NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 16 mar 2024, 18:17

Damjanović, 3 gostovanja, 3 poraza, bez poštenog šuta na gol, bez postignutog gola. Ublehaš :bih:

Još gori su panjevi koje je ovaj ublehaš razbacao po terenu, bitno je da je atmosfera na treningu odlična :zviz:

Naoružajte živce, ako Goran Brkić sakrije loptu na Bilinom naredno kolo, ide borba za opstanak :sick:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 mar 2024, 18:36

Vala i ti Truhlo najavljujes sakrivanje lopte svaku utakmicu.
Celik!3,2,2.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 16 mar 2024, 18:38

Čelik nije veliki klub to je obična prčija!!! Razglasa pišljivog mi nemamo a ko eto veliki smo!!! Svaki stadion gdje smo gostovali ima super razglas! Kite smo obične!!! Radnik četverostruko bolji i zasluženo pobjedio! Naši igrači su PREGLUPI za veča očekivanja,ovo je njima plafon. UPRAVA VIŠE NEK OBJASNI ŠTA JE S DEBLOKADOM RAČUNA ,šta šute i jedu čuletke! Prije skoro godinu je najavljena deblokada protiv Natrona i ko fol još samo administracija da odradi,jest kita ima se još100000 km vratit pa onda čekat administraciju da odradi! Daj istinu ebo te laži i neistine više!!
::::SAMO ČELIK::::

Nera1982
Kontakt:

Post Postao/la Nera1982 » 16 mar 2024, 18:42

AllGunsBlazing je napisao/la:
16 mar 2024, 18:36
Pa vala i bude sakrivena u vecini slucajeva

Cod
Kontakt:

Post Postao/la Cod » 16 mar 2024, 18:46

Druže nije uprava kriva za razglas i štošta u vezi stadiona. Neki debil je savezu dao stadion da neku minimaliju ulože. Sve općine,kantoni ulazu u stadion samo u Bilino niko,s igra repka na njemu. Što se tiče igrača sve što je bivši trener htio dobio je. Što se tiče računa rečeno je gdje je zapelo. Nikoga ne opravdavam i mene boli što ostali stadioni dobise dabe travu a mi je još uvijek određujemo.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 16 mar 2024, 18:51

A što se vi raja toliko nervirate,vjerujem da nećemo ispasti.Meni su 3 kola bila dovoljna da vidim da nemamo igrački kadar za ovaj nivo..Možda dva igrača su za nešto više ,a vala kada se bolje analizira nemamo niti jednog igrača npr.za nekog premijerligaša.Neki bolji rezultat možemo napraviti na neki hajp,na neki horuk,da te krene.. Navijački i ja se nerviram ali realno smo za donji dio tabele.Treba i dalje raditi na stabilizaciji a igrački ako se ikad stabilizujemo i dođemo do nekih para pokušati napraviti iskorak

Asimdemineri
Kontakt:

Post Postao/la Asimdemineri » 16 mar 2024, 18:52

Ni za šta haman ova uprava nije kriva

Nera1982
Kontakt:

Post Postao/la Nera1982 » 16 mar 2024, 18:54

slika

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 16 mar 2024, 19:30

Truhlu se ljetos napadalo kad je govorio da prijelazni rok lose odrađen. Bio covjek totalno upravu, sve ovo sto gledamo je rezultat ocajne selekcije igraca. Naredne 4 utakmice Mladost (H), Gorazde (A), Rahic (H) i Rudar (H) su kljucne. Ne smiju se bodovi prosipat inace tonemo u borbu za opstanak. Ovo Gorazde se izgeda pocleo guzit svima, ali ce se zati protiv nas bacati na glavu. Mada kako izgledamo u gostima ni bacanje na glavu im nece biti neopodno za dobar rezultat.

Ne znam za ostale ali meni se subjektivno cini da i Rudar i Tosk imaju jace rostere nego mi.
Srce, čast i ponos!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 16 mar 2024, 19:42

Venom je napisao/la:
16 mar 2024, 19:30
Truhlu se ljetos napadalo kad je govorio da prijelazni rok lose odrađen. Bio covjek totalno upravu, sve ovo sto gledamo je rezultat ocajne selekcije igraca. Naredne 4 utakmice Mladost (H), Gorazde (A), Rahic (H) i Rudar (H) su kljucne. Ne smiju se bodovi prosipat inace tonemo u borbu za opstanak. Ovo Gorazde se izgeda pocleo guzit svima, ali ce se zati protiv nas bacati na glavu. Mada kako izgledamo u gostima ni bacanje na glavu im nece biti neopodno za dobar rezultat.

Ne znam za ostale ali meni se subjektivno cini da i Rudar i Tosk imaju jace rostere nego mi.
Halal olsun za ljeto, meni je veća muka što smo mi gori sada u odnosu na jesen. Nije ovo seoska liga da možeš izgurati polusezonu sa 12 igrača...

