FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kenan_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Javljaju se poltroni i ulizice, lizači guzica Žuje, Džele, Nedžada Brankovića, Gradimira Gojera, Violine koji je otjeran, itd. koji su tu kao ublehe već godinama u skupštini kluba a zapravo su goli racku, čak nisu ni članovi kluba. Nadam se dobroj skupštini, gdje će svi raditi u interesu Želje i nadam se da će se ovi mamlazi koji ovdje pišu što prije odstraniti jer naša raja su kao ovce, vjeruju u sve price, pa tako i ovaj smijesni prikaz "razgovora Adzema" sa nekim navijacem i eto kao on njemu nesto rekao preko fcb, nepismeno do bola... Moramo konsolidovati redove i glasno i jasno podrzati sadasnju upravu u provodjenju ovoga na cemu se trenutno radi.
Rekao je super davno ovdje da ce biti sranja oko ovoga, da cemo imati milion opstrukcija i evo bio je u pravu.
Rekao je super davno ovdje da ce biti sranja oko ovoga, da cemo imati milion opstrukcija i evo bio je u pravu.
FORZA ZELJO
- SarajlijaTM
Ma standardno,kad god neko dobije nogu,javljaju se ovakvi tek registrovani likovi sa slicnom pricom,koji kontaju da je neko duduk i da ce popusiti tu pricu...kenan_tm87 je napisao/la:Javljaju se poltroni i ulizice, lizači guzica Žuje, Džele, Nedžada Brankovića, Gradimira Gojera, Violine koji je otjeran, itd. koji su tu kao ublehe već godinama u skupštini kluba a zapravo su goli racku, čak nisu ni članovi kluba. Nadam se dobroj skupštini, gdje će svi raditi u interesu Želje i nadam se da će se ovi mamlazi koji ovdje pišu što prije odstraniti jer naša raja su kao ovce, vjeruju u sve price, pa tako i ovaj smijesni prikaz "razgovora Adzema" sa nekim navijacem i eto kao on njemu nesto rekao preko fcb, nepismeno do bola... Moramo konsolidovati redove i glasno i jasno podrzati sadasnju upravu u provodjenju ovoga na cemu se trenutno radi.
Evo ova stranica je počela sa najnormalnijim komentarima,
pa da i ja podržim raju.
pa da i ja podržim raju.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Kako ste samo naivni, do bola, gledat cu sta pisete i za par dana kada dodje do kompletnog raskola samo se javiti, i opet vas upitati isto, a vi i dalje blebecite i dalje, dok pojedinci sa "bajom iz starog grada" zare i pale, bez ikakve kontrole rade sta hoce, jos kada dodju tri miliona, vjerovatno ce sve otici "na dugove" a do tada ne zalite se ni zacim pogotovo ako klub dovedu stanje od 2005.-2008. a po svemu sudeci ide se prema tome, u svim segmentima iz dana u dan sve slabiji i slabiji, i onim najboljim gdje smo bili tj. rezultatima sada stagniramo samo tako ... 

1921'
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
Nema Violine, raspadamo se...
A Ljigati se najjebem majke, čisto onako.
A Ljigati se najjebem majke, čisto onako.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 02 sep 2015, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Nema para sve se rastalilo...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- SarajlijaTM
YYY je napisao/la:Kako ste samo naivni, do bola, gledat cu sta pisete i za par dana kada dodje do kompletnog raskola samo se javiti, i opet vas upitati isto, a vi i dalje blebecite i dalje, dok pojedinci sa "bajom iz starog grada" zare i pale, bez ikakve kontrole rade sta hoce, jos kada dodju tri miliona, vjerovatno ce sve otici "na dugove" a do tada ne zalite se ni zacim pogotovo ako klub dovedu stanje od 2005.-2008. a po svemu sudeci ide se prema tome, u svim segmentima iz dana u dan sve slabiji i slabiji, i onim najboljim gdje smo bili tj. rezultatima sada stagniramo samo tako ...
Samo ti fali na kraju: "Meni su to moje kašike rekle"

