FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 23 apr 2010, 02:43

Moj Stole sta si ovo uradio :mrgreen: ,ovo si sve ti kriv :mrgreen: ...poceo si iz zezancije o Nijazu da govoris,pa se pitari primili prvo :mrgreen: :mrgreen: ,pa za njih je i ocekivati da se prime jbg :mrgreen: ,ali onda si udario novi tekst o nijazu i primili se i neki nasi a definitivno i svi navijaci drugih klubova,ne znajuci za tvoju zezanciju i ironiju...pa su onda i oni sami poceli da pisu o Nijazu :mrgreen: ...sada vidimo da mediji dobro prate ovaj forum ili ove forume i daju veliki znacaj Nijazu,kao gdje ima dima ima i vatre...e svasta covjek da procita...halooooooooooooooo ljudiiiiiiiiiiiiiiiiii,halo novinariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,halo portaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... forumasiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ..... STOLE se ZEZAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 23 apr 2010, 03:40

Dosta je bilo više sranja sa suprotnih strana.ŽELJO im nije bio trn u oku nakon polusezone,a sad imaginarne budale zamišljaju imaginarna namještanja ŽELJINIH tekmi.Još sad i ova sranja da će Vrapčići i Koševo biti suspendovani zbog ŽELJE.Pa "lijepi" moji mrzitelji ŽELJE, nosite se u 100. 000 PM. ŽELJO do zadnjeg daha. :mrgreen:
I Love this game !!!

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 23 apr 2010, 03:57

bosanac035 je napisao/la:Dosta je bilo više sranja sa suprotnih strana.ŽELJO im nije bio trn u oku nakon polusezone,a sad imaginarne budale zamišljaju imaginarna namještanja ŽELJINIH tekmi.Još sad i ova sranja da će Vrapčići i Koševo biti suspendovani zbog ŽELJE.Pa "lijepi" moji mrzitelji ŽELJE, nosite se u 100. 000 PM. ŽELJO do zadnjeg daha. :mrgreen:
Potpis!

Nosite se u 100. 000 PM!
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 23 apr 2010, 07:29

Potpisujem i ja... Nek se nose u 100 000 PM :mrgreen:

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 23 apr 2010, 08:00

Pridruzujem se cestitkama 100.000 PM ;)
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 apr 2010, 08:26

boccaccio je napisao/la:Moj Stole sta si ovo uradio :mrgreen: ,ovo si sve ti kriv :mrgreen: ...poceo si iz zezancije o Nijazu da govoris,pa se pitari primili prvo :mrgreen: :mrgreen: ,pa za njih je i ocekivati da se prime jbg :mrgreen: ,ali onda si udario novi tekst o nijazu i primili se i neki nasi a definitivno i svi navijaci drugih klubova,ne znajuci za tvoju zezanciju i ironiju...pa su onda i oni sami poceli da pisu o Nijazu :mrgreen: ...sada vidimo da mediji dobro prate ovaj forum ili ove forume i daju veliki znacaj Nijazu,kao gdje ima dima ima i vatre...e svasta covjek da procita...halooooooooooooooo ljudiiiiiiiiiiiiiiiiii,halo novinariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,halo portaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... forumasiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ..... STOLE se ZEZAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A to je drug moj kad se svako G O V N O danas uhvati olovke i papira (danas tastature) i pocne nesto pisati i sebe nazivati nekakvim "novinarem". 80% danasnjih KVAZINOVINARA nema ni Š od škole a ni Z od znanja pa da se bavi tim poslom. Ne bi im covjek mozda ni zamjerio da i jedan od njih ima nekih moralnih vrijednosti pa da u slucaju da se utvrde LAZI ili ti NEISTINE, blaze receno, u njihovim tekstovima oni napisu tekst izvinjenja i upute ga na adresu osobe, institucije, drustva, kluba o kojem su pisali. Ali moralne vrijednosti i ljudskost u danasnje vrijeme su misaone imenice, nazalost.
Odavno mi se neko nije tako zgadio kao IDIOT koji je pisao tekst. Tekstove moze komotno potpisivati samo kao Risto i svi cemo znati ko je i sta je ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 23 apr 2010, 09:03

1921 je napisao/la:Procitaj do kraja!

