FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bundesliga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bundesliga » 03 nov 2011, 16:58

amerosm je napisao/la:PS: Evo sada citam na TM-u forum, i gdje jedan navijac Bayerna kaze sljedece: "Odbrana Bayerna i dalje najslabiji dio ekipe, ali ostale ekipe nemaju hrabrosti da nas napadnu, i cim to neko ucini mi smo u velikim problemima".
Ovo stoji itekako , jos ako se odredjeni igraci ne prilagode na Schweiniewu poziciju taj posjed lopte na kom se zasniva igra Bayerna,Barcelone ( a koji je rezultat filozofije Gaala ) gdje lopta ide vise pozadi i na sredini terena nego naprijed bi mogao da se izgubi za Bayern ako se Tymoschuk , Alaba,Kroos ne snadju medjusobno . To je taj moderni fudbal koji vodi protivnike Barcelone , Bayerna do ludila a takvom nacinu fudbala trenutno moze da kontrira mozda jedino Mourinho s Realom i SAF s Utd-om i po meni niko vise .
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 03 nov 2011, 17:01

The fracture was successfully repaired and a plate inserted in an operation performed at around 2 am on Thursday morning by Prof. Imhoff, assisted by FCB chief medical officer Dr. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt. Schweinsteiger will remain in hospital until Friday, and has been ordered to rest completely for two weeks after that. The first step in his sports rehabilitation programme will be to resume jogging, before the player is cleared to resume training with the team in approximately six weeks. That in turn means Schweinsteiger will not play again this calendar year.

:(
24.04.1991.
Stern des südens

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 03 nov 2011, 18:07

Ne imadoh kad da napisem nista povodom ocekivane pobjede nad žabarima.Sve je to zasjenila eto ta nesretna povreda Bastiana.Ev' kako citam mogo bi propustit cijelu sezonu.Ostaje pitanje da li bez njega u sredini mozemo nastavit kontinuitet dobre igre, te kako ce se to psiholoski odrazit na cijelu ekipu.Basti, drzimo ti fige ! :(
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 nov 2011, 20:41

Centre forward je napisao/la:Ev' kako citam mogo bi propustit cijelu sezonu.
Polusezonu, druze. Vjerujem da si tako i mislio, ali ipak pogresno napisao. :mrgreen: I usput mene nasekirao, pa sam morao zvati Doc Mullera da cujem info iz prve ruke. :D

Sok je bio ogroman, kako igraci sami kazu poslije sinocnjeg meca. Bilo im je dovoljno da vide kako sefa (istinskog kapitena i vodju ove ekipe) iznose na nosilima.
Ne treba puno dramatizovati (kao sto Uli kaze) i tako dodatno poljuljati ekipu. Tim je na dobrom putu, pa se do zimske pauze ocekuje puno od onih, koji bi mogli njega zamjeniti.
Tu i Juppi mora odradit lavovski posao, cega je i sam svjestan.
Vom Jäger zum Gejagten

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 nov 2011, 20:51

Jučer je Gomez poništio i Napoli i onog bjednog cavania. Eto sad buju valjda i napolitanci sretni pošto sam napisao post u ovoj temi! :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 04 nov 2011, 12:45

Veliki sok,al mislim da cemo uspjeti izgurati ovih jos nekoliko utakmica,2 u ligi prvaka i 5 cini mi se u domacem prvenstvu do povratka Bastiana.
Naci ce Jupp pravo zamjenu,uostalom to se od njega i ocekuje.
Stern des Südens

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 04 nov 2011, 14:47

ljudi da vas pitam kakva je situacija sa robenom kad se on vraca kake su sanse da se nadje u timu protiv dortmunda
Samo Sarajevo

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 04 nov 2011, 15:31

Posle povrede Bastiana treba ocekivat i promjenu formacije sa jednim veznim i 2 napadaca sto je inace Juppova formacija ...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 04 nov 2011, 16:07

Nema sansi da Robben zaigra protiv BVB, i sami su rekli da se nezna kada ce Robben biti ponovo spreman!
Stern des Südens

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 nov 2011, 17:02

Bastian otpušten iz klinike, 2 sedmice mora apsolutno mirovat a o njemu će se sada samo puno pažnje brinuti njegova djevojka top-model Sarah Brandner. Sad se više niko ne mora brinut da će Schweini brzo ozdravit, jer Sarah igra ulogu die Krankenschwester. :D :D
http://bilder.bild.de/fotos-skaliert/mf ... 3.bild.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 04 nov 2011, 17:17

imal ko sliku koreografije sa pocetka utakmice protiv napolia
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 nov 2011, 17:28

19TM87 je napisao/la:imal ko sliku koreografije sa pocetka utakmice protiv napolia
slika
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 nov 2011, 17:38

kanarinac je napisao/la:ljudi da vas pitam kakva je situacija sa robenom kad se on vraca kake su sanse da se nadje u timu protiv dortmunda
On trči, trči i samo trči. :D

slika

Prošle su 4 sedmice od operacije, ali niko ne smije da kaže tačnu prognozu njegovog povratka.
Osjeti bolove u lijevoj (operisanoj) nozi, tako da intezitet treninga ne može povećati (šprintovi, trening sa loptom).