-
- Kontakt:
Ne moze bolan Gredic smijenjivati clanove skupstine shvatite to vec jednom, prvo sto to apsolutno nije po statutu kluba i normalno da ce stvoriti samo nove frakcije. Ovdje uopste nije stvar u tome da li Gredic i ljudi oko njega rade dobro ili lose, stvar je u tome sto oni ne smiju provoditi anarhiju i nezakonito prisvajati klub kao da im je to babovina. Zna se ko i kako moze smijeniti skupstinu, predsjednik ama bas nikako i to je problem, jednostavno Zeljo nije privatni klub i praviti Dinamo od Zelje nije mogucekenan_tm87 je napisao/la:Javljaju se poltroni i ulizice, lizači guzica Žuje, Džele, Nedžada Brankovića, Gradimira Gojera, Violine koji je otjeran, itd. koji su tu kao ublehe već godinama u skupštini kluba a zapravo su goli racku, čak nisu ni članovi kluba. Nadam se dobroj skupštini, gdje će svi raditi u interesu Želje i nadam se da će se ovi mamlazi koji ovdje pišu što prije odstraniti jer naša raja su kao ovce, vjeruju u sve price, pa tako i ovaj smijesni prikaz "razgovora Adzema" sa nekim navijacem i eto kao on njemu nesto rekao preko fcb, nepismeno do bola... Moramo konsolidovati redove i glasno i jasno podrzati sadasnju upravu u provodjenju ovoga na cemu se trenutno radi.
Zadnja izmjena: perodeformero, dana/u 02 sep 2015, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
kako lijep period za naš Klub.
To je najlakše prepoznati po parazitima. Paraziti dobili nogu, a novi praziti žele uskočiti da bi raskrčmili lovu, koju je zaradila ova Uprava.
Slomiše se dušebrižnici, a kada se usvajao Statut kluba, svi su bili ZA, svi su pozdravljali poteze Uprave. Međutim, kada je politika Kluba zaradila lovu, rastjerala parazite, dušebrižnici na sceni. Lešinari vidjeli plijen (lova od Evrope, Baje, Kvese, Džeke...) pa bi oni sa njom malo da raspolažu

Slomiše se dušebrižnici, a kada se usvajao Statut kluba, svi su bili ZA, svi su pozdravljali poteze Uprave. Međutim, kada je politika Kluba zaradila lovu, rastjerala parazite, dušebrižnici na sceni. Lešinari vidjeli plijen (lova od Evrope, Baje, Kvese, Džeke...) pa bi oni sa njom malo da raspolažu

