FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Guvo88
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Guvo88 » 01 sep 2015, 13:52

Pa logicno, ali da su pametni trenirali bi nekad navece i igrali utakmice.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 01 sep 2015, 13:55

exbabilon je napisao/la:Toliko sam skeptican pred iducu tekmu, a tako bih volio da mlatnemo tuzlake i spustimo ih na zemlju...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne vidim razloga da budemo skeptični pred predstojeću utakmicu.
Ova losa igra je bila čak i očekivana. Splet okolnosti o kojima je dosta toga rečeno naprosto je morao izroditi jednu takvu utakmicu.
Imamo bolji tim,najvažniji igrači će se dobro osvježiti...Čak i mladi reprezentativci,jer igraju sutra protiv Kazahstana i vraćaju se u klub...
Očekujem dobre pripreme za tu utakmicu i da u istu ekipa udje u fulu. U takvoj situaciji jako vjerujem u pobjedu.

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 01 sep 2015, 13:58

Otići fino na Bjelašnicu dok je reprezentativne pauze da udahnu malo friskog vazduha,ne mora Bjelašnica eto,mogu na Jahorinu ili neku drugu planinu i kondiciono sto vise odraditi..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

acab
Kontakt:

Post Postao/la acab » 01 sep 2015, 14:08

Juniori FK Željezničar će u okviru juniorske Lige prvaka odmjeriti snage sa Salzburgom.
Volim te Željo !

CARSON

Post Postao/la CARSON » 01 sep 2015, 14:11

acab je napisao/la:Juniori FK Željezničar će u okviru juniorske Lige prvaka odmjeriti snage sa Salzburgom.
Vidim niko ne spominje raja su skroz isfurana ovom brukom.

acab
Kontakt:

Post Postao/la acab » 01 sep 2015, 14:12

CARSON je napisao/la:
acab je napisao/la:Juniori FK Željezničar će u okviru juniorske Lige prvaka odmjeriti snage sa Salzburgom.
Vidim niko ne spominje raja su skroz isfurana ovom brukom.
Ovo treba maksimalno podržati,svaka čast momcima!
Volim te Željo !

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 01 sep 2015, 14:15

Alipasino je napisao/la:Ja samo znam da gubimo publiku.Sad je prosjek 2-3 milje a ako ovako nastavimo iduce ce bit1-2 milje a bez trofeja i publike nema ni para a mi cemo i dalje vracat dugove i podmladjivat ekipu.
Generalno osim onih 2-3 hiljade "luđaka" (gdje ubrajam i sebe, još ...) mi nemamo publike ili ti ga navijača koji dolaze na mečeve sigurno.
Svako traži dlaku u jajetu, ali kad se sve sabere i oduzme teško je i očekivati više.
Vjerujem da će smanjenje lige i liga 6 (naravno podrazumjeva se da smo u gornjem dijelu) malo popraviti posjetu ali teško da išta može vratiti publiku tako rapidno.
Ljudi žele nogomet koji je gledljiv, uslove na stadionu koji se ne graniče sa humanim itd itd
Malo toga se u ovom trenutku može popraviti da bi privukli raju.
Vjerujem da kad bi se Željo plasirao u grupe lige europe (mada je po meni šansa za ovo 1%), opet bi na utakmice protiv Drine, Radnika, Slavije itd dolazilo ne više od 5-6 hiljada ljudi
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

CARSON

Post Postao/la CARSON » 01 sep 2015, 14:21

salle86 je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Ja samo znam da gubimo publiku.Sad je prosjek 2-3 milje a ako ovako nastavimo iduce ce bit1-2 milje a bez trofeja i publike nema ni para a mi cemo i dalje vracat dugove i podmladjivat ekipu.
Generalno osim onih 2-3 hiljade "luđaka" (gdje ubrajam i sebe, još ...) mi nemamo publike ili ti ga navijača koji dolaze na mečeve sigurno.
Svako traži dlaku u jajetu, ali kad se sve sabere i oduzme teško je i očekivati više.
Vjerujem da će smanjenje lige i liga 6 (naravno podrazumjeva se da smo u gornjem dijelu) malo popraviti posjetu ali teško da išta može vratiti publiku tako rapidno.
Ljudi žele nogomet koji je gledljiv, uslove na stadionu koji se ne graniče sa humanim itd itd
Vjerujem da kad bi se Željo plasirao u grupe lige europe (mada je po meni šansa za ovo 1%), opet bi na utakmice protiv Drine, Radnika, Slavije itd dolazilo ne više od 5-6 hiljada ljudi
Napravi tribinu kako treba istok ili zapad i malo koriguju cijene ulaznica ja ti garantujem da ce biti dobra posjeta.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 01 sep 2015, 14:32

slika :) :beba: :njanjanja:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 sep 2015, 14:34

Sjetio se da bi mogo malo i trenirati.
DRUG NEBI TI PUNCA

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 01 sep 2015, 14:35

Jako je bitno da se otkloni problem koji ima. Definitivno kod nas nesto ne stima, sta je u pitanju to Boga pitaj. Vidjelo se da mogu, da znaju, sta je sad odjednom? Price tipa falilo nam je par igraca nema opravdanja jer nismo igrali s Realom, nego nekim ko je tek usao u ligu. To smo trebali pobjediti s pola snage. Price da je ovo pravi put kojim idemo nije tacan i ovo sve jako lose izgleda. Malo igraca, igraci koji su dosli pod velikim upitnikom, struka polako pada i gubi konce, definitvno nesto nije uredu. Sto prije locirati uzroke, rijesiti to ili ce biti svega.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 01 sep 2015, 14:36

