FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nekadafanatik
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nekadafanatik » 30 avg 2015, 18:59

Nema tu mnogo filozofije: ko je stavio Beganovica na mjesto centarfora? Ko je izveo Tiaga (koji je jedini pokusavao da igra)? Ko forisia igru "do noge" na ovim bih pasnjacima gdje se lopta kotrlja ko krompir? Ko igra samo na kontre, cak i protiv timova poput ove Mladosti? Ko je doveo Stokica, koji izgleda stalno kao da ga boli zub? Ko trenira tim u kome niko iz navale ne zabije gol u sest utakmica? Znaci, Odovic i strucni stab - hvala i doviđenja. Sa ovakvim timom, sistemom igre i tvrdoglavim trenerom nema napretka. I tu nikakva pauza nece pomoci. Trebaju bolji igraci ili bolji trener.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 30 avg 2015, 18:59

Odovićev poraz pa vi govorite da je neko pljuvač al tabela puno toga govori. Pa i največa budala je znala da čemo zbog E Sadikovića primiti bar jedan gol a mi primismo dva . I ko je kriv. Igrači ? Za šta platu dobijaju Hodžurda i Uzelac kad on propalog igrača koji nigdje ne može igrati stavlja u iznimnoj važnoj utakmici na stopera. Ma i ovo što je dosad uradio, hvala mu al je imao najsrčanije igrače koji su ginuli na svakoj utakmici. Možda malo u afektu pišem al sam još prije utakmice rekao da nikako nevalja ako to uradi i on opet po svom.

blue sky
Kontakt:

Post Postao/la blue sky » 30 avg 2015, 18:59

Poraz je grozan nije bilo neke igre. Enis sadikovic kriv kod oba gola ispao ko amater. Ne smije stoper onako da padne pa sa zemlje loptu da ganja očajno Ali moramo da shvatimo da mi igramo i protiv sudije. Za 90 minuta jedan faul u zoni od 30 metara. Da ne kažem u prvom kad je kokot prošao rizvanovica i sam krenuo na golmana. Očito biće ovo debela borba i protiv ekipa i saveza. Da bogdo Evropa se izbori ako se ovako nastavi...

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 30 avg 2015, 19:00

Ma kad ovako mlitavo odigraš veći dio utakmice i nisi zaslužio da pobijediš i to je jednostavno tako. Na prvu kad sam pogledao sastav stvarno me ubolo u oči da Enis igra na štoperu al' hajd kontam odigrao je stvarno dobre utakmice na toj poziciji. Ovo danas je bilo odron i definitivno je trebao početi Uzelac kojem je to i prirodna pozicija. Mlitavo, indisponirano, jednostavno loše.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 30 avg 2015, 19:00

Zasluzeno smo zijanili. Potcjenili ih. A niko ih nije nadigrao ... Idemo dalje. Protiv slobode tesko mozemo nesto bez Kosorica. Ponovicu Oda je kriv. Samo 5 prekrsaja smo napravili.. I nemamo spica.

staaarinavijac
Kontakt:

Post Postao/la staaarinavijac » 30 avg 2015, 19:02

ih , lahko je Mladosti DK kad ima širi roster od Želje ...

kao nekakvu kaznu jedino možda igračima ne dati plati do kraja polusezone i da niko ne dolazi na tribine do kraja iste , ... al' samo možda .,,jer problem je u glavama ...
teško je oprati ovakvu bruku ... pa taman pobijedili sve do zime ...

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 30 avg 2015, 19:02

Prije smo mi napadali sad nas napadaju svaku utakmicu..Kod kuce smo prije punili protivnike sad zabiju gol na pocetku i stanu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 30 avg 2015, 19:03

Dovesti Čapljića umjesto Odovića dok nije kasno ili gurnuti Mulalića. Ponavljam igrači nisu ni za šta krivi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 avg 2015, 19:03

Odbiti im od plate one premije koje su dobili protiv Širokog.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 30 avg 2015, 19:03

Bruka i sramota još jednom ću reći kao da su sa svadbe došli nije mi žao izgubiti ali ovo je presmiješno kakva amaterska ekipa fuuuuujjjjj

