FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
I Ibra je pristao na manja primanja u Barci, dok mali smrad to sigurno nebi ucinio.Javier Mascherano nije rođen u Barceloni. Nije odrastao ni blizu tog grada. Nije učio igrati lopte u La Masiji niti je ikada prije nosio dres Blaugrane. Mascherano nije Fabregas. Jer da jeste, još uvijek bi igrao u dresu Redsa. Nakon 300 dana na Nou Campu, Masche je postao veći Cule nego što je to Fabregas ikada bio, ili bolje rečeno, nego što će kapiten Arsenala ikada biti.
Na jučerašnjoj press konferenciji, predsjednik kluba Sandro Rosell kazao je jednu činjenicu na koju je malo ko od nas navijača obraćao pažnju. Da bi zaigrao u dresu Barcelone, kapiten argentinske reprezentacije bez problema je pristao na mnogo manju platu nego što je imao u Liverpoolu.I ovdje dolazimo do pitanja ko može i ko stvarno želi igrati u dresu evropskih prvaka?
Don't hate what you don't understand.
- JuveSissoko
- Kontakt:
vec godinama citam spekulacije oko Fabregasa i vracanja u Barselonu, natezanja svako ljeto, milioni se spominju, ratovi se vode, pa pogledam Arsenal koji nista ne osvaja sa tim istim Fabregasom, pa pogledam ove vijesti oko njega i natezanje, pa pomislim da to Arsenal nema nekog Messia ili Maradonu u svojim redovima??? jeebote Fabregas zasjeni svake sezone igrace Barselone koji osvoje sve zivo svojom transfer sagom, Bogami Barsa moze i uspjela je sve i bez tog Fabregasa, sjajan je igrac, al previse se vala smaraju i navijaci oba kluba a i mi bystanders-i oko te price, postaje zamorno 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Hehe, izvinite al vam je krivo što vas je odbio, to sigurno niste navikli. Gledam neke ljude za koje znam da su dolazili na temu Arsenal i da su govorili ode vam kapiten, čekamo ga u Barci itd itd.i sada ti isti ljudi govore kako Fabregas ne treba i nikad nije ni trebao, kako ne valja, kako je neki klinjo bolji od njega itd itd. Pljujete na njega, a pola vas, ako ne i svi, bi željeli njega u Barci vidjet. Vjerovatno će i doći al ne još, sigurno ne ove godine

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
vi mislite da je fabregasu lako samo tako reci zelim da odem... pa jeste li svjesni da je sa 16 godina otisao tamo, znaci bukvalno kao balavac i mi ne znamo koliko oni mogu na njega uticati a sigurno je da mogu mnogo... mascheranu je manje-vise bilo svejedno za liverpool koji vise ni europu nije mogao izboriti...
cesc je buducnost barce i doci ce kad-tad !

ser del barça es el millor que hi ha !
Ovo je ono što mnogi ne shvatajuScof1eld je napisao/la:vi mislite da je fabregasu lako samo tako reci zelim da odem... pa jeste li svjesni da je sa 16 godina otisao tamo, znaci bukvalno kao balavac i mi ne znamo koliko oni mogu na njega uticati a sigurno je da mogu mnogo... mascheranu je manje-vise bilo svejedno za liverpool koji vise ni europu nije mogao izboriti...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- hule_barca
- Kontakt:
Glavni razlog zasto fabregas treba da dodje jeste da on polako zamijeni xavia, i on ce biti ta figura sa iniestom za nekoliko godina, pa kad iniesta ostari onda ce thiago da dere sa fabregasom, na taj nacin barca pokusava da odrzi svoju praksu iz skole jer tesko da ijedan drugi igrac na planeti moze zamijeniti poziciju xavia, jer nema taj "dnk" barcin u sebi. Ja se uopste ne brinem da li ce fabregas doci sad ili nekad, jedino sto znam jeste da ce on doci sigurno a kad to ne znam, i to je samo dokaz kako barca planira unaprijed, a xavi bogami moze i ovu godinu lijepo izdrzati ali guardiola zeli da se fabregas sto brze uklopi sa iniestom ako je to uopste i potrebno 

