Nema potrebe da se govore njihova imena...
E sad me interesuje jedno, što niko od njih ne odgovara na pitanje dokle se došlo sa Djelmićevim novim ugovorom

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
YYY je napisao/la:Haj ti meni reci sto si se upalio ko kutnjak? Ovo je forum, niti ja znam ko sjedi sa druge "strane" niti ti takodjer.ChWilla je napisao/la:mišljenje je reći da je gredić mogao bolje, više, jače, to je mišljenje. reći da je on odbio tursku banku jer je njemu malo para je još jedna zlonamjerna i činjenična laž, jer je cijelu priču, sve vrijeme, vodio jedan drugi čovjek. k'o što je laž i prva verzija haretovih ovlaštenja na prethodnoj stranici, i tvrdnja da klub nema pravnike, tvrdnja da samo pet članova UO donosi pare. to nisu mišljenja, to ili jeste ili nije tako. a nije.
koga zanima istina, ovo je dovoljno mala sredina da se sve ovo relativno lako može raspitati i provjeriti. ali ovo su svjesno plasirane laži.
Zasto klub nema generalnog sponzora ??, a mogao ga je imati, pa o tome su upravo i pojedinci pisali u aprilu/maju na ovom istom forumu, 100% je istina da je od samog starta nije za generalnog zelio tu banku, jer je konkurentska banka, a kasnije je odbijen i iznos, te receno kao kako je mal iznos za tako velik klub kao sto je Zeljo, i onda su ti isti ljudi ismijali Gredu, porucivsi da ce onda radije kao biti sponzor Realu ili Barseloni ako je tako, onako supacko naghuzivanje.
Jbt ti sve znas ima li da neznas? sta ja god napisem ti znas, pa hajde onda reci, obrazlozi sve, objasni ko je kriv za dovodjenje ispod prosjecnih igraca, ko je kriv sto nemamo generalnog, ko je kriv sto nema implementacije statuta, toliko zeljenog statuta koji sad vec 8.mjeseci stoji na papiru, dok se po starom radi i dalje.
Odgovorno ti trvdim da samo 5.clanova UO. godisnje kesira velike sume za klub sve ostalo nista, ako si tolikio informisan, raspitaj se kao sto kazes da jesi, jbt sve neki strucnjaci, analiticari iz znalci, rekao bi covjek da se iza nickova kriju Greda, Bakir, Alihodzic i dr.![]()
Jedino za sta mogu reci da si u pravu i da sam pogrijesio jeste prica oko pravnika, sve ostalo si ko mladi jarac, bukvalno receno, malo bremzaj jer cemo shebati temu, raspravam i repliciranjima,
zato što lažeš, činjenično i smišljeno. lažeš i za banku, jer je sve vodio drugi čovjek, a ne gredić. a za hareta si promijenio tri verzije na dvije stranice kad ti je rečeno da lažeš.YYY je napisao/la:Haj ti meni reci sto si se upalio ko kutnjak? Ovo je forum, niti ja znam ko sjedi sa druge "strane" niti ti takodjer.ChWilla je napisao/la:mišljenje je reći da je gredić mogao bolje, više, jače, to je mišljenje. reći da je on odbio tursku banku jer je njemu malo para je još jedna zlonamjerna i činjenična laž, jer je cijelu priču, sve vrijeme, vodio jedan drugi čovjek. k'o što je laž i prva verzija haretovih ovlaštenja na prethodnoj stranici, i tvrdnja da klub nema pravnike, tvrdnja da samo pet članova UO donosi pare. to nisu mišljenja, to ili jeste ili nije tako. a nije.
koga zanima istina, ovo je dovoljno mala sredina da se sve ovo relativno lako može raspitati i provjeriti. ali ovo su svjesno plasirane laži.
Zasto klub nema generalnog sponzora ??, a mogao ga je imati, pa o tome su upravo i pojedinci pisali u aprilu/maju na ovom istom forumu, 100% je istina da je od samog starta nije za generalnog zelio tu banku, jer je konkurentska banka, a kasnije je odbijen i iznos, te receno kao kako je mal iznos za tako velik klub kao sto je Zeljo, i onda su ti isti ljudi ismijali Gredu, porucivsi da ce onda radije kao biti sponzor Realu ili Barseloni ako je tako, onako supacko naghuzivanje.
Jbt ti sve znas ima li da neznas? sta ja god napisem ti znas, pa hajde onda reci, obrazlozi sve, objasni ko je kriv za dovodjenje ispod prosjecnih igraca, ko je kriv sto nemamo generalnog, ko je kriv sto nema implementacije statuta, toliko zeljenog statuta koji sad vec 8.mjeseci stoji na papiru, dok se po starom radi i dalje.
Odgovorno ti trvdim da samo 5.clanova UO. godisnje kesira velike sume za klub sve ostalo nista, ako si tolikio informisan, raspitaj se kao sto kazes da jesi, jbt sve neki strucnjaci, analiticari iz znalci, rekao bi covjek da se iza nickova kriju Greda, Bakir, Alihodzic i dr.![]()
Jedino za sta mogu reci da si u pravu i da sam pogrijesio jeste prica oko pravnika, sve ostalo si ko mladi jarac, bukvalno receno, malo bremzaj jer cemo shebati temu, raspravam i repliciranjima,
Trebalo bi da ima jos godinu i pol ugovora koliko ja znam.salle86 je napisao/la:Par likova izuzetno cijenim na forumu i sa oduševljenjem čekam svaki njihov post. Vjerujem da ne pišu u prazno, 95% stvari koje napišu mislim da su tačne, provjerene.
