FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Otpuštanje, znači govorim o otpuštanju, sporazumnom raskidu... pet igrača i dovođenje novih pet je nastavak negativnih stvari od ranije.
Nama trebaju najviše tri igrača, pisali smo o tome ranije, da se ne ponavljam. A što se tiče odlazaka, ako se šta može prodati dobro je, ako ne, ove neke omladince poslati na posudbu, a svi ostali mogu polužiti u nekom širem rusteru.
Nama trebaju najviše tri igrača, pisali smo o tome ranije, da se ne ponavljam. A što se tiče odlazaka, ako se šta može prodati dobro je, ako ne, ove neke omladince poslati na posudbu, a svi ostali mogu polužiti u nekom širem rusteru.
A što Redžića?belosevic28 je napisao/la:To nesto je izmedju 50 i 70 hiljada necegaaleksandar_veliki je napisao/la:Hilmo prati situaciju. Navodno bi vas trebao napustiti Balic. Nacuo sam da cete nesto i zaraditi.E da su pametni, da odma s tim parama odu u Krupu i dovedu Redzica...
#hmm

@hilmo da se ne lazemo nama trebaju pojacanja ovim redoslijedom:hilmo je napisao/la:Otpuštanje, znači govorim o otpuštanju, sporazumnom raskidu... pet igrača i dovođenje novih pet je nastavak negativnih stvari od ranije.
1) centralni vezni (vanserijski igrac)
2) prednji vezni (ala Stojcev-govorim o igrackim osobinama, ne ljudskim)
3) napadac (suprotnih osobina Ahmetovicu-igrac koji moze donijeti novu dimenziju u nasoj igri kada je to potrebno)
4) lijevi bek (po mogucnosti bolji od Almira Bekica i Ivetica-Almir je u katastrofalnoj formi,nadam se da ce se raditi na dovodjenju kvaliteta na toj poziciji)
5) golman (domaci,kvalitetniji-mnogi ce se zapitati zasto golman, po meni iz prostog razloga jer Pavlovic je STRANAC a imamo pred vratima tog Pirica koji je u najmanju ruku iste kvalitete sa tendencijom da ce bkti bolji a jos je nas drzavljanin, potencijalni reprezentativac, ne vjerujem da je skuplji od Pavlovica.
Definitivno se treba zahvaliti 2,3 igraca sporazumnim raskidom ili slanjem na posudbu gdje bi se mi odrekli dijela njihovih primanja.
To su moje zelje i razmisljanja.
Football is a game about feelings and intelligence!
Upravo ovdje podvući liniju, u ovom prelaznom roku. A u drugom popraviti ove ostale pozicije, pod uslovom da ne ode neko od bitnijih igrača.Cheikh je napisao/la: @hilmo da se ne lazemo nama trebaju pojacanja ovim redoslijedom:
1) centralni vezni (vanserijski igrac)
2) prednji vezni (ala Stojcev-govorim o igrackim osobinama, ne ljudskim)
3) napadac (suprotnih osobina Ahmetovicu-igrac koji moze donijeti novu dimenziju u nasoj igri kada je to potrebno)
____________________________________________________________________________________________________
4) lijevi bek (po mogucnosti bolji od Almira Bekica i Ivetica-Almir je u katastrofalnoj formi,nadam se da ce se raditi na dovodjenju kvaliteta na toj poziciji)
5) golman (domaci,kvalitetniji-mnogi ce se zapitati zasto golman, po meni iz prostog razloga jer Pavlovic je STRANAC a imamo pred vratima tog Pirica koji je u najmanju ruku iste kvalitete sa tendencijom da ce bkti bolji a jos je nas drzavljanin, potencijalni reprezentativac, ne vjerujem da je skuplji od Pavlovica.
Definitivno se treba zahvaliti 2,3 igraca sporazumnim raskidom ili slanjem na posudbu gdje bi se mi odrekli dijela njihovih primanja.
To su moje zelje i razmisljanja.
Almir Bekić nije ni upola loš koliko naša raja jedan loš centaršut preuveliča. U redu jes u malo lošijoj formi, ali tu je Ivetić koji odmah može uletiti jer dovođenjem pravih igrača u vezu on neće morati igrati tu.
Mora se početi raditi korak po korak. Ne možemo svaki prelani rok mijenjati pola tima. Ne donosi nam ništa dobro uvjeravamo se zadnjih 7-8 pa i više godina,a opet radimo isto. I naravno, bez obzira na rezultate Čala MORA ostati i narednu sezonu.
Tri tipa igrača u vezi-napadu što nam trebaju su Tomić, Ordagić i Bilbija. Naravno ne oni, ali igrači njihovih karakteristika neka budu bolji ja nemam ništa protiv.
Slazem se ova tri tipa igraca su nam prioritet, ALI iskreno se nadam da su u stanju dovesti lijevog beka boljeg od Almira (istog prodati ako se moze) i golmana (zaista bih volio vidjeti Pirica u nasem dresu.hilmo je napisao/la: Upravo ovdje podvući liniju, u ovom prelaznom roku. A u drugom popraviti ove ostale pozicije, pod uslovom da ne ode neko od bitnijih igrača.
Almir Bekić nije ni upola loš koliko naša raja jedan loš centaršut preuveliča. U redu jes u malo lošijoj formi, ali tu je Ivetić koji odmah može uletiti jer dovođenjem pravih igrača u vezu on neće morati igrati tu.
Mora se početi raditi korak po korak. Ne možemo svaki prelani rok mijenjati pola tima. Ne donosi nam ništa dobro uvjeravamo se zadnjih 7-8 pa i više godina,a opet radimo isto. I naravno, bez obzira na rezultate Čala MORA ostati i narednu sezonu.
Tri tipa igrača u vezi-napadu što nam trebaju su Tomić, Ordagić i Bilbija. Naravno ne oni, ali igrači njihovih karakteristika neka budu bolji ja nemam ništa protiv.
Nadam se zaista da ce biti pametni napokon u sportskom segmentu.