Mes Que Un Club
Hoces reci da nam Fabregas treba ili da nam je trebao?GunnerS je napisao/la:Hehe, izvinite al vam je krivo što vas je odbio, to sigurno niste navikli. Gledam neke ljude za koje znam da su dolazili na temu Arsenal i da su govorili ode vam kapiten, čekamo ga u Barci itd itd.i sada ti isti ljudi govore kako Fabregas ne treba i nikad nije ni trebao, kako ne valja, kako je neki klinjo bolji od njega itd itd. Pljujete na njega, a pola vas, ako ne i svi, bi željeli njega u Barci vidjet. Vjerovatno će i doći al ne još, sigurno ne ove godine![]()
Samo pogledas sta je nekih 70% nas na ovom forumu pisalo o Cescu i sve ce ti biti jasno.
Cuj ovog Thiago ce zamjeniti Iniestu, Boze dragi kakvih se gluposti necu ovdje nacitati, kad se Iniesta pocne povlaciti Thiago ce imati nekih 26 godina, i do tada ako ne bude igrao propast ce ko zeton.
Ukratko, ne zelimo izdajnicko go*no u svom timu.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
AIniesta jeste da tek ima 26 godina,ali i on je covjek tako da i njega nekad treba odmorit.xaviesta je napisao/la:Hoces reci da nam Fabregas treba ili da nam je trebao?GunnerS je napisao/la:Hehe, izvinite al vam je krivo što vas je odbio, to sigurno niste navikli. Gledam neke ljude za koje znam da su dolazili na temu Arsenal i da su govorili ode vam kapiten, čekamo ga u Barci itd itd.i sada ti isti ljudi govore kako Fabregas ne treba i nikad nije ni trebao, kako ne valja, kako je neki klinjo bolji od njega itd itd. Pljujete na njega, a pola vas, ako ne i svi, bi željeli njega u Barci vidjet. Vjerovatno će i doći al ne još, sigurno ne ove godine![]()
Samo pogledas sta je nekih 70% nas na ovom forumu pisalo o Cescu i sve ce ti biti jasno.
Cuj ovog Thiago ce zamjeniti Iniestu, Boze dragi kakvih se gluposti necu ovdje nacitati, kad se Iniesta pocne povlaciti Thiago ce imati nekih 26 godina, i do tada ako ne bude igrao propast ce ko zeton.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
ne ne vrijedjati pique-axaviesta je napisao/la: Ukratko, ne zelimo izdajnicko go*no u svom timu.

ne kontam kako pique nije izdajnik a fabregas jest... jedina razlika sto pique nije imao nikakvu ulogu u man utdu pa se brze-bolje vratio a ni united nije trazio ludu cifru a ovaj je kapiten arsenala pa je i logicno da ga nece pustiti tako olako ..

Da ima 26 godina, znaci moze igrati na ovom nivou 6-7 godina, do tada ga mogu mijenjati Keita, Afelay i sl.DAVID VILLA 7' je napisao/la:AIniesta jeste da tek ima 26 godina,ali i on je covjek tako da i njega nekad treba odmorit.xaviesta je napisao/la: Hoces reci da nam Fabregas treba ili da nam je trebao?
Hocu reci da Thiagu treba prostora za igru kako bi napredovao, jer ako bude sa klupe cekao da zamijeni Iniestu ili da odigra zadnjih desetak minuta u nekoj utakmici zavrsit ce kao Bojan koji je vazio za deset puta veceg talenta.
Naravno da je glupo porediti Thiaga sa Fabregasom, ali sigurno je da momak sada trenutno ogra bolje nego Xavi u njegovim godinama.
Sta ti postavljas sam sebi pitanja i odgovaras na njih.Scof1eld je napisao/la:ne ne vrijedjati pique-axaviesta je napisao/la: Ukratko, ne zelimo izdajnicko go*no u svom timu.ah nisi mislio na piquea, mislio si na drugog koji je uradio sve isto kao i on
ne kontam kako pique nije izdajnik a fabregas jest... jedina razlika sto pique nije imao nikakvu ulogu u man utdu pa se brze-bolje vratio a ni united nije trazio ludu cifru a ovaj je kapiten arsenala pa je i logicno da ga nece pustiti tako olako ..
Jesil ti upoznat pod kojim je okolnostima Pique napustio Barcu?
ajd dobro.. fabregas mrzi barcu.. navija za real i ne zeli da kaze da hoce u barcu jer ceka ponudu reala...xaviesta je napisao/la:Sta ti postavljas sam sebi pitanja i odgovaras na njih.Scof1eld je napisao/la:ne ne vrijedjati pique-axaviesta je napisao/la: Ukratko, ne zelimo izdajnicko go*no u svom timu.ah nisi mislio na piquea, mislio si na drugog koji je uradio sve isto kao i on
Jesil ti upoznat pod kojim je okolnostima Pique napustio Barcu?

