La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: La Liga
U fudbalskom NBA Messi bi bio Jordan sa boljom kreacijom i vanjskim sutom,a Ronaldo bolja verzija Carmela
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Cuj midzo i Jordan,ono...poredjenje.
Mentalni (i doslovni) patuljak vs Jordan,jedan od najvecih mudonja kad je sport opcenito u pitanju.
Mentalni (i doslovni) patuljak vs Jordan,jedan od najvecih mudonja kad je sport opcenito u pitanju.
- anonymousHD
- Kontakt:
Napisao sam bio nešto i onda se predomislim i obrišem. Chokera porede sa Jordanom.Dzoni je napisao/la:Cuj midzo i Jordan,ono...poredjenje.

Nisam znao da riješiti 2 finala CL znači biti choker. Čovjek svaki dan nešto novo nauči.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pusti njih i njihove frustracije,nije mala stvar 15 godina imat ki.tu jednog covjeka u ustimaMokes je napisao/la:Nisam znao da riješiti 2 finala CL znači biti choker. Čovjek svaki dan nešto novo nauči.
#Punoljetstvo
Ovom Dzoniju je fkt previse kompleksa Messi nabio. Nema veze dizat ce se dres opet na Bernabeu, ide aBd na 30 golova u sred hale.
27.10.2020
- anonymousHD
- Kontakt:
4-1 & 3-0.
I prosuo BDO vodstvo 4-1.

Najveći choker. Makar je u nečemu najveći.

I prosuo BDO vodstvo 4-1.

Najveći choker. Makar je u nečemu najveći.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
I prskao madridsku nejač kad god je bio u mogućnosti. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Šta ka'e, prosuo vodstvo u balonima, a da nije PR mašinerija uradila svoj posao, bilo bi 5-1, umjesto 4-2.Derdiyok je napisao/la:Djeco, fino se igrajte.
Ali fino je @epi rekao, jedina mu satisfakcija imati isto zlatni lopti kao Messi, iako mu igrački nije ni blizu

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ima i iduce godine ona copa america.
Pa onda nema 4.
Pa onda nema 4.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
To sto se CR u zadnjih 3-4 godine (otprilike od povrede koljena na prelazu s 2014. na 2015.) pretvorio u najbolju devetku svijeta ne znaci da prije toga godinama nije bio najbolje krilo koje je fudbal ikad vidio. Ako Messija ne racunamo kao krilo jel.BosniaBoston je napisao/la:U fudbalskom NBA Messi bi bio Jordan sa boljom kreacijom i vanjskim sutom,a Ronaldo bolja verzija Carmela
- BosniaBoston
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:Messi je LeBron. Najbolji ikad.

#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Choker je igrac koji je igrao ista takmicenja kao i prevara Ronaldo i choker u tom razdoblju od skoro deset godina ima višestruko vise trofeja. **** li ti Alija majku i kazu ljudi država nam u qrcu, pa kako nece bit u qrcu kad ovakvi nepismeni debili su se uvukli u sve pore društva.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Kad se vrati Neyo u Barcu biće druga priča. Onda ide: Dobri su podjednako, velika je čast igrati sa njimaleorey je napisao/la:Dosadni ste vala
Marcelo: Neymar is better than Hazard in my opinion.![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nema većeg seratora od Ibrahimovića.
Kaže se gdje je i šta radi Sebastian Giovinco.
Kaže se gdje je i šta radi Sebastian Giovinco.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.