FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
za ove sto spominju statistiku nek samo pogledaju tabelu , zadnjih 11 sezona kako se igra nasa liga Željo je ispred vas bio 7 puta a vi ste ispred nas bili samo 4 tako da dalja diskusija nije potrebna pozz 

- nikad_izvini
- Kontakt:
Nikad bio
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Prava si faca. Hoces odmah? Gdje si?nikad_izvini je napisao/la:Nikad bio
Mi nikada odustati necemo...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Prelazimo na pp
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
-
- Kontakt:
Evo za tebe jedan podatak,po meni i najvazniji.xxl basket je napisao/la:za ove sto spominju statistiku nek samo pogledaju tabelu , zadnjih 11 sezona kako se igra nasa liga Željo je ispred vas bio 7 puta a vi ste ispred nas bili samo 4 tako da dalja diskusija nije potrebna pozz
Medjusobni omjeri

Pobjede Sarajeva 37
Pobjede Zelje 35
A sto se tice ovoga sto si ti reko,nasa liga se igra prakticno od 2003 kada se prosirila na citavu drzavo a 2000/2001 su se ukljucili timovi iz hercegovine

Znaci pocevsi sa sezonom 2000/2001 pa do 2009/2010 ( necemo racunati ovu polusezonu jer jos nista nije gotovo)
omjer je sljedeci: vi ste bili bolji od nas u 6 a mi od vas u 4. Ali uzmi u obzir da u sezonama gdje ste vi bili bolji a to su sljedece:2001(vi ste prvi,mi treci ),2002(vi ste prvi,mi cetvrti),2003( vi ste drugi , mi treci ),2004 (vi ste drugi , mi treci) ,2005(vi ste drugi,mi cetvrti) i 2010 (vi ste prvi mi peti

u sezonama gdje smo mi bili bolji:2006(mi smo drugi,vi ste sesti),2007(mi smo prvi , vi ste sesti),2008(mi smo peti,vi ste osmi) i 2009(mi smo cetvrti , vi ste deveti)
sad malo uporedi,vi ste se 4 godine brukali na sredini tabele a mi smo uvjek bili u top 4 tj u Europi sem u prosloj sezoni i 2008 (ali opet bolji od vas).
A evo ti i vjecne tabele od rata pa na ovamo:
Sarajevo 834
Zeljo 810 (-24)
Znaci jos vi meda morate jest da bi prestigli to
Bolji smo od vas i ako racunas od 2003 pa do 2010 za 8 bodova a vi ste bolji od nas samo u onoj tabeli koja se racuna od 2001 do 2010 i to samo 4 boda

Trebam li ti pisat vjecnu prije rata? Bolje ti je nemoj

Sto ne volim kad se neko fata za statistiku a pojma nema
Toliko o Bubi

Igrac koji ima ugovor vani vazeci svakako da ne dolazi u obzir da bude pojacanje bilo kojem nasem klubu ne sto on nevalja nego sto logicno treba platiti a nasi nece to platit,samim tim sto taj Dijaliba ima ugovor vani do kraja godine ga dovodi u situaciju da ga kako mi tako i supranici prekrize sad za sad,osim ako nema neka carlama da se taj njegov ugovor tamo sad prekine na obostrano zadovoljstvo sto nevjerujem jel nije da je u drugom planu tamo kolko vidim...mozda ima neki nacelni dogovor da se saceka kad mu istekne ugovor pa na ljeto ozbiljnije pricati ovako dok on ima ugovor sama ta cinjenica je dovoljna da se bez ikakve potrebe potezala sva ta prica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Uopste niste normalni.
Pa sto se palite na patke nekih kvazi novinara sa nekih kvazi portala,koji vam je??
Prica o Bubi je i krenula kao interna zezancija nekih ljudi na nasem forumu,onda se na tu pricu zalijepilo par nasih koji nisu bili upuceni da se radi o internoj zezanciji par likova..a sve su to kao toboze "informaciju" prepisali neki kvazi 2novinari2 na jednom drugom portalu(ne ovome) i onda je sve krenulo.
Sta vam je ba,kao da ne znate da sve ,ali bukvalno SVE prepisuju sa fksinfo,pa cak i zezanciju prepisu a da ne provjeri dal se radi barem o poluvijesti. To je to nase "novinarstvo" vise na internetu po forumima navijaca i klubova i prepisuju poluvijesti kao njihove "vijesti"
1000 puta se do sada desilo da sve od slova do slova prepisu ,neku idskusiju ili post nekog od clanova foruma,cak i slike sa fksinfa rdovno uzimaju i stavljaju sto na portale sto u novine.
Oni su obicni K*rac a ne novinari. A vi se svi lozite na gluposti i poluinformacije,kao da niste svjesni koliko su puta napisali kao neku "extra exkluzivnu vijest" da bi vec za par sati sve to perfidno demantovali ili cak sto je jos gore samo presutili sve to.
Dohavizajte se,i pocnite razmisljati svojim glavama.
Hajd' sad' zda'ooo
Pa sto se palite na patke nekih kvazi novinara sa nekih kvazi portala,koji vam je??
Prica o Bubi je i krenula kao interna zezancija nekih ljudi na nasem forumu,onda se na tu pricu zalijepilo par nasih koji nisu bili upuceni da se radi o internoj zezanciji par likova..a sve su to kao toboze "informaciju" prepisali neki kvazi 2novinari2 na jednom drugom portalu(ne ovome) i onda je sve krenulo.
Sta vam je ba,kao da ne znate da sve ,ali bukvalno SVE prepisuju sa fksinfo,pa cak i zezanciju prepisu a da ne provjeri dal se radi barem o poluvijesti. To je to nase "novinarstvo" vise na internetu po forumima navijaca i klubova i prepisuju poluvijesti kao njihove "vijesti"
1000 puta se do sada desilo da sve od slova do slova prepisu ,neku idskusiju ili post nekog od clanova foruma,cak i slike sa fksinfa rdovno uzimaju i stavljaju sto na portale sto u novine.
Oni su obicni K*rac a ne novinari. A vi se svi lozite na gluposti i poluinformacije,kao da niste svjesni koliko su puta napisali kao neku "extra exkluzivnu vijest" da bi vec za par sati sve to perfidno demantovali ili cak sto je jos gore samo presutili sve to.
Hajd' sad' zda'ooo
-
- Kontakt:
nemoj tako,ja se bas obradov'o-A- je napisao/la:Uopste niste normalni.
Hajd' sad' zda'ooo