Aha, svakakoScof1eld je napisao/la:vi mislite da je fabregasu lako samo tako reci zelim da odem... pa jeste li svjesni da je sa 16 godina otisao tamo, znaci bukvalno kao balavac i mi ne znamo koliko oni mogu na njega uticati a sigurno je da mogu mnogo... mascheranu je manje-vise bilo svejedno za liverpool koji vise ni europu nije mogao izboriti...

Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 17 jun 2011, 20:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Jako konstruktivan odgovor. Strasna opservacija potkrijepljena masom cinjenica.Scof1eld je napisao/la:
ajd dobro.. fabregas mrzi barcu.. navija za real i ne zeli da kaze da hoce u barcu jer ceka ponudu reala...
ako je cesc budocnost barcelone, eh jadna nasa budocnost. pored thiaga, JDS i deulofeu govoris da nam je kurwica fabregas nada. eh svasta ces procitat. pa jesi li svjestan da ako dovedemo fabregasa, sprijecavamo razvoj jednog od najvecih talenata thiaga. slicno je to sto je i lyon uradio sa pjanicem. doveli onog majmuna za puno para, a igra im je slabija. cesc ne moze unaprijediti igru nikako. gubimo povjerenje mladih igraca, jer se dovede vec gotovi proizvodi. a kurwica neka ostane u arsenalu. potreban im je.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
Upravo to...levat je svojevoljno napustio Barcu , okrenuo joj leđa jer joj nije vjerovao...tacnije pobjegao iz Barce jer nije vidio svoju buducnost u njoj (za razliku od mnogo vecih igracina i legendi kluba koji su ostali tu i kad je bilo najteže).jasmin256 je napisao/la:ako je cesc budocnost barcelone, eh jadna nasa budocnost. pored thiaga, JDS i deulofeu govoris da nam je kurwica fabregas nada. eh svasta ces procitat. pa jesi li svjestan da ako dovedemo fabregasa, sprijecavamo razvoj jednog od najvecih talenata thiaga. slicno je to sto je i lyon uradio sa pjanicem. doveli onog majmuna za puno para, a igra im je slabija. cesc ne moze unaprijediti igru nikako. gubimo povjerenje mladih igraca, jer se dovede vec gotovi proizvodi. a kurwica neka ostane u arsenalu. potreban im je.
E sad neka trune u propalom Arsenalu gdje ne može osvojiti ni Kup šljiva u Gradačcu vec godinama.
Barca treba da prestane sama sebe ponižavati jer ovo trogodišnje muntanje (ko da kakvu trebu bare a ne svog nekadašnjeg igraca koji ih godinama pravi budalama) je srozavanje ugleda takvog giganta kakva je Barca.
Scof1eld@ Kada Piquea niko nije htio iz Zaragoze doveo ga je Sir Alex za razliku od Cesca kod kojeg je situacija kompleksnija. Ne, ne zelim da se mijesam u ovu raspravu, samo mi je malo dosadno, do vas je.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
sa barsom povezivaju rosija i sancheza a vi zapeli za fabregasa
imal sta novo za ovu dvojicu

imal sta novo za ovu dvojicu

.
Cuo sam da je ovaj Casimiro (19) veliki talenat,ne daje Barsa dzabe 5 miliona za njega.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.