FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Upravo, ni ja ne vjerujem pa da je Pape Sušić glavom i bradom. Vnogo k'o vnogo, neko manje, neko veće, ali sve je to tu negdje. Nikakve garancije nisu što je pitar, ima on prioritetnijih stvari u politici od tog pitarluka.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nismo ni trazili. Poalije rata nismo pokusali nikad da vratimo stadion u nase vlasnistvo. Ni dino selimovic i ekipa nisu to pokusali. Tako da.AlfredNobel je napisao/la: ↑27 okt 2020, 17:47Upravo, ni ja ne vjerujem pa da je Pape Sušić glavom i bradom. Vnogo k'o vnogo, neko manje, neko veće, ali sve je to tu negdje. Nikakve garancije nisu što je pitar, ima on prioritetnijih stvari u politici od tog pitarluka.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja, u fazonu previše posla a meni mrskoPantelija je napisao/la: ↑27 okt 2020, 17:48Nismo ni trazili. Poalije rata nismo pokusali nikad da vratimo stadion u nase vlasnistvo. Ni dino selimovic i ekipa nisu to pokusali. Tako da.AlfredNobel je napisao/la: ↑27 okt 2020, 17:47Upravo, ni ja ne vjerujem pa da je Pape Sušić glavom i bradom. Vnogo k'o vnogo, neko manje, neko veće, ali sve je to tu negdje. Nikakve garancije nisu što je pitar, ima on prioritetnijih stvari u politici od tog pitarluka.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Koji od forumaša se krije iza ove debilne parole?
- AlfredNobel
- Kontakt:
To svakako, ovo što je ova garnitura uradila oko stadiona je historijski i mangupski potez. Samo da ovo još prođe kako treba i onda lagano mogu početi radovi. Hoću reći da se previše veliča ovaj Mandić, jer eto 'pitar je'. Njemu je to zadnja rupa na svirali, ima bitnijih političkih interesa od ljubavi prema jednom klubu.Pantelija je napisao/la: ↑27 okt 2020, 17:48Nismo ni trazili. Poalije rata nismo pokusali nikad da vratimo stadion u nase vlasnistvo. Ni dino selimovic i ekipa nisu to pokusali. Tako da.AlfredNobel je napisao/la: ↑27 okt 2020, 17:47Upravo, ni ja ne vjerujem pa da je Pape Sušić glavom i bradom. Vnogo k'o vnogo, neko manje, neko veće, ali sve je to tu negdje. Nikakve garancije nisu što je pitar, ima on prioritetnijih stvari u politici od tog pitarluka.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nema veze sto sam podrzavao uvijek Husrefa al kao sto tad rekoh njegov pdlazak i taj potez uprave bio je za nase dobro i gledao se interes kluba jer je gubio konce i nije imao igru avaki drugi potez bi bio direktno na stetu kluba na zalost to neki nisu vidjeli pa oznacili ove ljude kao zlocince
I kad bude sve gotovo prije podpisa uzet 4-5 advokata i dat im 15 dana da svako slovo po 100 puta procitaju..
Netreba vjerovat nikom.
Imamoli mi posudeni igraca u mladosti, ako imamo treba uvest onu zabranu da nemogu igrat protiv nas..
Takode, Imam osjecaj da smo mi vlasnici olipica i mladosti mozda i bosne iz visokog..
Mladost ima finu ekipu, jedino ona i velez su nam uzeli po 2 boda cak nekako cistije su oni uzeli bod nego velez koji je iskoristio nas zgusnut radpored i euro tekme..
Mladost je perfektna ekipa za sparing i pripremu za derbi. Imaju dobar tim imaju isti stil igre ko vaso miskin a na grbavici su pokazali da su jaci od njih..
Nazalost svaki trener ima po jednog tucakovica cruza parmakovskog zidana..
Zidan je velka steta za klub i jedan od rijetki nepotrebni gubitaka fine love i ocekujem da ga otjeraju u olimpic ili mladost..
Nadam se kad dobijemo stadion da ce NAM prvo napravit teren pa onda sve ostalo..
Znal neko jesul igrali kadeti i juniori ove sedmice, cim se nista nepise vjerovatno ih je opet neko izbuso, posto ove godine **** ih svaka ekipa koja ima bar serpu graha da igracima..