"Svakog vikenda ljubitelji humorističnih serija putem FTV-a mogu pratiti porodicu Fazlinović u jednoj od najboljih serijala ove vrste poslije rata. Njen naziv „Lud, zbunjen, normalan“, upravo najbolje odgovara svemu što u posljednjih nekoliko sati možemo pročitati.

Vjerovali ili ne Takmičarska komisija NS BiH, odnosno njen predsjednik Izudin Ibrahimkadić namjerava predložiti suspenziju stadiona u Vrapčićima !!!!!!!

E ako ćemo najpoštenije i najiskrenije, da se recimo ono jučerašnje bacanje topovskih udara od strane Ultrasa desilo u 7,8,..10,..12.. ili 16. kolu, vjerujemo da bi za takvo što možda imalo osnova. Na kraju krajeva svi se mi itekako zalažemo protiv huliganizma, a ono jeste huliganizam. Zašto Vrapčići ? Pa eto, domaćin je uvijek kriv, iako u ovakvim slučajevima jedino je policija odgovorna za bezbjednost na stadionu (danima smo u medijima čitali garancije da će par stotina policija uvesti red). Eh sad, gdje je tu logika da je domaćin kriv, teško je to shvatiti. Ipak, neko mora biti kriv, pa to najčešće bude domaćin.

Miniranje projekta „Derbi kola“

Ali !!! U našem fudbalu uvijek ima ono „ali“. Prije nekoliko sedmica na Grbavici bez problema uleti navijač Željezničara naočigled kamera i udari golmana Slavije. Epilog je poznat. Nakon dugo rasprave po sistemu povuci – potegni Željezničar kazne sa par hiljada maraka. Tek prije nekoliko dana, to se preinači na „nevjerovatnih“ 10.000 KM ! U međuvremenu Željezničar u svoj trci da po svaku cijenu osvoji titulu minira projekat „Derbi kola“, jer na kraju krajeva, upravo su te „proklete kamere“ kumovale da čitava javnost vidi izmišljeni penal za pobjedu protiv Slavije i onu budalu koja je ušla u teren i udarila protivničkog golmana. Javnost više nije poželjna na Grbavici.

Prekid od sat vremena

Priča druga. Ustvari možda je bolje nazvati „vjerovali ili ne“. Pod Bijelim Brijegom navijači prekinu utakmicu na dobrih sat vremena, a kazna, pa naravno, koja hiljada maraka. Možda bi i prekid trajao duže, da srećom Ultrasima nije dosadilo biti na stadionu.

I tu dođemo do jučerašnjeg dana. Na dva stadiona imamo napete scene. Međutim, razlika je u ova dva slučaja tolika, da navesti izraz „svjetlosne godine“ opet ostane preblag utisak. Utakmica između Veleža i Zrinjskog odigrana je sa dva manja problema, ali odigrana do kraja. Gostujuća ekipa odnijela je bod iz najvrućeg derbija u Evropi, a da upravo zbog toga nije bilo nikakvih problema. Propust na početku isključiva je greška policije, tačnije čitlučke jedinice, koja je dovela Ultrase u krug fanbrike „Đuro Salaj“. Oni su naočigled zbunjene publike pustili razularenu hordu da trči po krugu fabrike. Nakon što su nakon 10-tak minuta mukotrpnog utjerivanja reda, uspijeli uspostaviti kontrolu nad „divljom hordom“ stanje se normalizovalo. Podsjećamo, upravo je ta ista policija, slučajno ili namjerno, pustila grupu da bez ikakvog reda kao horda uđe u krug fabrike. Iako su ih na kapiji fabrike uredno čekali zaštitari kako bi pregledali navijače, čitlučki policajci su "zaobišli“ zaštitate i doveli Ultrase.

I onda se pitamo otkud im topovski udari i zbog čega su odstranjeni sa stadiona u 52. minuti.

Raspored Želje do kraja

E sad, ako ćemo porediti ovu utakmicu i onu na Koševu, a posebno ako ćemo i stavljati u isti kontest kazne, onda je neko „pobrkao lončiće“ ili je zaista u duhu naslova humoristične serije sa početka naše priče.

