U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Koji bi nam rezultat odgovaro ovdje jer svica nas je dobila a mi smo portugal ,mozda nerjeseno
Mislim da bi pobjeda Švicarske bila najbolja solucija, prije svega jer sa njima igramo kući, dok Portugalcima gostujemo, plus Portugalci su nam veći konkurenti od Švicaraca po trenutnom bodovnom saldu, a imaju i utakmicu manje nego ostali konkurenti, mada ni x nije loš.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako Svicarska pobjedi onda je sve u nasim rukama
- Bazinga12345
- Kontakt:
Jel se gol razlika gleda na kraju?Raonffa je napisao/la:Mislim da bi pobjeda Švicarske bila najbolja solucija, prije svega jer sa njima igramo kući, dok Portugalcima gostujemo, plus Portugalci su nam veći konkurenti od Švicaraca po trenutnom bodovnom saldu, a imaju i utakmicu manje nego ostali konkurenti, mada ni x nije loš.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Međusobni duelBazinga12345 je napisao/la:Jel se gol razlika gleda na kraju?Raonffa je napisao/la:Mislim da bi pobjeda Švicarske bila najbolja solucija, prije svega jer sa njima igramo kući, dok Portugalcima gostujemo, plus Portugalci su nam veći konkurenti od Švicaraca po trenutnom bodovnom saldu, a imaju i utakmicu manje nego ostali konkurenti, mada ni x nije loš.

Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 27 mar 2018, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Gol razlika. Barem po stranici uefe smo prvi.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- PeppermintSA
- Kontakt:
gol razlika
Izgleda da jeste. Naprijed Zmajici!!kobe24 je napisao/la:Ja ipak mislim da ce oni igrati (ili bar neko od njih).Vucevich je napisao/la:Ma idemo na Dansku bez ijednog stopera i najboljeg igraca, sretno momcima svakako
P. S. Karacic je ravno sedam godina trener juniorske reprezentacije. Vakat je da dobije nogu!
Kacavenda - Islamovic, Voloder, Muminovic, Radonja - Bacevac, Matkovic - Mujic, Mehic, Hasic - Heric
Gol razlika. Zato danas sto vise golova trebamo zabiti.
http://de.uefa.com/under21/season=2019/standings/#/
http://de.uefa.com/under21/season=2019/standings/#/
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Bazinga12345
- Kontakt:
Gleda se uvijek medjusobni duel u UEFA takmicenja...
Ma međusobni se gleda, gol razlika se gleda kada je u pitanju FIFA.
Edit: Službeni pravilnik UEFA-e za ove kvalifikacije
Edit: Službeni pravilnik UEFA-e za ove kvalifikacije
Svicarska 2-0! Ako ostane ovako onda imamo prednost od 2 bodova nad Portugalom
Preostale 3 utakmice sa Svicom, Rumunijom i Portugalom.. Bice zajebano al vjerujem da cemo se plasirati!
Svicarci su zajebani skroz, nikad ne znas kako ce odigrati...vise se plasim utakmice protiv njih nego protiv Portugala.
Svicarci su zajebani skroz, nikad ne znas kako ce odigrati...vise se plasim utakmice protiv njih nego protiv Portugala.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Bitno je da uzmemo Lihtenštajn i Švicu. Kad mi budemo igrali sa Švicom, sastaju se Rumunija i Portugal tako da je tu sve moguće. A onda Portugal ide Velsu. Konkurenti nam itekako mogu kiksati. Nama je bitno da uzmemo sljedeće dvije, a onda ćemo vidjeti kakva je situacija pred zadnje dvije. Vrlo moguće da će nam i bod biti dovoljan za baraž, a dva boda za prvo mjesto.
Imal gdje prenos utakmice
Ima skoro tacno godinu dana od kad smo pobjedili Lihenstajn kod kuce 

- PeppermintSA
- Kontakt:
I tu kaze da ima stream U21 ali nista...
Moro je navodno dobio ozbiljnu povredu, eto prilika za Gojaka u Dinamu
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, denimen99, DjaniTarik i 32 gosta.