KapitenK je napisao/la:Jala je dobar, al Jala Brat je ****BoixosNois1899 je napisao/la:Ja sam mislio da je samo meni Jala sranje. Dobro je, nisam jedini.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
KapitenK je napisao/la:Jala je dobar, al Jala Brat je ****BoixosNois1899 je napisao/la:Ja sam mislio da je samo meni Jala sranje. Dobro je, nisam jedini.
Ja se sjećam početka još kad je Buba visio u Fluidu, pa onda u Yu - kad su djeci davali autograme. Bubu u početku nisam gotivio sekunde, uvijek mi je Jala odudarao od njega. Doslovno nemam opredjeljenje što se tiče muzike, jednostavno mogu sve da slušam osim onih raznih metalikaRaonffa je napisao/la:Sumnjam da neko zreo i ozbiljan može biti fan njih dvojice, to mogu biti neka djeca iz osnovne škole. Druga stvar je što 80% mlađe populacije zna njihove pjesme jer se vrte gdje god da se nađeš. Ja prvi nisam nikakav fan nijednog ni drugog, a opet im znam 90% pjesama, pjesama koje su nastale u zadnjih par godina kako su doživjeli ekspanziju.
A ono prije dok su furali rep i te fazone, iskreno nisam ni znao da postoje, jedino sam zapravo čuo za Bubu jer su ga spominjali kao repera koji prebrzo repa i koji bi mogao napraviti nešto, i yebiga momci napraviše nešto, opet im treba čestitati.
E baš, ljudi su izgradili trend uzimaju lovu i boli ih kita realno šta pojedinci misle o njima, raja sluša. Pa odeš u Budvu i u barovima kraj plaže se djuska, piju kokteli, bare trebe i sve ostalo uz njihove pjesme po cijeli dan.Unofficialpage je napisao/la:Oni nisu tu da nas zabave već da pare uzmu a oni su pare uzeli to jest zaradili. Boli ih briga šta ko misli o njihovim pjesmama ako nisu zarađuju i žive od toga.
Ovo je njima posao, ako će uzeti više para od ove vrste muzike svi bi mi ovo pjevali i ideš na zaradu. Ima dovoljan broj ljudi koji ih slušaju da mogu velike pare uzeti i sve dok je tako nema razloga da mijenjaju bilo šta. Ne bi niko.bodi123 je napisao/la:E baš, ljudi su izgradili trend uzimaju lovu i boli ih kita realno šta pojedinci misle o njima, raja sluša. Pa odeš u Budvu i u barovima kraj plaže se djuska, piju kokteli, bare trebe i sve ostalo uz njihove pjesme po cijeli dan.Unofficialpage je napisao/la:Oni nisu tu da nas zabave već da pare uzmu a oni su pare uzeli to jest zaradili. Boli ih briga šta ko misli o njihovim pjesmama ako nisu zarađuju i žive od toga.
Problem je kratkotrajnost, ovakva vrsta muzikekod nas je danas IN sutra već nije, zbog toga im je ovih par godina dok mogu lopatom lovu od toga uzimati od krucijalnog značaja.
Pa u Budvu uglavnom dolaze oni koji imaju para, ali su seljačine u duši, tipična naša seljačka dijaspora. Kad na to dodamo ruske primitivce, dobijemo idealnu publiku za ove pokušaje od repera.bodi123 je napisao/la:Pa odeš u Budvu i u barovima kraj plaže se djuska, piju kokteli, bare trebe i sve ostalo uz njihove pjesme po cijeli dan.
Nisu oni reperi uopšte, možda nekad bili. Trenutno su sami sebi izabrali ovaj put kojim idu iz jednog jedinog razloga - lova, što je apsolutno razumno i opravdano, a muzika kao muzika možda i jest smeće ali je to najmanje važno, ovo je njima posao od kojeg zaradjuju hljeb, a ne možeš tvrditi da Buba privatno ne sluša Eminema. Hip-hop tipa Frenki ili Edo Maajka sluša 1% ljudi u državi, a ovu njihovu komercijalu sluša i Kunto i Panto. Pogledaj omjer likeova i dislikeova na ovoj pjesmi što je neko postavio, 53:1. A to ipak nešto znači, ko smo mi da im sudimo?Virtu4l je napisao/la:Pa u Budvu uglavnom dolaze oni koji imaju para, ali su seljačine u duši, tipična naša seljačka dijaspora. Kad na to dodamo ruske primitivce, dobijemo idealnu publiku za ove pokušaje od repera.bodi123 je napisao/la:Pa odeš u Budvu i u barovima kraj plaže se djuska, piju kokteli, bare trebe i sve ostalo uz njihove pjesme po cijeli dan.
Ne mijesam ja politicke i ideoloske nesuglasice u to. Feld ocigledno nrma vremena od fudbala da se informise pa vjeruje mainstream medijima da su to lose stvari.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ovim postom si osigurao Kawhiev glas u izboru za kantu godineFeldmarschall je napisao/la:Napravio rupu od 1500 milijardi dolara u proračunu reformom poreskog sistema, dokinuo glavninu Obamacarea i omogućio eksploataciju nafte sa zaštićenih područja Arktika. Dobro je dok ne ispunjava obećanja.
Ma Jala je super. I ko reper je bio dobar, a i u ovom novom sto radi. Buba se slepa na njega. Ako se nekom ne svidja preskocis. I meni se milion stvari ne svidja, al ne pricam o njima jer i svaka reklama dobra reklama. Ovi sto ne vole Jalu i filmove o superherojima samo o tome pisu i daju im besplatnu reklamu sto nema smisla kad vec nesto ne volis.bodi123 je napisao/la:Nisu oni reperi uopšte, možda nekad bili. Trenutno su sami sebi izabrali ovaj put kojim idu iz jednog jedinog razloga - lova, što je apsolutno razumno i opravdano, a muzika kao muzika možda i jest smeće ali je to najmanje važno, ovo je njima posao od kojeg zaradjuju hljeb, a ne možeš tvrditi da Buba privatno ne sluša Eminema. Hip-hop tipa Frenki ili Edo Maajka sluša 1% ljudi u državi, a ovu njihovu komercijalu sluša i Kunto i Panto. Pogledaj omjer likeova i dislikeova na ovoj pjesmi što je neko postavio, 53:1. A to ipak nešto znači, ko smo mi da im sudimo?Virtu4l je napisao/la:Pa u Budvu uglavnom dolaze oni koji imaju para, ali su seljačine u duši, tipična naša seljačka dijaspora. Kad na to dodamo ruske primitivce, dobijemo idealnu publiku za ove pokušaje od repera.bodi123 je napisao/la:Pa odeš u Budvu i u barovima kraj plaže se djuska, piju kokteli, bare trebe i sve ostalo uz njihove pjesme po cijeli dan.
haj da gledamo Sam u kući po stoti putKawhi je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Kawhko
Morelegenda reala je napisao/la:haj da gledamo Sam u kući po stoti putKawhi je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Kawhko
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 9 gostiju.