da igra gdje hoce i bar ponekad za.**** cuvare.Nije uspio kao sto nikad ne uspije u jakim utakmicama.

To je neprihvatljivo za takvog igraca.

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 09 okt 2016, 01:00

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Amsterdam1312 je napisao/la:Pjanke igračina i veličina, mnogi bi trebali pročitati par fudbalskih knjiga prije komentara. :think:
Daj nam otvori oči i preporuči štiva :urnebes: :urnebes:
Pa normalno da si se pronašao i logično, upecao si se ko pastrmka, čitaj između redova. :facepalm: :oops:

P.S. Svako danas ima internet i može kenjati, koja patetika i tuga.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 09 okt 2016, 07:34

Amsterdam1312 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Amsterdam1312 je napisao/la:Pjanke igračina i veličina, mnogi bi trebali pročitati par fudbalskih knjiga prije komentara. :think:
Daj nam otvori oči i preporuči štiva :urnebes: :urnebes:
Pa normalno da si se pronašao i logično, upecao si se ko pastrmka, čitaj između redova. :facepalm: :oops:

P.S. Svako danas ima internet i može kenjati, koja patetika i tuga.
Malo te 300 radnih sati u dijaspori syebalo da ne mozes skontat kad se neko ponasa sarkasticno. Sta se primas ko junac. Postali ste isto roboti . Haj ti dijete laganim dvokorakom. Meni je petoba. Ja sam gledao Van Bastena Linekera i ostale uzivo kad se nisi ni rodio
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 09 okt 2016, 09:49

O čemu pričaš ti šta lupaš, kakva dijaspora (ja dijaspore vidio nisam) i što si iskompleksiran toliko, vidim po tvojim postovima i prije i da se zaključiti kakav si tip, da si gledao mogao si nešto i naučiti a ne sprditi petobu u ništa, još više sebi skačeš u usta prika. Lupaš na času i to sam ti rekao na osnovu uvog posta zadnjeg što si ovdje bio napisao a i na osnovu nekih prije, al nastavi vidim da nema fajde. Živ bio.. :salut:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 09 okt 2016, 10:08

Amsterdam1312 je napisao/la:O čemu pričaš ti šta lupaš, kakva dijaspora (ja dijaspore vidio nisam) i što si iskompleksiran toliko, vidim po tvojim postovima i prije i da se zaključiti kakav si tip, da si gledao mogao si nešto i naučiti a ne sprditi petobu u ništa, još više sebi skačeš u usta prika. Lupaš na času i to sam ti rekao na osnovu uvog posta zadnjeg što si ovdje bio napisao a i na osnovu nekih prije, al nastavi vidim da nema fajde. Živ bio.. :salut:
Nemoj meni te prika i ziv bio. Kad skontas prepoznat sarkastican post i ne podjes se primat ko junac na njega onda mozemo o ozbiljnijim fudbalskim tematikama
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 okt 2016, 10:49

Nesto mi slabo mase rukama u zadnje vrjeme na sudijske odluke napredak.On je majstor i radi ono sto zna samo kad hoce kad nece mozes mu dat i formaciju i igrace ali nece jednostavno taj dan nesto nije zainteresovan,tj libo ga tuki.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Goalgetter » 09 okt 2016, 11:49

Fidelis je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Witsel i Fellaini su ga totalno odjsekli od igre sto je i bio cilj Belgijanaca. Vecim djelom frustriran upropastio je i neke slobodne lopte koje je i mogao bolje uputiti. Jako losa utakmica.
To je nesto sto su i djeca znala da ce se desiti,znao je Pjanic,znao je Bazdarevic,znale su i ptice na grani.To ne moze biti alibi za takvog igraca jer se na sve takve igrace obraca takva paznja.
Zato je dobio slobodu da igra gdje hoce i bar ponekad za.**** cuvare.Nije uspio kao sto nikad ne uspije u jakim utakmicama.

To je neprihvatljivo za takvog igraca.
Apsolutno se slazem, najvise je do njega. Moglo je bolje bez obzira na okolnosti.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 09 okt 2016, 12:13

Fidelis je napisao/la:
hurem je napisao/la:Kada ga je zadnji put Mesa stavio na Misketovu poziciju, 10-ku, mislim da je to bilo upravo protiv Belgije prije godinu dana, Miralem je odmah izjavio da ne voli igrati okrenut ledjima te da se nada da ga selektor vise nece tu forsirati vec da ce ga vratiti na ono mjesto gdje je najbolji, a to je organizator igre, igrac oko kojeg se sve vrti.
Ne mogu da vjerujem da je cojk opet napravio istu gresku!
Pjanic je bio slobodan da igra svuda u veznom redu,zato su igrali Jajalo i Medunjanin.Imao je slobodu da bjezi od cuvara gdje god hoce i da nesto iskreira.Nije uspio naci sebi parce terena.

To je prava istina.

A i u Juventusu igra ultra ofanzivnog veznog isto sa prilicnom slobodom u igri i nece biti logicno ako u reprezentaciji ne bude igrao isto.

