zato sto je iz Tuzle, jelde.. sram te bilonerminh74 je napisao/la:Prvi ja nisam vjerovao i mislio sam da se sulejmanovic zapostavljaChinaglia je napisao/la:fino igra Miki, a nije se bas vjerovalo u njega ovdje
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dino Pita izdajico!!
A prije 20 dana @Federer me ovdje ubio u pojam kako je Sulejman bolji igrac od Halilovica 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad počinju te kvale?akisarajevo92 je napisao/la:Bice kvalifikacije za SP u novom formatu (nesto kao za fudbalsko), tako da ce biti reprezentativne kosarke.Unofficialpage je napisao/la:U naredne tri godine nećemo ni igrati. Baš ćemo se zaželiti repke. A i to će biti epizodna uloga, prave košarke nema za 5-6 godina.calcio je napisao/la:Bit ce prilicno mirno na ovoj temi narednih par godina, ako nista drugo...![]()
ali j3bes sve ovo ako Mulaomerovic i savez ostanu tu gdje jesu
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
@Unofficialpage, na jesen sljedeće godine počinju ako se ne varam.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Znaci Juka i prvu i zadnju tekmu za repku igrao protiv Svedske 

Da nisi malo jadan ili obzirom da mi pola familije iz tuzle puno jadanChinaglia je napisao/la:zato sto je iz Tuzle, jelde.. sram te bilonerminh74 je napisao/la:Prvi ja nisam vjerovao i mislio sam da se sulejmanovic zapostavljaChinaglia je napisao/la:fino igra Miki, a nije se bas vjerovalo u njega ovdje
A zar sulejmanovic nije iz srebrenice
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Svakakve se gluposti lupajuremA1 je napisao/la:A prije 20 dana @Federer me ovdje ubio u pojam kako je Sulejman bolji igrac od Halilovica
Nad tobom sunce najljepše sja
Mislim da je ovdje pobjeda važna i zbog činjenice da bi to moglo biti važno za kreiranje jakosnih grupa za kvalifikacije za SP, ako izgubimo treći smo.
-
- Kontakt:
E moj Zahiragicu
bolje Mula da si zvao Sarajlica sto je igrao u Slobodi kod tebe

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako sam ja skupio skontat u novembru sljedeće godine počinju kvale za SP. Pa će biti u februaru, junu, pa imaju neke A i B divizije. Uglavnom treba to dobro skontat. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zato sad treba pobjedit Švede, da ne bude zbog 2 koša mi u B diviziji a Švedi u A sa velesilama Bugarskom i šta ja znam.Unofficialpage je napisao/la:Kako sam ja skupio skontat u novembru sljedeće godine počinju kvale za SP. Pa će biti u februaru, junu, pa imaju neke A i B divizije. Uglavnom treba to dobro skontat.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bice dosta komplikovano posto je ovo novi sistem kvalifikacija za SP 2019 i EP 2021Unofficialpage je napisao/la:
Kad počinju te kvale?
Kvalifikacije pocinju u novembru 2017. (igrace se jos u februraru, junu 2018.) 32 tima, 8 grupa po 4 tima, najbolje 3 ekipe iz svake grupe idu u drugi krug kvalifikacija koje ce se igrati u septembru, novembru 2018. i februaru 2019.
Po 3 najbolje ekipe iz 4 grupe po 6 timova tog drugog kruga ce se plasirati na SP
Don't believe the hype.
imas li ti kakav dokaz da volis familiju iz Tuzlenerminh74 je napisao/la:Da nisi malo jadan ili obzirom da mi pola familije iz tuzle puno jadan
A zar sulejmanovic nije iz srebrenice
nermine ja tebe i dalje gotivim i postujem, iako ti mene kao tuzlaka ne volis
-
- Kontakt:
bar ćemo tu pobjeđivati, valjdaSGD53 je napisao/la:Zato sad treba pobjedit Švede, da ne bude zbog 2 koša mi u B diviziji a Švedi u A sa velesilama Bugarskom i šta ja znam.Unofficialpage je napisao/la:Kako sam ja skupio skontat u novembru sljedeće godine počinju kvale za SP. Pa će biti u februaru, junu, pa imaju neke A i B divizije. Uglavnom treba to dobro skontat.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Zbog termina kvalifikacija pitanje je ko ce uopste igrati, tesko da ce NBA i euroligaski timovi pustiti igrace tokom novembra, februaraarabijskisupi je napisao/la:bar ćemo tu pobjeđivati, valjdaSGD53 je napisao/la:Zato sad treba pobjedit Švede, da ne bude zbog 2 koša mi u B diviziji a Švedi u A sa velesilama Bugarskom i šta ja znam.Unofficialpage je napisao/la:Kako sam ja skupio skontat u novembru sljedeće godine počinju kvale za SP. Pa će biti u februaru, junu, pa imaju neke A i B divizije. Uglavnom treba to dobro skontat.
Don't believe the hype.
Bravo kabadahije hahaha 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Auuu bit' će zanimljivo pravo. Jedva čekam. Idemo na to SP. Trebalo je i za to kvale uvesti, najrealnije je tako.akisarajevo92 je napisao/la:Bice dosta komplikovano posto je ovo novi sistem kvalifikacija za SP 2019 i EP 2021Unofficialpage je napisao/la:
Kad počinju te kvale?
Kvalifikacije pocinju u novembru 2017. (igrace se jos u februraru, junu 2018.) 32 tima, 8 grupa po 4 tima, najbolje 3 ekipe iz svake grupe idu u drugi krug kvalifikacija koje ce se igrati u septembru, novembru 2018. i februaru 2019.
Po 3 najbolje ekipe iz 4 grupe po 6 timova tog drugog kruga ce se plasirati na SP
Moraju pustit, valjda su sklopili neka pravila a ne ovako samo formirali. Ali ako će to biti skup amatera mi idemo dalje jer mi u amaterskim sportovima dobro igramo.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sa Euroligom je regulisano mislim, pisalo se da je i sa NBA jer je to termin ne samo za Evropu već i za cijeli svijet, ali sa NBA nikad ne znaš.
Mi nemamo problema s tim, NBA igraci i ovako rijetko nam igraju, a euroligaskih gotovo da i nemamo 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.