Eto u Želju će,giganta da se vrati.Uostalom,ko nas moze ismijati kao klub vidjeće se u ovoj sezoni.Čini mi se može poći za rukom Sarajevu,Širokom i možda Zrinjskom.gio10 je napisao/la:E čuj da dođe u Zvijezdu![]()
Upravu si sto se tiče Bekrića,šta će u Zvijezdi koja na toj poziciji ima dobrih igrača.Samo ne znam,zasto ne bi igrao u Zvijezdi za lijepe pareYNWA je napisao/la:Tuce u Zvijezdi, ko to provali, jedan od najboljih igraca i jedan od naskupljih da dođe igrati u Zvijezdu, i boriti se za opstanak, de budite realni, Tuce ako ne nađe sta vani moze potpisati samo za dva kluba u BiH, Zeljeznicar i Velez, Siroki ga nece, isto tako ga nece ni Sarajevo niti bi on potpisao za Sarajevo...a vi vec imate igraca koji je bolji nego sto je Tuce bio u njegovim godinama, i koji je veci potencijal od Tuceta, to govore treneri u Gradini koji su radili sa obojicom, i jos neki stariji igraci koji znaju kakav je Tuce bio i Zvijezda treba njega zadrzati i ne ponoviti ono sto je prosla uprava radila, koja je Ordagica skoro otjerala iz Zvijezde...
znas li ti koliko pare trebaju da se dovede bekricvatreni je napisao/la:Upravu si sto se tiče Bekrića,šta će u Zvijezdi koja na toj poziciji ima dobrih igrača.Samo ne znam,zasto ne bi igrao u Zvijezdi za lijepe pareYNWA je napisao/la:Tuce u Zvijezdi, ko to provali, jedan od najboljih igraca i jedan od naskupljih da dođe igrati u Zvijezdu, i boriti se za opstanak, de budite realni, Tuce ako ne nađe sta vani moze potpisati samo za dva kluba u BiH, Zeljeznicar i Velez, Siroki ga nece, isto tako ga nece ni Sarajevo niti bi on potpisao za Sarajevo...a vi vec imate igraca koji je bolji nego sto je Tuce bio u njegovim godinama, i koji je veci potencijal od Tuceta, to govore treneri u Gradini koji su radili sa obojicom, i jos neki stariji igraci koji znaju kakav je Tuce bio i Zvijezda treba njega zadrzati i ne ponoviti ono sto je prosla uprava radila, koja je Ordagica skoro otjerala iz Zvijezde...![]()
![]()
,je li to mora biti Željo,Velež.....Još nešto,otkud ti ideja da ćemo se boriti za opstanak....pročitaj malo u kakvim je g.vnima pola PL.Zvijezda sklapa solidnu ekipu za sredinu tabele
Ma može on tražiti koliko hoće,isprdilo je i njegovo....doduše koliko se samo ekipa interesuje za njegaYNWA je napisao/la:znas li ti koliko pare trebaju da se dovede bekricvatreni je napisao/la:Upravu si sto se tiče Bekrića,šta će u Zvijezdi koja na toj poziciji ima dobrih igrača.Samo ne znam,zasto ne bi igrao u Zvijezdi za lijepe pareYNWA je napisao/la:Tuce u Zvijezdi, ko to provali, jedan od najboljih igraca i jedan od naskupljih da dođe igrati u Zvijezdu, i boriti se za opstanak, de budite realni, Tuce ako ne nađe sta vani moze potpisati samo za dva kluba u BiH, Zeljeznicar i Velez, Siroki ga nece, isto tako ga nece ni Sarajevo niti bi on potpisao za Sarajevo...a vi vec imate igraca koji je bolji nego sto je Tuce bio u njegovim godinama, i koji je veci potencijal od Tuceta, to govore treneri u Gradini koji su radili sa obojicom, i jos neki stariji igraci koji znaju kakav je Tuce bio i Zvijezda treba njega zadrzati i ne ponoviti ono sto je prosla uprava radila, koja je Ordagica skoro otjerala iz Zvijezde...![]()
![]()
,je li to mora biti Željo,Velež.....Još nešto,otkud ti ideja da ćemo se boriti za opstanak....pročitaj malo u kakvim je g.vnima pola PL.Zvijezda sklapa solidnu ekipu za sredinu tabele
...pa maksumic prosle godine da samo potpise za Zvijezdu je trazio preko 10 000 KM i plata peko 1500 KM, a niko ga nije htio tada, otjeran iz GOSK-a prije kraja sezone a oni se borili za opstanak, e sad zamisli kolika lova treba da se dovede Bekric, i reci isplatil se to Zvijezdi ?
zasto zeljo i velez, zato sto oni jedini u ovom trenutku mogu privuci bekrica, i manje vise im se isplati dati lovu bekricu, jer sa njim mogu u borbu za titulu i evropu, ima jos i zrinjski, ali ne vidim bekrica kod njih...mislio sam da ce i sloboda biti ozbiljan kandidat za evropu, ali ocigledno nista od toga ove sezone...
Benjo_AFC86 je napisao/la:
uskoro jos pojacanjacombe je napisao/la:Mante Tuceta kad ga nismo doveli onih godina kada je bilo mnogo više para i kada ga je Ado dovodio i sam se nudio (te godine smo doveli Muju) nemoramo ni sada. Imali kakve priče o novim pojačanjima. Spominjaše se Jakovljevići šta bi od toga. Kao da se Ivanov brat nije mogo dogovoriti za uslove. Imali kakvih novih imena na vidiku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.