FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 02 sep 2015, 11:08

YYY je napisao/la:
Po svemu sudeci juniori utakmice LP. igraju na Kosevu, i ako je prvobitno planirana Grbavica, koja sada nema eto niti jedne zvjezdice ranga od mogucih 6. :crazy:
Igraće se na Grbavici u noćnom terminu.
DRUG NEBI TI PUNCA

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 02 sep 2015, 11:22

YYY je napisao/la:
KLIS je napisao/la:Simptomatično je što se s najvećim pitarskim provokatorom slažeš od a do ž.
?? sta s tim, zbog jednog posta? sad sam novinar, sad sam struja kontra kluba, cas sam jasmin ligata licno, imal sta novo? :kafa:
Nisi, ti si samo Aldin, jer si registrovan dan nakon što je banovan @salamanca.

YYY

Post Postao/la YYY » 02 sep 2015, 11:26

KLIS je napisao/la:
YYY je napisao/la:
KLIS je napisao/la:Simptomatično je što se s najvećim pitarskim provokatorom slažeš od a do ž.
?? sta s tim, zbog jednog posta? sad sam novinar, sad sam struja kontra kluba, cas sam jasmin ligata licno, imal sta novo? :kafa:
Nisi, ti si samo Aldin, jer si registrovan dan nakon što je banovan @salamanca.
:lolno:

Ko je sad taj? :roll:

Grbavica ne posjeduje ni jednu zvijezdicu, cak ni zenska fudbalska reprezentacije kao ni SFK 2000 nisu mogli igrati LP. na Grbavici,a da je igraju juniori, ja ti kazem Kosevo 100%, zivi bili pa vidjeli.
1921'

UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!

GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!

POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 02 sep 2015, 11:28

DANDY je napisao/la:Nije to pljuvanje ali moras priznati da smo postali prije svega.mahalasi pa tek onda navijaci.Sve nas zivo interesuje od duga pojacanja te plata igracima a na tekmama milja i po ljudi....

A sto ne bi znali? Da mogu pojedinci klepat pare a da se nista ne zna? To se obrati starim forumasima tipa pile i slicnim njemu koji zabadaju nos od struke, igraca, vjeroispovjesti i svega ostalog. Vas par ovdje se nafurali da ste uprava kluba i niko rijec ne smije.
Da bude jos smijesnije udem na fb stranica Samo Zeljo, gdje pise da otjerani ruse upravu. Ovo cita 400 ljudi od toga 300 preleti sve ove gluposti. Dokle je to doslo da se po FB bave ovim glupostima kao kakva djeca.

Ovdje se sad vodi rat ko ima bolje informacije a mi n terenu izgledamo kriminalno. Niti neko hoce da napise konkretan problem, ko je krivac,a spinuje se konstantno.

Sto je najtuznije neki se nafurali da ce upravu odbraniti na forumu. Kakve patriote kluba :D koliko sam shvatio ako branis upravu ti si ono kao blizak klubu i faca si. :D

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 02 sep 2015, 11:34

Kako je moguce da su u klubu uvijek neka previranja nakon sto se desi nesto lijepo i nakon sto dodje neka lijepa pinka :?:
Ne mogu da vjerujem da se te stvari uvijek iskoriste za nekakvo razracunavanje, podijele, nekakve frakcije i sl. u vijek ali bas uvijek je to tako kod nas, jel moguce da je novac dovoljan razlog da pocne ''klanje'' u i oko Zelje, umjesto da dodje do zbijanja redova

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 02 sep 2015, 11:35

Ko ima ili nemainformaciju ima je olo nema i kad se odbija i kad se gubi.
Ko je ovdje da zagađuje sredinu,tu je samo kad se gubi.

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 02 sep 2015, 11:42

FKZ1921 je napisao/la:Ko ima ili nemainformaciju ima je olo nema i kad se odbija i kad se gubi.
Postavio sam 100 pitanje, sta radi pile od pocetka i prije sezone? Jel on pise sto voli Zelju ili zbog licnih interesa?

