FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa logicno, ali da su pametni trenirali bi nekad navece i igrali utakmice.
Ne vidim razloga da budemo skeptični pred predstojeću utakmicu.exbabilon je napisao/la:Toliko sam skeptican pred iducu tekmu, a tako bih volio da mlatnemo tuzlake i spustimo ih na zemlju...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ova losa igra je bila čak i očekivana. Splet okolnosti o kojima je dosta toga rečeno naprosto je morao izroditi jednu takvu utakmicu.
Imamo bolji tim,najvažniji igrači će se dobro osvježiti...Čak i mladi reprezentativci,jer igraju sutra protiv Kazahstana i vraćaju se u klub...
Očekujem dobre pripreme za tu utakmicu i da u istu ekipa udje u fulu. U takvoj situaciji jako vjerujem u pobjedu.
Otići fino na Bjelašnicu dok je reprezentativne pauze da udahnu malo friskog vazduha,ne mora Bjelašnica eto,mogu na Jahorinu ili neku drugu planinu i kondiciono sto vise odraditi..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Juniori FK Željezničar će u okviru juniorske Lige prvaka odmjeriti snage sa Salzburgom.
Volim te Željo !
Vidim niko ne spominje raja su skroz isfurana ovom brukom.acab je napisao/la:Juniori FK Željezničar će u okviru juniorske Lige prvaka odmjeriti snage sa Salzburgom.
Ovo treba maksimalno podržati,svaka čast momcima!CARSON je napisao/la:Vidim niko ne spominje raja su skroz isfurana ovom brukom.acab je napisao/la:Juniori FK Željezničar će u okviru juniorske Lige prvaka odmjeriti snage sa Salzburgom.
Volim te Željo !
Generalno osim onih 2-3 hiljade "luđaka" (gdje ubrajam i sebe, još ...) mi nemamo publike ili ti ga navijača koji dolaze na mečeve sigurno.Alipasino je napisao/la:Ja samo znam da gubimo publiku.Sad je prosjek 2-3 milje a ako ovako nastavimo iduce ce bit1-2 milje a bez trofeja i publike nema ni para a mi cemo i dalje vracat dugove i podmladjivat ekipu.
Svako traži dlaku u jajetu, ali kad se sve sabere i oduzme teško je i očekivati više.
Vjerujem da će smanjenje lige i liga 6 (naravno podrazumjeva se da smo u gornjem dijelu) malo popraviti posjetu ali teško da išta može vratiti publiku tako rapidno.
Ljudi žele nogomet koji je gledljiv, uslove na stadionu koji se ne graniče sa humanim itd itd
Malo toga se u ovom trenutku može popraviti da bi privukli raju.
Vjerujem da kad bi se Željo plasirao u grupe lige europe (mada je po meni šansa za ovo 1%), opet bi na utakmice protiv Drine, Radnika, Slavije itd dolazilo ne više od 5-6 hiljada ljudi
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Napravi tribinu kako treba istok ili zapad i malo koriguju cijene ulaznica ja ti garantujem da ce biti dobra posjeta.salle86 je napisao/la:Generalno osim onih 2-3 hiljade "luđaka" (gdje ubrajam i sebe, još ...) mi nemamo publike ili ti ga navijača koji dolaze na mečeve sigurno.Alipasino je napisao/la:Ja samo znam da gubimo publiku.Sad je prosjek 2-3 milje a ako ovako nastavimo iduce ce bit1-2 milje a bez trofeja i publike nema ni para a mi cemo i dalje vracat dugove i podmladjivat ekipu.
Svako traži dlaku u jajetu, ali kad se sve sabere i oduzme teško je i očekivati više.
Vjerujem da će smanjenje lige i liga 6 (naravno podrazumjeva se da smo u gornjem dijelu) malo popraviti posjetu ali teško da išta može vratiti publiku tako rapidno.
Ljudi žele nogomet koji je gledljiv, uslove na stadionu koji se ne graniče sa humanim itd itd
Vjerujem da kad bi se Željo plasirao u grupe lige europe (mada je po meni šansa za ovo 1%), opet bi na utakmice protiv Drine, Radnika, Slavije itd dolazilo ne više od 5-6 hiljada ljudi
- Jaozinho22
- Kontakt:

