FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Zeman
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Zeman » 07 avg 2012, 14:42

Armageddon2012 je napisao/la:istine radi,ja nikada u zivotu nisam napisao ni rijec protiv ivice osima,a pogotovo te uvredljive epitete...jako cijenim i postujem tog covjeka i nikada sebi ne bih dopustio tako nesto

a protiv amara jesam,i uvijek cu....

svabi ne bi palo na pamet da ne nastavi onu utakmicu u banjaluci,jer je covjek sportista a nije krmacha....sve se smirilo za minut,nikome dlaka sa glave nije falila,trribina je ispraznjena,ali amar seronja nece da nastavi jer mu je jedan stoper vec zamjenjen a drugi trazi zamjenu i hramlje...utakmica na hejselu je odigrana iako je prije nje bilo 70 mrtvih,a ovaj zbog dva kamena nece da igra....takvi ljudi su zalutali u sport,neka odbijaju igrat,neka biraju sudije,daju demagoske izjave,ali nemojte ga na nasoj temi pominjat,svega vam...imate tamo temu zeljo,ni ja tamo ne pisem protiv njega,nemojte ga ni vi velicat ovdje..

i da ne bude zabune...prvi sam osudio to kamenovanje,i kazna koju je borac dobio od tri utakmice je sasvim zasluzena..ti praznoglavci koji su to uradili su najvise sjebali upravo borac!!..to nema veze sa ovim g o v n a r s k i m shvatanjem sporta i hinjskim nacinom da se dodje po svaku cijenu do bodova u domacoj ligi sto radi amar osim...
Pišeš poslije mog posta, pa pretpostavljam da meni odgovaraš iako ovo što spominješ nema nikakve veze s mojim prethodnim postom. Nisi odgovorio ni na tvrdnju za Čuića, nije li smiješno da Komitet može sve namjestiti, pa čak i kako će glasati Ljubojević, a ne može naći drugog sudiju koji će šiljiti za Želju? Svi ostali pošteni, a?

Niti sam spomenuo Amara, niti kamenovanje u BL. Kad si se već dotakao toga, daću svoje mišljenje pa možemo prodiskutovati jer su nam stavovoi po ovom pitanju dijametralno različiti.

Dakle, ja sam uvijek za sport i isključivo za sport. Gotovo jedini kritikujem nacionalizam i politiku među željinim navijačima, najžešći sam bio u kritikama nakon Trebinj (to znaš i sam), itd.. Ali što se tiče te prekinute utakmice u BL, da se ona nastavila ja bih yebao Amaru sve po spisku i ne bi više ni pratio ovu ligu. Evo i zbog čega: vidio sam, možeš se složiti ili ne, da su igrači Želje u boljoj fizičkoj spremi. Nakon gola, voda u ušima vaših igrača i vjerovao sam da možemo povesti i 2:0 do poluvremena. Onda prekid, nakon kojeg se prazni istočna tribina, ali i gostujući navijači moraju u bus i kući, dok vaši s istočne samo prelaze na zapad. Uz to, igrači vam dolaze do daha i još imaju vremena da promjene taktiku, ponovo se dogovore. I sad te ja pitam je li to pošteno? Da navijači koji su pretrpili napad moraju kući, a oni koji su ga izazvali samo pređu na još bolju tribinu? Da tim koji je fizički spremniji ne može iskoristiti taj adut? Za mene nije i nema mi smisla igrati nakon toga jer to više nije nogomet nego krkanluk. I da je sudija tražio da se nastavi utakmica, da sam trener Želje ja je ne bih nastavio pa nek popušimo 3:0 za zelenim stolom.

Kad je BiH uzela Belgiju 4:2 u Belgiji, ja sam i tad tvrdio da se utakmica nije trebala nastaviti nakon prekida koji su BHF uzrokovali. Tad je bilo 1:1 i Belgijanci su izgledali puno bolje na terenu, zbog toga nema smisla da oni budu oštećeni zbog prekida koji su napravili protivnički navijači. Čisto da povučem paralelu. Nogomet je igra koja ima svoj ritam i nema smisla da taj ritam prekinu navijači i kažu "ajmo sad opet igrati". Onda bi se svaka utakmica prekidala kad vidiš da su tvoji na terenu upali u probleme.
NAPRIJED NARODE!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 07 avg 2012, 14:53

Zeman je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:istine radi,ja nikada u zivotu nisam napisao ni rijec protiv ivice osima,a pogotovo te uvredljive epitete...jako cijenim i postujem tog covjeka i nikada sebi ne bih dopustio tako nesto

a protiv amara jesam,i uvijek cu....

svabi ne bi palo na pamet da ne nastavi onu utakmicu u banjaluci,jer je covjek sportista a nije krmacha....sve se smirilo za minut,nikome dlaka sa glave nije falila,trribina je ispraznjena,ali amar seronja nece da nastavi jer mu je jedan stoper vec zamjenjen a drugi trazi zamjenu i hramlje...utakmica na hejselu je odigrana iako je prije nje bilo 70 mrtvih,a ovaj zbog dva kamena nece da igra....takvi ljudi su zalutali u sport,neka odbijaju igrat,neka biraju sudije,daju demagoske izjave,ali nemojte ga na nasoj temi pominjat,svega vam...imate tamo temu zeljo,ni ja tamo ne pisem protiv njega,nemojte ga ni vi velicat ovdje..