Zaradili smo neke pare, imamo solidnu ekipu to smo pokazali u evropi a mi imamo bjednih 7 bodova? Pricaju se price da Memija udara namjerno da bi pauziro jer je povrijeden?
Ko to Memiju tjera da igra povrijeden? Ovo nisam ja lupio, ovo su sve teze s ovog foruma? Nesto u klubu ne stima, kako neko napisi cim pare trebaju leci a nisu male. DaBogda uprava klepila milion a nama obezbjedila da gledamo dobre utakmice..

YYY

Post Postao/la YYY » 02 sep 2015, 11:47

HeartSock je napisao/la:
DANDY je napisao/la:Nije to pljuvanje ali moras priznati da smo postali prije svega.mahalasi pa tek onda navijaci.Sve nas zivo interesuje od duga pojacanja te plata igracima a na tekmama milja i po ljudi....

A sto ne bi znali? Da mogu pojedinci klepat pare a da se nista ne zna? To se obrati starim forumasima tipa pile i slicnim njemu koji zabadaju nos od struke, igraca, vjeroispovjesti i svega ostalog. Vas par ovdje se nafurali da ste uprava kluba i niko rijec ne smije.
Da bude jos smijesnije udem na fb stranica Samo Zeljo, gdje pise da otjerani ruse upravu. Ovo cita 400 ljudi od toga 300 preleti sve ove gluposti. Dokle je to doslo da se po FB bave ovim glupostima kao kakva djeca.

Ovdje se sad vodi rat ko ima bolje informacije a mi n terenu izgledamo kriminalno. Niti neko hoce da napise konkretan problem, ko je krivac,a spinuje se konstantno.

Sto je najtuznije neki se nafurali da ce upravu odbraniti na forumu. Kakve patriote kluba :D koliko sam shvatio ako branis upravu ti si ono kao blizak klubu i faca si. :D
:thumbup:

:lol: :crazy:

http://postimg.org/image/7t8ol8sin/

Niti su mjerodavni, niti imaju posebno sta za reci, jos kada se pogleda brojka lajkova sve jasno, onako hobi stranica "navijaca",medjutim spominju jedno a ostalo ne ...
Ne spominju da je dok su pomenuti ljudi u klubu da klub konstantno stagnira, pocev od finansija, organizacije, vodjenja samog kluba pa evo sada i do rezultata na terenu, ne spominju to sto klub i dalje nema generalnog spoznora, sto vec 8.mjeseci novi statut stoji a radi se po starom, ne spominju to sto klub nema skupstine, ne spominju to sto ce tu istu skupstinu sada birati clanovi kluba pocev od predsjednika pa nadalje, gdje se autom. stavlja pitanje sukoba interesa i licnih interesa, i ono najsmjesnije kao na strani su navijaca :lolno:
1921'

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 02 sep 2015, 11:52

HeartSock je napisao/la:

Pile je tu i kada se gubi i kada se dobija.I na kraju zna se ko je Pile i gdje se moze naci.Vas par je promjenilo nickova da ni sami ne znate koliko.I tu ste cim se ukaze problem bilo koje vrste.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 02 sep 2015, 11:54

HeartSock je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Ko ima ili nemainformaciju ima je olo nema i kad se odbija i kad se gubi.
Postavio sam 100 pitanje, sta radi pile od pocetka i prije sezone? Jel on pise sto voli Zelju ili zbog licnih interesa?

Zaradili smo neke pare, imamo solidnu ekipu to smo pokazali u evropi a mi imamo bjednih 7 bodova? Pricaju se price da Memija udara namjerno da bi pauziro jer je povrijeden?
Ko to Memiju tjera da igra povrijeden? Ovo nisam ja lupio, ovo su sve teze s ovog foruma? Nesto u klubu ne stima, kako neko napisi cim pare trebaju leci a nisu male. DaBogda uprava klepila milion a nama obezbjedila da gledamo dobre utakmice..
Zločesto, pokvareno, podmuklo provlačis teze...
Neko je napisao da tuknes...Još, ti bazdis...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 sep 2015, 11:58

Šta ovo smrdi jbt???
Opet je neko stao u go.vno....