Ma dva, maksimalno tri igraca. Ovo sto imamo se cini puno gore nego sto jeste, zato sto nemamo sredine koja diktira igru. Zadnji vezni i prava desetka i mi smo na konju. Mnogi igraci bi se preporodili samo kad bi ove dvije pozicije kvalitetno upotpunili. Uz to ako naleti dobar napadac, super, ako ne nikom nista. Mozda taj Krste dodje, pa napokon odigra na svojoj poziciji 

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Đaba mi ovdje naglabamo treba ovog treba onog, kad oni vazda nas iznenade sa svojim potezom, i splasnu nam ambicije... Ne želim samo da ovaj prelazni rok bude kao ljetos, samo to ako ikako može.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Rustemović je toliko loš da bi bio prvi igrač koji kad bi ga otjerali nam ne bi go zabio u prvoj utakmici protiv nas u dresu novog kluba.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nemoj biti siguran, zavalio bi nam kao onaj u Zenici birvaktile dok je igrao za zvorničane.jurisicduska je napisao/la:Rustemović je toliko loš da bi bio prvi igrač koji kad bi ga otjerali nam ne bi go zabio u prvoj utakmici protiv nas u dresu novog kluba.
@ledesma
Ma naravno, i prije smo naglabali, ali naš je "posao" takav, iznosimo svoje išljenje. Evo većina onih čiji se odlazak tražio je otišlo, nadati se da će sada biti bolje, da će se neke loše stvari promjeniti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la:Rustemović je toliko loš da bi bio prvi igrač koji kad bi ga otjerali nam ne bi go zabio u prvoj utakmici protiv nas u dresu novog kluba.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma uliva bi nam ga Rustem k'o Radniku u Bijeljini!jurisicduska je napisao/la:Rustemović je toliko loš da bi bio prvi igrač koji kad bi ga otjerali nam ne bi go zabio u prvoj utakmici protiv nas u dresu novog kluba.