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Jako je bitno da se otkloni problem koji ima. Definitivno kod nas nesto ne stima, sta je u pitanju to Boga pitaj. Vidjelo se da mogu, da znaju, sta je sad odjednom? Price tipa falilo nam je par igraca nema opravdanja jer nismo igrali s Realom, nego nekim ko je tek usao u ligu. To smo trebali pobjediti s pola snage. Price da je ovo pravi put kojim idemo nije tacan i ovo sve jako lose izgleda. Malo igraca, igraci koji su dosli pod velikim upitnikom, struka polako pada i gubi konce, definitvno nesto nije uredu. Sto prije locirati uzroke, rijesiti to ili ce biti svega.
nećeCARSON je napisao/la:Napravi tribinu kako treba istok ili zapad i malo koriguju cijene ulaznica ja ti garantujem da ce biti dobra posjeta.salle86 je napisao/la:Generalno osim onih 2-3 hiljade "luđaka" (gdje ubrajam i sebe, još ...) mi nemamo publike ili ti ga navijača koji dolaze na mečeve sigurno.Alipasino je napisao/la:Ja samo znam da gubimo publiku.Sad je prosjek 2-3 milje a ako ovako nastavimo iduce ce bit1-2 milje a bez trofeja i publike nema ni para a mi cemo i dalje vracat dugove i podmladjivat ekipu.
možda hoće ali neznatno
eto tebe će privući istok a ne privlači te sjever...ne moraš na jug da navijaš i "bakćeš" se sa "luđacima"
cijene ulaznica?
koliko misliš da bi po tebi bilo realno, marku, dvije, tri ?
bolan odi na kafu potrošićeš petaka
u vezi ulaznica slažem se da bi se moglo jedino uraditi to da je protiv drine recimo 4 km a širokog 6 ...ali prosjek od 5 KM nikako nije puno
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
Uzroci se znaju, ali nema niko mu.da da preuzme rizik. Ocito da u klubu ima jos onih kojima ili trebas pokazati vrata ili dati adekvatnu funkciju. Ocito nisu dorasli istoj.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Za članove kluba treba smanjiti cijene te na taj način privući nove članove - Jug - 4km, Sjever - 6km. Da li neko zna koliko dosad imamo članova?
Željo je najveći klub u državi, a mi nemamo istočne tribine, zapadna je premala. Krajnje je vrijeme da se napravi Istok. Klubovi kao što su Sloboda, Čelik, Borac, Sarajevo, Zrinjski, Široki, da ne nabrajam više imaju istočne i zapadne tribine gdje bukvalno svi oni koji dolaze na njihove utakmice mogu sjesti. Prinuđeni smo da gledamo Želju iza golova, a opet imamo najbolju posjetu. Upravo zbog toga zaslužujemo da imamo istočnu tribinu.
Željo je najveći klub u državi, a mi nemamo istočne tribine, zapadna je premala. Krajnje je vrijeme da se napravi Istok. Klubovi kao što su Sloboda, Čelik, Borac, Sarajevo, Zrinjski, Široki, da ne nabrajam više imaju istočne i zapadne tribine gdje bukvalno svi oni koji dolaze na njihove utakmice mogu sjesti. Prinuđeni smo da gledamo Želju iza golova, a opet imamo najbolju posjetu. Upravo zbog toga zaslužujemo da imamo istočnu tribinu.
ma bit ce bolje sigurno protiv fk petokraka tuzla,ono je bilo bolno otreznjenje i nadam se da se pokusava dovesti makar jedan igrac jaci od ovih (koji je bez kluba).petokrakasi nisu nesto posebno posebno u gostima a protiv nas ce zapeti iz poznatih "razloga" i da ce se istopiti na Grbavici.tm8782 je napisao/la:Uzroci se znaju, ali nema niko mu.da da preuzme rizik. Ocito da u klubu ima jos onih kojima ili trebas pokazati vrata ili dati adekvatnu funkciju. Ocito nisu dorasli istoj.
51%--------49%
kako nije skup na sruseni zapad das 10 ili 15 maraka jedina tribina na kojoj kad dodjes na utakmicu ne moras kuci da vidis go znaci djevojak i ja 20 ili 30 maraka protiv radnika,viteza,drine i ostlaih levata je previse ok sarajevo,velez ,zrinjski i siroki
jednostavno nema se osjecaj za navijace ali to nije problem ove uprave tako je vec 20 godina zadnjih najskuplje su nam ulaznice u drzavi a od vecih klubova imamo najmanje uslovan stadion.
jednostavno nema se osjecaj za navijace ali to nije problem ove uprave tako je vec 20 godina zadnjih najskuplje su nam ulaznice u drzavi a od vecih klubova imamo najmanje uslovan stadion.
i da odmamuraju Ogijevu svadbu...Okolele je napisao/la:Otići fino na Bjelašnicu dok je reprezentativne pauze da udahnu malo friskog vazduha,ne mora Bjelašnica eto,mogu na Jahorinu ili neku drugu planinu i kondiciono sto vise odraditi..

Milioniti put pokrecete temu stadiona a toliko puta ispricana prica. Ljudi mi imamo veci problema, mislim na igracki kadar i struku. Kad imas dobar tim, kad igras dobro, ide sve lagano. A tribina je pokazatelj da uprava nije dorasla da radi sta treba da radi, a prica se stalno vrti. Ljudi zaboravite stadion.
- SarajlijaTM
E kad tako jednom odradimo pripreme,onda se imamo cemu nadati i u evropiOkolele je napisao/la:Otići fino na Bjelašnicu dok je reprezentativne pauze da udahnu malo friskog vazduha,ne mora Bjelašnica eto,mogu na Jahorinu ili neku drugu planinu i kondiciono sto vise odraditi..

ruksak pun kamenja,pa trci gore dole i nece te seljacke ekipe ubiti u prvih 15 minuta.
ma znam nego mi smjesno kad neko ocekuje dobru posjetu a stadion uzas i tako zadnjih 20 godina normalno je da je raji dodijalo protiv standarda i ferencvarosa smo vidili Armiju navijaca Zelje i ja sam ponosan na toHeartSock je napisao/la:Milioniti put pokrecete temu stadiona a toliko puta ispricana prica. Ljudi mi imamo veci problema, mislim na igracki kadar i struku. Kad imas dobar tim, kad igras dobro, ide sve lagano. A tribina je pokazatelj da uprava nije dorasla da radi sta treba da radi, a prica se stalno vrti. Ljudi zaboravite stadion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.