YYY

Post Postao/la YYY » 02 sep 2015, 12:05

Koliko je stanje ozbiljno, po svemu sudeci Adzem napusta omladinski pogon i klub, pa se vi bavite nekim drugim stvarima i glupostima ... :shock:

http://imgur.com/xNIISU2
1921'

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 02 sep 2015, 12:08

Ovo neka nova furka? Pojavili se novi forumaši koji "tjeraju" Upravu jer kao sadašnja ništa ne radi kako treba? Dočekalo se pet minuta da se popljuje po svemu što je dobro urađeno?

A, šta je razlog? Kao i mnogo puta do sada, razlog je lova koja uskoro treba da legne na račun Kluba (Evropa, Džeko). Ova Uprava ima moju punu podršku i ova ista Uprava treba da raspolaže novcem koji treba doći u Klub, a ne neko treći koji bi došao na gotovu lovu i to skršio. Ova Uprava je dovela Odovića i par igrača na polusezoni i uspjela osigurati Evropu i dostojanstveno nas predstavljati i finu lovu zaraditi.

Sada to neko želi razvaliti i doći na gotovo :lol: Pojavili su se likovi kojima je sve loše, a onda kada se lova "kreirala" nigdje ih nije bilo. Dok se lova zarađivala Uparava je bila OK, ali kada se konačno i lova zaradila Uprava nije OK? Da nije simptomatično, bilo bi smiješno :urnebes:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 sep 2015, 12:09

YYY je napisao/la:Koliko je stanje ozbiljno, po svemu sudeci Adzem napusta omladinski pogon i klub, pa se vi bavite nekim drugim stvarima i glupostima ... :shock:

Mislim da je zabranjeno na forumu objavljivati privatne poruke,a i ovako medju rajom je supacki! to dovoljno govori o tebi i tvojim namjerama ovjde.
bilo je i prije slicnih poput tebe,pa ste ljozeta jedino za tuki povukli!

YYY

Post Postao/la YYY » 02 sep 2015, 12:11

SarajlijaTM je napisao/la:
YYY je napisao/la:Koliko je stanje ozbiljno, po svemu sudeci Adzem napusta omladinski pogon i klub, pa se vi bavite nekim drugim stvarima i glupostima ... :shock:

Mislim da je zabranjeno na forumu objavljivati privatne poruke,a i ovako medju rajom je supacki! to dovoljno govori o tebi i tvojim namjerama ovjde.
bilo je i prije slicnih poput tebe,pa ste ljozeta jedino za tuki povukli!
Taj screen shot kruzi cijelo jutro po telefonima, nista novo, opet se pise o desetom a ne u sustini zasto covjek hoce da ide, ne pitas se zbog cega, zasto, ??? sve je bajno, sve je fino ...
1921'

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 02 sep 2015, 12:12

Hajd neka si nam barem izvor otkrio...

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 02 sep 2015, 12:12

Ka kaze da je ovo istina :?: :pinokio: :crazy:
FORZA ZELJO

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 02 sep 2015, 12:13

Koji debil jbt ne mogu da vjerujem :lol:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 02 sep 2015, 12:15

DooVe je napisao/la:Koji debil jbt ne mogu da vjerujem :lol:
Lik je neumoran...
FK Željezničar 1921

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 sep 2015, 12:16

Izmedju kojih telefona kruzi? Violine i kompanije? Citaj kompanije,parazita,nabijenih nogom iz kluba,kojia sad odjednom nista ne valja. Naravno,ne bi nikome valjalo da ga mrsnu.
A da je medju navijacima i "obicnom rajom" i prijateljima kluba kruzio screenshot,prvo bih ga na orgu vidio po obicaju,pa onda ovdje.

Ne maslaj,sviraj gudalo i dalje,ofiran si

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.