RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Goodison
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Goodison » 17 mar 2013, 16:49

Asim je idealno riješenje za zadnje linije. Dokazan igrač, naš domaći, tako da bi tada mogli sa takvom ekipom igrati protiv svakoga.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 mar 2013, 16:55

Evo Travnik uzeo bodove u pod bijelim brijegom :roll:
Sreca pa GOSK nije pobjedio ako nista drugo...
Gradina nam je zadnja "lagana" utakmica i to se mora iskoristiti. Jako teske utakmice nas cekaju i bit ce tesko izboriti opstanak.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 17 mar 2013, 16:57

Pored Gradine drugi kandidat za ispadanje tražiće se između Goška, Travnika i Zvijezde. Rođeni ostaju 100 % :D
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 17 mar 2013, 17:05

7aprildomemoj je napisao/la:Pored Gradine drugi kandidat za ispadanje tražiće se između Goška, Travnika i Zvijezde. Rođeni ostaju 100 % :D
Mislim da Zvijezda ostaje 100% a da mi nismo još baš sigurni.Ima još da se igra dosta i morat ćemo dobro zapeti, i Rudar Prijedor je jedan od kandidata.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 17 mar 2013, 17:11

vm22 je napisao/la:Evo Travnik uzeo bodove u pod bijelim brijegom :roll:
Gradina nam je zadnja "lagana" utakmica i to se mora iskoristiti. Jako teske utakmice nas cekaju i bit ce tesko izboriti opstanak.
nebi se bas slozio da ce nam tesko bit izborit opstanak, vec poslje sljedeceg kola smo 7 bodova ispred goska naprijer, normalno ako dobijemo gradinu kosto bi trebali! a to je vec prednost koju gabeljani sigurno nece stic! sa onakom igrom i zalaganjem ja nemam nikakve brige vise za opstanak, kako ja stvari vidim mogli bi sezonu zavrsit negdje oko 7-8 mjesta! slavija, komsije, radnik leotar, rudar, zvijezda, travnik, gosk i normalno gradina ce svi zavrsit sezonu ispod nas na tabeli, zivi bili pa vidili!

interesantan podatak samo dvi ekipe su dale vise golova od nas, sarajevo i siroki a isto tako samo dvi ekipe su primile vise golova od nas, gradina i travnik! koliko smo dobri prema naprijed toliko smo i losi prema nazad! :twisted:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 mar 2013, 17:21

mikki21 je napisao/la:
nebi se bas slozio da ce nam tesko bit izborit opstanak, vec poslje sljedeceg kola smo 7 bodova ispred goska naprijer, normalno ako dobijemo gradinu kosto bi trebali! a to je vec prednost koju gabeljani sigurno nece stic! sa onakom igrom i zalaganjem ja nemam nikakve brige vise za opstanak, kako ja stvari vidim mogli bi sezonu zavrsit negdje oko 7-8 mjesta! slavija, komsije, radnik leotar, rudar, zvijezda, travnik, gosk i normalno gradina ce svi zavrsit sezonu ispod nas na tabeli, zivi bili pa vidili!

interesantan podatak samo dvi ekipe su dale vise golova od nas, sarajevo i siroki a isto tako samo dvi ekipe su primile vise golova od nas, gradina i travnik! koliko smo dobri prema naprijed toliko smo i losi prema nazad! :twisted:
Kljucno nam je Gradinu pobjedit, i pokupit jos koji bod sa strane, a ovo kuci sto imamo sta bude, bude, ipak ima puno losijih ekipa od nas...

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 17 mar 2013, 17:46

a fina vikenda :D
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 mar 2013, 19:27

mi trebamo gledati sebe, a ne konkurente, jer bi se samo tako bezveze opterećivali drugima...ova pobjeda može biti prekretnica u čitavom šampionatu, a jučer se vidjelo da tek ulazimo u pravu formu, jer su se igrači konačno probudili, i bilo je dosta finih akcija...ponavljam GRADINA nam može biti teža od svih domaćih tekmi koje dolaze, jer je to ekipa koja je otpisana, i koja će igrati za sebe, a takvi su nagazna mina...to je i Sarajevo osjetilo...vidjet ćete da ćemo lakše igrati protiv ovih na papiru težih protivnika koji dolaze u Vrapčiće, nego protiv njih...

što se tiče igre u gostima, tu se vidi da igramo dosta rasterećenije nego kući, valjda zbog većeg pritiska kod kuće...

samolijevo
Kontakt:

Post Postao/la samolijevo » 17 mar 2013, 19:41

Zna li iko kad' smo zadnji put i jesmo li ikad u Premijer ligi ostvarili tri pobjede za redom? Ja se ne sjecam...

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 mar 2013, 21:40

RodjeniiBrato je napisao/la:
trasUl je napisao/la:Smrdite, kupite barem dezedorans. :oops:
12 godina u vrh glave...
P.S Pozdravi dedu jedini dobar cojk' u tvojoj familiji ;)
ma pusti seljacinu, ne zna kako izgleda stadion pod bijelim brijegom a kamoli da nama nesto govori

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 17 mar 2013, 21:58

trasUl je napisao/la:23 nego mi dosadno brt, eo pozdravlja dedo i tebe. Kaže kupit će vam on dezedorans ako nemate para, vidi da vam je situacija teška raspada te se ko bivša Jugoslavija. :(
aj fino razguli sa nase teme idi sa svojim ultra mazlumima malo chataj dok ne napunite 18 godina,maloljetnici...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 17 mar 2013, 22:01

Juniori:
Velež Rudar 1:1

Kadeti:
Velež-Rudar 2:1
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 17 mar 2013, 22:06

Ma pusti levata,ne znaju šta da rade.Malo se ponadali u pripremnom periodu pa im sad muka,e moj jarane možete vi sve imati, osim nešto što se zove ČAST I PONOS.Znam da vam je sad muka što Velež pobjeđuje,al malo mućni glavom nije bitno gdje Velež igra ON ima istoriju ima navijače i to se nemože kupiti,a bogami ni iznajmiti na 105godina kao stadion- :lol: Navijač Veleža se postaje od rođenja,preko očeva.deda itd.Ja sam tako dolazio na utakmice i moje dijete ide sa mnom,zato nas nikada i ništa osim Boga nemože i neće uništiti.RED ARMY JABLANICA
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 17 mar 2013, 23:42

Majmune,idi promjeni carape bjele,i sjasi sa nase teme.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 17 mar 2013, 23:46

Koji idol. :lol: :lol: :lol:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 17 mar 2013, 23:53

A mazli,idi bacajte drkicu na Marina Bogdana i on je jedan od vas

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 mar 2013, 00:03

Privukošmo pažnju susjeda, šta je reći, nije valjda da nemate dovoljno svojih problema, pa piskarate na ovom topicu :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 18 mar 2013, 00:04

I da si ti stigao u Mo.93 iz srednje bosne,pa ti ostala u sjecanju

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 18 mar 2013, 00:11

Kako si paglu,a idi u Konjic krci panje,retardu.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 mar 2013, 00:17

Jel imas vise pogledanih tekmi od Hajduka ili od Zrinjskog? :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.