Pioniri su dobri cito sam da su preuzeli prvu poziciju..
Krste odkako se vratio iz macedonije kooda je na drogama, prije toga izgledo ko neko jedno djete sa 14 godina kad igra sa odraslim nit hljeba nit snage koda nema zeljeza u krvi al sad je sigurno ako nista 13-14 igrac.
Al bez obzira na sve na kraju sezone ako covjek ima ikakvu ponudu treba ga pustit a ako hoce da zavrsi karijeru po zavrsetku ugovora ok treba to ispostovat. Al da bude ko adilovic tih zadnjih 6 mjeseci pomocni trener..
Ahmet
Krste
Kruz
Saban kad ozdravi (govorilo se da smo ga dali mladosti)
Handzic
Susic (mislim da mu ugovor i istice )
Nemaju sta trazit posle maja, osim okviren dres sa brojem nastupa fin poklon
Netreba vjerovat nikom.
Imamoli mi posudeni igraca u mladosti, ako imamo treba uvest onu zabranu da nemogu igrat protiv nas..
Takode, Imam osjecaj da smo mi vlasnici olipica i mladosti mozda i bosne iz visokog..
Mladost ima finu ekipu, jedino ona i velez su nam uzeli po 2 boda cak nekako cistije su oni uzeli bod nego velez koji je iskoristio nas zgusnut radpored i euro tekme..
Mladost je perfektna ekipa za sparing i pripremu za derbi. Imaju dobar tim imaju isti stil igre ko vaso miskin a na grbavici su pokazali da su jaci od njih..
Nazalost svaki trener ima po jednog tucakovica cruza parmakovskog zidana..
Zidan je velka steta za klub i jedan od rijetki nepotrebni gubitaka fine love i ocekujem da ga otjeraju u olimpic ili mladost..
Nadam se kad dobijemo stadion da ce NAM prvo napravit teren pa onda sve ostalo..
Znal neko jesul igrali kadeti i juniori ove sedmice, cim se nista nepise vjerovatno ih je opet neko izbuso, posto ove godine **** ih svaka ekipa koja ima bar serpu graha da igracima..
Pioniri su dobri cito sam da su preuzeli prvu poziciju..
Krste odkako se vratio iz macedonije kooda je na drogama, prije toga izgledo ko neko jedno djete sa 14 godina kad igra sa odraslim nit hljeba nit snage koda nema zeljeza u krvi al sad je sigurno ako nista 13-14 igrac.
Al bez obzira na sve na kraju sezone ako covjek ima ikakvu ponudu treba ga pustit a ako hoce da zavrsi karijeru po zavrsetku ugovora ok treba to ispostovat. Al da bude ko adilovic tih zadnjih 6 mjeseci pomocni trener..
Ahmet
Krste
Kruz
Saban kad ozdravi (govorilo se da smo ga dali mladosti)
Handzic
Susic (mislim da mu ugovor i istice )
Nemaju sta trazit posle maja, osim okviren dres sa brojem nastupa fin poklon
Poznato je da je Bajević odlučio pozvati dosta igrača iz Premijer lige BiH. Samir Zeljković je iz Veleža dobio poziv, a sada saznajemo da su pozive dobili i Benjamin Tatar i Amar Rahmanović iz FK Sarajevo.
Sarajevo ljubavi moja.
Cuj samo Rahmanovic i Tatar dobili poziv. 

Odlicno
Aad vec dvojica
This time nex year trojica
Uz krstea i bruku u 15 u 17 u 19 i u 21 reprezentativaca jasno je sa smo na pravom putu
Aad vec dvojica
This time nex year trojica
Uz krstea i bruku u 15 u 17 u 19 i u 21 reprezentativaca jasno je sa smo na pravom putu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Poenta je da prisutni na ovom događaju i određen broj njih na forumu imaju mentalitet glasača SDA koji dobije paket sa 200g kafe, makarone i kilu šećera.zagor1987 je napisao/la: ↑27 okt 2020, 17:56Nema veze sto sam podrzavao uvijek Husrefa al kao sto tad rekoh njegov pdlazak i taj potez uprave bio je za nase dobro i gledao se interes kluba jer je gubio konce i nije imao igru avaki drugi potez bi bio direktno na stetu kluba na zalost to neki nisu vidjeli pa oznacili ove ljude kao zlocince
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlično!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt: