ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

Carlo
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la Carlo » 25 nov 2011, 23:37

tomas, majstore!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 25 nov 2011, 23:40

Polahko Magica ,smiri se :lol:
You'll never walk alone.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 25 nov 2011, 23:42

Bolje ovako,Hvala ti Berdih.Ko bi sutra kido živce,dovoljan je sutrašnji derbi za stresove.Ovakav Novak sutra nije potreban a i da u miru pogledam jednu završnicu ove godine.
Šteta za Jankelu :(
"Indija,Pakistan..."

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 25 nov 2011, 23:44

MaGiCa je napisao/la:
kelner je napisao/la:By By NUMERO UNO :lol:
A ti bi mogao da mu ispraznis pepeljaru, promenis carsaf i ponovis turu.
On je uzeo 11 milionceka, 3 GSa+ 5 Mastersa, ATP#1 i vezao 41 pobedu...a ti si samo kelnercic. ;)
Da mu se i naguz.im zato sto je sve to ostvario?
Boli me ba briga za njegove uspjehe,ja slavim njegov neuspjeh,zasto je to tako,to je moja stvar,a ovo je forum i ja imam pravo da tu iznosim svoje misljenje o njemu i o svakoj javnoj licnosti.
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 25 nov 2011, 23:47

kelner je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
kelner je napisao/la:By By NUMERO UNO :lol:
A ti bi mogao da mu ispraznis pepeljaru, promenis carsaf i ponovis turu.
On je uzeo 11 milionceka, 3 GSa+ 5 Mastersa, ATP#1 i vezao 41 pobedu...a ti si samo kelnercic. ;)
Da mu se i naguz.im zato sto je sve to ostvario?
Boli me ba briga za njegove uspjehe,ja slavim njegov neuspjeh,zasto je to tako,to je moja stvar,a ovo je forum i ja imam pravo da tu iznosim svoje misljenje o njemu i o svakoj javnoj licnosti.
slika
:mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 25 nov 2011, 23:48

Federer-Ferrer
Tsonga-Berdych

Po svemu prikazanom Federer mora uzeti titulu, a i ne vjerujem da u mogucem finalu ce Berdych i Tsonga opustiti ruku, jer su takvi kakvi jesu, sto znaci da ce se ukakiti i prije meca.
Sutra duel dvojice koji su igrali finale na zavrsnom turniru i to medjusobno 2007, kada je Federer sa lakocom u tri seta dobio Ferrera.
Ko god prodje u finale, Tsonga ili Berdych, igrat ce za svoju najvecu titulu u karijeri.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 25 nov 2011, 23:51

Majke vam razgulite i svoje frustracije rijesavajte negdje drugo, ostavite jedini normalni dio foruma na miru.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 25 nov 2011, 23:52

VolimLiverpool je napisao/la:Polahko Magica ,smiri se :lol:
Miran sam ja.
120/80 puls oko 60. Milina. Gde si bre ti :?: Nisam te video na forumu dosta dugo. Jel sve u redu? ;)
kelner je napisao/la:Da mu se i naguz.im zato sto je sve to ostvario?
Tvoje je pravo da navijas za koga god hoces ili da navijas protiv koga god hoces.
Ali nadam se da shvatas da se takvim postovima, kakve cesto pises, srozava nivo forumske diskusije i da se celokupna prica uvodi u neke druge "vanteniske" sredine, gde se ovde lako izbace i najgore reci iz usta. A posle dobijemo takva prepucavanja umesto zdrave diskusije.

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 25 nov 2011, 23:54

slika
MaGiCa
Napisao sam do sada 2 posta i to sad kao ja konstantno nesto zajeb.avam po forumu.
Usput,navijam za James Blake-a
Naravno,gotivim Federera od top tenisera
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 nov 2011, 23:59

@magica ako ti je puls 60, nije dobro stari. Normalno je 80-90 u minuti. Daj digni malo adrenalin. Doduse ovako ces sporije stariti. :-)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 26 nov 2011, 00:04