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 30 avg 2015, 19:04

Pa ako je Kokot spreman za nekih 50 ili 60 minuta fudbala odmah mu dati papire. Nek ide na paraolimpijadu i nek radi ovo sto ovdje radi. **** ti igraca koji se ne vidi od 50. minute utakmice. Ili na tribine ili mu dati papire pa nek ide tamo gdje prolazi onakva fizicka sprema. Nema smisla da trebaju ostali trcati i za Kokota i za Stokica. Jednostavno ako nisu spremni ne mogu igrati. I mislim da je mnogo bolje da stoper igra stopera nego covjek bez prirodne pozicije.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 30 avg 2015, 19:06

arelinho je napisao/la:Zasluzena pobjeda Mladosti. Nemojte ljudima srati po zasluzenoj pobjedi i govoriti im da su drugoligasi. Oni su trenutno u premijer ligi isto kao i mi. Da su peta liga ljudi su nas zasluzeno dobili. Odovicev je poraz danas.
Upravo. Ne boli izgubiti od takticki bolje postavljene ekipe. U ovom svom ludilu me najvise nervira to guranje igraca na neprirodne pozicije. Nabijem ga, ako vec mora igrati stavi ga gdje je najamnje los. Beganovic u 6 kola je promijnio 4 pozicije. Neki kao da su mahmurali danas. Ne volim puno s.r.at jer nisam bio na utakmici, vec gledao preko mojatv, kojima se usput sjetim najdrazih i frisko rodjenih :) nek se ohladi glava...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 30 avg 2015, 19:06

Enis pogrijesio sport, momak za tebe nije fudbal. Kokot jedan od krivaca kod prvog gola i uput promasio 2-3 zicera, sto se mene tice on je uz Enisa tragicar.

Stokica se sto prije rijesiti, bolje pare bacat na ulicu nego njemu davat platu, mozda ih na ulici nadje neko kome bas trebaju. Ja odavno u Zelji nisam gledao igraca koji je toliko nezainteresovan kao on. Razumijem ja napadac moze doci u golgetersku krizu ali bar se trudi, trci, radi nesto na tome da prekines tu krizu ili bar da nadoknadis trkom ali jok on seta po terenu ko baba kakva.

Oda upropastio sve sto je uradio do sada. Vec je neko napisao da sve radi sablonski, svaku utakmicu se zna ko ce igrati, ko ce uci kao zamjena i kada bez obzira kakav je rezultat na semaforu. Ne mogu mu oprostiti sto je protiv Borca i Radnika igrala ista ekipa kao u evropi, taj umor nam je ubio i evropu i pocetak lige. I mojne mi sad price pljuvac ovo ono, malo ko od vas gotivi Odu vise od mene ali treba biti realan i reci da je napravio previse gresaka. Ne kazem da ga treba otjerat odmah ali on bi trebao dobro razmisliti sta radi.

Ognjen Đelmic nas najbolji igrac, odbrana rinaka bez Kosorica!!

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 30 avg 2015, 19:07

A ne, ne treba nama igraca, imamo mi...Ma dajte vise kome lazemo...Ako ne mozemo dovesti neka kazu i to je to...A ne o nekim titulama pricati...Mene su danas totalno razocarali, nije ovo Zeljo...Cestitke Mladosti...I da, Enis ne moze stopera u Vrbanjusi igrati, a ne u Zelji...Sto ce nam onda dva stopera na klupi...

Guvo88
Kontakt:

Post Postao/la Guvo88 » 30 avg 2015, 19:08

bojamora je napisao/la:Dovesti Čapljića umjesto Odovića dok nije kasno ili gurnuti Mulalića. Ponavljam igrači nisu ni za šta krivi.
Ne seri

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 30 avg 2015, 19:09

a ne mozes ti nista kad smo zadnjih pola sata na krilima imali beganovica i kokota

SvePlavo
Kontakt:

Post Postao/la SvePlavo » 30 avg 2015, 19:10

Ko god da je kriv, sad je kasno. Nije smak svijeta. Prvenstvo je dugo. Ok, ovo su trebali biti lagani bodovi. I nek smo izgubili, jer trebamo shvatiti da za sve treba uloziti puno truda. Posebno ce nam sad biti tesko, samopouzdanje poljuljano, savez "ratuje" s nama, iduce kolo Sloboda, jako neugodna. ZATO IDUCU UTAKMICU SVI NA GRBAVICU. I sad ako neko pocne srat o tome koga da gleda tamo, sjetite se da smo mi njihova jedina podrska i da volimo Zelju bez obzira na sve.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 30 avg 2015, 19:10

Krivi su svi, i igraci i strucni stab. Kratko i jasno!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 30 avg 2015, 19:20

Ma nema se tu šta pričati ova ekipa je danas dobila veliku šamarčinu, mislili su da će se utakmica sama riješiti. SS je kriv zbog Enisa na štoperu i to je to. Idemo dalje!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 30 avg 2015, 19:24

Tako je idemo dalje,max iskoristiti pauzu da se pripreme pogotovo kondiciono i pokusati srediti kakvo pojacanje..I obavezno dobit Slobodu jer nemamo pravo na kiks u toj utakmici..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Levin, Orvel i 21 gost.