Air Commodore je napisao/la:Zahvaljujući Perezu, koji vlastitim novcem i novcem svojih kolega dodatno puni blagajnu kraljevskog kluba. Sigurno znaš da spada medju 300 najbogatijih ljudi na svijetu
Dragi moj Perez nije multi milioner - niti ulaze milke u R.Madrid

samo je mozak..
Kakve gluposti cuj 300

nekim marketinskim cudima, odnosno prodajom dresova i tih stvari, ponajvise zahvaljuci Ronaldu ste ekonomski bolje stajali, ili jos stojite u zadnjih par godina...
a ima jedna druga stvar...kad se uvedu ova nova pravila oko potrosnje na transfere..sta ce biti onda..
Barca manje-vise dosta igraca uzima iz juniorskog pogona, United isto tako, Wenger kupi neke djece za 20 maraka sastavi citav juniorski tim, za par godina ti igraci postanu glavni u klubu, Bayern isto tako ima dosta igraca iz juniorskog pogona...a sta ce ostali...Real izbaci po nekog igraca svake desete, Chelsea nema trenutno niti jednog igraca koji je iz njihovog pogona, Inter, Milan po tom pitanju takodjer stoje dosta lose, Juve kako sam cuo ima dobru juniorsku skolu, pa neznam sad za njih...
sta ce biti tad kad se nece moci trositi stotine milijona na igrace svake sezone, sta tad raditi...
ovi prvi timovi su tu daleko ispred Reala, Chelsea, Intera, Milana i slicnih timova...
samo sam jednu gresku gore napravio..Chelsea iz svog pogona ima samo Terrya..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club