FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

salle86
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la salle86 » 01 sep 2015, 21:56

Par likova izuzetno cijenim na forumu i sa oduševljenjem čekam svaki njihov post. Vjerujem da ne pišu u prazno, 95% stvari koje napišu mislim da su tačne, provjerene.
Nema potrebe da se govore njihova imena...
E sad me interesuje jedno, što niko od njih ne odgovara na pitanje dokle se došlo sa Djelmićevim novim ugovorom :D
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 01 sep 2015, 21:57

YYY je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:mišljenje je reći da je gredić mogao bolje, više, jače, to je mišljenje. reći da je on odbio tursku banku jer je njemu malo para je još jedna zlonamjerna i činjenična laž, jer je cijelu priču, sve vrijeme, vodio jedan drugi čovjek. k'o što je laž i prva verzija haretovih ovlaštenja na prethodnoj stranici, i tvrdnja da klub nema pravnike, tvrdnja da samo pet članova UO donosi pare. to nisu mišljenja, to ili jeste ili nije tako. a nije.

koga zanima istina, ovo je dovoljno mala sredina da se sve ovo relativno lako može raspitati i provjeriti. ali ovo su svjesno plasirane laži.
Haj ti meni reci sto si se upalio ko kutnjak? Ovo je forum, niti ja znam ko sjedi sa druge "strane" niti ti takodjer.
Zasto klub nema generalnog sponzora ??, a mogao ga je imati, pa o tome su upravo i pojedinci pisali u aprilu/maju na ovom istom forumu, 100% je istina da je od samog starta nije za generalnog zelio tu banku, jer je konkurentska banka, a kasnije je odbijen i iznos, te receno kao kako je mal iznos za tako velik klub kao sto je Zeljo, i onda su ti isti ljudi ismijali Gredu, porucivsi da ce onda radije kao biti sponzor Realu ili Barseloni ako je tako, onako supacko naghuzivanje.
Jbt ti sve znas ima li da neznas? sta ja god napisem ti znas, pa hajde onda reci, obrazlozi sve, objasni ko je kriv za dovodjenje ispod prosjecnih igraca, ko je kriv sto nemamo generalnog, ko je kriv sto nema implementacije statuta, toliko zeljenog statuta koji sad vec 8.mjeseci stoji na papiru, dok se po starom radi i dalje.
Odgovorno ti trvdim da samo 5.clanova UO. godisnje kesira velike sume za klub sve ostalo nista, ako si tolikio informisan, raspitaj se kao sto kazes da jesi, jbt sve neki strucnjaci, analiticari iz znalci, rekao bi covjek da se iza nickova kriju Greda, Bakir, Alihodzic i dr. :lol:
Jedino za sta mogu reci da si u pravu i da sam pogrijesio jeste prica oko pravnika, sve ostalo si ko mladi jarac, bukvalno receno, malo bremzaj jer cemo shebati temu, raspravam i repliciranjima,

Imamo mi par sponzora koji placaju solidno i sad treba doci neko kao generalni sponzor i platiti "malo vise" i biti generalni sponzor? To je neprihvatljivo.
Zadnja izmjena: zeljocity, dana/u 01 sep 2015, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 sep 2015, 22:02

YYY je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:mišljenje je reći da je gredić mogao bolje, više, jače, to je mišljenje. reći da je on odbio tursku banku jer je njemu malo para je još jedna zlonamjerna i činjenična laž, jer je cijelu priču, sve vrijeme, vodio jedan drugi čovjek. k'o što je laž i prva verzija haretovih ovlaštenja na prethodnoj stranici, i tvrdnja da klub nema pravnike, tvrdnja da samo pet članova UO donosi pare. to nisu mišljenja, to ili jeste ili nije tako. a nije.

koga zanima istina, ovo je dovoljno mala sredina da se sve ovo relativno lako može raspitati i provjeriti. ali ovo su svjesno plasirane laži.
Haj ti meni reci sto si se upalio ko kutnjak? Ovo je forum, niti ja znam ko sjedi sa druge "strane" niti ti takodjer.
Zasto klub nema generalnog sponzora ??, a mogao ga je imati, pa o tome su upravo i pojedinci pisali u aprilu/maju na ovom istom forumu, 100% je istina da je od samog starta nije za generalnog zelio tu banku, jer je konkurentska banka, a kasnije je odbijen i iznos, te receno kao kako je mal iznos za tako velik klub kao sto je Zeljo, i onda su ti isti ljudi ismijali Gredu, porucivsi da ce onda radije kao biti sponzor Realu ili Barseloni ako je tako, onako supacko naghuzivanje.
Jbt ti sve znas ima li da neznas? sta ja god napisem ti znas, pa hajde onda reci, obrazlozi sve, objasni ko je kriv za dovodjenje ispod prosjecnih igraca, ko je kriv sto nemamo generalnog, ko je kriv sto nema implementacije statuta, toliko zeljenog statuta koji sad vec 8.mjeseci stoji na papiru, dok se po starom radi i dalje.
Odgovorno ti trvdim da samo 5.clanova UO. godisnje kesira velike sume za klub sve ostalo nista, ako si tolikio informisan, raspitaj se kao sto kazes da jesi, jbt sve neki strucnjaci, analiticari iz znalci, rekao bi covjek da se iza nickova kriju Greda, Bakir, Alihodzic i dr. :lol:
Jedino za sta mogu reci da si u pravu i da sam pogrijesio jeste prica oko pravnika, sve ostalo si ko mladi jarac, bukvalno receno, malo bremzaj jer cemo shebati temu, raspravam i repliciranjima,
zato što lažeš, činjenično i smišljeno. lažeš i za banku, jer je sve vodio drugi čovjek, a ne gredić. a za hareta si promijenio tri verzije na dvije stranice kad ti je rečeno da lažeš.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 01 sep 2015, 22:03

