RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Asim je idealno riješenje za zadnje linije. Dokazan igrač, naš domaći, tako da bi tada mogli sa takvom ekipom igrati protiv svakoga.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Evo Travnik uzeo bodove u pod bijelim brijegom
Sreca pa GOSK nije pobjedio ako nista drugo...
Gradina nam je zadnja "lagana" utakmica i to se mora iskoristiti. Jako teske utakmice nas cekaju i bit ce tesko izboriti opstanak.

Gradina nam je zadnja "lagana" utakmica i to se mora iskoristiti. Jako teske utakmice nas cekaju i bit ce tesko izboriti opstanak.
- 7aprildomemoj
Pored Gradine drugi kandidat za ispadanje tražiće se između Goška, Travnika i Zvijezde. Rođeni ostaju 100 % 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
- Kontakt:
Mislim da Zvijezda ostaje 100% a da mi nismo još baš sigurni.Ima još da se igra dosta i morat ćemo dobro zapeti, i Rudar Prijedor je jedan od kandidata.7aprildomemoj je napisao/la:Pored Gradine drugi kandidat za ispadanje tražiće se između Goška, Travnika i Zvijezde. Rođeni ostaju 100 %
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
nebi se bas slozio da ce nam tesko bit izborit opstanak, vec poslje sljedeceg kola smo 7 bodova ispred goska naprijer, normalno ako dobijemo gradinu kosto bi trebali! a to je vec prednost koju gabeljani sigurno nece stic! sa onakom igrom i zalaganjem ja nemam nikakve brige vise za opstanak, kako ja stvari vidim mogli bi sezonu zavrsit negdje oko 7-8 mjesta! slavija, komsije, radnik leotar, rudar, zvijezda, travnik, gosk i normalno gradina ce svi zavrsit sezonu ispod nas na tabeli, zivi bili pa vidili!vm22 je napisao/la:Evo Travnik uzeo bodove u pod bijelim brijegom![]()
interesantan podatak samo dvi ekipe su dale vise golova od nas, sarajevo i siroki a isto tako samo dvi ekipe su primile vise golova od nas, gradina i travnik! koliko smo dobri prema naprijed toliko smo i losi prema nazad!

Kljucno nam je Gradinu pobjedit, i pokupit jos koji bod sa strane, a ovo kuci sto imamo sta bude, bude, ipak ima puno losijih ekipa od nas...mikki21 je napisao/la:nebi se bas slozio da ce nam tesko bit izborit opstanak, vec poslje sljedeceg kola smo 7 bodova ispred goska naprijer, normalno ako dobijemo gradinu kosto bi trebali! a to je vec prednost koju gabeljani sigurno nece stic! sa onakom igrom i zalaganjem ja nemam nikakve brige vise za opstanak, kako ja stvari vidim mogli bi sezonu zavrsit negdje oko 7-8 mjesta! slavija, komsije, radnik leotar, rudar, zvijezda, travnik, gosk i normalno gradina ce svi zavrsit sezonu ispod nas na tabeli, zivi bili pa vidili!vm22 je napisao/la:Evo Travnik uzeo bodove u pod bijelim brijegom![]()
interesantan podatak samo dvi ekipe su dale vise golova od nas, sarajevo i siroki a isto tako samo dvi ekipe su primile vise golova od nas, gradina i travnik! koliko smo dobri prema naprijed toliko smo i losi prema nazad!
a fina vikendavm22 je napisao/la:Evo Travnik uzeo bodove u pod bijelim brijegom![]()

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
mi trebamo gledati sebe, a ne konkurente, jer bi se samo tako bezveze opterećivali drugima...ova pobjeda može biti prekretnica u čitavom šampionatu, a jučer se vidjelo da tek ulazimo u pravu formu, jer su se igrači konačno probudili, i bilo je dosta finih akcija...ponavljam GRADINA nam može biti teža od svih domaćih tekmi koje dolaze, jer je to ekipa koja je otpisana, i koja će igrati za sebe, a takvi su nagazna mina...to je i Sarajevo osjetilo...vidjet ćete da ćemo lakše igrati protiv ovih na papiru težih protivnika koji dolaze u Vrapčiće, nego protiv njih...
što se tiče igre u gostima, tu se vidi da igramo dosta rasterećenije nego kući, valjda zbog većeg pritiska kod kuće...
što se tiče igre u gostima, tu se vidi da igramo dosta rasterećenije nego kući, valjda zbog većeg pritiska kod kuće...
-
- Kontakt:
Zna li iko kad' smo zadnji put i jesmo li ikad u Premijer ligi ostvarili tri pobjede za redom? Ja se ne sjecam...
ma pusti seljacinu, ne zna kako izgleda stadion pod bijelim brijegom a kamoli da nama nesto govoriRodjeniiBrato je napisao/la:12 godina u vrh glave...trasUl je napisao/la:Smrdite, kupite barem dezedorans.
P.S Pozdravi dedu jedini dobar cojk' u tvojoj familiji
-
- Kontakt:
aj fino razguli sa nase teme idi sa svojim ultra mazlumima malo chataj dok ne napunite 18 godina,maloljetnici...trasUl je napisao/la:23 nego mi dosadno brt, eo pozdravlja dedo i tebe. Kaže kupit će vam on dezedorans ako nemate para, vidi da vam je situacija teška raspada te se ko bivša Jugoslavija.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
Ma pusti levata,ne znaju šta da rade.Malo se ponadali u pripremnom periodu pa im sad muka,e moj jarane možete vi sve imati, osim nešto što se zove ČAST I PONOS.Znam da vam je sad muka što Velež pobjeđuje,al malo mućni glavom nije bitno gdje Velež igra ON ima istoriju ima navijače i to se nemože kupiti,a bogami ni iznajmiti na 105godina kao stadion-
Navijač Veleža se postaje od rođenja,preko očeva.deda itd.Ja sam tako dolazio na utakmice i moje dijete ide sa mnom,zato nas nikada i ništa osim Boga nemože i neće uništiti.RED ARMY JABLANICA

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Majmune,idi promjeni carape bjele,i sjasi sa nase teme.
A mazli,idi bacajte drkicu na Marina Bogdana i on je jedan od vas
Privukošmo pažnju susjeda, šta je reći, nije valjda da nemate dovoljno svojih problema, pa piskarate na ovom topicu 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
I da si ti stigao u Mo.93 iz srednje bosne,pa ti ostala u sjecanju
Kako si paglu,a idi u Konjic krci panje,retardu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jel imas vise pogledanih tekmi od Hajduka ili od Zrinjskog? 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.