NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SlevinKelevra » 05 jan 2016, 12:08

rio_Ferdy88 je napisao/la:Coltsi za ovaj "uspjeh" nagradili Pagana sa novim ugovorom :roll: :facepalm:
Dobar je covjek :mrgreen:

Gdje ce igrati, ko god preseli u LA? :think:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 jan 2016, 12:13

@AlbertBreer Per ****, Patriots QB Tom Brady has a high ankle sprain. Not an ideal result, but Brady's played through worse in the past.

Despite the injury, which is a tough one, expectation is Tom Brady will be ready to go for the Patriots' playoff opener on Jan. 16.
Bill je glavni krivac za ovo, ni on sam nije znao šta hoće, prvo pol fura run da se ne bi neko povrijedio, onda odjednom prebaci na pass i dobije ovo jer je znao kakva nam je OL, iako je mogao komotno odmoriti pola ekipe i dati Jimmyu priliku. Protiv divljaka poput Suha ne treba rizikovati, taj će iskoristiti svaku priliku da pokuša povrijediti nekoga.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 05 jan 2016, 14:06

tuzlak1987 je napisao/la:Nakon ovog Paganovog novog ugovora dokazano da se HC posao najvise dobija vezama i slatkim rijecima nego znanjem :D
To svakako jer su uspješni dobijali nogu a neuspješni ostajali, bitno je da lova kapa u plusu i privatne veze.
Nemam pojma ko bi mogao konkurisati za klupu Giantsa, kakva je situacija sa trenerima i ugovorima, ko je slobodan ko bi mogao biti povratnik u NFL, kako sam čuo nije bajna situacija u collage footballu trenutno što se tiče HC...
Ekipa ima rupa na sve strane, 6-7 pozicija je OK ostalo je od prosječnog ka lošem...ima tu jako puno posla da se napravi PO ekipa. Mada se PO i ove sezone mogao uhvatiti da se igralo 14min u zadnjoj četvrtini :D

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 jan 2016, 15:00

rio_Ferdy88 je napisao/la:Coltsi za ovaj "uspjeh" nagradili Pagana sa novim ugovorom :roll: :facepalm:
Razmisli malo prvo. 90% ekipa sa backup QB ne bi bila ni blizu PO-a, ok Matt nije bio los prvih par tekmi, al' ocekivat od 40-ogodisnjaka da vodi ekipu duzi period u jednom ovako kontakt sportu je van pameti. Nije Pagano kriv sto je Grigson kloc (on treba dobiti otkaz) nije draftao OL nego WR i sto nam je Pep maksimalno limitirao napad na pocetku sezone.

Covjek je prejak bio, odbrana od 2006. nije bila bolja, 3 sezone za redom 11-5 s QB-om koji je tu isto 3 sezone. 3-3 u PO, dakle nije bilo one and done (samo u prvoj sezoni), te 3 pobjede su bile vrhunske moze se reci njegove pogotovo Kansas. Ukupno je imao 41-23 omjer sto je 5. najbolji omjer u ligi od svih trenera u 4 godine (onaj period kad je bolovao od leukemije ide na konto Ariansa). S Coltsima je oborio rekord po broju uzastopnih pobjeda u diviziji 16-0, strasno. Postao 2. trener u historiji NFLa koji je napravio u prve 3 sezone 11 ili vise pobjeda.

Covjek je napravio nesto od ove ekipe, nakon odlaska Manninga niko nije ocekivao ovako brzo dizanje, svi su bili skepticni, a on je od nas odmah napravio PO ekipu koja moze uzet svakog, falilo je jos za SB al' sve u svemu odlicne 4 godine.

Sigurno da je ovo dobar potez, i po meni je ovo pravi potez, odbrana nam je bolja iz sezone u sezonu i to mi je posebno drago. Nece biti tesko vratit napad kao u prve 3 sezone, sada dobro podebljati OL i samo Boze zdravlja Lucku i nastavljamo. :cool:

Ipak je ovo sveukupno uspjeh i ne trebaju navodnici ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 05 jan 2016, 15:02

