Nasao se pisati o dupeuvlakačima lik koji ne silazi sa Azmirove sise a vjerovatno i qiteTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑30 sep 2024, 08:59Hahah kakvi pacenici. Brkin dupeuvlakac i propali carsijaner udruzeni protiv TC
![]()
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Prevelika je ovo pauza za ekipu. Eto prilike Taranu da uštima taktiku.
Do sada se radilo pogrešno , sad ide po ugledu na fc Milan , jedan klub za razvoj igrača iz OP i ove slabije forme u nižem rangu da se razvijajuTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑03 okt 2024, 23:11Pa dobro po toj tezi, sta je onda sa ulaganja u Slobodu u ovih105 godina. ? Koji to jos klub radi u BiH na nacin kako si ti opisao ?Hitman22 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 19:06TC će imati važnu ulogu u narednim godinama za razvoj mladih igrača iz vlastitog pogona i FK Slobode , jer evo pokazalo se da nakon pet godina nemilosrdnih ulaganja nema hajra pretjeranog. Interes će bas suprotno tvom mišljenju biti veliki. Tu treba i mora uspješno da igra svako ko se želi nametnuti na nekoj većoj sceni. Pa i trener koji bude vodio TC će imati taj zadatak a ne opstanak ili PL
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Dobro Hitman, vi sve češće ulijećete na tuđu temu kao da je već i vaša. Jeli saradnja već dogovorena.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A to Vi u nekoj formiHitman22 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 10:03Do sada se radilo pogrešno , sad ide po ugledu na fc Milan , jedan klub za razvoj igrača iz OP i ove slabije forme u nižem rangu da se razvijajuTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑03 okt 2024, 23:11Pa dobro po toj tezi, sta je onda sa ulaganja u Slobodu u ovih105 godina. ? Koji to jos klub radi u BiH na nacin kako si ti opisao ?Hitman22 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 19:06
TC će imati važnu ulogu u narednim godinama za razvoj mladih igrača iz vlastitog pogona i FK Slobode , jer evo pokazalo se da nakon pet godina nemilosrdnih ulaganja nema hajra pretjeranog. Interes će bas suprotno tvom mišljenju biti veliki. Tu treba i mora uspješno da igra svako ko se želi nametnuti na nekoj većoj sceni. Pa i trener koji bude vodio TC će imati taj zadatak a ne opstanak ili PL
Elvir Baljic
Sad je nas predjsednik isti ovaj sto je počasni kod vas.
Dakle ide ta igra skupova iz A u B
Dakle ide ta igra skupova iz A u B
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
1.Rijetko sam na temi Lokomotive
2.I kad jesam nikoga ne vrijeđam niti omalovažavam
3. Jedini i pišem na toj temi
4. Nemam ništa protiv da se piše ovdje ako se drži bar minimum pristojnosti.
5. Ja iz principa i poštovanja prema drugim ne pišem na drugim temama
6.Izuzetak je Lokomotiva čiji sam bio član nekad davno.
7. Lijep pozdrav drug
Tc je izgubio AH još kad je prvi put rekao u nekom intervjuu da bi preuzeo Slobodu. Tada je Tc imao( poslije Evrope) odličan tim, vrlodobrog trenera, rezultate i igru za respekt i od jednom potop koji traje i danas.
Ja vjerujem da će Tc postati Sloboda B pa se stoga trudim da na sve gledam ravnodušno, odnosno da stvari teku svojim tokom.
Ipak teško je vjerovati da će se to sve dogoditi u tekućoj sezoni iz prostog razloga što razvojni klub mora biti bar stepenicu niže a opstanak Slobode je više nego upitan.
Ja vjerujem da će Tc postati Sloboda B pa se stoga trudim da na sve gledam ravnodušno, odnosno da stvari teku svojim tokom.
Ipak teško je vjerovati da će se to sve dogoditi u tekućoj sezoni iz prostog razloga što razvojni klub mora biti bar stepenicu niže a opstanak Slobode je više nego upitan.
Izvinite na upadu na temu,da vas pitam gdje ce te igrati utakmicu u subotu protiv Celika na Tusnju ili u Siminom Hanu?
100% igraju na Tusnju jer je Slobodi pauza. @beledija sto se tice lokomotive miricina jedino vrijedi onaj predsjednik skupstine ja mislim prije 2 godine ja im zavrsio 30 bacvi za ooncet i lopovi pokrali sve prazne bacve ( oni iz njemacke ) vevi rashod na bacvama nego prihod
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Svi lopovi imaju zajedničku osobinu...kradu sve što stignu, bilo gdje ikada god mogu.mirsonetz je napisao/la: ↑08 okt 2024, 13:03100% igraju na Tusnju jer je Slobodi pauza. @beledija sto se tice lokomotive miricina jedino vrijedi onaj predsjednik skupstine ja mislim prije 2 godine ja im zavrsio 30 bacvi za ooncet i lopovi pokrali sve prazne bacve ( oni iz njemacke ) vevi rashod na bacvama nego prihod
Žao mi je zbog tvog negativnog iskustva. Što se tekme tiče neko je napisao da se igra na Barama sledeća.
Ipak vjerujem da Tušanj bude domaćin Čeliku.
Da vidimo u kojem pravcu nas vodi novi trener
Dobro, to je to.
-
- Kontakt:
- Riquelme1921
- Kontakt:
Pozz, izvinite što upadam na temu..radim u firmi sa cnc mašinama i imali smo neku izložbu, a tema su također bili klubovi iz BiH, te imam grb Tuzla Citya rađen na cnc mašini na cinkanoj bukvi, ofarban kao što vidite..ako neko ima želju mogu mu poslati ovo kao poklon, trebali bi samo platiti poštarinu.

Grupa iznad svakog pojedinca.
Obavezan pravac.
Druga liga sjever.
Druga liga sjever.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 16 gostiju.