Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 21 mar 2013, 00:08

@alfa muzijak dobre i tvoje ove haha :lol:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 21 mar 2013, 00:08

legenda reala je napisao/la:Zakonom je propisano da samo Javni Servis može prenositi domaće utakmice državnih reprezentacija ;) Ostali ne mogu ;)
o cemu ti ?? dobro znam da su reprezentacije kosarke ili rukometa a domace utakmice bile prenosile tv 1 i ostale tv

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 21 mar 2013, 00:13

po vecerasnjim intervjuima papeta gotovo sam siguran da ce izaci

.........................begovic...........
..............vranjes..spahic...zukanovic..........
.............zahirovic(rahimic)..medunjanin........
mujdza...........................................lulic
...........................misimovic.....................
....................dzeko........ibisevic..............

ovo je vjerovatno i najboljih 11 sada. lako se transformise iz 3-5-2 u 4-4-2 kad je mujdza nazad zuka je lijevi bek a kad je lula nazad vranjes je desni.ovo je tvrdo ,sa 6 igraca koji se zna braniti plus medunjanin koji ce biti ta veza izmedju 3 ofanzivca i defanzive........jedino ako mire bude mogao on ce poceti umjesto harisa.

ako bi poceo stevanovic ispao bi vranjes , mujdza otisao nazad , ali bolje je ovako jer su po dva igraca na boku koja su jaka u defanzivi a i mujdza itekako zna probiti stranu u napadu.

na klupi za probiti sa strana ako ne bude islo su stevanovic,visca i vrsajevic,pored spomenutih jos su u sredini ibricic, sesar i svraka a u odbrani pandza,besic i sunjic......i dva golmana

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 21 mar 2013, 00:13

So a lot of the practice was spent on set pieces with Torosodis Holevas and Karagounis delivering. When Torosidis delivering Holevas and Karagounis were at the edge of the area. Attacking with them during those scenarios were Avraam Papstathopoulos Tziolis Katsouranis Salpigidis and Samaras. So we will probably be reverting back to the 4-3-3. The three heading monster of K Sqaured and Tzolis will once again be reunited. I'm hoping Karagounis stays farther back in this trio in a deep lying role.
Ovoga se treba najvise pribojavati, prekidi su i u prvoj utakmici bili najopasniji po nas.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 mar 2013, 00:18

kristian je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Zakonom je propisano da samo Javni Servis može prenositi domaće utakmice državnih reprezentacija ;) Ostali ne mogu ;)
o cemu ti ?? dobro znam da su reprezentacije kosarke ili rukometa a domace utakmice bile prenosile tv 1 i ostale tv
Pravo izbora ima BHT, ako ona ne želi, onda se mogu drugi uključiti, a normalno da za ovako bitnu utakmicu neće nikom prepustiti exkluzivu ;)

Rukometnu repku je jedne kvalifikacije samo prenosio TV1, zato što nije bilo interesa sa BHT-a, jer je rukomet tad bio u kanalu ;)

Pogrešno sam se izrazio sa onim samo ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 21 mar 2013, 00:22

dziza_23 je napisao/la:
So a lot of the practice was spent on set pieces with Torosodis Holevas and Karagounis delivering. When Torosidis delivering Holevas and Karagounis were at the edge of the area. Attacking with them during those scenarios were Avraam Papstathopoulos Tziolis Katsouranis Salpigidis and Samaras. So we will probably be reverting back to the 4-3-3. The three heading monster of K Sqaured and Tzolis will once again be reunited. I'm hoping Karagounis stays farther back in this trio in a deep lying role.
Ovoga se treba najvise pribojavati, prekidi su i u prvoj utakmici bili najopasniji po nas.

Ako me sjecanje sluzi,Grci nisu ni jednom zaprijetili iz prekida.Najopasniji su bili iz nekih polukontri preko popa Samarasa.To je jedina ekipa koja nema svoj stil igre,po meni.2004. su imali,igrali su totalnu defanzivu,golove su postizali iz prekida,tacnije Charisteas vecinu.Sada me igra podsjeca na "ako uđe koja frljoka,elham".
Chelsea F.C.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 21 mar 2013, 00:29

guillermo je napisao/la:Da mi je znat zna li ovaj Susic sta drugo izvest na treningu osim trckaranja i seve.... :? vrh je medusobna utakmica
Jest vala :lol:
Maloprije slušam Štimca, uvjezbavaju svoje takticke zamisli, tacnost pasova, itd itd, a kad sam ove nase gledo pred mec s Brazilom, ko da gledam svoj lokalni klub :roll: malo trckaranja, seve, i na one srednje golove poigraju na kraju i tusiranje.
Al ajd ko da im je to bitno, znaju oni igrati, dosad nisu razocarali, pa nece valjda ni u petak. ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 21 mar 2013, 00:43