Znas i sam da je to duga veza i prica oko Pagana, nije bas sve tako sivo kako svi gledaju, 3/4 PO, ove godine sa sest QB koji su igrali nije islo ! Ovo sto se desavalo zadnja dva dana je nevjerovatno, sve do jednog igraca je stalo iza njega i evo njemu ostvaarili kako kaze najbolji dan u zivotu :bow: a to kaze covjek koji je pobijedio rak ! :salut: Irsay je uraadio ono sto je sasvim normalno, udovoljio je igracima ! @Thranduil o cemu ti, i kakvim vezama?! Nije ovo nikakva mahala, pogotovo kada je u pitanju Irsay, i da, o kakvom neuspjehu govoris?
Max Allegri

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 jan 2016, 15:10

Edin TM87 je napisao/la:Nije Pagano kriv sto je Grigson kloc (on treba dobiti otkaz)
I njega ste nagradili sa novim ugovorom, što je još gore. :damn:

Ova sezona je neuspješna za vas, niko nije očekivao da u ovakvoj diviziji ostanete bez PO, to je činjenica, dobili ste na lutriji sa Luckom i opet ne uspijevate da mu sastavite ekipu kakvu zaslužuje, ni blizu, pa povrijedio se upravo zbog nesposbnosti da napravite kvalitetnu OL zbog koje su ga i polomili.

Texansi imaju i gorih problema sa QB-em, ali oni imaju ostatak ekipe koji izvlači stvar, rekao bih da im taj QB nedostaje da budu contenderi, eventualno da OL unaprijede.

Pagano je morao bolje bez obzira ne te probleme, nije on nevin u svemu tome (OC i DC idu njemu na dušu), ali ajde njegovo produženje i mogu razumjeti ako su igrači bili za njega baš toliko, dok za Grigsonovo nema opravdanja.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 05 jan 2016, 15:34

Igraci su bili prevaga u svemu ! Inace, sto se tice OL, ide to na dusu Grigsona, ali valjda je to bio neki kompromis, cijelu sezonu je kruzila neka prica oko svadje izmedju Pagana i Grigsona , da bi se desilo ovo na kraju, obojica su zadrzana! Radilo se na odbrani, koja je izgledala koliko toliko bolje vec proslih godina, ali ko je mogao ocekivati jednu pa drugu toliko cudnu povredu! Sto se tice Texansa, neke su im se stvari poklopile, pa Coltsi sa zdravim Hasselbeckom su lagano pregazili taj huston, ali kad i to krene napopako i dodjes sa backup QB koji je na 30% svojih mogunosti, onda sezona ode u neprovrat ! Desava se... ! Jos bih dodao za kraj, Sa zdravim Luckom smo dobili Denver vrlo lagano kuci, i carolinu imali u gostima! Ali kao sto voli reci onaj komentaror sa SK Hr.. kad podje da curi, onda curi na sve strane !
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 05 jan 2016, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 jan 2016, 15:39

Jeste ova neuspjesna, al' nece se suditi covjeku nakon jedne sezone gdje su dominirale povrede vise nego obicno i vaznijih igraca nego obicno a prije toga je imao 3 jako dobre, to ne ide ni u jednom sportu. Pagano jeste imao svojih gresaka (po meni su 2 kljucne, trik play protiv Patsa i ne bacanje celendza protiv Hjustona kada sudije cist INT pretvorise u catch i tu smo izgubili tu tekmu i PO), al' i on je covjek, takodjer imao i dobrih callova, nema nikakvog smisla da dobije otkaz. Grigson jest smece al' mislim da sad nema sta drugo draftat osim OL i tu ne bi trebao usrat.

Sto se tice Free Agenta, sljedecim igracima istice ugovor:
Dwayne Allen
Coby Fleener
Colt Anderson
Ahmad Bradshaw
Matt Hasselbeck
Boom Herron
Dwight Lowery
Jerrall Freeman
Lance Louis
Greg Toler
Adam Vinatieri
Charlie Whitehurst

Freemana ne smijemo izgubit ni pod koju cijenu, on i Jackson moraju ponovo biti ILB tandem. Allena i Fleenera cut i tu potpisati jednog pravog TE, recimo Benneta iz Bearsa (ali mislim da ce ih zadrzati). Hasselbeck jos ne zna hoce li u penziju, ja bih ga ostavio jos godinu, dobar je za backup. Adam ne prica o penziji, on ostaje da rusi jos rekorda. Ahmada ce vjerovatno cut, al' covjek je jos dobar zelja mi je ga ostavimo za vet minimum jer sigurno ima jos u njemu, problem je sto ne moze ostat zdrav nikako vise. Ostalo sve cut i dovesti zamjenu za Tolera i Lowerya, al' moguce je i da njih zadrzimo zavisi sta bude na free.