Neki se čude što se Mašić šeta, što su tarabe Karalić i Durmiš, itd. I ja bih se šetao i češkao jajca da nemam nikakve ama baš nikakve konkurencije. Ovaj Dario kmečavac će da kmeči, a šta je radio 3 mjeseca preko zime da pronađe adekvatna pojačanja? Pristao si da vodiš juniore i sad lafo neku silu sprovodi, neki trening poslje utakmice :urnebes:

Muka, nema drugog opisa da te yebeni Rahić školuje i pokaže ti kako se ekipa za viši rang pravi sa manje novca. Daj bože da se Mušijina prčija pobjedi, Goražde će nas pregazit, a Rudar i Rahić su kvalitetnije ekipe od nas.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 mar 2024, 19:59

Nera1982 je napisao/la:
16 mar 2024, 18:42
AllGunsBlazing je napisao/la:
16 mar 2024, 18:36
Pa vala i bude sakrivena u vecini slucajeva
Onda mi ne gledamo iste utakmice. Osim Sim Baua. Tu su nas razbili.
Celik!3,2,2.

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 16 mar 2024, 20:09

Talha ako si iftario ako citas treba mi jedan ultra spor igrac . Imas te karakteristike, dodji u arenu u 22 00.
Igras u boljoj ekipi radi balanasa

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 16 mar 2024, 20:35

I jos jedna stvar koja me strasno frustrira je kolektivni i hronicni nedostatak kontinuteta u igrama. Eto Vardo danas najbolji primjer. Proslu bio top, a danas ocajno izgledo.

Meni se cini da cemo mi u ovoj ligi imati sudbinu kavku je imao i Velez. Prvu sezonu gledaj samo sa prezivis, drugu si vec konkurentan, a u trecoj ces ostvariti promociju. Ako nista u ovoj prvoj sezoni cini mi se da malo bolje stojimo nego sto su oni, iako smo u dosta vecim problemima.
Srce, čast i ponos!

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 16 mar 2024, 20:39

Sad bih potpisao da u trećoj sezoni imamo promociju. Ali ovog momenta. Tamo nekada kad smo u kantonalnoj igrali napisao sam da mi je idealan scenario sezona kantona,dvije sezone DLC i tri sezone 1.lige federacije. Ovaj skup igrača na čelu sa trenerom nema suhi kvalitet da pobjeđuje utakmice. Prioritet mora biti dobiti 3 naredne kod kuće( to su naredna 4 kola) kako ne bi stvarali dodatni pritisak. Za nešto ozbiljnije se mora dovesti kvalitetniji igrač na svakoj poziciji osim golmana. Jedino bih Durmu maksimalno gurao.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 16 mar 2024, 20:42

@Truhlo jel nam Radnik danas sakrio loptu? Jel nam Stupcanica sakrila loptu? Ekipa ima nedostataka bruku pogotovo na krilima koji nista ama bas nista ne mogu napravit ali mislim da je nama najveci problem konstantnost.

Odigras vrhunsko poluvrijeme protiv najkvalitetnije ekipe u ligi, a danas primis gol iz amaterske greske.

Slazem se da su naredne 4 utakmice kljucne i Damjanovicu treba postavit cilj da mora osvojiti 9 bodova. Tih 9 bodova nas moze ispalit u top 5 ekipa, a kiks nas vodi u borbu za opstanak sto bi bila katastrofa.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 16 mar 2024, 20:43

Venom je napisao/la:
16 mar 2024, 20:35
I jos jedna stvar koja me strasno frustrira je kolektivni i hronicni nedostatak kontinuteta u igrama. Eto Vardo danas najbolji primjer. Proslu bio top, a danas ocajno izgledo.

Meni se cini da cemo mi u ovoj ligi imati sudbinu kavku je imao i Velez. Prvu sezonu gledaj samo sa prezivis, drugu si vec konkurentan, a u trecoj ces ostvariti promociju. Ako nista u ovoj prvoj sezoni cini mi se da malo bolje stojimo nego sto su oni, iako smo u dosta vecim problemima.
To nam je i realnost, ko god misli da možemo PL napasti naredne sezone je lud. Možda možemo biti konkurentni za vrh i trebali bi kad se riješimo ovog trećeligaškog otpada na ljeto, kada imaš 500 slobodnih igrača za probrati.

Teška je ovo liga haos, a mi ni nakon teške polusezone na jesen olako sve shvatamo, a gledaj ovih klubova dole kako beru bodove na proljeće. Daj bože sreće da ne završimo u borbi za opstanak :pray:

@samocelik slažem se, ko god je imalo upućen u problematiku kluba, malo je ova 4 mjeseca do ljeta da se riješe svi problemi iz prošlosti i napdne PL u narednoj sezoni. 3 godine ove lige i nije loše ako će se sve kako treba posložiti.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 16 mar 2024, 20:49

PonosniSmogovci je napisao/la:
16 mar 2024, 20:42
@Truhlo jel nam Radnik danas sakrio loptu? Jel nam Stupcanica sakrila loptu? Ekipa ima nedostataka bruku pogotovo na krilima koji nista ama bas nista ne mogu napravit ali mislim da je nama najveci problem konstantnost.

