Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Genije brate, ovi tvoji romatristi su stvarno onako debilni .. s vama uvijek komedija

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
ma jok, to su se tvoji maskirali pa nas brukaju 

teorija zavjere
đubrad Lazialska 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Consigliere
- Kontakt:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Trequartista
- Kontakt:
Sa Iličićem u ekipi Fiorentina i definitivno ima najbolji tim u Italiji uz Juve i Napoli.
Bit će ovo dobra sezone, šteta što se milanski klubovi malo više ne aktiviraju na tržištu. Lazio je zadržao kostur, a i Roma je dovela nekih dobrih igrača.
Bit će ovo dobra sezone, šteta što se milanski klubovi malo više ne aktiviraju na tržištu. Lazio je zadržao kostur, a i Roma je dovela nekih dobrih igrača.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- IlCapitano
- Kontakt:
Šta drugi misle o ovome?IlCapitano je napisao/la:Imam jedno pitanje za moderatore ovog dijela...
Bi li bilo u redu da otvorimo jednu temu pod nazivom "Prognoza Serie A" ili nešto slično, gdje bi svaki član mogao napisati svoje viđenje pojedinih klubova sljedeće godine, šta očekuje od nekog igrača i svoje viđenje tabele na kraju sezone?
Mislim da bi to poboljšalo kvalitet rasprave na ovom podforumu, bez trolanja, samo konstruktivni postovi i mišljenja, a da ne zatrpavamo ovu temu...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Serie A
Sarajlija dok je bio mod je napravio slicnu temu, ali je forumski puk odlucio da moze i ovdje trollati pa to nije zazivjelo.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
I šta bi onda pisali na ovoj temi? Ne kradi postoveIlCapitano je napisao/la:Šta drugi misle o ovome?IlCapitano je napisao/la:Imam jedno pitanje za moderatore ovog dijela...
Bi li bilo u redu da otvorimo jednu temu pod nazivom "Prognoza Serie A" ili nešto slično, gdje bi svaki član mogao napisati svoje viđenje pojedinih klubova sljedeće godine, šta očekuje od nekog igrača i svoje viđenje tabele na kraju sezone?
Mislim da bi to poboljšalo kvalitet rasprave na ovom podforumu, bez trolanja, samo konstruktivni postovi i mišljenja, a da ne zatrpavamo ovu temu...

Allegri je gospodin!
- IlCapitano
- Kontakt:
Pa na toj temi bi bilo preglednije, ovdje se ionako piše baš sve što ima veze sa Serie A, a tu bi imali temu samo za predsezonu...
Predlažem tebe za moderatora sa jednim uvjetom a to je da ne čekam minutu ili dvije da postam 

Allegri je gospodin!
- IlCapitano
- Kontakt:
-
ideja je odlicna ali smo mi stoka
neko od juventina ce prognozirati EL ili cak sezonu bez evrope za inter i/ili milan, ovi ce to shvatiti kao provokaciju i krenuce se raspravljati o zelenim stolovima, izgubljenim titulama i slicnim zajebancijama.

bilo bi lijepo da napravimo temu 'Prognoze Serie A', al' da pogađamo rezultate svakog kola .. dakle, za pogođen rezultat dobiva se 3 boda (npr. Roma 0-3 Lazio, zezam Genija
), a ukoliko pogodimo pobjednika meča neovisno o rezultatu, dobiva se 1 bod 
mislim da je to bolje od pisanja kakav će biti neki klub, igrač naredne sezone, itd
da bude zanimljivo, najgori prognozer na kraju sezone, na avataru će stavit' grb svog najmržeg rivala za čitavu narednu sezonu

mislim da je to bolje od pisanja kakav će biti neki klub, igrač naredne sezone, itd

da bude zanimljivo, najgori prognozer na kraju sezone, na avataru će stavit' grb svog najmržeg rivala za čitavu narednu sezonu

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- IlCapitano
- Kontakt:
Izričito je napomenuto sa vrha da toga nema. Ko ne može podnijeti da mu je klub trenutno takav kakav jeste ne treba ni navijati ili bar druge nervirati svojim postovima.Evil Genius II je napisao/la:ideja je odlicna ali smo mi stokaneko od juventina ce prognozirati EL ili cak sezonu bez evrope za inter i/ili milan, ovi ce to shvatiti kao provokaciju i krenuce se raspravljati o zelenim stolovima, izgubljenim titulama i slicnim zajebancijama.
Što se mene tiče može, vidi sa moderacijom...JTS je napisao/la:bilo bi lijepo da napravimo temu 'Prognoze Serie A', al' da pogađamo rezultate svakog kola .. dakle, za pogođen rezultat dobiva se 3 boda (npr. Roma 0-3 Lazio, zezam Genija), a ukoliko pogodimo pobjednika meča neovisno o rezultatu, dobiva se 1 bod

izjasnite se vi prvo, ako ste za, pitat' ću moderaciju 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
naravno da zezas jer je taj rezultat naucna fantastikaJTS je napisao/la:(npr. Roma 0-3 Lazio, zezam Genija)

dobar ti je prijedlog (ko bi rek'o

ma ja najviše volim one od po 1-0Evil Genius II je napisao/la:naravno da zezas jer je taj rezultat naucna fantastikaJTS je napisao/la:(npr. Roma 0-3 Lazio, zezam Genija)
![]()
dobar ti je prijedlog (ko bi rek'o) i imate moju podrsku sto se toga tice.

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pobjedit ce kao i uvijek slabiji bodovno 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.