Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Derdiyok
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Derdiyok » 24 dec 2017, 18:20

KapitenK je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:Ja sam mislio da je samo meni Jala sranje. Dobro je, nisam jedini. :mrgreen:
Jala je dobar, al Jala Brat je ****
:kafa:

® GONGASHI POWERHOUSE ®

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 24 dec 2017, 18:25

Ako vam se nešto ne sviđa, zaobiđite. Ovako samo vršite promociju nečega što ne volite.
Walk on, with hope in your hearts.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 dec 2017, 19:06

Sumnjam da neko zreo i ozbiljan može biti fan njih dvojice, to mogu biti neka djeca iz osnovne škole. Druga stvar je što 80% mlađe populacije zna njihove pjesme jer se vrte gdje god da se nađeš. Ja prvi nisam nikakav fan nijednog ni drugog, a opet im znam 90% pjesama, pjesama koje su nastale u zadnjih par godina kako su doživjeli ekspanziju.

A ono prije dok su furali rep i te fazone, iskreno nisam ni znao da postoje, jedino sam zapravo čuo za Bubu jer su ga spominjali kao repera koji prebrzo repa i koji bi mogao napraviti nešto, i yebiga momci napraviše nešto, opet im treba čestitati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 24 dec 2017, 19:09

Oni nisu tu da nas zabave već da pare uzmu a oni su pare uzeli to jest zaradili. Boli ih briga šta ko misli o njihovim pjesmama ako nisu zarađuju i žive od toga.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 24 dec 2017, 19:24

Raonffa je napisao/la:Sumnjam da neko zreo i ozbiljan može biti fan njih dvojice, to mogu biti neka djeca iz osnovne škole. Druga stvar je što 80% mlađe populacije zna njihove pjesme jer se vrte gdje god da se nađeš. Ja prvi nisam nikakav fan nijednog ni drugog, a opet im znam 90% pjesama, pjesama koje su nastale u zadnjih par godina kako su doživjeli ekspanziju.

A ono prije dok su furali rep i te fazone, iskreno nisam ni znao da postoje, jedino sam zapravo čuo za Bubu jer su ga spominjali kao repera koji prebrzo repa i koji bi mogao napraviti nešto, i yebiga momci napraviše nešto, opet im treba čestitati.
Ja se sjećam početka još kad je Buba visio u Fluidu, pa onda u Yu - kad su djeci davali autograme. Bubu u početku nisam gotivio sekunde, uvijek mi je Jala odudarao od njega. Doslovno nemam opredjeljenje što se tiče muzike, jednostavno mogu sve da slušam osim onih raznih metalika :puke:

Uostalom, momci su se progurali, uzimaju pare i boli ih tuki. Svi oni što kritikuju guze bi dali da imaju to.
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 24 dec 2017, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 24 dec 2017, 19:24

ja za njih nisam čuo dok Buba nije završio u zatvoru zbog droge pa se vi regionalni reperi kao udružili da ga brane, a za Jalu tek kad je sa Deen-om išao na Eurosong xD

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 24 dec 2017, 19:26

Unofficialpage je napisao/la:Oni nisu tu da nas zabave već da pare uzmu a oni su pare uzeli to jest zaradili. Boli ih briga šta ko misli o njihovim pjesmama ako nisu zarađuju i žive od toga.
E baš, ljudi su izgradili trend uzimaju lovu i boli ih kita realno šta pojedinci misle o njima, raja sluša. Pa odeš u Budvu i u barovima kraj plaže se djuska, piju kokteli, bare trebe i sve ostalo uz njihove pjesme po cijeli dan.

Problem je kratkotrajnost, ovakva vrsta muzikekod nas je danas IN sutra već nije, zbog toga im je ovih par godina dok mogu lopatom lovu od toga uzimati od krucijalnog značaja.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 24 dec 2017, 19:33

Ma Buba je vazda o glupostima repao. Uglavnom.
ne mozes ono gotivit..

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 24 dec 2017, 19:35

repam dok jedem hamburger, lyrical genius
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 24 dec 2017, 19:35

bodi123 je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Oni nisu tu da nas zabave već da pare uzmu a oni su pare uzeli to jest zaradili. Boli ih briga šta ko misli o njihovim pjesmama ako nisu zarađuju i žive od toga.
E baš, ljudi su izgradili trend uzimaju lovu i boli ih kita realno šta pojedinci misle o njima, raja sluša. Pa odeš u Budvu i u barovima kraj plaže se djuska, piju kokteli, bare trebe i sve ostalo uz njihove pjesme po cijeli dan.