E sad me interesuje jedno, što niko od njih ne odgovara na pitanje dokle se došlo sa Djelmićevim novim ugovorom
Ti ko da samo ti vidis sta ja pisem i niko drugi, dvije stranice sve se vidi, koje tri verzije? sta je tebi?ChWilla je napisao/la:zato što lažeš, činjenično i smišljeno. lažeš i za banku, jer je sve vodio drugi čovjek, a ne gredić. a za hareta si promijenio tri verzije na dvije stranice kad ti je rečeno da lažeš.YYY je napisao/la:Haj ti meni reci sto si se upalio ko kutnjak? Ovo je forum, niti ja znam ko sjedi sa druge "strane" niti ti takodjer.ChWilla je napisao/la:mišljenje je reći da je gredić mogao bolje, više, jače, to je mišljenje. reći da je on odbio tursku banku jer je njemu malo para je još jedna zlonamjerna i činjenična laž, jer je cijelu priču, sve vrijeme, vodio jedan drugi čovjek. k'o što je laž i prva verzija haretovih ovlaštenja na prethodnoj stranici, i tvrdnja da klub nema pravnike, tvrdnja da samo pet članova UO donosi pare. to nisu mišljenja, to ili jeste ili nije tako. a nije.
pile87 je napisao/la:Trebalo bi da ima jos godinu i pol ugovora koliko ja znam.salle86 je napisao/la:Par likova izuzetno cijenim na forumu i sa oduševljenjem čekam svaki njihov post. Vjerujem da ne pišu u prazno, 95% stvari koje napišu mislim da su tačne, provjerene.
2.Mnogi pisu kako je Alihodzic sportski direktor, sto nije tacno, vec je "team menadzer" dakle glavni i odg. za in i out transfere.
3.da li se zapitao zasto Hare nema odrijesene ruke i ko je do toga doveo da to bude tako?
uostalom nabrojao sam sve, nemam se šta ponavljati. ja iza svega stojim i ne mijenjam nickove ni verzije.Hajmo reci da je polovicno u pravu, od kada su ruke kako kaze Haretu svezane, ima mjesec dana?
Pregovarao je Siljak da skratimo pricuChWilla je napisao/la:nije to poenta priče uopšte treba li ili ne treba generalni sponzor i za koliko para. poenta je podvaljivanja muda pod bubrege i pisanja neistina, ne mišljenja, nego neistina. frajer prije dva sata tvrdi da pravnika nema, a sad velikodušno priznaje da ima. da nisu dovedeni u ova dva sata? na vrhu iste stranice tvrdi da je hare odgovoran za transfere a na sredini se pita šta će nam tim menadžer kojem su oduzeli ovlaštenja. koga stvarno zanima, može saznati i ko je pregovarao sve sa TZB, sve je mahala...a nije almir gredić.
uostalom nabrojao sam sve, nemam se šta ponavljati. ja iza svega stojim i ne mijenjam nickove ni verzije.
Zar nema ugovor do 31.1.2016. ?pile87 je napisao/la:Trebalo bi da ima jos godinu i pol ugovora koliko ja znam.salle86 je napisao/la:Par likova izuzetno cijenim na forumu i sa oduševljenjem čekam svaki njihov post. Vjerujem da ne pišu u prazno, 95% stvari koje napišu mislim da su tačne, provjerene.
ChWilla je napisao/la:nije to poenta priče uopšte treba li ili ne treba generalni sponzor i za koliko para. poenta je podvaljivanja muda pod bubrege i pisanja neistina, ne mišljenja, nego neistina. frajer prije dva sata tvrdi da pravnika nema, a sad velikodušno priznaje da ima. da nisu dovedeni u ova dva sata? na vrhu iste stranice tvrdi da je hare odgovoran za transfere a na sredini se pita šta će nam tim menadžer kojem su oduzeli ovlaštenja. koga stvarno zanima, može saznati i ko je pregovarao sve sa TZB, sve je mahala...a nije almir gredić.
1.2.Mnogi pisu kako je Alihodzic sportski direktor, sto nije tacno, vec je "team menadzer" dakle glavni i odg. za in i out transfere.3.da li se zapitao zasto Hare nema odrijesene ruke i ko je do toga doveo da to bude tako?uostalom nabrojao sam sve, nemam se šta ponavljati. ja iza svega stojim i ne mijenjam nickove ni verzije.Hajmo reci da je polovicno u pravu, od kada su ruke kako kaze Haretu svezane, ima mjesec dana?
Odeš fino i pitaš ga.HeartSock je napisao/la:Mene zanima koliko je Gredic u klubu i koliko provodi vremena u istom? I kako to sve radi s poslom koji ima u Uni kredi banci? Kad stigne raditi za klub i u nasem interesu? To me konkretno zanima?
Opravdano pitanje onako iskreno, cini mi se jos da je aktivni clan Seferove stranke BPS, sad ce jos reci da ista osoba stoji iza oba nickaHeartSock je napisao/la:Mene zanima koliko je Gredic u klubu i koliko provodi vremena u istom? I kako to sve radi s poslom koji ima u Uni kredi banci? Kad stigne raditi za klub i u nasem interesu? To me konkretno zanima?
Nisi toliko inteligentan da se bavis spinom i podvalama, pokusaj ponovo, il si jos mlad il nemas iskustva, pokusaj boljeChWilla je napisao/la:a kako prva i druga stavka mogu biti obje istinite?
vec je "team menadzer" dakle glavni i odg. za in i out transfere.
sam si sebe izdriblao, niko ti drugi nije kriv.zasto Hare nema odrijesene ruke i ko je do toga doveo da to bude tako?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], IbroDirka, Kajkutenjoyer, Lekqqq1921, MrkiMedo, Orvel, Pact1921, Stole i 61 gost.