i da ne bude zabune...prvi sam osudio to kamenovanje,i kazna koju je borac dobio od tri utakmice je sasvim zasluzena..ti praznoglavci koji su to uradili su najvise sjebali upravo borac!!..to nema veze sa ovim g o v n a r s k i m shvatanjem sporta i hinjskim nacinom da se dodje po svaku cijenu do bodova u domacoj ligi sto radi amar osim...
Pišeš poslije mog posta, pa pretpostavljam da meni odgovaraš iako ovo što spominješ nema nikakve veze s mojim prethodnim postom. Nisi odgovorio ni na tvrdnju za Čuića, nije li smiješno da Komitet može sve namjestiti, pa čak i kako će glasati Ljubojević, a ne može naći drugog sudiju koji će šiljiti za Želju? Svi ostali pošteni, a?

Niti sam spomenuo Amara, niti kamenovanje u BL. Kad si se već dotakao toga, daću svoje mišljenje pa možemo prodiskutovati jer su nam stavovoi po ovom pitanju dijametralno različiti.

Dakle, ja sam uvijek za sport i isključivo za sport. Gotovo jedini kritikujem nacionalizam i politiku među željinim navijačima, najžešći sam bio u kritikama nakon Trebinj (to znaš i sam), itd.. Ali što se tiče te prekinute utakmice u BL, da se ona nastavila ja bih yebao Amaru sve po spisku i ne bi više ni pratio ovu ligu. Evo i zbog čega: vidio sam, možeš se složiti ili ne, da su igrači Želje u boljoj fizičkoj spremi. Nakon gola, voda u ušima vaših igrača i vjerovao sam da možemo povesti i 2:0 do poluvremena. Onda prekid, nakon kojeg se prazni istočna tribina, ali i gostujući navijači moraju u bus i kući, dok vaši s istočne samo prelaze na zapad. Uz to, igrači vam dolaze do daha i još imaju vremena da promjene taktiku, ponovo se dogovore. I sad te ja pitam je li to pošteno? Da navijači koji su pretrpili napad moraju kući, a oni koji su ga izazvali samo pređu na još bolju tribinu? Da tim koji je fizički spremniji ne može iskoristiti taj adut? Za mene nije i nema mi smisla igrati nakon toga jer to više nije nogomet nego krkanluk. I da je sudija tražio da se nastavi utakmica, da sam trener Želje ja je ne bih nastavio pa nek popušimo 3:0 za zelenim stolom.

Kad je BiH uzela Belgiju 4:2 u Belgiji, ja sam i tad tvrdio da se utakmica nije trebala nastaviti nakon prekida koji su BHF uzrokovali. Tad je bilo 1:1 i Belgijanci su izgledali puno bolje na terenu, zbog toga nema smisla da oni budu oštećeni zbog prekida koji su napravili protivnički navijači. Čisto da povučem paralelu. Nogomet je igra koja ima svoj ritam i nema smisla da taj ritam prekinu navijači i kažu "ajmo sad opet igrati". Onda bi se svaka utakmica prekidala kad vidiš da su tvoji na terenu upali u probleme.
nemam sad vremena,mozda se veceras osvrnem na ovaj post,samo cu te pitat kako mislis da 4300 ljudi sa istocne tribine predje na zapad koji prima manje od 3000 i koji je vec pun?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 avg 2012, 14:54

Vratite se temi FK Borac!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 07 avg 2012, 14:56

Je*bala vas ta prepucavanja, ohanite malo ...

Usput, Alen(Š) je odbio Borac ..

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 07 avg 2012, 14:59

Ima li slucajno neko izvjestaj sa posljednje tekme Borca? Hvala

BanjaluckiVelikan
Kontakt:

Post Postao/la BanjaluckiVelikan » 07 avg 2012, 15:00

" " " нова ¥

&, 07 август 2012 14:32

$ ? & $ је $ $ са $ ": $ " & $ " " " ? Сарајева ? ". Ова $ $ $ " у ?, а сутра - $ " " " са " ". $ је у " $ уговора, " је са & $ $, а " $ $.

$ " " на " ? везног, рођен је 22. ' 1977. $ у & %, $ је " ¥ ", а у & је " % са $ $, " за ? " све $ 1994. $, $ је " ' ". " је ? " ? & је 2001. $ ? прву ? " ? &. " " $ су, " ?, ? " $ ", $ ?, $ $, $ " $ $ "...

& $ $ $ у ?, " $ у ?, " & је " " поново на $ $. У ? је наступао за %, ", " " $, а / ? " је са ", са " је у " 2002-03 " ", а $ $ " " ¥ &.