Head je napisao/la:Iako je bilo najava da nijedna bh. televizijska kuća neće prenositi meč između Bosne i Hercegovine i Grčke, sarajevska televizija FACE TV je otkupila prava na čak više od 10 utakmica, uključujući i okršaj u Zenici.
:?
BHT prenosi, a CROATEL producira HD signal sa stadiona. Kakav FaceTV oni ce prikazati samo golove, cuj kombinovani prijenos 15 utakmica haha

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 21 mar 2013, 00:47

[youtube][/youtube]

Evo i na yt. sam pronasao video ako je ko propustio emisiju.Meni stopa onaj player sto je @BaDa12 postavila.
Chelsea F.C.

dide
Kontakt:

Post Postao/la dide » 21 mar 2013, 00:52

počinje zagrijavanjee :D

[youtube][/youtube]

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 mar 2013, 01:28

Face TV, Hayat, OBN...To su sve nevidjeni amateri i seljaci. BHT je za njih sve institucija sto se tice profesionalnosti, problem je katastrofalna slika. Ovaj kombinovani prijenos Facea ce zavrsit na sudu. A cini mi se da ce jednostavno prenosit stream sa youtubea. :oops:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

MirePjanic
Kontakt:

Post Postao/la MirePjanic » 21 mar 2013, 02:28

ahmad_tz je napisao/la:treba im pjevat pod prozorom "OVDE NIKO NE SPAVA" :lol:
Hahahahahaha, to lafe :lol:
FORZA MILAN - FORZA ŽELJO!

MirePjanic
Kontakt:

Post Postao/la MirePjanic » 21 mar 2013, 02:41

Vi bogami fino spavate. Ja ne mogu, pa sta da radim? Ma odo malo oko kuce :D
FORZA MILAN - FORZA ŽELJO!

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 21 mar 2013, 02:53

Ma ko spava. 8-)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 mar 2013, 08:26

opet su uradili pjesmu pred bitnu utakmicu, zadnji put kada se to desilo portugal nas rastavio na proste faktore, nadam se da ce to ostati samo na prosli put i da se nece ponoviti :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 21 mar 2013, 08:35

evo mali i ma nesto da poruci grcima
slika
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Dzonikola
Kontakt:

Post Postao/la Dzonikola » 21 mar 2013, 09:47

Kakvo je stanje u Zenici?

Ljud kod nas kisa lije :cry:
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 21 mar 2013, 09:48

večeras se svi okupati, obrijati i svako po svom nahođenju nek nešto i prouči/pomoli se
Undici stelle - ACM 1899

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 mar 2013, 10:03

LenBias je napisao/la:opet su uradili pjesmu pred bitnu utakmicu, zadnji put kada se to desilo portugal nas rastavio na proste faktore, nadam se da ce to ostati samo na prosli put i da se nece ponoviti :)
Kakvu pjesmu? :)
Cartman je napisao/la:Ovaj kombinovani prijenos Facea ce zavrsit na sudu
:lol: :lol: :lol:

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 21 mar 2013, 10:08

arius je napisao/la:po vecerasnjim intervjuima papeta gotovo sam siguran da ce izaci

.........................begovic...........
..............vranjes..spahic...zukanovic..........
.............zahirovic(rahimic)..medunjanin........
mujdza...........................................lulic
...........................misimovic.....................
....................dzeko........ibisevic..............

ovo je vjerovatno i najboljih 11 sada. lako se transformise iz 3-5-2 u 4-4-2 kad je mujdza nazad zuka je lijevi bek a kad je lula nazad vranjes je desni.ovo je tvrdo ,sa 6 igraca koji se zna braniti plus medunjanin koji ce biti ta veza izmedju 3 ofanzivca i defanzive........jedino ako mire bude mogao on ce poceti umjesto harisa.

ako bi poceo stevanovic ispao bi vranjes , mujdza otisao nazad , ali bolje je ovako jer su po dva igraca na boku koja su jaka u defanzivi a i mujdza itekako zna probiti stranu u napadu.

na klupi za probiti sa strana ako ne bude islo su stevanovic,visca i vrsajevic,pored spomenutih jos su u sredini ibricic, sesar i svraka a u odbrani pandza,besic i sunjic......i dva golmana
ovo i nije lose ali se nece desiti! ne vjerujem da pape uopste razmislja o 352 opciji. nama trebaju jaka krila i ovako bi to dobili ali cisto sumnjam. sumnjam da ce staviti i zukanovica na lijevi bok. vjerujem da ce lulic pokrivati lijevu stranu (nesto kao protiv slovenije) no moguce da stevanovic igra od pocetka kao ispomoc mujdži- medunjanin je tu više kao ispomoc misimovicu. iako bi volio da vidim ovu tvoju opciju

begovic
mujdža vranješ spahic lulic

zahirovic

stevanovic misimovic medunjanin

ibisevic džeko
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.