Nemam pojma, meni je nekako zanimljiva ova prepiska na zadnjih par stranica. Sto da ne, ja sam uvijek bio za to da se misljenja iznose, bila ona pozitivna ili negativna po klub. Ako su ta misljenja i maliciozna i ako se sa namjerom iznose u eter, odnosno, ako ih neko dozivi kao maliciozne, ja opet nemam problem sa tim, isto kao sto nemam problem i kada neko zaista nerealno vidi i postavi ovde kako je sve odlicno u nasem klubu.
Tacno je da se u zadnje vrijeme pojavi odredjeni broj novih ljudi na forumu, ciji komentari su uglavnom negativni. Ja im u svoje ime licno zelim dobrodoslicu, nemam apsolutno nikoga da sam postavio na ignore, zanima me svacije misljenje, svaka observacija na temu Zelje, a ne mislim da ce neko bilo kakvim pokusajem malicioznog pisanja uciniti bilo kakvu stetnost po nas klub. Valjda je nas klub jaci od toga da ljudi padaju u upravi radi prepiske na odredjenim forumima.
Zasto bi mi sami po sebi morali imati bilo kakvo pozitivno misljenje vezano za rad kluba i neke poteze koji se u klubu desavaju. To ne mora biti tako. Ljudi mogu imati razlicita misljenja, neko nekada iznese neke kritike, a neko iznese samo super stvari, neko opet donese lazi na ovaj forum, neko je umjeren, a neko pretjeruje. Razliciti smo ljudi, a uglavnom smo generalno stoka svi redom. Da se neko ne naljuti, jer sam u ovoj recenici i sebe tako prozvao. Eto.
U biti, necu se u svakom slucaju naljutiti ni na cije misljenje, jer ovde svi pisemo pod pseudonimom i ja npr mogu godinama biti pitar a pisati na ovoj temi kao neki boccaccio i dobre i lose stvari. Hocu da kazem da svaka vrsta pisanja osim vrijedjanja u pojedinacnom smislu ovde ima pravo da prodje. Neko hoce da izbaci negativnu energiju i to ne treba ozbiljno shvatati. Ja recimo uvijek svakoga ozbiljno shvatim, bez obzira da li taj neko ima lose ili dobre namjere. Ovde smo da pisemo i da razmjenjujemo misljenja. Sa Piletom se slazem u mnogim stvarima, u milion stvari, u nekim se i ne slazem, znamo se licno i znam da je covjek navijac koji moze doci do odredjenih informacija kroz dobre sagovornike, no znam da on licno ne radi u klubu i da nema nikakve talove. Mogu se slagati ili ne slagati sa njegovim misljenjem ali postoje i neke cinjenice. Ko moze da prepozna odredjene cinjenice taj bude i dobar sagovornik na ovoj temi. I to je to.
Po pitanju ove uprave ja mogu da sagradim svoje misljenje na osnovu vidjenog u dosadasnjem periodu. To ne znaci da kroz neke krugove i ja ne mogu doci do odredjenih informacija, ali ne bi da ih plasiram ovde jer hocu da budem suzdrzan na nekom nivou svoje logike i cisto hocu da gledam samo utakmice i teren i da ovde podijelim svoju analizu neke odgledane utakmice. Postoje neke informacije koje imam iz meni bliskih krugova ljudi kojima vjerujem i one su i dobre i lose. Cekam neke stvari koje bi trebale da se dese ubrzo ili kada se vec dese, znacu onda na koju stranu ce da prevagne moje misljenje o radu uprave. To sada onako iz perspektive jednog navijaca izgleda solidno i izgleda da se klub u jednu ruku stabilizuje, no neki sljedeci potezi u radu o kojima sam cuo bi mogli da me stave na jednu stranu, pogotovo sto bi to moglo da bude ili odlicno ili prelose po odredjenim procjenama kruga ljudi od kojih cujem odredjeno misljenje, a vezano je konkretno za Gredica.
Ono sto se radi, radi se i neke stvari su se postavile na svoje mjesto, pa je to nepobitna cinjenica. To je tek pocetak nekih mogucnosti, vidjecemo u kojem smjeru ce sve dalje teci i svaka rasprava po tim pitanjima meni ce biti zanimljiva. Bez obzira na eventualne pokusaje previse dobrih ili previse losih informacija koje pojedini "novi" ili neki stariji forumasi iznose.
Tacno je da se u zadnje vrijeme pojavi odredjeni broj novih ljudi na forumu, ciji komentari su uglavnom negativni. Ja im u svoje ime licno zelim dobrodoslicu, nemam apsolutno nikoga da sam postavio na ignore, zanima me svacije misljenje, svaka observacija na temu Zelje, a ne mislim da ce neko bilo kakvim pokusajem malicioznog pisanja uciniti bilo kakvu stetnost po nas klub. Valjda je nas klub jaci od toga da ljudi padaju u upravi radi prepiske na odredjenim forumima.
Zasto bi mi sami po sebi morali imati bilo kakvo pozitivno misljenje vezano za rad kluba i neke poteze koji se u klubu desavaju. To ne mora biti tako. Ljudi mogu imati razlicita misljenja, neko nekada iznese neke kritike, a neko iznese samo super stvari, neko opet donese lazi na ovaj forum, neko je umjeren, a neko pretjeruje. Razliciti smo ljudi, a uglavnom smo generalno stoka svi redom. Da se neko ne naljuti, jer sam u ovoj recenici i sebe tako prozvao. Eto.
U biti, necu se u svakom slucaju naljutiti ni na cije misljenje, jer ovde svi pisemo pod pseudonimom i ja npr mogu godinama biti pitar a pisati na ovoj temi kao neki boccaccio i dobre i lose stvari. Hocu da kazem da svaka vrsta pisanja osim vrijedjanja u pojedinacnom smislu ovde ima pravo da prodje. Neko hoce da izbaci negativnu energiju i to ne treba ozbiljno shvatati. Ja recimo uvijek svakoga ozbiljno shvatim, bez obzira da li taj neko ima lose ili dobre namjere. Ovde smo da pisemo i da razmjenjujemo misljenja. Sa Piletom se slazem u mnogim stvarima, u milion stvari, u nekim se i ne slazem, znamo se licno i znam da je covjek navijac koji moze doci do odredjenih informacija kroz dobre sagovornike, no znam da on licno ne radi u klubu i da nema nikakve talove. Mogu se slagati ili ne slagati sa njegovim misljenjem ali postoje i neke cinjenice. Ko moze da prepozna odredjene cinjenice taj bude i dobar sagovornik na ovoj temi. I to je to.
Po pitanju ove uprave ja mogu da sagradim svoje misljenje na osnovu vidjenog u dosadasnjem periodu. To ne znaci da kroz neke krugove i ja ne mogu doci do odredjenih informacija, ali ne bi da ih plasiram ovde jer hocu da budem suzdrzan na nekom nivou svoje logike i cisto hocu da gledam samo utakmice i teren i da ovde podijelim svoju analizu neke odgledane utakmice. Postoje neke informacije koje imam iz meni bliskih krugova ljudi kojima vjerujem i one su i dobre i lose. Cekam neke stvari koje bi trebale da se dese ubrzo ili kada se vec dese, znacu onda na koju stranu ce da prevagne moje misljenje o radu uprave. To sada onako iz perspektive jednog navijaca izgleda solidno i izgleda da se klub u jednu ruku stabilizuje, no neki sljedeci potezi u radu o kojima sam cuo bi mogli da me stave na jednu stranu, pogotovo sto bi to moglo da bude ili odlicno ili prelose po odredjenim procjenama kruga ljudi od kojih cujem odredjeno misljenje, a vezano je konkretno za Gredica.
Ono sto se radi, radi se i neke stvari su se postavile na svoje mjesto, pa je to nepobitna cinjenica. To je tek pocetak nekih mogucnosti, vidjecemo u kojem smjeru ce sve dalje teci i svaka rasprava po tim pitanjima meni ce biti zanimljiva. Bez obzira na eventualne pokusaje previse dobrih ili previse losih informacija koje pojedini "novi" ili neki stariji forumasi iznose.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Aldin se vodi parolom: Ne mogu oni mene banovati koliko ja mogu profila napraviti 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Skupštinu ne može smjeniti niti raspustiti UO već isključivo predsjednik skupštine tj Bakir Dautbašić, što je i učinio. Novi predsjednik skupštine će biti Kemal Kozarić a ista će biti formirana uskoro. Neće svako moći ući u tu novu skupštinu.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Barem neko ...boccaccio je napisao/la:Nemam pojma, meni je nekako zanimljiva ova prepiska na zadnjih par stranica. Sto da ne, ja sam uvijek bio za to da se misljenja iznose, bila ona pozitivna ili negativna po klub. Ako su ta misljenja i maliciozna i ako se sa namjerom iznose u eter, odnosno, ako ih neko dozivi kao maliciozne, ja opet nemam problem sa tim, isto kao sto nemam problem i kada neko zaista nerealno vidi i postavi ovde kako je sve odlicno u nasem klubu.