Problem je kratkotrajnost, ovakva vrsta muzikekod nas je danas IN sutra već nije, zbog toga im je ovih par godina dok mogu lopatom lovu od toga uzimati od krucijalnog značaja.
Ovo je njima posao, ako će uzeti više para od ove vrste muzike svi bi mi ovo pjevali i ideš na zaradu. Ima dovoljan broj ljudi koji ih slušaju da mogu velike pare uzeti i sve dok je tako nema razloga da mijenjaju bilo šta. Ne bi niko.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 dec 2017, 19:36

Ma i ja slušam cajke i slično, al imam neku granicu. Te autotune isprdke ko što su ta dvojica, vuk mob i slični ne mogu očima gledat. Žalosno da takav odron na ovoj retardiranoj omladini zarađuje.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 24 dec 2017, 20:21

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 dec 2017, 20:37

bodi123 je napisao/la:Pa odeš u Budvu i u barovima kraj plaže se djuska, piju kokteli, bare trebe i sve ostalo uz njihove pjesme po cijeli dan.
Pa u Budvu uglavnom dolaze oni koji imaju para, ali su seljačine u duši, tipična naša seljačka dijaspora. Kad na to dodamo ruske primitivce, dobijemo idealnu publiku za ove pokušaje od repera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 24 dec 2017, 20:39

Evo ga, Zavidovići na Slučajevima X.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 24 dec 2017, 20:47

Virtu4l je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Pa odeš u Budvu i u barovima kraj plaže se djuska, piju kokteli, bare trebe i sve ostalo uz njihove pjesme po cijeli dan.
Pa u Budvu uglavnom dolaze oni koji imaju para, ali su seljačine u duši, tipična naša seljačka dijaspora. Kad na to dodamo ruske primitivce, dobijemo idealnu publiku za ove pokušaje od repera.
Nisu oni reperi uopšte, možda nekad bili. Trenutno su sami sebi izabrali ovaj put kojim idu iz jednog jedinog razloga - lova, što je apsolutno razumno i opravdano, a muzika kao muzika možda i jest smeće ali je to najmanje važno, ovo je njima posao od kojeg zaradjuju hljeb, a ne možeš tvrditi da Buba privatno ne sluša Eminema. Hip-hop tipa Frenki ili Edo Maajka sluša 1% ljudi u državi, a ovu njihovu komercijalu sluša i Kunto i Panto. Pogledaj omjer likeova i dislikeova na ovoj pjesmi što je neko postavio, 53:1. A to ipak nešto znači, ko smo mi da im sudimo?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 24 dec 2017, 21:28

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Feldmarschall je napisao/la:Napravio rupu od 1500 milijardi dolara u proračunu reformom poreskog sistema, dokinuo glavninu Obamacarea i omogućio eksploataciju nafte sa zaštićenih područja Arktika. Dobro je dok ne ispunjava obećanja.
Ovim postom si osigurao Kawhiev glas u izboru za kantu godine :mrgreen:
Ne mijesam ja politicke i ideoloske nesuglasice u to. Feld ocigledno nrma vremena od fudbala da se informise pa vjeruje mainstream medijima da su to lose stvari.

Generalno, americka ekonomija cvjeta u ovih godinu dana i to je najvaznije.

bodi123 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Nisu oni reperi uopšte, možda nekad bili. Trenutno su sami sebi izabrali ovaj put kojim idu iz jednog jedinog razloga - lova, što je apsolutno razumno i opravdano, a muzika kao muzika možda i jest smeće ali je to najmanje važno, ovo je njima posao od kojeg zaradjuju hljeb, a ne možeš tvrditi da Buba privatno ne sluša Eminema. Hip-hop tipa Frenki ili Edo Maajka sluša 1% ljudi u državi, a ovu njihovu komercijalu sluša i Kunto i Panto. Pogledaj omjer likeova i dislikeova na ovoj pjesmi što je neko postavio, 53:1. A to ipak nešto znači, ko smo mi da im sudimo?
Ma Jala je super. I ko reper je bio dobar, a i u ovom novom sto radi. Buba se slepa na njega. Ako se nekom ne svidja preskocis. I meni se milion stvari ne svidja, al ne pricam o njima jer i svaka reklama dobra reklama. Ovi sto ne vole Jalu i filmove o superherojima samo o tome pisu i daju im besplatnu reklamu sto nema smisla kad vec nesto ne volis.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 dec 2017, 22:10

Kawhko :kiss:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 24 dec 2017, 22:38

legenda reala je napisao/la:Kawhko :kiss:
:ljepota:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 dec 2017, 22:48

Kawhi je napisao/la:
haj da gledamo Sam u kući po stoti put :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 24 dec 2017, 22:52

legenda reala je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
haj da gledamo Sam u kući po stoti put :P
More :opaopa:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 9 gostiju.