Uostalom, ne znam kakve se to predstave očekuju sad odjednom od njeg kad je presjedio na klupi prošlu sezonu haman?

Ima on u nogama još dobrih utakmica, samo ne u ovakvom Realu i pod ovakvim okruženjem..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Postavljen na pocetku sezone kao lider od strane Pereza i one kukavice Lopateguia, prve 3 utakmice solidno odigrao i svi se ponadali i onda prc 100 dana bez gola u ligi (a igrao skoro svaku utakmicu) naravno da je poslje toga presjedio vecinu utakmica kad je bio kurcina, jedino pametno od Solarija je bilo sto je sutnuo njega i bacvu Marcela na klupu.Tesnjak1991 je napisao/la:Čovjek potpisao ugovor, sebe znači dao Realu, i sad bi trebao kao otić sam, bez love.
Uostalom, ne znam kakve se to predstave očekuju sad odjednom od njeg kad je presjedio na klupi prošlu sezonu haman?![]()
Ima on u nogama još dobrih utakmica, samo ne u ovakvom Realu i pod ovakvim okruženjem..
Pa eno Suarez 3 godine 1 gol u Lp, de nek i njeg šutnuandro234 je napisao/la:Postavljen na pocetku sezone kao lider od strane Pereza i one kukavice Lopateguia, prve 3 utakmice solidno odigrao i svi se ponadali i onda prc 100 dana bez gola u ligi (a igrao skoro svaku utakmicu), jedino pametno od Solarija je bilo sto je sutnuo njega i bacvu Marcela na klupu.Tesnjak1991 je napisao/la:Čovjek potpisao ugovor, sebe znači dao Realu, i sad bi trebao kao otić sam, bez love.
Uostalom, ne znam kakve se to predstave očekuju sad odjednom od njeg kad je presjedio na klupi prošlu sezonu haman?![]()
Ides tu presiroko i spominjes stvari nepovezane sa tvrdnjom da je trenutno beskoristan igrac kojeg treba prodati.Lillard je napisao/la:Daj bolan, šta ste ko derišta kakva? Frajer zabijao u 4-5 finala u kojima je igrao, osvojio toliko trofeja, 100+50 statistika u 200+ utakmica i kaže smeće, ma mrš jbte. Ako ima problema s povredama, yebaji ga, ko da on ne bi htio da je zdrav. Nije on kriv što mu je klub dao takvu plaću pa im sad krivo. Nije Bale budala i nipošto nije promašaj. Nabijat ćete se nogom u guzicu ako Hazard ostvari išta od njegovog u Madridu. Al aj, nek vam bude, Bale smećegeoxx je napisao/la:Jasta nego otjerati, ko ga ****.
Klub ne zeli smece od igraca koji puno prima a nista ne daje. To je pošteno. Bale s druge strane ne zeli suradjivati i ostao bi na silu. Iako nista smisla nema, niti zna jezik, niti igra, niti se kao osoba uklapa u ekipu, fakat je kao otudjen tamo.
Osim13 je napisao/la:
Heh
Ma nisam ni gledao al evo čitam jutros patetična predstava Sevilje kao i obično, jadan klub zaista. Želim im sve najgore, kao i ublehi Lopati.Derdiyok je napisao/la:Davaj link tekmeOsim13 je napisao/la:
Heh
17mil godisnje liku koji je uzeo koliko ono lp u par godina i u svaku se ugradio?leorey je napisao/la:Ali cekaj sto bi on otisao iz Madrida kad prima 20M po sezoni jos par godina? Ne kontam nikako ko bi to uradio? Pogotovo kad imas iznad 30 godina.
Ko bi sebi dvostruko ili cak i trostruko smanjio platu? Pa nije nenormalan. Postoji nacin naravno, platis mu 50M i on odlazi. Na kraju krajeva, on ce te pare dobiti svakako.
Kriv je onaj ko mu je produzavao ugovor i dao mu tolike pare. Niko vise.
Messi taman da trazi 200M po sezoni, on ih je zaradio, zaduzio je klub kao nikad niko.madridist je napisao/la:17mil godisnje liku koji je uzeo koliko ono lp u par godina i u svaku se ugradio?leorey je napisao/la:Ali cekaj sto bi on otisao iz Madrida kad prima 20M po sezoni jos par godina? Ne kontam nikako ko bi to uradio? Pogotovo kad imas iznad 30 godina.
Ko bi sebi dvostruko ili cak i trostruko smanjio platu? Pa nije nenormalan. Postoji nacin naravno, platis mu 50M i on odlazi. Na kraju krajeva, on ce te pare dobiti svakako.
Kriv je onaj ko mu je produzavao ugovor i dao mu tolike pare. Niko vise.
Tacno je kriv taj neznalica![]()
Nego koliko to trazi mesi po novom ugovoru?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.