Zaista, zar je ijedan navijač bio u terenu jučer ???? Da li je udaren ijedan od aktera meča ??? Pa zar je moguće da se Željo i Zrinjski kazne sa nekoliko hiljada maraka, a da se Veležu suspenduje stadion ???

Jedina logika, a u svemu uvijek mora postojati logika, je u rasporedu sljedećih utakmica Veleža. U nedelju 02. maja u Vrapčiće dolazi Željezničar. A trik pitanje je gdje Željezničar gostuje dva kola kasnije ??? Pogađate – na Koševu !!! I još jedan detalj. Nijaz Brković, zvanično jedan od čelnika Željezničara je član upravo Takmičarske komisije. Nijaz Brković je nezvanično čovjek koji unaprijed određuje sudije i sređuje utakmice. Glasine kažu tako, a ako ima glasina, možda ima i istine....

Skandiranje od prošle jeseni

Upravo je Nijaz Brković optužen od strane banjalučkih medija nakon slučaja upada navijača protiv Slavije, da je opstruirao donošenje odluke Takmičarske komisije.

I nakraju, samo podsjećanja radi, sjećate li se još onih dešavanja jesenas na Grbavici. Isključivanja igrača u tunelu u poluvremenu (Velagić), pa onda još i trenera i i jednog igrača (Džafić) u nastavku. Sve sa ciljem da Željo pobjedi. A tek sjećate li se skandiranja sjeverne tribine stadiona Grbavica ? Veležovim navijačima su skandirali „ustaše“ !!! Pitam se samo jesu li oni svjesni kakvu su uvredu nanijeli Mostarcima ? Da li su svjesni da su onim skandiranjem pokazali koliko cijene do svih onih palih boraca za našu domovinu.

Upravo taj klub nam sljedeći dolazi. Dolazi nam četa Amara Osima, koji svojski rade da suspenduju stadion. RODJENITV.COM "

-Nek puknu dusmani :mrgreen:
PARANOJA uzela mi dušu, sve mi uzelaaaaa :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 apr 2010, 09:29

Nisam neki stručnjak za Photoshop, ali evo jedna za sve hejtere...

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 23 apr 2010, 09:43

Navijac sam FK Željezničar i jutros sam procitao tekst koji ste napisali koji je ocito usmjeren protiv našeg kluba i stvarno nisam mogao tek tako mirne duse da ugasim tekst i da ne reagujem.
Odmah da znate da necu duziti, ali me boli fakat me boli sto ovako pisete o nasem klubu, sto pisete o tome kako mi Vas nazivamo ustasama, a zaboravljate kako smo vas lijepo docekali kad ste usli u Premijer ligu i mijenjali salove sa Vama, kako smo kad smo igrali protiv zrinjskog na nasog tribini JUGU (vidim osvrcete se na sjevernu tribinu kao relevantnu) rasirili transparent, JEDAN GRAD JEDAN KLUB VELEŽ.
Spominjete da Željeznicar i svemoguci Nijaz Brkovic sredjuju da se suspenduje Vas stadion i stadion Kosevo kao navodno zbog toga sto upravo Zeljeznicar gostuje na ta dva stadiona, a da Vas pitam samo jedno kratko pitanje, kome gostuje FK Borac u naredna tri kola??????
Neka se mi koljemo izmedju sebe, a oni jedni drugima daju bodove i slave kad se mi izmedju sebe jedemo i vrijedjamo. Neka taj Borac bude sampion i neka Dodik slavi, a mi cemo da imamo svoju zadovoljstinu u tome sto smo odmogli jedni drugima i bas neka nije neko od nas sampion.

Obecao sam da necu duziti pa cu stati ovdje.

Hvala!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 23 apr 2010, 09:45

Ah da napomena :) ovaj mail je otisao ekipi RODJENITV.COM koja je napisala ovaj gore nenormalni tekst.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 apr 2010, 09:56

Evo receta da osvojite titulu! Vi dobite FK Torpedo, a mi cemo dobiti FK Borac100% ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 23 apr 2010, 09:58

Drugari samo opušteno, uživamo kao što dugo nismo i nema potrebe da se osvrćemo na ostale!