Yebem vas glupe vise ukljucite yebeni mozak 10000 put ista prica, kako vise akontali niste? shvatite da ne možeš imat generalnog koji daje para ko neki drugi sponzor kluba koji je tu, a on za iste ili malo manje pare nije generalni ;)

Jednostavno gubis ostale sponzore dovijas yebenih pisljivih et 180 hiljada a izgubit ćeš sigurno duplo i vise iduće godine ;)

A poseban glupan moraš biti da izvalis ovo za konkurente i da je radi toga propalo :facepalm:

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 01 sep 2015, 22:06

slika

šta fali na ovoj fotografiji ?

niko ne spori da bi generelni sponzor dobrodošao ali ako imamo (lupam cifru) 600.000 KM bez generalnog ili sa njim totalno je nebitno

miretm
Kontakt:

Post Postao/la miretm » 01 sep 2015, 22:07

Svadje i prepucavanja su nas i dovela do ovog gdje smo sad,mnogi bi da ih se nesto pita i da budu iznad kluba ......
19TM87 ZAVIDOVICI

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 sep 2015, 22:09

salle86 je napisao/la:Par likova izuzetno cijenim na forumu i sa oduševljenjem čekam svaki njihov post. Vjerujem da ne pišu u prazno, 95% stvari koje napišu mislim da su tačne, provjerene.
E sad me interesuje jedno, što niko od njih ne odgovara na pitanje dokle se došlo sa Djelmićevim novim ugovorom :D
Trebalo bi da ima jos godinu i pol ugovora koliko ja znam.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

YYY

Post Postao/la YYY » 01 sep 2015, 22:11

ChWilla je napisao/la:
YYY je napisao/la:

zato što lažeš, činjenično i smišljeno. lažeš i za banku, jer je sve vodio drugi čovjek, a ne gredić. a za hareta si promijenio tri verzije na dvije stranice kad ti je rečeno da lažeš.
Ti ko da samo ti vidis sta ja pisem i niko drugi, dvije stranice sve se vidi, koje tri verzije? sta je tebi?
Ti ba lupas ko Maxim po diviziji, ti kao provalio da ja lazem, kao ja se povukao kad si me provalio :lol: :lol:
Tacno se vidi da si neka struja u klubu, i da sve sto radis radis s ciljem ocuvanja sadasnjih nesposobnih ljudi tj. pojedinaca, pa i pilence rece za Alihodzica isto, ali ja lazem, ja ne govorim istinu :lol:
Bolan da je moj rodjeni babo na celu kluba, ja bi mu reko' haj u pm. mrs iz kluba a ne sadasnjim ljudima, kritiku shvatata namjerno kao napad na klub, sto se iz zakljucka samo moze protumaciti kao stitnja sadasnjih ljudi i nista vise.
1921'

UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!

GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!

POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 01 sep 2015, 22:12

pile87 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:Par likova izuzetno cijenim na forumu i sa oduševljenjem čekam svaki njihov post. Vjerujem da ne pišu u prazno, 95% stvari koje napišu mislim da su tačne, provjerene.
slika

:?:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 sep 2015, 22:13

nije to poenta priče uopšte treba li ili ne treba generalni sponzor i za koliko para. poenta je podvaljivanja muda pod bubrege i pisanja neistina, ne mišljenja, nego neistina. frajer prije dva sata tvrdi da pravnika nema, a sad velikodušno priznaje da ima. da nisu dovedeni u ova dva sata? na vrhu iste stranice tvrdi da je hare odgovoran za transfere a na sredini se pita šta će nam tim menadžer kojem su oduzeli ovlaštenja. koga stvarno zanima, može saznati i ko je pregovarao sve sa TZB, sve je mahala...a nije almir gredić.