DANTES je napisao/la:@magica ako ti je puls 60, nije dobro stari. Normalno je 80-90 u minuti. Daj digni malo adrenalin. Doduse ovako ces sporije stariti. :-)
sta ti ba covjece?! otkad to da je 80-90 normalno?? Od 60-80 je normalni puls, medjutim, ako je puls i 90, to je sasvim normalno. A pritisak ti je druze, zdrav si ko drijen. :P
P.S. Da ne idem tako puno od teme :) , za mene neocekivana polufinala.
Izdržati, to je temelj vrline!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 26 nov 2011, 01:07

MaGiCa je napisao/la:
VolimLiverpool je napisao/la:Polahko Magica ,smiri se :lol:
Miran sam ja.
120/80 puls oko 60. Milina. Gde si bre ti :?: Nisam te video na forumu dosta dugo. Jel sve u redu? ;)
Solidan puls :mrgreen:
Ma vratio se odskora.
I sve je u redu.Možda si upoznat sa onim što mi se dešavalo ,ali sada je sve ok.I hvala ti na pitanju. ;)
You'll never walk alone.

RogerPro
Kontakt:

Post Postao/la RogerPro » 26 nov 2011, 01:17

Velika šteta što Roger neć objasniiti Jeleninom dečku kako se igra tenis u dvorani!

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 26 nov 2011, 01:23

DANTES je napisao/la:@magica ako ti je puls 60, nije dobro stari. Normalno je 80-90 u minuti. Daj digni malo adrenalin. Doduse ovako ces sporije stariti. :-)
To znaci da ima jako srce ;)
Dugoprugasi i maratonci znaju imati puls i ispod 50.
Licno poznajem jednog bivseg tenisera, poluamaterskog :D koji zadnjih 15 godina trci skoro svaki dan 12-15 km...
Ima puls oko 45. Ljudna...
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 nov 2011, 09:12

Mah, ja sam pomislio da Tipsa uzima Andyjeve igre (dakle, da mu se broji poraz od Ferera kao da je on sam igrao). :lol: Helem, grdno pogriješih, al' i da su mu se brojali opet nikom' ništa. :mrgreen: Berdych je odlučivao o svojoj sudbini i dobio je Davida te se tako plasirao u polufinale kontra Tsonge. :mrgreen:

Lično sam razočaran turnirom, al' očaran Federerovim igrama. :D Šteta što prva četvorka nije zdrava i što ne igraju atomski tenis, pa da uživamo u pravim nadmetanjima. Rafa, Andy i Nole su ipak morali reći zbogom Londonu i to je to.

Fedex igra u 15 časova ako se ne varam. :D Moglo bi biti tu svega, mada vjerujem u njegovu pobjedu kontra Španca. Ne bih rek'o da će biti lako, al' pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Pušač bi mog'o danas izgoriti. :mrgreen:

Tsonga i Berych igraju večeras. Mog'o bi Čeh biti osokoljen sinoćnjom pobjedom i raspištoljiti se kontra Tsonge. Vidim da su kladionice uveliko na strani Francuza, a to može biti dvosjekli mač. Tsonga je skin'o skalp Rafi i Fishu, poražen je od Rogera, a vala mog'o bi večeras upisati i 2. poraz. :mrgreen: Volio bih gledati finale Roger - Berdych. Da l' će se to desiti ili ne, ostaje nam da vidimo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 26 nov 2011, 10:09

Da je Fereru trebala pobjeda sinoć, glatko bi došao do nje. Nije htio trošiti mnogo snage, a i ovako je izbacio Noleta.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 26 nov 2011, 10:29

Willy je napisao/la:Da je Fereru trebala pobjeda sinoć, glatko bi došao do nje. Nije htio trošiti mnogo snage, a i ovako je izbacio Noleta.
Trebala mu je pobjeda, jer ovako porazom ide na Federera. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 nov 2011, 11:06

retro je napisao/la:
Willy je napisao/la:Da je Fereru trebala pobjeda sinoć, glatko bi došao do nje. Nije htio trošiti mnogo snage, a i ovako je izbacio Noleta.
Trebala mu je pobjeda, jer ovako porazom ide na Federera. ;)
i to na federera kojeg nikad nije dobio...tako da priče o tome da nije htio ne piju vodu, htio je on ali nije mogao, berdih ga je polako korak po korak razmontirao....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 26 nov 2011, 12:32

Vidjecete danas Ferera u pravom svijetlu.

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 26 nov 2011, 15:29

ocekujem 6:4 6:2 laganu pobjedu Rodzija.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.