Tek sad sam se sjetio da imamo i Artura Jonesa (povrijedjen cijelu sezonu) masineriju i s 2 rookia sa Stafforda to je strasan DL, Mathis i Langford su pass rush leaderi sa 7 sackova (Mathis limited u prvih 8 tekmi bio, inace bi ponovo u top3 po sackovima). Freeman i Jackson tackle masine, ako svi budu zdravi tesko ce se trcati protiv nas dogodine, tu ne treba nista dirati, kroz draft popraviti secondary u late pickovima i prve 2 runde OL druge nema cilj je jasan.

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 05 jan 2016, 15:58

Mig_Mig je napisao/la:
Znas i sam da je to duga veza i prica oko Pagana, nije bas sve tako sivo kako svi gledaju, 3/4 PO, ove godine sa sest QB koji su igrali nije islo ! Ovo sto se desavalo zadnja dva dana je nevjerovatno, sve do jednog igraca je stalo iza njega i evo njemu ostvaarili kako kaze najbolji dan u zivotu :bow: a to kaze covjek koji je pobijedio rak ! :salut: Irsay je uraadio ono sto je sasvim normalno, udovoljio je igracima ! @Thranduil o cemu ti, i kakvim vezama?! Nije ovo nikakva mahala, pogotovo kada je u pitanju Irsay, i da, o kakvom neuspjehu govoris?

Nisam mislio u ovom konkretnom slučaju nego uopćeno samo sam se nadovezao na tuzlakov post pa izgledao kao da sam mislio na Pagana.
Inače u američkim sportovima vlasnici klubova se znaju ponašati dosta idiotski (mali milion primjera) gdje neko čisto što mu se ne svidi dobije nogu a neko ostane jer su "drugovi" iako nema rezultata.
Kad je Pagano direktno u pitanju i Coltsi, teško je bilo šta reći kad ostaneš bez prvog QB jbg, dosta onda stvari pada u vodu.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 05 jan 2016, 16:04

Pa dobro, dovoljno je reci NFL ! Dodao bih ostanes bez QB koji je bio favorit za MVP nagradu,i udjes u utakmicu sezone sa backup QB koji je ne na 30% sposobnosti !Najmanje sto zelim je da Coltsi postanu recimo SF, i sam vidis sta se desilo, a jos manje zelim da postanemo Cle ! Ovo je ipak najbolji izbor, kad skontas sta NO trazi za Peytona!
Max Allegri

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 jan 2016, 16:36

Edin TM87 je napisao/la:Jeste ova neuspjesna, al' nece se suditi covjeku nakon jedne sezone gdje su dominirale povrede vise nego obicno i vaznijih igraca nego obicno a prije toga je imao 3 jako dobre, to ne ide ni u jednom sportu. Pagano jeste imao svojih gresaka (po meni su 2 kljucne, trik play protiv Patsa i ne bacanje celendza protiv Hjustona kada sudije cist INT pretvorise u catch i tu smo izgubili tu tekmu i PO), al' i on je covjek, takodjer imao i dobrih callova, nema nikakvog smisla da dobije otkaz. Grigson jest smece al' mislim da sad nema sta drugo draftat osim OL i tu ne bi trebao usrat.

Sto se tice Free Agenta, sljedecim igracima istice ugovor:
Dwayne Allen
Coby Fleener
Colt Anderson
Ahmad Bradshaw
Matt Hasselbeck
Boom Herron
Dwight Lowery
Jerrall Freeman
Lance Louis
Greg Toler
Adam Vinatieri
Charlie Whitehurst

Freemana ne smijemo izgubit ni pod koju cijenu, on i Jackson moraju ponovo biti ILB tandem. Allena i Fleenera cut i tu potpisati jednog pravog TE, recimo Benneta iz Bearsa (ali mislim da ce ih zadrzati). Hasselbeck jos ne zna hoce li u penziju, ja bih ga ostavio jos godinu, dobar je za backup. Adam ne prica o penziji, on ostaje da rusi jos rekorda. Ahmada ce vjerovatno cut, al' covjek je jos dobar zelja mi je ga ostavimo za vet minimum jer sigurno ima jos u njemu, problem je sto ne moze ostat zdrav nikako vise. Ostalo sve cut i dovesti zamjenu za Tolera i Lowerya, al' moguce je i da njih zadrzimo zavisi sta bude na free.

