Jako lijepoMemara je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- saskend444
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Treba podrzati Bosnu? Treba!!
Treba donijeti titulu na Kosevo? Treba!
Treba donijeti titulu na Kosevo? Treba!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Burberry46
- Kontakt:
Nema nikakve kontre tu drug. Dusku cijenim kao extra forumasa, vjeruj mi svaki njegov post sa uzivanjem procitam, vidi se da covjek voli klub, da razumije fudbal, kad pise bas iz srca pise i vidi se da ima informacije i uvijek ih iznosi bile one dobre ili lose. Zato me je zacudilo ovo oko plata. Vjeruj mi, oko toga sam vrlo dobro upucen, zahvaljujuci mom radnom mjestu, sva placanja iz kluba ( nisam uposlenik kluba) takoreci prodju kroz moje ruke i garantujem ti da su 10.11. primili platu za 9 mjesec. Igraci, ne administracija, treneri ovi oni. I kad pricas s njima i oni svi od reda kazu nesto se desava, cudna je atmosfera u klubu, kazu osjeti se to. I smatram da se o tome treba pisat, definitivno, nek se talasa sve dok ovi uljupi ne odu, jer sve je to njihovo maslo i sa platama, nisu igraci krivi za to. Da se nije pricalo i talasalo jos bi nam Baljak pres drzao. Ziv ti meni bio.hilmo je napisao/la:Ali, šta?onako je napisao/la:Moj duska, kako bi ovo dobro bilo da je istina, da je ovakvo stanje, ali...
Daj kontra tezu. Nemoj samo na tome stajati, da vidimo i drugu stranu medalje. Vidim dugo si na forumu, pročitat ćemo tvoje postove, mada ni ti ne znaš na čijoj si strani, malo kod komšija, malo na opšte diskusije, malo ovdje... Što te veoma diskredituje kao nekog kome bi trebali vjerovati.
since 1973
- Evolution87
- Kontakt:
Isplatilo se drzanje momcine na avataru 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
@onako
Znači klubske plate nam prolaze kroz ruke jednog forumaša.
Dobro, hajd onda ti nama reci tačan iznos plate za svakog igrača + tačan iznos plata trenera prvog tima
Valjda posjeduješ ovu informaciju pošto ti plate prolaze kroz ruke. I usput nam reci koliko mjesečno dajemo na plate sve ukupno 
btw.
Zanima me i ova rečenica kada kažeš. I kad pricas s njima i oni svi od reda kazu nesto se desava, cudna je atmosfera u klubu, kazu osjeti se to
Pa šta kažu šta se dešava daj podjeli sa nama
Šta podrazumjevaju pod čudnom situacijom 
Znači klubske plate nam prolaze kroz ruke jednog forumaša.
Dobro, hajd onda ti nama reci tačan iznos plate za svakog igrača + tačan iznos plata trenera prvog tima
btw.
Zanima me i ova rečenica kada kažeš. I kad pricas s njima i oni svi od reda kazu nesto se desava, cudna je atmosfera u klubu, kazu osjeti se to
Pa šta kažu šta se dešava daj podjeli sa nama
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 17 nov 2016, 22:37, ukupno mijenjano 2 puta.