Jel zabio ijedan za nas poslije tog gola, slabo se sjecam?
-
- Kontakt:
Kvota 1,20 da će Okić zabiti eurogol protiv nas. Eto ja garantujem..
Nije ja mislim. Sklon je šutevima sa distance znamo svi, a ono jednom kad je zabio mu je prešla preko noge pa ušla u go.
Nije ja mislim. Sklon je šutevima sa distance znamo svi, a ono jednom kad je zabio mu je prešla preko noge pa ušla u go.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Evolution87
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la:Rustemović je toliko loš da bi bio prvi igrač koji kad bi ga otjerali nam ne bi go zabio u prvoj utakmici protiv nas u dresu novog kluba.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Zadnji protiv Kozare u kupu, na KoševuCheikh je napisao/la:Ma uliva bi nam ga Rustem k'o Radniku u Bijeljini!jurisicduska je napisao/la:Rustemović je toliko loš da bi bio prvi igrač koji kad bi ga otjerali nam ne bi go zabio u prvoj utakmici protiv nas u dresu novog kluba.![]()
Jel zabio ijedan za nas poslije tog gola, slabo se sjecam?
Ma ko ce se sjetiti kad je mag sa loptom dao go u PLBIH? HAHA
-
- Kontakt:
Mi navijaci smo doveli ovu upravu i BP a ono su doveli Tana . vecina uprave je otisla a Tan ostaje vidjecemo sta i kako ce biti . moramo priznati da su ljudi iz uprave nasli investitora i sve sponzore nije to bas bilo evo pare na izvolte . ja cu prvi se pepelom posuti ako Tan ulozi lovu i pocnemo osvajati duple krune i udjemo u grupnu fazu , al nesto nevjerujem u Tana i njegova ulaganja .Ado76 je napisao/la:Ja cu Tana uvijek braniti,a ove iz uprave proklinjati,sve dok on ne kaze da ga Sarajevo ne zanima i da nas je ****.I to da se desi opet cu mu biti zahvalan za sve sto je uradio za klub.bordobijeli je napisao/la:Ne moze vise niko braniti ovu upravu oni su gotovi Kusturica,Selimovic,Delic,BP to je proslost . vi sto napadate upravu a branite Tana nesvjesno opravdavate najgori potez ove uprave a to je da smo se prodali nekom koga nije briga za nas.
Svi znaju da su ovi uhljupi sjebali sve sto im je covjek dao u ruke i ja ne mogu shvatiti nijednog navijaca Sarajeva koji moze bilo sta reci protiv Tana.
Ako je covjek pojacao nadzor unutar kluba i uveo kontrolu potrosnje novca,znaci odmah je naopako?
Svasta....
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kazu nemamo dugova, ugasili bi se da nije drugacije...
Lafo se hvalimo imamo 'kamp', hvalimo se tribinicama koju nam doniraju bivsi igraci, a klub koji je do jucer bio pred izdisajem ima mozda i bolju infrastrukturu nego mi.
Ok, nemaju tri terena za treniranje, ali strasno rade u zadnjem periodu. Naravno svaka im cast, a mi nastavimo zivjeti u svojim iluzijama #mismodivovi
Ok, nemaju tri terena za treniranje, ali strasno rade u zadnjem periodu. Naravno svaka im cast, a mi nastavimo zivjeti u svojim iluzijama #mismodivovi
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ubit ce te negativa buraz. Lakse maloFrancescoTotti je napisao/la:Kazu nemamo dugova, ugasili bi se da nije drugacije...Lafo se hvalimo imamo 'kamp', hvalimo se tribinicama koju nam doniraju bivsi igraci, a klub koji je do jucer bio pred izdisajem ima mozda i bolju infrastrukturu nego mi.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma jok, bas mi je potamam ovih dana19FKS46 je napisao/la:Ubit ce te negativa buraz. Lakse maloFrancescoTotti je napisao/la:Kazu nemamo dugova, ugasili bi se da nije drugacije...Lafo se hvalimo imamo 'kamp', hvalimo se tribinicama koju nam doniraju bivsi igraci, a klub koji je do jucer bio pred izdisajem ima mozda i bolju infrastrukturu nego mi.
Da hoce abd da se sve ovo promjeni, na bolje naravno, pa da nemam vise ni grama negative u sebi

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
I ja sam cuo za tog Kerlu ali ga ne bi doveo zbog onoga sto se desilo sa dresom Stojceva,tacno da mi je iz oka ispao,a ne da je pitar u dusi
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!