CARSON je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Napravi tribinu kako treba istok ili zapad i malo koriguju cijene ulaznica ja ti garantujem da ce biti dobra posjeta.
neće
možda hoće ali neznatno
eto tebe će privući istok a ne privlači te sjever...ne moraš na jug da navijaš i "bakćeš" se sa "luđacima"
cijene ulaznica?
koliko misliš da bi po tebi bilo realno, marku, dvije, tri ?
bolan odi na kafu potrošićeš petaka
u vezi ulaznica slažem se da bi se moglo jedino uraditi to da je protiv drine recimo 4 km a širokog 6 ...ali prosjek od 5 KM nikako nije puno
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 01 sep 2015, 14:38

Uzroci se znaju, ali nema niko mu.da da preuzme rizik. Ocito da u klubu ima jos onih kojima ili trebas pokazati vrata ili dati adekvatnu funkciju. Ocito nisu dorasli istoj.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 01 sep 2015, 14:45

Za članove kluba treba smanjiti cijene te na taj način privući nove članove - Jug - 4km, Sjever - 6km. Da li neko zna koliko dosad imamo članova?
Željo je najveći klub u državi, a mi nemamo istočne tribine, zapadna je premala. Krajnje je vrijeme da se napravi Istok. Klubovi kao što su Sloboda, Čelik, Borac, Sarajevo, Zrinjski, Široki, da ne nabrajam više imaju istočne i zapadne tribine gdje bukvalno svi oni koji dolaze na njihove utakmice mogu sjesti. Prinuđeni smo da gledamo Želju iza golova, a opet imamo najbolju posjetu. Upravo zbog toga zaslužujemo da imamo istočnu tribinu.

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 01 sep 2015, 14:47

tm8782 je napisao/la:Uzroci se znaju, ali nema niko mu.da da preuzme rizik. Ocito da u klubu ima jos onih kojima ili trebas pokazati vrata ili dati adekvatnu funkciju. Ocito nisu dorasli istoj.
ma bit ce bolje sigurno protiv fk petokraka tuzla,ono je bilo bolno otreznjenje i nadam se da se pokusava dovesti makar jedan igrac jaci od ovih (koji je bez kluba).petokrakasi nisu nesto posebno posebno u gostima a protiv nas ce zapeti iz poznatih "razloga" i da ce se istopiti na Grbavici.
51%--------49%

CARSON

Post Postao/la CARSON » 01 sep 2015, 14:50

kako nije skup na sruseni zapad das 10 ili 15 maraka jedina tribina na kojoj kad dodjes na utakmicu ne moras kuci da vidis go znaci djevojak i ja 20 ili 30 maraka protiv radnika,viteza,drine i ostlaih levata je previse ok sarajevo,velez ,zrinjski i siroki
jednostavno nema se osjecaj za navijace ali to nije problem ove uprave tako je vec 20 godina zadnjih najskuplje su nam ulaznice u drzavi a od vecih klubova imamo najmanje uslovan stadion.

benya99
Kontakt:

Post Postao/la benya99 » 01 sep 2015, 14:54

Okolele je napisao/la:Otići fino na Bjelašnicu dok je reprezentativne pauze da udahnu malo friskog vazduha,ne mora Bjelašnica eto,mogu na Jahorinu ili neku drugu planinu i kondiciono sto vise odraditi..
i da odmamuraju Ogijevu svadbu... :D

HeartSock
Kontakt:

Post Postao/la HeartSock » 01 sep 2015, 14:58

Milioniti put pokrecete temu stadiona a toliko puta ispricana prica. Ljudi mi imamo veci problema, mislim na igracki kadar i struku. Kad imas dobar tim, kad igras dobro, ide sve lagano. A tribina je pokazatelj da uprava nije dorasla da radi sta treba da radi, a prica se stalno vrti. Ljudi zaboravite stadion.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 01 sep 2015, 15:05

Okolele je napisao/la:Otići fino na Bjelašnicu dok je reprezentativne pauze da udahnu malo friskog vazduha,ne mora Bjelašnica eto,mogu na Jahorinu ili neku drugu planinu i kondiciono sto vise odraditi..
E kad tako jednom odradimo pripreme,onda se imamo cemu nadati i u evropi :!:
ruksak pun kamenja,pa trci gore dole i nece te seljacke ekipe ubiti u prvih 15 minuta.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 01 sep 2015, 15:13

HeartSock je napisao/la:Milioniti put pokrecete temu stadiona a toliko puta ispricana prica. Ljudi mi imamo veci problema, mislim na igracki kadar i struku. Kad imas dobar tim, kad igras dobro, ide sve lagano. A tribina je pokazatelj da uprava nije dorasla da radi sta treba da radi, a prica se stalno vrti. Ljudi zaboravite stadion.
ma znam nego mi smjesno kad neko ocekuje dobru posjetu a stadion uzas i tako zadnjih 20 godina normalno je da je raji dodijalo protiv standarda i ferencvarosa smo vidili Armiju navijaca Zelje i ja sam ponosan na to

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.