Volimo Tebe, volimo Tebe a njih ko **** a njih ko ****!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 apr 2010, 10:05

Poslao sam i i ja mail, sramota!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 23 apr 2010, 10:10

De buraz ako ti nije mrsko da nam postavis ovdje svoj mail, hvala ti.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 23 apr 2010, 10:17

Avanes je napisao/la:Navijac sam FK Željezničar i jutros sam procitao tekst koji ste napisali koji je ocito usmjeren protiv našeg kluba i stvarno nisam mogao tek tako mirne duse da ugasim tekst i da ne reagujem.
Odmah da znate da necu duziti, ali me boli fakat me boli sto ovako pisete o nasem klubu, sto pisete o tome kako mi Vas nazivamo ustasama, a zaboravljate kako smo vas lijepo docekali kad ste usli u Premijer ligu i mijenjali salove sa Vama, kako smo kad smo igrali protiv zrinjskog na nasog tribini JUGU (vidim osvrcete se na sjevernu tribinu kao relevantnu) rasirili transparent, JEDAN GRAD JEDAN KLUB VELEŽ.
Spominjete da Željeznicar i svemoguci Nijaz Brkovic sredjuju da se suspenduje Vas stadion i stadion Kosevo kao navodno zbog toga sto upravo Zeljeznicar gostuje na ta dva stadiona, a da Vas pitam samo jedno kratko pitanje, kome gostuje FK Borac u naredna tri kola??????
Neka se mi koljemo izmedju sebe, a oni jedni drugima daju bodove i slave kad se mi izmedju sebe jedemo i vrijedjamo. Neka taj Borac bude sampion i neka Dodik slavi, a mi cemo da imamo svoju zadovoljstinu u tome sto smo odmogli jedni drugima i bas neka nije neko od nas sampion.

Hvala!

Ponižavate se moljakajući i pozivajući na nacionalnu svijest a glumite multietničare.

Ako ste bolji,pobjedite ih na terenu a nemojte cmizdriti ovdje.

I ostavite Borac na miru,mi smo izgubili i u Modriči,i u Prijedoru i u Trebinju i zato nemoj srati da Borcu klubovi iz Republike Srpske daju bodove.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 23 apr 2010, 10:18

Hoces li na engleskom ili na nasem da te posaljem u 100.000 kupusa.

Glup si koliko si tezak i sam si svjestan toga.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 23 apr 2010, 10:20

Kako vas bolan nije sramota poslije vaseg transparenta od prije par godina uopste i kliknuti na temu FK Željezničar, a ne jos da i komentarises ovdje.

MRŠ

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 apr 2010, 10:21

Schlager je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Navijac sam FK Željezničar i jutros sam procitao tekst koji ste napisali koji je ocito usmjeren protiv našeg kluba i stvarno nisam mogao tek tako mirne duse da ugasim tekst i da ne reagujem.

Hvala!

Ponižavate se moljakajući i pozivajući na nacionalnu svijest a glumite multietničare.

Ako ste bolji,pobjedite ih na terenu a nemojte cmizdriti ovdje.

I ostavite Borac na miru,mi smo izgubili i u Modriči,i u Prijedoru i u Trebinju i zato nemoj srati.
ooo gdje si nacionalna svijest, sta se ono desi protiv slavije i naknadnog suspendovanja grbavice da se igra pred praznim tribinama?

mi trazimo iste uslove i nama kao i borcu a tada smo pokazali da smo klasa iznad vas jer smo vas demolirali na grbavici, i opet cemo pokazati u kupu.
Cuva Bog Zelju svog!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 23 apr 2010, 10:25

Željo nije još osvojio titulu prvaka, ali sudeći po zlim jezicima iz ljubomornih navijačkih skupina, može se zaključiti da oni daju velike šanse Želji za šampionsku titulu...

Čini mi se da bi svi više voljeli da Borac bude šampion, a ne veliki Željo sa herojske Grbavice...

Ea sad treba namjerno osvojit titulu..nek crknu
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 23 apr 2010, 10:28

E nakon ovoga bit će mi još slađe proslaviti titulu.

Svima smo trn u oku jer smo NAJBOLJI!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 1921TM87, ANamelessGhoul, Napaceni87, TvrtkoPrvi i 26 gostiju.