Kakvi su ovo avatari? Navijači jednog kluba, furaju avatar drugog? Je li to bilo kakvih o(p)klada?
Edit: Džoka, sretan rođendan i izdrži!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Znam da su muški iskreniji no to je druga stvarAdmir_Sa je napisao/la:Muski su iskreniji, vjeruj. bar u ovim ozbiljnijim godinama
Svi su mi ovo govorili ja sam im se smijao no i ja obolihharry_90 je napisao/la:Ljubav je jedna vrsta bolesti, ko je nije bolovao ne zna šta je.
Ma zamro chat i ko se sjetio divne teme ja fino se raspravlja,a i meni treba pomoć ne znam šta ću sa sebe ne izlazim iz kuće jbt zadnjih 7 danaspielführer_21 je napisao/la:E, ovo ja zovem chatom, mada vam je tema glupa dozlaboga(šalim se loma) a vidim i curice se odmah priključile. Neka ih, kakve su da su, naše su
![]()
Kakvi su ovo avatari? Navijači jednog kluba, furaju avatar drugog? Je li to bilo kakvih o(p)klada?
Edit: Džoka, sretan rođendan i izdrži!... Monolog, ja sam taj koji opovrgava.. Imao sam jednu prijateljicu s kojom sam fino komunicirao, ali sam je istovremeno želio povaliti..
Simple as that..

Definiši fino.spielführer_21 je napisao/la: Monolog, ja sam taj koji opovrgava.. Imao sam jednu prijateljicu s kojom sam fino komunicirao, ali sam je istovremeno želio povaliti..Simple as that..
Hoces casu vode da se polijes ?Lily je napisao/la:Bolji taj na tvom milion puta.Bosco je napisao/la: Joj ta na tvom avataru je![]()
.
![]()
Savrsenstvo !![]()
![]()
Izvinjavam se, morala sam.
Joj, izvini molim te. Sta cu kad si nesto najljepse.Džoka_TM je napisao/la:Lily,što mi slike iznosiš u javnost ? Šta smo se dogovorili ?
Ma vrh. Ni meni nije jasno kako nista vece nije postigao.Bosco je napisao/la:Joj Lily gdje me nađe, sad moram ići gledat TW. Kako mi je žao što Jason Wiles nije napravio neku bolju karijeru, zaslužio je definitivno. Odličan glumac.![]()

Lily je napisao/la:Joj, izvini molim te. Sta cu kad si nesto najljepse.Džoka_TM je napisao/la:Lily,što mi slike iznosiš u javnost ? Šta smo se dogovorili ?
Ma vrh. Ni meni nije jasno kako nista vece nije postigao.Bosco je napisao/la:Joj Lily gdje me nađe, sad moram ići gledat TW. Kako mi je žao što Jason Wiles nije napravio neku bolju karijeru, zaslužio je definitivno. Odličan glumac.![]()
![]()
A evo i ja na youtube-u gledam onu zadnju epizodu Third Watch-a. Ono nikad ne dosadi.
@Kop, ne treba hvala.
Edit:
Samo za Admira.![]()
I vi muskarci morate priznati da je prezgodan.![]()
Tako sam i ja prema jednoj jaranici do prije jedno pola godine, smatrao sam je kao sestrom .. Medjutim, hvala Bogu pa je to bila samo prolazna faza, koja je doduse trajala 2 godine, sad bi je rado satro, da proste dameMonolog je napisao/la:Definiši fino.spielführer_21 je napisao/la: Monolog, ja sam taj koji opovrgava.. Imao sam jednu prijateljicu s kojom sam fino komunicirao, ali sam je istovremeno želio povaliti..Simple as that..
![]()
Ne znam šta da ti kažem; ova o kojoj ja govorim izgleda odlično(dakle, ne radi se o nekoj manje privlačnoj djevojci), a opet, kad bi se skinula gola, pokrio bih je dekom i posl'o kući. Činjenica je da ono što imam s njom ne gledam kroz prizmu "pražnjenja"(da budem fin pa napišem "vođenja ljubavi"), već na jedan drugi način.
No, kada su ostale osobe ženskog spola u pitanju, slobodno se skinite gole, neću vas slati kući(ne prije vremena)
Nema buraz , Jasko dominiraDžoka_TM je napisao/la:Da javim da nam se drug,majestic ženiii
Nek mu je sretnoo !
harry_90 je napisao/la:Joj ovih cura danas,jedno pricaju drugo rade...al sto me treba iznervira da to nije normalno,mrzim kad mi nesto obeca pa slazeogranicena ko terasa cura jbt