Raonffa je napisao/la:
Ništa prije četvrtka, imam neke ispite, prezentacije, pichke mater'ne

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Raonffa je napisao/la:
Ništa prije četvrtka, imam neke ispite, prezentacije, pichke mater'ne
Što je jel te tragično.. Ne možeš piti kafu u zagrebu, ili beogradu ili sarajevu pa ono moraš ići u Pariz. Jer jbg možeš.tuzlak1987 je napisao/la:Ovi Lepi Mica, Baja mali ono su vec ono klasa iznad. Oni ne mogu u pola gradova ni na kafu sjesti normalno.
Ne mozes ti iz tih folk pjevaca izbiti seljaka nikada. Djaba mu sto sjedne u Parizu kad je seljak covjek. On ne zna, ti njemu daj 1 mil da napravi kucu, tebi 100 hiljada ti ces ljepsu kucu napraviti. On neka ode u Pariz sa 1000 eura, ti sa 100. Ti ces ga bolje i kvalitetnije obici.DANTES je napisao/la:Što je jel te tragično.. Ne možeš piti kafu u zagrebu, ili beogradu ili sarajevu pa ono moraš ići u Pariz. Jer jbg možeš.tuzlak1987 je napisao/la:Ovi Lepi Mica, Baja mali ono su vec ono klasa iznad. Oni ne mogu u pola gradova ni na kafu sjesti normalno.
Predrasuda je da su svi folkeri seljaci.. Isto ko što svi školovani nisu baš gospoda. Ne kaže se džaba nema budale do školovane budale. Najveće kretene od ljudi sam sreo na faksu.tuzlak1987 je napisao/la:Ne mozes ti iz tih folk pjevaca izbiti seljaka nikada. Djaba mu sto sjedne u Parizu kad je seljak covjek. On ne zna, ti njemu daj 1 mil da napravi kucu, tebi 100 hiljada ti ces ljepsu kucu napraviti. On neka ode u Pariz sa 1000 eura, ti sa 100. Ti ces ga bolje i kvalitetnije obici.DANTES je napisao/la:Što je jel te tragično.. Ne možeš piti kafu u zagrebu, ili beogradu ili sarajevu pa ono moraš ići u Pariz. Jer jbg možeš.tuzlak1987 je napisao/la:Ovi Lepi Mica, Baja mali ono su vec ono klasa iznad. Oni ne mogu u pola gradova ni na kafu sjesti normalno.
Prazne glave to je najgore.
Sugrađani u najmanju ruku, komšijaVijadukt je napisao/la:Komsija je preci od brata, ako smo uopste komsije
Šta da ti kažem. Pitari. Uništavaju grad.Shadows je napisao/la:Paradoks je veliki da u glavnom gradu nema vode i da je zagadjenost najveca u drzavi....
Ne kazem da nema. Govorim za tvoj slucaj npr. bolje ti je biti to sto jesi nego Baja.DANTES je napisao/la: Predrasuda je da su svi folkeri seljaci.. Isto ko što svi školovani nisu baš gospoda. Ne kaže se džaba nema budale do školovane budale. Najveće kretene od ljudi sam sreo na faksu.
Ribice su krive.DANTES je napisao/la:Šta da ti kažem. Pitari. Uništavaju grad.Shadows je napisao/la:Paradoks je veliki da u glavnom gradu nema vode i da je zagadjenost najveca u drzavi....
Bolje mi je nego Baji? Pa šef mi je doskora bio čovjek koji ima 8 razreda osnovne škole..tuzlak1987 je napisao/la:Ne kazem da nema. Govorim za tvoj slucaj npr. bolje ti je biti to sto jesi nego Baja.DANTES je napisao/la: Predrasuda je da su svi folkeri seljaci.. Isto ko što svi školovani nisu baš gospoda. Ne kaže se džaba nema budale do školovane budale. Najveće kretene od ljudi sam sreo na faksu.
Nije to zivot, covjek je stvoren da uci citav zivot, sve zivo. Ako ovi nasi pjevaci uzimaju pare to ne znaci da je to dobar nacin da prodjes kroz zivot.
A tebi ako je zelja da obidjes svijet obici ces ga, naci ces neki nacin. A Baja ce otici u Parizu zavrtiti negdje rulet.
Nisam. Sad sam napredovao.. Sad sam stariji referent..Raonffa je napisao/la:Jesi to još uvijek 'mlađi referent' Dantula?
I sta sada to treba da znaci da svi moramo biti direktori? Guraj kroz zivot, bori se i biti ce jednog dana bolje ali bar neces biti kloc tipa Milos Bojanic. Pa da mi neko daje 100 miliona ne bih zelio da budem on.DANTES je napisao/la: Bolje mi je nego Baji? Pa šef mi je doskora bio čovjek koji ima 8 razreda osnovne škole..
Nije sve tako crno bijelo kao što ti misliš. Mogu ljudi biti seljaci, ali pametni, spremni da uče, napreduju poprave se. Mogu ljudi biti obrazovani, ali puni predrasuda, zatvoreni, zatvorenog uma..tuzlak1987 je napisao/la:I sta sada to treba da znaci da svi moramo biti direktori? Guraj kroz zivot, bori se i biti ce jednog dana bolje ali bar neces biti kloc tipa Milos Bojanic. Pa da mi neko daje 100 miliona ne bih zelio da budem on.DANTES je napisao/la: Bolje mi je nego Baji? Pa šef mi je doskora bio čovjek koji ima 8 razreda osnovne škole..
Jeste, ali je puno veca vjerovatnoca da ces na tog prvog naici medju onima koji su skolovani i ovakvi kakvim ih Tuzlak opisuje (i smatra da je to uspjeh u zivotu), nego medju Erom Ojdanicem i slicnim njemu.DANTES je napisao/la: Nije sve tako crno bijelo kao što ti misliš. Mogu ljudi biti seljaci, ali pametni, spremni da uče, napreduju poprave se. Mogu ljudi biti obrazovani, ali puni predrasuda, zatvoreni, zatvorenog uma..
Eh to, samo lagano.DANTES je napisao/la:Nisam. Sad sam napredovao.. Sad sam stariji referent..Raonffa je napisao/la:Jesi to još uvijek 'mlađi referent' Dantula?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 109 gostiju.