Još gori su panjevi koje je ovaj ublehaš razbacao po terenu, bitno je da je atmosfera na treningu odlična

Naoružajte živce, ako Goran Brkić sakrije loptu na Bilinom naredno kolo, ide borba za opstanak

Moderator/ica: GracanicaAA
Pa vala i bude sakrivena u vecini slucajevaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑16 mar 2024, 18:36Vala i ti Truhlo najavljujes sakrivanje lopte svaku utakmicu.
Halal olsun za ljeto, meni je veća muka što smo mi gori sada u odnosu na jesen. Nije ovo seoska liga da možeš izgurati polusezonu sa 12 igrača...Venom je napisao/la: ↑16 mar 2024, 19:30Truhlu se ljetos napadalo kad je govorio da prijelazni rok lose odrađen. Bio covjek totalno upravu, sve ovo sto gledamo je rezultat ocajne selekcije igraca. Naredne 4 utakmice Mladost (H), Gorazde (A), Rahic (H) i Rudar (H) su kljucne. Ne smiju se bodovi prosipat inace tonemo u borbu za opstanak. Ovo Gorazde se izgeda pocleo guzit svima, ali ce se zati protiv nas bacati na glavu. Mada kako izgledamo u gostima ni bacanje na glavu im nece biti neopodno za dobar rezultat.
Ne znam za ostale ali meni se subjektivno cini da i Rudar i Tosk imaju jace rostere nego mi.
Onda mi ne gledamo iste utakmice. Osim Sim Baua. Tu su nas razbili.Nera1982 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 18:42Pa vala i bude sakrivena u vecini slucajevaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑16 mar 2024, 18:36Vala i ti Truhlo najavljujes sakrivanje lopte svaku utakmicu.
To nam je i realnost, ko god misli da možemo PL napasti naredne sezone je lud. Možda možemo biti konkurentni za vrh i trebali bi kad se riješimo ovog trećeligaškog otpada na ljeto, kada imaš 500 slobodnih igrača za probrati.Venom je napisao/la: ↑16 mar 2024, 20:35I jos jedna stvar koja me strasno frustrira je kolektivni i hronicni nedostatak kontinuteta u igrama. Eto Vardo danas najbolji primjer. Proslu bio top, a danas ocajno izgledo.
Meni se cini da cemo mi u ovoj ligi imati sudbinu kavku je imao i Velez. Prvu sezonu gledaj samo sa prezivis, drugu si vec konkurentan, a u trecoj ces ostvariti promociju. Ako nista u ovoj prvoj sezoni cini mi se da malo bolje stojimo nego sto su oni, iako smo u dosta vecim problemima.
Sakriti loptu je metafora, ko god je gledao ove utakmice protiv Radnika danas i kući, protiv Rahića, Bau, Jedinstva, Gradine jasno je da ne bi gol dali da se do bajrama igralo. Šta smo imali danas od posjeda? U Rahiću, protiv Jedinstva? Pa ljudi nas školuju svako gostovanje kako se ova liga igra. Zabiješ gol i daš loptu protivniku pa neka se dodaje godinu dana, dupli blok će teško probiti.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑16 mar 2024, 20:42@Truhlo jel nam Radnik danas sakrio loptu? Jel nam Stupcanica sakrila loptu? Ekipa ima nedostataka bruku pogotovo na krilima koji nista ama bas nista ne mogu napravit ali mislim da je nama najveci problem konstantnost.
Odigras vrhunsko poluvrijeme protiv najkvalitetnije ekipe u ligi, a danas primis gol iz amaterske greske.
Slazem se da su naredne 4 utakmice kljucne i Damjanovicu treba postavit cilj da mora osvojiti 9 bodova. Tih 9 bodova nas moze ispalit u top 5 ekipa, a kiks nas vodi u borbu za opstanak sto bi bila katastrofa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.