Prejaka, samo meni su sve super bile. I ona Tatiana.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kolko sam zaljubljen ovo me ne pali uopšte jbtharry_90 je napisao/la:![]()
Monica Belluci BOGINJA !!
I sad kad je vidim s tim drugim, ne znam bil' tuk'o nju i njega il jarana koji me podjeb.aje sto sam se zezn'o.bavarian_bk je napisao/la:Ima brateDžoka_TM je napisao/la:Zar ima šta gore,Bili zajedno,voliš je i ide sa tobom u razred..![]()
Gdje da ne pijem![]()
Voliš je , ide sa tobom u razred , imao si priliku da budeš sa njom , i nisi
![]()
A lijepa je , zgodna , voliš je više nego rođenu mater ... A ona je sad sa drugiim
![]()
harry_90 je napisao/la:![]()
Monica Belluci BOGINJA !!
vjeruj da zadnje sto primjetim na njoj su siseAdmir_Sa je napisao/la:kakve su ovo perverzije![]()
djevojke sa umjerenim sisama dominiraju!
Ja volim crveneAdmir_Sa je napisao/la:kakve su ovo perverzije![]()
djevojke sa umjerenim sisama dominiraju!
kad se zaljubis nista nije vise bitno, nista vise ne vidis samo nju od 30-40 djevojaka kada prođeš samo nju primjetis al prebolovo sam toPuma je napisao/la:vjeruj da zadnje sto primjetim na njoj su siseAdmir_Sa je napisao/la:kakve su ovo perverzije![]()
djevojke sa umjerenim sisama dominiraju!![]()
zena mojih snova !!
A vi opleli tu o ljubavi de pomozite oko ovog hoce jeran da mi bjezi iz drzave pa uci engleskiAlen Škoro je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:ej zna li ko ima li gdje za download knjiga ili cd-ovi za ucenje engleskog ???
ako neko ima ili zna link neka posalje na pp
Moze li i meni ovdje mala pomoc? Bio bih zahvalan
Definicija: Znači mogli smo pričati o svemu, povjeravala mi sve tajne, ja njoj većinu njih.. I nije mi bilo dosadno razgovarati s njom sekunde jedne, ali uz to sve sam je želio povaliti ili da se ljepše izrazim da bude moja, pa čak sam bio spreman na dužu vezu.. Ali nisam uradio što sam trebao i zato savjetujem mlađe kolege da iskoriste situaciju..Monolog je napisao/la: Definiši fino.![]()
Ne znam šta da ti kažem; ova o kojoj ja govorim izgleda odlično(dakle, ne radi se o nekoj manje privlačnoj djevojci), a opet, kad bi se skinula gola, pokrio bih je dekom i posl'o kući. Činjenica je da ono što imam s njom ne gledam kroz prizmu "pražnjenja"(da budem fin pa napišem "vođenja ljubavi"), već na jedan drugi način.
No, kada su ostale osobe ženskog spola u pitanju, slobodno se skinite gole, neću vas slati kući(ne prije vremena)

Sebe jaraneThe Game je napisao/la:I sad kad je vidim s tim drugim, ne znam bil' tuk'o nju i njega il jarana koji me podjeb.aje sto sam se zezn'o.bavarian_bk je napisao/la:Ima brateDžoka_TM je napisao/la:Zar ima šta gore,Bili zajedno,voliš je i ide sa tobom u razred..![]()
Gdje da ne pijem![]()
Voliš je , ide sa tobom u razred , imao si priliku da budeš sa njom , i nisi
![]()
A lijepa je , zgodna , voliš je više nego rođenu mater ... A ona je sad sa drugiim
![]()
Si padre, jel ko u safurnjarama oce ja sam ubio vaseg šuru buhahahaVELA je napisao/la:Joj koje sranje povjeriti jaranici najintimnije stvari kasnije kad zakuhas i kad te provali onda te ni kabaš ne moze oprati. Kod katolika ima dobra fora da sveceniku ispricas te zajbancije

spielführer_21 je napisao/la:Definicija: Znači mogli smo pričati o svemu, povjeravala mi sve tajne, ja njoj većinu njih.. I nije mi bilo dosadno razgovarati s njom sekunde jedne, ali uz to sve sam je želio povaliti ili da se ljepše izrazim da bude moja, pa čak sam bio spreman na dužu vezu.. Ali nisam uradio što sam trebao i zato savjetujem mlađe kolege da iskoriste situaciju..Monolog je napisao/la: Definiši fino.![]()
Ne znam šta da ti kažem; ova o kojoj ja govorim izgleda odlično(dakle, ne radi se o nekoj manje privlačnoj djevojci), a opet, kad bi se skinula gola, pokrio bih je dekom i posl'o kući. Činjenica je da ono što imam s njom ne gledam kroz prizmu "pražnjenja"(da budem fin pa napišem "vođenja ljubavi"), već na jedan drugi način.
No, kada su ostale osobe ženskog spola u pitanju, slobodno se skinite gole, neću vas slati kući(ne prije vremena)
A taj tvoj odnos s prijateljicom je izuzetak koji potvđuje pravilo, a pravilo nije pravilo ako nema izuzetaka.![]()
@Harry, bravo za ukus...
Ista situacijabavarian_bk je napisao/la: Sebe jaraneJa bi sebe
![]()
Kad me ona zagrli kao druga , srce hoće da mi iskoči
Pored njih zivih, ja sebe da tucem, nema teorijebavarian_bk je napisao/la: Sebe jaraneJa bi sebe
![]()
Kad me ona zagrli kao druga , srce hoće da mi iskoči

Pa samo sliku otvoris u novom tabu, kopiras link i zalijepis gdje treba. Samo ce ti smanjiti.harry_90 je napisao/la:Meni je Monica najljepsa zena na svijetu,nema konkurenciju![]()
@Frutek : Oces smanjiti da je imam na avataru,ak neces da trazim od drugog pomoc,ovaj XP ko taki,nema nista..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 97 gostiju.