1.
Mnogi pisu kako je Alihodzic sportski direktor, sto nije tacno, vec je "team menadzer" dakle glavni i odg. za in i out transfere.
2.
da li se zapitao zasto Hare nema odrijesene ruke i ko je do toga doveo da to bude tako?
3.
Hajmo reci da je polovicno u pravu, od kada su ruke kako kaze Haretu svezane, ima mjesec dana?
uostalom nabrojao sam sve, nemam se šta ponavljati. ja iza svega stojim i ne mijenjam nickove ni verzije.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 sep 2015, 22:15

Ma pusti tm.de volonterski sajt kojima informacije pruzaju nekakva djeca on je trebao potpisati dvije a Kokot godinu.
ChWilla je napisao/la:nije to poenta priče uopšte treba li ili ne treba generalni sponzor i za koliko para. poenta je podvaljivanja muda pod bubrege i pisanja neistina, ne mišljenja, nego neistina. frajer prije dva sata tvrdi da pravnika nema, a sad velikodušno priznaje da ima. da nisu dovedeni u ova dva sata? na vrhu iste stranice tvrdi da je hare odgovoran za transfere a na sredini se pita šta će nam tim menadžer kojem su oduzeli ovlaštenja. koga stvarno zanima, može saznati i ko je pregovarao sve sa TZB, sve je mahala...a nije almir gredić.

uostalom nabrojao sam sve, nemam se šta ponavljati. ja iza svega stojim i ne mijenjam nickove ni verzije.
Pregovarao je Siljak da skratimo pricu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 01 sep 2015, 22:16

Mene zanima koliko je Gredic u klubu i koliko provodi vremena u istom? I kako to sve radi s poslom koji ima u Uni kredi banci? Kad stigne raditi za klub i u nasem interesu? To me konkretno zanima?

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 01 sep 2015, 22:19

pile87 je napisao/la:
Zar nema ugovor do 31.1.2016. ?
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

YYY

Post Postao/la YYY » 01 sep 2015, 22:20

ChWilla je napisao/la:nije to poenta priče uopšte treba li ili ne treba generalni sponzor i za koliko para. poenta je podvaljivanja muda pod bubrege i pisanja neistina, ne mišljenja, nego neistina. frajer prije dva sata tvrdi da pravnika nema, a sad velikodušno priznaje da ima. da nisu dovedeni u ova dva sata? na vrhu iste stranice tvrdi da je hare odgovoran za transfere a na sredini se pita šta će nam tim menadžer kojem su oduzeli ovlaštenja. koga stvarno zanima, može saznati i ko je pregovarao sve sa TZB, sve je mahala...a nije almir gredić.

1.
Mnogi pisu kako je Alihodzic sportski direktor, sto nije tacno, vec je "team menadzer" dakle glavni i odg. za in i out transfere.
2.
da li se zapitao zasto Hare nema odrijesene ruke i ko je do toga doveo da to bude tako?
3.
Hajmo reci da je polovicno u pravu, od kada su ruke kako kaze Haretu svezane, ima mjesec dana?
:lol: :lol:

Ti si stvarno majstor za spin, al majstor u pokusaju ... ;)
Druga stavka je konstantacija na piletov post, pod pitanjem sta da je i tako da covjek stvarno ima svezane ruke, jasno da Hare na mjestu menadezra nece jos dugo, sto ce onda i moje neke teze potvrditi ;)

Da nisi ti Hare licno? ili sincina koji dodje do prvog tima dok je babuka na tim medazer? a u juniorima i nije bog zna sta bio?
Nije nicija do zore sjala :D
1921'

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 01 sep 2015, 22:21

HeartSock je napisao/la:Mene zanima koliko je Gredic u klubu i koliko provodi vremena u istom? I kako to sve radi s poslom koji ima u Uni kredi banci? Kad stigne raditi za klub i u nasem interesu? To me konkretno zanima?
Odeš fino i pitaš ga.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 sep 2015, 22:22

a kako prva i druga stavka mogu biti obje istinite?

YYY

Post Postao/la YYY » 01 sep 2015, 22:22

HeartSock je napisao/la:Mene zanima koliko je Gredic u klubu i koliko provodi vremena u istom? I kako to sve radi s poslom koji ima u Uni kredi banci? Kad stigne raditi za klub i u nasem interesu? To me konkretno zanima?
Opravdano pitanje onako iskreno, cini mi se jos da je aktivni clan Seferove stranke BPS, sad ce jos reci da ista osoba stoji iza oba nicka :lol: ili da smo placenici koji rusimo uprave po forumima :lol:

Jbt ne smijes nista reci negativno protiv partije i vlasti, odmah optuzba a zatim i sjeca glava, al onih donjih ...
1921'

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 01 sep 2015, 22:24

Pa odete fino do Gredića i pitate ga kad vas toliko interesuje. Nije vama niko dužan na forumu odgovarati i mahalati.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

YYY

Post Postao/la YYY » 01 sep 2015, 22:25

ChWilla je napisao/la:a kako prva i druga stavka mogu biti obje istinite?
Nisi toliko inteligentan da se bavis spinom i podvalama, pokusaj ponovo, il si jos mlad il nemas iskustva, pokusaj bolje ;) :tralala:
1921'

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 sep 2015, 22:27

evo možemo i skratiti da bude još jednostavnije i upadljivije.
vec je "team menadzer" dakle glavni i odg. za in i out transfere.
zasto Hare nema odrijesene ruke i ko je do toga doveo da to bude tako?
sam si sebe izdriblao, niko ti drugi nije kriv.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], IbroDirka, Kajkutenjoyer, Lekqqq1921, MrkiMedo, Orvel, Pact1921, Stole i 61 gost.