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Svaka cast!-A- je napisao/la:Uopste niste normalni.
Hajd' sad' zda'ooo
Jedini klub u BIH za koji bi igrao je Zeljo izjava bube 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Sta on zna o rivalitetu, i ko im je rival ? 

R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Eto to je to o Bubu i da se to jednom zakljuci.Samo ne kontam ko je mogo naletiti na tu bombu !!
Inace , koliko cujem (a vec je neko postirao) jedan bivsi igrac leotara je vrlo blizu potpisa za nas klub. Ono sto samo mogu reci je da je lik poznat i da bi nam fakat bio pojacanje. Pricao je sa upravom i vrlo blizu su dogovora. Mozda vec u narednih 4-5 dana potpise uhgovor. Uprava u planu ima jos jednog (zadnji vezni) ali taj bi trebao doci na razgovore tek iduce hefte i o njemu se jos nista ne zna. I ovdje se radi o poznatom igracu ali otom-potom.
Mislim da na proljece startujemo dosta jaci i da mozemo osvojiti minimalno 2-3 mjesto.
Inace , koliko cujem (a vec je neko postirao) jedan bivsi igrac leotara je vrlo blizu potpisa za nas klub. Ono sto samo mogu reci je da je lik poznat i da bi nam fakat bio pojacanje. Pricao je sa upravom i vrlo blizu su dogovora. Mozda vec u narednih 4-5 dana potpise uhgovor. Uprava u planu ima jos jednog (zadnji vezni) ali taj bi trebao doci na razgovore tek iduce hefte i o njemu se jos nista ne zna. I ovdje se radi o poznatom igracu ali otom-potom.
Mislim da na proljece startujemo dosta jaci i da mozemo osvojiti minimalno 2-3 mjesto.
Hocemo li navoditi 15-20 imena u BH fudbalu koji su tako isto rekli pa promijenili klub i misljenje.BLU SKY je napisao/la:Jedini klub u BIH za koji bi igrao je Zeljo izjava bube
Mislim , budalastina je pricati o tom Bubi ali nemoj nikada biti siguran u price fudbalera...neko da 5 glava vecu platu i ovaj mijenja misljenje..zato sabur

