English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Nisam mogao drugo poluvrijeme gledati zbog Koseva, vidim zadovolji smo svi igrom. Puna podrska za Tusela! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zavidim ti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Klub, igra, stadion, navijači

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Dobro je Tuchel rekao da Chelsea nije spreman, tako su večeras izgledali. Pojačanja najbolja na terenu. Cucurella za 15 min napravio više nego Chilwell za 75 (doduše Benu je ovo tek druga utakmica od novembra)
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Loš Čelzi, da su igrali protiv neke jače ekipe npr. C.Palace bili bi poderani 3-4 razlike-
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ja cu sacekati pet kola prije prognoze. Potrebno mi je vise podataka.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑06 avg 2022, 20:41Pričekajmo da City odigrasoxx je napisao/la: ↑06 avg 2022, 20:39soxx je napisao/la: ↑06 avg 2022, 09:52Realnost je da arteta treba dobit nogu ne izboril top4.
Vece sanse dajem kokama i topnicima za top4 nego li plavcima al opet treba vidjet kako ce ova pojacanja kod mojih se pokazat. Mozda okrenem pricu kroz par kola
Pool
City
Tottenham
Arsenal
Celsi
United
Tim redoslijedom
Alonso ide u barcu, mislim da ce bit u top3 beka u La Ligi
City
Tottenham
Arsenal
Celsi
Pool
United
Ipak mijenjam misljenje
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Tottenham favorit protiv celsija.
Celsi fizicki nije spreman, katastrofa ovo danas. Pali su u 60oj vec a onda se sjetim onih videa sto su kokoske padale na treningu.
Steta sto ne igramo protiv njih tek nekad za 6-7 kola
Celsi fizicki nije spreman, katastrofa ovo danas. Pali su u 60oj vec a onda se sjetim onih videa sto su kokoske padale na treningu.
Steta sto ne igramo protiv njih tek nekad za 6-7 kola
- wadethegreat
- Kontakt:
Ceka nas nikad teza tekma protiv Koka koje odlicno izgledaju.
Sta je napravio svega ti? Chillwell izborio penal koji je presudio mec.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
-
- Kontakt:
Je li Broja top 4 igrač
Top4 igraca koji se zovu Armando.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Broja veci talenat od nuneza
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Tušelova vojska 1:0, Dudićeva vojska 1:0. Fina subota, krivo mi je što nisam mogao pogledati drugo poluvrijeme plavaca, a ne možeš ovdje pročitati objektivan komentar na isto. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Egipatska prevara. Bez Manea je ****.
Majstor Tuchel ponovo odlicno krenuo u sezonu. Strah me i pomisliti sta bi radio sa kvalitetnijim igracima.