Do Pjanica je sinoc bilo,nije do postavke.
Jel mi mozes reci da li ti to smatras da je isto igrati u Bosni i Juventusu? Sta mislis jel se igraci isto ophode prema Pjanicu kada igraju protiv Bosne gdje je pjanic najbolji i jedini sta valja i sta treba cuvati ako izuzmemo dzeku i u juventusu gdje moze zabiti i napraviti problem bilo koji igrac? U kojoj opciji je lakse igrati? Nama u ovakvoj utakmici tesko da bi i iniesta pomogao ili ronaldinho iz najboljih dana...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 09 okt 2016, 12:23

Sutra će da izdominira Kiprane. Možda čak i penal zabije ;)
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 09 okt 2016, 12:27

Zatvorili ga dobro, a I nasi mu nista nisu pomogli svojom staticnom igrom.
UPRAVA NAPOLJE!

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 09 okt 2016, 12:41

U utakmici onog tipa protiv onakve Belgije i sa stavom cijelog našeg tima ni Messi ne može ništa u sredini niti bilo gdje narpaviti nikaku razliku, prije svega evo ako ćemo o Pjaniću lično šta je tip mogao da uradi u sredini bez adekvatne pomoći 2 vezna igrača iza njega koji nisu odgovorili nikakvom trkom niti presingom na suparnički vezni red niti su otvarali prostor, ne samo ta dva igrača nego svi osim Džeke koji je trčao i otvarao se ali to ne koristi ničemu jer ako tim nije kompaktan džaba što 2-3 igrača trče i pokušavaju naći prostor. U ovakvim tekmama moraš da grizeš loptu što nije viđeno u našem timu, prvih 26 minuta je bilo ok i nisu loše stojali na terenu ali su ida lje bili statični, bez obzira što je i Meša to postavio ne znam ni ja kako i eksperimentisao je u pogrešnoj utakmici protiv pogrešne reprezentacije tipa Belgije, daje šansu debitantu itd. ali veći su krivcu svi kompletno kao tim jer nisu odgovorili tom zadatku ni približno kako treba, od tog autogola su svi djelovali izbezumljeno, Džeko i Kolašinac i dalje trče ali nigdje u prazan prostor jer ga nema ! Opet kiks onaj i tu se sve raspalo, ne možeš igrati nogomet ako ne trčiš ako ne jedeš loptu pogotovo s intenzitetom kakav forsira Belgija. Tu jedan Pjanić ne može ništa uraditi niti bilo ko drugi, ljudi diktirali tempo utakmice lagano, naprijed su mogli još uraditi i dati bar 2 gola al sreća nisu, u ovim utakmicama se može igrati samo timski ali kompletno da se nadopunjuju konstantno na pozicijama, pa Džeku je 2-3 puta čupao nazad loptu iz odbrane i otimao istu, jedini je odradio šta je mogao kod loše predstave cijele ekipe, Pjanić je igrao koliko je mogao, nema smisla sada pucati po nekom jer se od njega očekuje da predribla 3 igrača i prešprinta po strani od sredine jer je to nemoguće haman. Previše su ušli u tekmu sa strahopoštovanjem i to nikad ne donosi dobro ****. Sad se mogu iskupiti u sljedećoj tekmi, treba ići dalje i zaboraviti ovo, naučiti iz ovoga i malo se trgnuti. Nije rat, može sve sve kad se hoće !

Sabinho
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Sabinho » 09 okt 2016, 12:51

Goalgetter je napisao/la:.
I ovo je tacno. :think:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: AW: RE: Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Goalgetter » 09 okt 2016, 13:13

Sabinho je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:.
I ovo je tacno. :think:
Kad bi uveli opciju za brisanje postova preko mob-a, ne bi :P

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 09 okt 2016, 16:54

Svaki nas igrac poslje onog ogromnog G0VNA kojeg su kolektivno sasrali u petak, i g0vno koje se jos uvjek pari na onom Belgijskom terenu zasluzuje jedan veliki PLJUC, ukljucujuci Miralema. To isto vazi za citav nas trenerski stab. Sram ih bilo!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 10 okt 2016, 20:55

Doktore

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 10 okt 2016, 21:33

:kafa:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 okt 2016, 21:47

Ovaj trener nije dobar, pjanic u duetu s **** MEDUNJANINOM .... e tugo moja svako danas dobije profi licencu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 10 okt 2016, 22:00

Kakav si ti mag, nisi ti kriv što igraš s drvima...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 10 okt 2016, 22:02

JohnCleese je napisao/la::kafa:
Odjavi se sam

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 10 okt 2016, 22:02

Ako neko opet kaže da Pjanić namjerno igra bolje u Juvetu nego kod nas, nek se javi u PP imam dobrog psihijatra za preporučit, doduše u Tz je..Bolan pa mi bi od Inieste napravili Anela Hadžića. Pjanić je još i dobar s kakvim klocevima igra. Dijeli lopte ko rukom u Juvetu od 7 ovakvih lopti padne 5 golova.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 11 gostiju.