1921'
@YYY... ali to ne znaci da ce scenario ici po tvojim rijecima. Vrlo ozbiljno citam i tvoje postove kao i postove ostalih, mogao bih ti napisati da se moje rijeci nisu odnosile na ono tvoje napisano, samo sam iznio svoje misljenje, koje je za sada neutralno i malo naginje na pozitivno, no ne znaci da se to nece okrenuti, ako se neke lose odluke donesu ubuduce.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
@vrbanjusa,vrbanjusa je napisao/la:Skupštinu ne može smjeniti niti raspustiti UO već isključivo predsjednik skupštine tj Bakir Dautbašić, što je i učinio. Novi predsjednik skupštine će biti Kemal Kozarić a ista će biti formirana uskoro. Neće svako moći ući u tu novu skupštinu.
...objasnio čovjek

Kome nije mrsko može pročitati Statut i vidjeti kako se biraju članovi Skupštine. Imenuje se Komisija i ko sačinjava Komisiju. JL spinuje i mnogi dušebrižnici se kače na njegovo piskaranje, kao što je svojevremeno radio i EA.
Volio bih da Kemo Kozarić bude predsjednik Skupštine. Veliki je Željovac i čovjek od velikog ugleda i znanja.

Interesantno je kako se odlaskom (odstranjivanjem) nekih ljudi, na forumu se istovremeno pojavljuje par osoba koje blate čitavo rukovodstvo kluba. Čudna koincidencija zaista.
Svi prijatelji kluba i ljudi koji žele dobro Želji su sa odobrenjem dočekali tu informaciju o pedaliranju pojedinih parazita koji su dugo vremena eksploatisali klub.
Svi prijatelji kluba i ljudi koji žele dobro Želji su sa odobrenjem dočekali tu informaciju o pedaliranju pojedinih parazita koji su dugo vremena eksploatisali klub.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Mozes li mi molim te napisati to ovdje, koji je to clan u statutu da se ne igramo gluhih telefona. Gdje pise da predsjednik skupstine ima pravo da raspusti skupstinucarsijaba je napisao/la:@vrbanjusa,vrbanjusa je napisao/la:Skupštinu ne može smjeniti niti raspustiti UO već isključivo predsjednik skupštine tj Bakir Dautbašić, što je i učinio. Novi predsjednik skupštine će biti Kemal Kozarić a ista će biti formirana uskoro. Neće svako moći ući u tu novu skupštinu.
...objasnio čovjek![]()
Kome nije mrsko može pročitati Statut i vidjeti kako se biraju članovi Skupštine. Imenuje se Komisija i ko sačinjava Komisiju. JL spinuje i mnogi dušebrižnici se kače na njegovo piskaranje, kao što je svojevremeno radio i EA.
Volio bih da Kemo Kozarić bude predsjednik Skupštine. Veliki je Željovac i čovjek od velikog ugleda i znanja.
Razumijem i slazem se, ti nesto znas, ja nesto znam, a tako vjerojatno i neko treci, i zbog toga svega pisem ovo sto pisem, po onome sto cujem nista nije bajno niti ce biti, ovo sa Adzemom je vec pocetak nekih stvari koji traju vec jedan odredjeni period, medjutim primjetna je max. inertnost pojedinaca, hvala bogu ovdje na forumu samo, nezainteresiranost, kao da idu po logici suti nek se ne cuje, nek nam se ne smiju a za ostalo manje vise.boccaccio je napisao/la:@YYY... ali to ne znaci da ce scenario ici po tvojim rijecima. Vrlo ozbiljno citam i tvoje postove kao i postove ostalih, mogao bih ti napisati da se moje rijeci nisu odnosile na ono tvoje napisano, samo sam iznio svoje misljenje, koje je za sada neutralno i malo naginje na pozitivno, no ne znaci da se to nece okrenuti, ako se neke lose odluke donesu ubuduce.
Standardna fraza da sam provokator, da radim po necijim uputama, da sam neka struja, cas sam Ligata, cas Aletic itd. a niko da se ne zapita, da se raspita, da provjeri ima li barem 1% istine u svemu sto pisem, podudarnost da sam se reg. bas u ovom periodu, spominju Violinu

Violina je obicni smrad, smrduljko koji je u klubu godinama i godinama i sa razlogom je i otjeran, dovoljno je da se sjetim samo belaja iz 2009. i saketanja ...
Navijaci se svugdje bune, cuvaju i paze klub samo ovdje izgleda niko ne zeli nista cuti, malo brane upravu malo su protiv nje onako neznaju ni oni sta bi, pa ovi koji brane Gredu pisu kako on nista ne odredjuje vec neki "baja iz SG."

Svi se prave pametni a niko ni habera, niko nista ...
1921'
- kenan_tm87
- Kontakt:
Cim su raspusteni, MOŽE. Tačkaperodeformero je napisao/la:Mozes li mi molim te napisati to ovdje, koji je to clan u statutu da se ne igramo gluhih telefona. Gdje pise da predsjednik skupstine ima pravo da raspusti skupstinucarsijaba je napisao/la:@vrbanjusa,vrbanjusa je napisao/la:Skupštinu ne može smjeniti niti raspustiti UO već isključivo predsjednik skupštine tj Bakir Dautbašić, što je i učinio. Novi predsjednik skupštine će biti Kemal Kozarić a ista će biti formirana uskoro. Neće svako moći ući u tu novu skupštinu.
...objasnio čovjek![]()
FORZA ZELJO
Greška do mene, to je promjenjeno u novom statutu.perodeformero je napisao/la:Mozes li mi molim te napisati to ovdje, koji je to clan u statutu da se ne igramo gluhih telefona. Gdje pise da predsjednik skupstine ima pravo da raspusti skupstinucarsijaba je napisao/la:@vrbanjusa,vrbanjusa je napisao/la:Skupštinu ne može smjeniti niti raspustiti UO već isključivo predsjednik skupštine tj Bakir Dautbašić, što je i učinio. Novi predsjednik skupštine će biti Kemal Kozarić a ista će biti formirana uskoro. Neće svako moći ući u tu novu skupštinu.
...objasnio čovjek![]()
Od člana 30 do člana 36 se govori o skupštini kluba.
http://media.fkzeljeznicar.ba/2015/04/S ... VI-PDF.pdf
Bit priče da Gredić i UO nemaju ništa sa raspuštanjem postojeće skupštine kluba. To može uraditi samo predsjednik skupštine na osnovu novog statuta.
Edit: Pogledaj član 66.
Zadnja izmjena: vrbanjusa, dana/u 02 sep 2015, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
VAŽNO JE BITI ČLAN!