5

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Slazem se sa boldanim, i s nicim vise.L_blancos je napisao/la:Zeljo kralju malo se raspitaj pa pricaj..
Realova skola je ako ne i najbolja u Evropi, ove godine su na penale porazeni u LP za uzrast do17 go od Barce, a prosle godine su osvojili.. Ova Spanija U19 je jedna od najdominantnijih tog uzrasta,mozes mislit 4 Realova igraca od kojih je jedan kapiten,drugi zamjenik kapitena treci prvi strijelac a cetvrti standardan na mjestu desnog beka.. To sto u zadnjih par godina Barcelona forsira i talente i antitalente treba odmah da znaci da imaju bolju skolu,jok..
Baj d vej, polako se vracaju Canterani- Granero,Callejon,Arbeloa,Iker,Nacho.. Na mala vrata ali se ipak vracaju gdje im je mjesto.. Isto to ocekujem od Sarabie koji ce da bude nosilac igre Reala za 3-4 godine.. Real sebi ne moze priustit taj luksuz da radi forsiranja Canterana gube bodove,dok je Barca to mogla 2-3 sezone pa je tavorila na sredini tabele..
Ipak smo mi najbolji klub na svijetu..
Ja se sa svim slazem, post do poda.KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Slazem se sa boldanim, i s nicim vise.L_blancos je napisao/la:Zeljo kralju malo se raspitaj pa pricaj..
Realova skola je ako ne i najbolja u Evropi, ove godine su na penale porazeni u LP za uzrast do17 go od Barce, a prosle godine su osvojili.. Ova Spanija U19 je jedna od najdominantnijih tog uzrasta,mozes mislit 4 Realova igraca od kojih je jedan kapiten,drugi zamjenik kapitena treci prvi strijelac a cetvrti standardan na mjestu desnog beka.. To sto u zadnjih par godina Barcelona forsira i talente i antitalente treba odmah da znaci da imaju bolju skolu,jok..
Baj d vej, polako se vracaju Canterani- Granero,Callejon,Arbeloa,Iker,Nacho.. Na mala vrata ali se ipak vracaju gdje im je mjesto.. Isto to ocekujem od Sarabie koji ce da bude nosilac igre Reala za 3-4 godine.. Real sebi ne moze priustit taj luksuz da radi forsiranja Canterana gube bodove,dok je Barca to mogla 2-3 sezone pa je tavorila na sredini tabele..
Ipak smo mi najbolji klub na svijetu..
Ima i na sportklubu +tyler durden je napisao/la:ko ima ****(ex-DSF) ima prenos obje utakmice superkupa,sutra u 22 sata a u srijedu u 23
Mislis 30 proljeca, ljeto je u junuAir Commodore je napisao/la: Ako je Valdes mlad, mlad je i Casillas 30 ljeta napunio u maju![]()
Veliki majstor nema štaRaul7 je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Ovo sam morao staviti ovdje, divite se carobnjaku
Vidis, tu se ne gledaju samo trenutne igracke kvalitete. Jedan je recimo Drobga kvaliteniji igrac od Benzeme, al' ko bi dao 30 milja za cojka koji ima 33. godine za razliku od ovog koji je deset godina mladji, kontas? Uostalom, ne vdim ni neku veliku Xavijevu prednost u odnosu na Xabija. Xabi izdominiro Primeru kad je se Xavi borio za Kup UEFA.Donnie Darko je napisao/la:Sta Xavi vrijedi samo 10 miliona vise od AlonsaRazlika bi trebala biti barem 25 miliona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.