Da mislim na stadion jer ste poletili ko muhe na g..na kad vam je uprava plasirala info za gradnju. Ali nije vam rekla da su sanse za to skoro pa nikakve jer je zapelo (i u sloveniji su znali) oko opstine NS.Znaci folirali su vas od trenutka kad su bili u sloveniji.Tako vjesto su vam plasirali da je bilo ko haman sve gotovo..bageri samo sto nisu tu a likovi u opstini umirali od sege...sam priznajes za "eru zujo" prije 6-7 god...pazi , isti likovi nova prica. Sta da covjek kaze na sve to , vrlo podsjeca na Blekica i neuzubillah Baljka..moram oprati tastaturu kad god napisem njegovo zvaljavo ime !!slatkis86 je napisao/la:-ako mislis na stadion, reci ti meni tko je to od navijaca uvjetovao gradnju stadiona?odg je nitko jer svi navijaci su svjesni da sve u vezi stadiona ce ici tesko..ako sta bude superFCS-FCS je napisao/la: ako je ovo na cemu temeljis svoj optimizam ondaa ti moram odgovoriti pitanjem..a sta ce te uraditi ako ne bude bagera..jel tjerate upravu jer su vas ovi isti sa zujom na celu vec jednom zedne preko vode preveli...a amar sam pokupio prnje i otiso..oh ne , smijenjen je
zaboravljas da vam Bl bjezi 5 boba i da je to koliko malo toliko i nije...pa onda pitanje ...jel tjerate amara ako ne budete sampioni AkoBogda
-bilo jest raznih stvari u "eri zujo" ali ocito je da su naucili lekciju iz proslosti..ko se jednom opece i na hladno puse![]()
-i da nebudemo sampioni amar ce ostat...u to mozes biti 100% siguran
Ono sto bi mogao reci da je pozitiva kod amara (iako grad zna da je doso da uzme dugove) je ta sto se ne razmece obecanjima. Prilicno cvrsto stoji na zemlji i vuce racionalne poteze. Cak nije ni titulu obeco nego kaze vidjecemo ili dugo je prvenstvo...za tu spiku , kapa dole !! Ostalo ce se samo vidjeti

-sve dok postoji sansa treba se nadat....vec sam ti napisao da su navijaci (ne neka djecurlija) realni i da ako sta bude bice superFCS-FCS je napisao/la:
Da mislim na stadion jer ste poletili ko muhe na g..na kad vam je uprava plasirala info za gradnju. Ali nije vam rekla da su sanse za to skoro pa nikakve jer je zapelo (i u sloveniji su znali) oko opstine NS.Znaci folirali su vas od trenutka kad su bili u sloveniji.Tako vjesto su vam plasirali da je bilo ko haman sve gotovo..bageri samo sto nisu tu a likovi u opstini umirali od sege...sam priznajes za "eru zujo" prije 6-7 god...pazi , isti likovi nova prica. Sta da covjek kaze na sve to , vrlo podsjeca na Blekica i neuzubillah Baljka..moram oprati tastaturu kad god napisem njegovo zvaljavo ime !!
Ono sto bi mogao reci da je pozitiva kod amara (iako grad zna da je doso da uzme dugove) je ta sto se ne razmece obecanjima. Prilicno cvrsto stoji na zemlji i vuce racionalne poteze. Cak nije ni titulu obeco nego kaze vidjecemo ili dugo je prvenstvo...za tu spiku , kapa dole !! Ostalo ce se samo vidjeti
-bilo jest i vjerovatno su naucili nesto iz proslosti....meni nije problem ako zujo i ostali copnu nesto sa strane(svi smo mi ljudi i nitko ne radi besplatno) pod uvjetom da rade za interesu kluba...prvo klubski pa onda vlastiti interes a nikako obrnuto

-koliko znam amaru duguju neke novce tako da je ovo najbolje rjesenje...kroz placu dobiva i zaostatke dugovanja...po meni to je bolje rjesenje od ganjanja po sudovima
ti u odmah u upravi za statistiku i proracunesamosarajvo je napisao/la:Evo za tebe jedan podatak,po meni i najvazniji.xxl basket je napisao/la:za ove sto spominju statistiku nek samo pogledaju tabelu , zadnjih 11 sezona kako se igra nasa liga Željo je ispred vas bio 7 puta a vi ste ispred nas bili samo 4 tako da dalja diskusija nije potrebna pozz
Medjusobni omjeri![]()
Pobjede Sarajeva 37
Pobjede Zelje 35
A sto se tice ovoga sto si ti reko,nasa liga se igra prakticno od 2003 kada se prosirila na citavu drzavo a 2000/2001 su se ukljucili timovi iz hercegovine
Znaci pocevsi sa sezonom 2000/2001 pa do 2009/2010 ( necemo racunati ovu polusezonu jer jos nista nije gotovo)
omjer je sljedeci: vi ste bili bolji od nas u 6 a mi od vas u 4. Ali uzmi u obzir da u sezonama gdje ste vi bili bolji a to su sljedece:2001(vi ste prvi,mi treci ),2002(vi ste prvi,mi cetvrti),2003( vi ste drugi , mi treci ),2004 (vi ste drugi , mi treci) ,2005(vi ste drugi,mi cetvrti) i 2010 (vi ste prvi mi peti)
u sezonama gdje smo mi bili bolji:2006(mi smo drugi,vi ste sesti),2007(mi smo prvi , vi ste sesti),2008(mi smo peti,vi ste osmi) i 2009(mi smo cetvrti , vi ste deveti)
sad malo uporedi,vi ste se 4 godine brukali na sredini tabele a mi smo uvjek bili u top 4 tj u Europi sem u prosloj sezoni i 2008 (ali opet bolji od vas).
A evo ti i vjecne tabele od rata pa na ovamo:
Sarajevo 834
Zeljo 810 (-24)
Znaci jos vi meda morate jest da bi prestigli to
Bolji smo od vas i ako racunas od 2003 pa do 2010 za 8 bodova a vi ste bolji od nas samo u onoj tabeli koja se racuna od 2001 do 2010 i to samo 4 boda![]()
Trebam li ti pisat vjecnu prije rata? Bolje ti je nemoj
Sto ne volim kad se neko fata za statistiku a pojma nema