Zaboravimo na njega bar još neko vrijeme, a bilo bi idealno ako bi se mogao priključiti ekipi nakon reprezentativne pauze.

Schweinijev prijelom je komplikovaniji nego što se u prvi mah nadalo. Minimum 3 mjeseca ne smije ulaziti u duel igru, tako da ako bude sve optimalno možemo ga očekivati u februaru da ponovo zaigra.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 nov 2011, 17:48

Ocekujete u Januaru novog veznjaka u Bavarskoj. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 nov 2011, 20:26

Omerbavarac je napisao/la:Ocekujete u Januaru novog veznjaka u Bavarskoj. ;)
Olić najvaljuje odlazak u Januaru što otvara vrata za špekulacije oko novog napadača , jer ne možemo ostati samo na Gomezu i Petersenu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 nov 2011, 20:38

Uh jbt. :(

Dok se i moglo preživjeti sa onih par sedmice bez Schweinija, ovo sada već djeluje zabrinjavajuće (osim za @Šećera :mrgreen: ). Vjerujem da će tu biti neko pojačanje u veznom redu. Sad, da l' će se Bayern poslužiti oprobanim receptom (uzimati one koji ne igraju u velikim klubovima) ili će ipak iskopati nekog iz domaćeg prvenstva koji bi im'o pravo nastupa i u CL (evo, našem Salihagi ističe ugovor). :mrgreen:

A, što se tiče Robbena. Ja sam i zaboravio da je član Bayerna. :mrgreen: Tako dobro ide Bavarcima bez njega da uopće i ne razmišljam o njegovom povratku.

Nego, vidjeh da se za Olića zanimaju neki premierligaši, a pročitah da želi igrati, a ne dobivati 5-10 minuta po meču. Jbg, s obzirom na formu Gomeza, ni Eto'o se ne bi naigr'o. :lol:

Montolivo ili Salihović. Ja bih se odlučio za nekog od ovog dvojca. :D Obojica mogu igrati u CL, a sigurno bi donijeli kvalitet više Bavarcima. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 nov 2011, 20:43

Monolog je napisao/la: Nego, vidjeh da se za Olića zanimaju neki premierligaši, a pročitah da želi igrati, a ne dobivati 5-10 minuta po meču. Jbg, s obzirom na formu Gomeza, ni Eto'o se ne bi naigr'o. :lol:
A sjeo bi Svrakama pravo, zar ne? :D
Monolog je napisao/la:Montolivo ili Salihović. Ja bih se odlučio za nekog od ovog dvojca. :D Obojica mogu igrati u CL, a sigurno bi donijeli kvalitet više Bavarcima. :D
Montolivo se spominje vec duze vrijeme, eh ako Bayern sad ne zagrize nece nikad, iako bih ja vise volio Seju. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 nov 2011, 20:47

S obzirom na transfer politiku Newcastlea, vjerujem da od te ljubavi nema ništa. Olić je već u godinama, a to se kosi sa klupskom transfer politikom (pogledati samo posljednji prelazni rok). Mog'o bi pomoći ekipi, odraditi ono što najbolje zna - boriti se i gristi teren svih 90 minuta, al' baš sumnjam u njegovo dovođenje. Mah, sumnjam da će Njuko ikog dovesti. :lol:

Joj jesam namiris'o transfer. Ja ću veliko točeno, čisto da se zna. :mrgreen: Montolivo bi baš sjeo ovoj ekipi. Odličan je u oba pravca, iskusan, a opet ima još puno sezona za odigrati, standardni talijanski reprezentativac. Još kad se uzme u obzir da mu ističe ugovo, te da isti nije produžio, onda...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 nov 2011, 20:55

Olić je jučer raščistio sve dileme i rekao da definitivno ostaje u Bayernu do kraja sezone. Znači transfer na zimu otpada i mogu reći da sam s time prezadovoljan jer mislim da nam Olić može još dosta koristiti.

Montolivo jeste zanimljiv, mislim da bi se i uklopio kod nas, često je bilo špekulacija, sve je to utihnulo......
Sve opet zavisi kako će se stanje razvijat kod Schweinija, sad se daju neke prognoze o njegovom povratku al tek vremenom se nešto dalje može prognozirat, ako se sve baš ne otegne toliko onda isključujem mogućnost dovođenja veznog igrača u zimskom prelaznom roku. Mislim ak Bastian bude spreman od prilike do februara.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 nov 2011, 20:59

@Mona: ide veliko toceno. :D

@Effe: Olic je malo pozurio sa svojom izjavom oko nezadovoljstva, trebao je znati da Jupp bas i ne zeli pozurivati igrace nakon povrede a u to se mogao uvjeriti u slucaju Robbena.
Kako god bilo, njegov ostanak bi mogao dosta toga dobrog donijeti, samo kad se sjetim koliko je srece donio prije dvije godine. :)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.