Odigras vrhunsko poluvrijeme protiv najkvalitetnije ekipe u ligi, a danas primis gol iz amaterske greske.

Slazem se da su naredne 4 utakmice kljucne i Damjanovicu treba postavit cilj da mora osvojiti 9 bodova. Tih 9 bodova nas moze ispalit u top 5 ekipa, a kiks nas vodi u borbu za opstanak sto bi bila katastrofa.
Sakriti loptu je metafora, ko god je gledao ove utakmice protiv Radnika danas i kući, protiv Rahića, Bau, Jedinstva, Gradine jasno je da ne bi gol dali da se do bajrama igralo. Šta smo imali danas od posjeda? U Rahiću, protiv Jedinstva? Pa ljudi nas školuju svako gostovanje kako se ova liga igra. Zabiješ gol i daš loptu protivniku pa neka se dodaje godinu dana, dupli blok će teško probiti.

Koliko još gostovanja moramo ko zadnji bekani popušiti da se promjeni taktika i postavi ekipa kako treba na gostujućim terenima? Je li stručni štab toliko čorav i naivan da se iste utakmice ponavljaju 9 mjeseci? Yebo ga grob, parkiraj autobus i udri, čekaj kontru, pogledaj kako druge ekipe uzimaju bodove u gostima...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 mar 2024, 21:00

I definitivno nam ne trebaju price roditelja da kasne plate. Ako nemamo para, dajte da otvoreni budemo, a ne ovako, igraju ko muski polni organ, i onda neki roditelj kaze da im kasne plate.

Sto se igraca tice:

Durmo - opet je skinuo zicer. Kod gola nije mogao puno, inace nije imao pretjerano puno posla.
Sivac - odlucio da ne igra gostovanja, nesto zuji, ali nista to ne rezultira znacajnijim.
Bajramovic - ne postoji naprijed, ali zato za razliku od prvog dijela, ne postoji ni nazad.
Musa - previse igramo na njeg u kreiranju akcija, a mislim da se ne snalazi u tome. Relativno korektan u odbrani, ne postoji u zraku.
Vardo - uzasan u odbrani, jednako uzasan u veznom redu. Citavu utakmicu je nesto petljao, sve na ivici da skrivi jos jedan gol. Kod gola ispao kao zadnji levat. Reakcija na nivou Davuda Arnautovica.
Hamzic - prerano se pise kako mora biti clan prvih 11. Nista, nigdje, nikako.
Basic - meni je djelovao kao najbolji od svih sto su igrali u veznom redu, s tim da i to nije dovoljno dobro, ali se eto borio.
Talha - okretan kao sleper. Svaki put se primi lopta, pa sekunda razmisljanja gdje. Ne moze to tako, jednostavno nema prostora. Velika 0.
Karalic - promasio zicer. Nije predriblao nikog. Par puta izgubi loptu i samo stane. Najgori igrac na terenu. Bjezi od lopte. Sakriva se. Ako je i dobije slucajno, vraca nazad. Imao je doduse tri suta, jedan je zavrsio u lijepoj kontri Radnika. Ako je Talha bio velika 0, ovaj je definitivno otisao u minus. Tacno je mogao obuci dres Radnika koliko im je bio koristan. Za razliku od prosle sezone, vise ne postoji ni u odbrani.
Ali - nesto kao pokusavao. Izborio dva solidna prekrsaja. Medjutim, on se mora u glavi malo skontati. Nema on ni driblinga niti brzine za krila ( a eto opet nije bio gori od Karalica, pa sad skontajte koliko je ovaj los). On sebi mjesto mora naci, sad koje je to, ja ne znam.
Masic - kao igrao, isto kao i da nije. Gurao se, pa izgubio svaki duel, imao doduse solidan centarsut za Karalica. Spic koji nije spic.

Begic, Davud, Durmis - lose, lose i lose.
Celik!3,2,2.

Cod
Kontakt:

Post Postao/la Cod » 16 mar 2024, 21:41

Meni isto nije jasno kako iz korner i slobodnjaka ne možemo nikako ozbiljnije zaprijetiti?

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 16 mar 2024, 22:00

@allgunsblazing
Upravo tako. Nikog osim Durme nemas izdvojiti. Samo da je ovu polusezonu prevaliti....

Jos nesto ne mogu shvatiti u nasoj igri: Skoro svaki aut koji izvodimo, igrac, sa protivnickim igracem na ledjima, pridje na dva metra izvodjacu auta. Ovaj mu baci loptu a pomenuti igrac mu je vraca i sad su vec 4 igraca (dva nasa dva protivnicka) u metar prostora, i tu se ne moze nista uraditi.
Baci je brate dragi uz liniju, pa ako se izborimo izborimo. Ovako svaku gubimo.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.