SRETAN BROJ - 1725
Jel mu to halalio Istok i ZapadEvolution87 je napisao/la:Isplatilo se drzanje momcine na avataru
SRETAN BROJ - 1725
I kad se svađa s nama, on se svađa bolje od ostalih..pitic je napisao/la:Jel mu to halalio Istok i ZapadEvolution87 je napisao/la:Isplatilo se drzanje momcine na avataru
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Inače?onako je napisao/la:Nema nikakve kontre tu drug. Dusku cijenim kao extra forumasa, vjeruj mi svaki njegov post sa uzivanjem procitam, vidi se da covjek voli klub, da razumije fudbal, kad pise bas iz srca pise i vidi se da ima informacije i uvijek ih iznosi bile one dobre ili lose. Zato me je zacudilo ovo oko plata. Vjeruj mi, oko toga sam vrlo dobro upucen, zahvaljujuci mom radnom mjestu, sva placanja iz kluba ( nisam uposlenik kluba) takoreci prodju kroz moje ruke i garantujem ti da su 10.11. primili platu za 9 mjesec. Igraci, ne administracija, treneri ovi oni. I kad pricas s njima i oni svi od reda kazu nesto se desava, cudna je atmosfera u klubu, kazu osjeti se to. I smatram da se o tome treba pisat, definitivno, nek se talasa sve dok ovi uljupi ne odu, jer sve je to njihovo maslo i sa platama, nisu igraci krivi za to. Da se nije pricalo i talasalo jos bi nam Baljak pres drzao. Ziv ti meni bio.hilmo je napisao/la:Ali, šta?onako je napisao/la:Moj duska, kako bi ovo dobro bilo da je istina, da je ovakvo stanje, ali...
Daj kontra tezu. Nemoj samo na tome stajati, da vidimo i drugu stranu medalje. Vidim dugo si na forumu, pročitat ćemo tvoje postove, mada ni ti ne znaš na čijoj si strani, malo kod komšija, malo na opšte diskusije, malo ovdje... Što te veoma diskredituje kao nekog kome bi trebali vjerovati.

Pa ćeš se vaditi s sličnom pričom

Kao navijač drugog kluba, ili lasični troll, nemaš pravo pisati na ovoj temi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Press u ponedjeljak izgleda.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 17 nov 2016, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Radovac, ali ne može kroz tri fudbalera....joker90 je napisao/la:Plavi ti ga puse Krste!!
Joj kad skontam da od tad ništa nije uradio da valja, ups, pardon jest onaj eurogol na Koševu. Tačno me neka tuga uhvati.
Zanimljiva je meni situacija oko njega. Ko se je svađao sa Istokom i Zapadom brzo je najuren iz kluba za sva vremena. Dok je Makedonac ostao dosta drag raji i prizivaju njegov povratak. Njemu se nargile nikada nisu nabijale na nos kao primjer Radovcujoker90 je napisao/la:I kad se svađa s nama, on se svađa bolje od ostalih..pitic je napisao/la:Jel mu to halalio Istok i ZapadEvolution87 je napisao/la:Isplatilo se drzanje momcine na avataru
SRETAN BROJ - 1725
Imao je 12 puta bolji ucinak od Radovca, mozda zato! Otisao u Koreju, vratio se, Dulja ga jos stigao nije po golovima i asistencijama.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Imao je 12 puta bolji ucinak od Radovca, mozda zato! Otisao u Koreju, vratio se, Dulja ga jos stigao nije po golovima i asistencijama..
moj dobri hilmaga nemoj zaboraviti najmladji igrac FK Sarajevo sa 100 nastupa za prvi tim 
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
joker90 je napisao/la:Imao je 12 puta bolji ucinak od Radovca, mozda zato! Otisao u Koreju, vratio se, Dulja ga jos stigao nije po golovima i asistencijama..
A, zamisli kada ga gurnu sa krila u napad. Ili ga možda opet fiksiraju na krilo
SRETAN BROJ - 1725
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Skroz mi je bespotrebno dovoditi igrača kojeg smo otpisali nedavno, a isti taj igrač nije pravio neku ogromnu razliku u igri, čak su ga mnogi i kritikovali. Mora se priznati da je on u zadnjih nekoliko godina jedini znao dati gol iz slobodnjaka, to sada u ekipi nije niko sposoban.
Dakle dovođenje našeg starog igrača dokazuje da smo mi dosta nazadovali, i sad se ponovo pokušavamo vratiti gdje smo bili prije dvije godine.
Dakle dovođenje našeg starog igrača dokazuje da smo mi dosta nazadovali, i sad se ponovo pokušavamo vratiti gdje smo bili prije dvije godine.
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Bajroni, Google Adsense [Bot], iliyaa8, misstianopenaldo i 56 gostiju.