we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
Jaa neznam stvarno zasto vi visite po nasoj temi . Ali ajde da vi nesta kazete nego pricate tolike gluposti da je to nevjerovatno ..elSaik je napisao/la:Kažu, od ljeta se uvode zvjezdice na dresovima. Za svaki put kad je klub bio u prvih 5.
Staa hoce komsijice da kazu koje su do juce gledale EVROPSKE UTAKMICE SARAJEVA na tv.u , aa sad kao izadju jednu godinu u evropu i dignu se odma .. pa sve bi to bilo shvatljivo ali bolan 5 komada primiti i hvalit see sad , pa ja bi se dobro zapitao .

Znači, ko od sad započne raspravu na temu: "ko je bolji" i slično, morat ću ga prijaviti adminu. Dosta je više tih rasprava !!! Imate druge teme za to...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Hadžialagić je svoj posao na samom startu shvatio jako ozbiljno, a već je obavio razgovore sa trenerima prve momčadi, igračima kojima su istekli ugovori, te sa potencijalnim pojačanjima.
"Razgovarao sam sa trenerima prvog tima, igračima kojima su istekli ugovori, te sa trojicom fudbalera koji su u kombinaciji za dolazak u naše redove. Faruku Ihtijareviću, Damiru Hadžiću u Veldinu Muharemoviću su istekle ugovorne obaveze i na listi su želja Mirze Varešanovića. Oni su svjesni finansijske situacije. Sadašnji dogovori biće ispoštovani jer je predsjednik Amir Rizvanović častan čovjek. Kad bude viška novca on će biti iskorišten za podmirivanje zaostalih obaveza", rekao je Hadžialagić za Oslobođenje.
"Mislim da neće biti problema oko ostanka Hadžića, Muharemovića i Ihtijarevića, a s druge strane u Sarajevo neće dolaziti igrači kako bi sjedili na klupi. Dovodićemo samo ciljana pojačanja. Zbog fudbalera koji nastupaju na pozicijama igrača s kojim razgovaramo ne želimo još uvijek spominjati njihova imena. Te priče ne bi bile korektne. Nova dužnost je izazov za mene, ali i veliki posao u kojem će trebati uložiti mnogo truda kako bi Sarajevo ostalo u vrhu našeg fudbala", dodao je novi sportski direktor bordo momčadi.
"Razgovarao sam sa trenerima prvog tima, igračima kojima su istekli ugovori, te sa trojicom fudbalera koji su u kombinaciji za dolazak u naše redove. Faruku Ihtijareviću, Damiru Hadžiću u Veldinu Muharemoviću su istekle ugovorne obaveze i na listi su želja Mirze Varešanovića. Oni su svjesni finansijske situacije. Sadašnji dogovori biće ispoštovani jer je predsjednik Amir Rizvanović častan čovjek. Kad bude viška novca on će biti iskorišten za podmirivanje zaostalih obaveza", rekao je Hadžialagić za Oslobođenje.
"Mislim da neće biti problema oko ostanka Hadžića, Muharemovića i Ihtijarevića, a s druge strane u Sarajevo neće dolaziti igrači kako bi sjedili na klupi. Dovodićemo samo ciljana pojačanja. Zbog fudbalera koji nastupaju na pozicijama igrača s kojim razgovaramo ne želimo još uvijek spominjati njihova imena. Te priče ne bi bile korektne. Nova dužnost je izazov za mene, ali i veliki posao u kojem će trebati uložiti mnogo truda kako bi Sarajevo ostalo u vrhu našeg fudbala", dodao je novi sportski direktor bordo momčadi.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Trenutno korisnika/ca: juka55, mosarajvosa83, propoklopac, rishovski, senad82, skoJaa i 37 gostiju.