A kako je nedavno u eri aldina pred pocetak sezone saznao da Alihodzic nije kriv i da ce sve biti dobro? Pa za mjesec nastavio po istom? Licni interesi ili ljubav prema klubu da mu bude bolje?Ajzea je napisao/la:Bgm on to govori i kada dobijamo koliko sam ja to primjetio a čini mi se da sam primjetio dobro..HeartSock je napisao/la:A sta pile radi, ceka los rezultat da pljuje po Alihodzicu kako nije doveo pojacanja koja su mu nudili, ili ceka los rezultat da kaze kako je Kokot igrac manje?DooVe je napisao/la:Toliko kontradiktornosti u postovima da se više stvarno ne vrijedi ni raspravljati...registruju se i onda samo čekaju neki loš rezultat i krene orgijanje po temi, ofirno do bola. Pogolema mi je lista gnjavatora a i ova dvojica (ili je možda jedan lik?) idu na tu listu. Pored toliko stvari o kojima možemo pričati (liga prvaka za omladince, unaprijeđenje infrastrukture za omladince, kako se razvijaju ovi koji su priključeni prvom timu, da li neki može dobiti šansu ubrzo i mnogo drugih ljepših tema) ja ovdje čitam o tome da li Gredić dolazi na posao i ostala pitanja i pljuvanja na nivou mahale.
FKZ, ne pravim se bezobrazan nego sam pitao jer ne znam. Pitam jarane. Hvala na odgovoru.