? " " на " %, рођен је 20. & 1980. $ у ? (") " " је ? " Сарајева & је 2007. $ ? & " ?, а $ је " " $ & $, $ " $, за " је у $ сезоне (2004-05 " 2005-06) $ & 24 ". $ " $ провео је у " ?.

' $ " $ - $ $ ? " ? " " " & " $ у $ са & у 19:45 ¥.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 07 avg 2012, 15:08

DzoleZeljo je napisao/la:Ima li slucajno neko izvjestaj sa posljednje tekme Borca? Hvala
" onclick="window.open(this.href);return false; tu su sve utakmice

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 08 avg 2012, 11:28

? $ је $ посао / са ' " " " " $ - & " " $ ове $ "....

ASUS
Kontakt:

Post Postao/la ASUS » 11 avg 2012, 17:24

Sutra su sve tri opcije u igri ali mislim da imamo odličnu priliku da uzmemo sva 3 boda, jer igra željezničara je očajna i bezidejna u zadnje vrijeme. I plus imaju Antolovića koji je majstor za postavljanje živog zida :mrgreen:

Nadam se korektnoj utakmici i dobrom fudbalu mada kad pogledam prošlu sezonu kad se pola našeg tima vraćalo sa frakturama iz sarajeva i još kad vidim koja njuška sudi ne miriše na dobro.
Al ne treba letiti pred rudu, valja sačekati i nadati se sportskom ponašanju igrača oba tima i naravno pobjedi.
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!

http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 11 avg 2012, 20:21

Ajmo Borac,pobjeda...ZA BANJALUKU...ZA REPUBLIKU SRPSKU
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 12 avg 2012, 10:49

ma dajte ljudi,pogledajte tabelu,sta vam je...mi smo treci,a zeljo 12...ne bi tu smjeli imati nikakvih problema :D
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 12 avg 2012, 15:18

? ? " ? не $ $ $ " " & "," & " ' $ $ на ". ? " " њен ? ? % " онај " у ",$ - вјероватно " " &.....

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 12 avg 2012, 15:21

dajem pola sata dok ne krenu odgovori na tvoj post.republika sumska kamenjari bojac :lol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 avg 2012, 15:29

fredi je napisao/la:dajem pola sata dok ne krenu odgovori na tvoj post.republika sumska kamenjari bojac :lol:
A sta bi mu covjek odgovrio neka ga ovako ce mu biti samo teze.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

hannya
Kontakt:

Post Postao/la hannya » 12 avg 2012, 15:31

mehmedovic je napisao/la:? ? " ? не $ $ $ " " & "," & " ' $ $ на ". ? " " њен ? ? % " онај " у ",$ - вјероватно " " &.....
velikani i divovi sve do montenegra!

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 12 avg 2012, 15:31

ja nisam neki taoc tih zavjera.da je cudno sto celo sudi jeste ali mislim da se ne treba na to vaditi.ako mi damo 3 gola niko nas ne moze pokrasti

edit:evo pogrijesio sam nije pola sata :mrgreen:

Oprahnoge
Kontakt:

Post Postao/la Oprahnoge » 12 avg 2012, 15:34

mehmedovic je napisao/la:? ? " ? не $ $ $ " " & "," & " ' $ $ на ". ? " " њен ? ? % " онај " у ",$ - вјероватно " " &.....
Ne brini,Šile neće to dozvoliti.Nakupio se on para u zadnje vrijeme.Nego jel čelni član kriv za ispadanje od Nikšićana?ili što ste prošle godine dva puta stativu pogodili?
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

hannya
Kontakt:

Post Postao/la hannya » 12 avg 2012, 16:01

nego ima li vas u gostima veceras?

majki3
Kontakt:

Post Postao/la majki3 » 12 avg 2012, 22:22

Tomislave Cuicu pusu kitu picko retardirana smrdljivi konju
<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17

<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3

<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3

ASUS
Kontakt:

Post Postao/la ASUS » 12 avg 2012, 22:28

Sve u svemu nažalost ova liga jako brzo tone i tone.
Utakmica na TV ekranima i opet ista priča kao u zadnje 3, sa sudijom u glavnoj ulozi.

Čuić je očito odradio dobar posao za nekoga, jer priznati onakav gol je sramota. Masa izmišljenih faula oko šesnaesterca, naročito malog Subića. Čuić je za prošlu tekmu ova dva tima dobio 4 tekme suspenzije, sad će opet dobiti 4 suspenzije i onda opet po starom.
Komitet je stvarno unaprijedio ovu ligu, KAKO DA NE.

Sad samo čekam da vidim hoće li sad oni multikulti navijači opet dolaziti na temu i pričati o skandiranju, šovinizmu i drugim opasnim riječima.
Pokazali ste svoje pravo lice!

Prošli smo gostovanje kod najvećih krkana u ligi, prošle sezone divljački start Bešlije i par naših igrača sa ozbiljnijim povredama, evo sad onaj Jamak i još masa padova i simuliranja oko šesnaesterca što naravno prolazi. Dole se definitivno nemože igrati FUDBAL.

Mi sa 4-5 dječaka sa 18 godina na terenu, NEPROCJENJIVO!
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!

http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.