Tek sad sam se sjetio da imamo i Artura Jonesa (povrijedjen cijelu sezonu) masineriju i s 2 rookia sa Stafforda to je strasan DL, Mathis i Langford su pass rush leaderi sa 7 sackova (Mathis limited u prvih 8 tekmi bio, inace bi ponovo u top3 po sackovima). Freeman i Jackson tackle masine, ako svi budu zdravi tesko ce se trcati protiv nas dogodine, tu ne treba nista dirati, kroz draft popraviti secondary u late pickovima i prve 2 runde OL druge nema cilj je jasan.
Za Bennetta morate dati pick jer on ima jos 2 godine ugovor
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 jan 2016, 16:39

Nego neobicno mi Urlachera vidjet s kosom cidim bio gost u studiu u Chicagu I lik ima kosu :-)... Obri se stari veca si faca celavi. :-) .

Neka neko postavi sliku ne mogu sa tel nemam zivaca radim.:-)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 05 jan 2016, 16:43

slika

Nema gdje se ne spominje nego glava :lol:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 jan 2016, 17:20

Shelvey :lol:

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 05 jan 2016, 23:58

amerosm je napisao/la:
@AdamSchefter

Cleveland Browns have requested and received permission to interview Patriots' defensive coordinator Matt Patricia, per a league ****.
Jos da Giantsi uzmu McDanielsa... :pray: :pray:
Pagana su po svemu sudeci zadrzali igraci koji su bili protiv otkaza i Irsay ih poslusao.
Nisi mi jasan, ali nikako.
Odbrana dopusta ispod 20 poena po utakmici, postavljen rekord u sackovima. Jedini ociti problem (kada smo kompletni i 100% zdravi) je sto svako ko ima iole pameti i sposobnog treceg receivera moze gadjati Johnsona do mile volje.

Dok nismo izgubili skoro svakog startera osim Bradya i kada smo morali poceti improvizirati i skracivati playbook, ovaj napad se poredio s onim iz 2007. Ti si ga cak poredio, parafraziram:
Lewis = Faulk, Gronk = Moss, Edelman = Welker
Tad nije bio problem u McDanielsu? :hmmmmm:
Ne Solder, ne Vollmer, ne Cannon, ne Waddle, nego ocekujes od 5. left tackle-a Fleminga, aeronauticara da konstantno pobjedjuje protiv Vernona i cuva Bradyev blind side?

U ostalim vijestima, Coltsi su se obavezali da i iduce cetiri godine budu irelevantni, a Manziel se prerusio u plavu periku i brkove da ode partijati u Vegas. Hail Browns :tokralju: :tokralju: :tokralju:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 jan 2016, 00:01

Ne dovodimo mi klovnove kao McDaniels :)

Gase, Spagnuolo i McAdoo su pozvani na intervju.. Payton tesko, vjerovatnoca da ce Giantsi i Mare dati pick za trenera je nikakva.
Ne znam ko jos ima? Crnac garant nece, nismo mi cirkus da nam crnac bude HC :rol:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 06 jan 2016, 00:11

Ipak za kraj,Colts fire defensive coordinator Greg Manusky !( Perhaps Pagano will take a bigger role in the defensive play-calling moving into 2016)Zanimljivo! I da, bas me zanima sta ce se ove godine desiti u PO sto se tice lopti :hmmmmm: Mozda opet naglo ispusu usljed vremenski uslova :hmmmmm:
Max Allegri

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 06 jan 2016, 00:14

Stigao vam novi banner, hej. :lolno: :lolno: :lolno:

slika
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 06 jan 2016, 01:36

slika :lol: :lol:
Max Allegri

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 06 jan 2016, 01:40

Mig_Mig je napisao/la:I da, bas me zanima sta ce se ove godine desiti u PO sto se tice lopti :hmmmmm: Mozda opet naglo ispusu usljed vremenski uslova :hmmmmm:
A sta si ti mislio? Pa vidis da gamad nije kaznjena za to, sto ne bi ponovili opet? Ne postoji odvratnija franchisa ni u jednom sportu matere mi :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.