Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pepe $
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Pepe $ » 10 jun 2011, 07:45

cole-ch je napisao/la:Nakon sto je okacen uvredljiv trans na tribinama u Bukurestu, mec je za kratko prekinut dok se isti nije uklonio.

Za vreme kratkog prekida doslo je do negodovanja kapitena Rumuna, tacnije verbalnog duela Mutua sa (verovatno) Spahicem, i odgovora, tj. kratkog fizickog kontakta Spahica sa Mutuom.., hteo mu je plesku zalepiti, onako vaspitnu, ali se Mutu (pametno) povukao. Po potpisu mora da je Spaha!? :mrgreen:

Nisam za nasilje, ali, svaka cast za gest, "Spahicu"!

Od 00:48
[youtube][/youtube]
8-)
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 10 jun 2011, 11:24

zna li neko do kad spahicu traje ugovor u francuskoj??? do kraja slijedece sezone??

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 10 jun 2011, 11:38

Emir Spahić sa francuskim prvoligašem ima ugovor do ljeta 2014., ali najvjerovatnije će u ovome ljetnom prijelaznom roku promijeniti destinaciju. Mnogo puta je izrazio želju za tim, a i predsjednik kluba ga ne želi više zbog onih suspenzija ako sam dobro shvatio.

Kod: Označi sve

http://www.fifa.com/worldfootball/clubfootball/news/newsid=1161614.html
Livin' La Vida Loca ;)

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 10 jun 2011, 11:43

BH Patriot je napisao/la:Emir Spahić sa francuskim prvoligašem ima ugovor do ljeta 2014., ali najvjerovatnije će u ovome ljetnom prijelaznom roku promijeniti destinaciju. Mnogo puta je izrazio želju za tim, a i predsjednik kluba ga ne želi više zbog onih suspenzija ako sam dobro shvatio.

Kod: Označi sve

http://www.fifa.com/worldfootball/clubfootball/news/newsid=1161614.html
izgleda da je predsjednik promijenio misljenje, ako je sudit' prema clanku na ss.ba...

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 10 jun 2011, 11:47

Ne znam baš da li je Emir ohladio nakon onih teških riječi koje je uputio Nicollin prema njemu nakon što je dobio suspenziju. Mislim da je za Spahića najbolje rješenje da ode u neki tim sa većim ambicijama od sadašnjeg kluba, možda bi njemu odgovarao Lyon ili Bundesliga. ;)
Livin' La Vida Loca ;)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 jun 2011, 06:59

Spahic najvjerovatnije od sledece sezone nosit ce dres novog Engleskog Premijerligasa QPR-a.... :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 11 jun 2011, 07:41

Ponos Torina je napisao/la:Spahic najvjerovatnije od sledece sezone nosit ce dres novog Engleskog Premijerligasa QPR-a.... :mrgreen:
Gdje to nađe? Uostalom, nek ide, samo nek nije glupe francuske lige...
Čelik Zenica 1945

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 jun 2011, 07:45

Nimla_RZ je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Spahic najvjerovatnije od sledece sezone nosit ce dres novog Engleskog Premijerligasa QPR-a.... :mrgreen:
Sky sport a i nije prvi put da se spominje QPR ni Engleska
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 11 jun 2011, 07:53

Ponos Torina je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:
Sky sport a i nije prvi put da se spominje QPR ni Engleska
Pa eto nije loše, vidjećeš da će preživjet prvu sezonu QPR.
Čelik Zenica 1945

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 jun 2011, 07:58

QPR je meni odvratan tim maximalno sto zbog njihove odvratne(pogane)igre sto zbog njihovih namjestanja utakmica i slicnih stvari,ako nista Spahic i QPR imaju nesto zajednicko :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: salim se malo....

Ma samo neka predje u Englesku pa za bilo koji tim iz PL da igra bice dobro za njega....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2011, 22:05

Nagradno pitanje za tisuću kuna.

Zašto Emir Spahić guzicom zatvara vrata svih klubova u kojima je igrao?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 12 jun 2011, 22:11

Može li pomoć publike :mrgreen:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jun 2011, 22:37

Virtu4l je napisao/la:Nagradno pitanje za tisuću kuna.

Zato sto su mu ruke-citaj laktovi zauzeti.
Hajmo tisucu na sunce. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 12 jun 2011, 22:46

Povezan je sa ruskom mafijom. Ja znam lika koji je dobijao dojave da će Lokomotiv dobiti crveni karton i biti penal na utakmici. Inače taj lik je dobio 40 000 u Mileniumu najviše zahvaljujući Spahiću. :mrgreen: Danas gledam 3.poluvrijeme sa Enverom Marićem i pita ga BAho da li je normalno da jedna reprezentativac istjera iz restorana legende bh fudbala? Sad da li je to bio Spahić ili neko drugi ne znam mada je bilo dosta priča da je to on upravo bio.
FEDERER= KLOC

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jun 2011, 22:54

Iker C je napisao/la:

Povezan je sa ruskom mafijom. Ja znam lika koji je dobijao dojave da će Lokomotiv dobiti crveni karton i biti penal na utakmici. Inače taj lik je dobio 40 000 u Mileniumu najviše zahvaljujući Spahiću. :mrgreen: Danas gledam 3.poluvrijeme sa Enverom Marićem i pita ga BAho da li je normalno da jedna reprezentativac istjera iz restorana legende bh fudbala? Sad da li je to bio Spahić ili neko drugi ne znam mada je bilo dosta priča da je to on upravo bio.
I ja sam para i para zaradio da Lazar nece zabiti na tekmama,pa se ne hvalim.Dojave bile sa Cengic Vile.
Hocu reci odgovor je netacan,jer niti je dokazano a isto tako nema veze sa pitanjem.Da je tu bilo istine,pao bi ko' da ga nikad nije bilo.Zbog tih nedokazani optuzba je i odyebao Lokose.
Jer gdje su drugi timovi gdje je igrao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 jun 2011, 23:09

Iker C je napisao/la:

Onaj ko nije "povezan" s ruskom mafijom u Rusiji je donji, ukratko. PA bolan ne bio, većinu tih klubova i finansira mafija, ili kako ih popularno zovu postsovjetska ruska oligarhija ;)
E, sad, pošto je Emir izgleda merhametlija odao neke "mast hepend" događaje svojim zemljacima, je druga stvar. Iako mi te mahalske priče ne drže vodu. Znao sam i ja lika kojem je lafo Gušo slao dojave iz Rumunije, ali još uvijek je kokuz :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 12 jun 2011, 23:17

Pogledajte malo njegovu statistiku žutih i crvenih kartona i sve će vam biti jasno. Što je puno puno je. Ali neka Spaha samo tako nastavi jer u reprezentacije je neki drugi Spahić mnogo bolji nego u klubovima u kojima je igrao.
FEDERER= KLOC

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jun 2011, 23:25

Ma treba ga istjerati iz repke.Torlaka i Vasilica u repku i khaj phice.
Sta ce nam igrac koji prodaje tekmu za velike pare,a raji ne zna ni malu porciju cevapa platiti.
U potpisu stoji Mujo Mujic ili tako njekako......................... :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 jun 2011, 23:31

Iker C je napisao/la:Pogledajte malo njegovu statistiku žutih i crvenih kartona i sve će vam biti jasno. Što je puno puno je. Ali neka Spaha samo tako nastavi jer u reprezentacije je neki drugi Spahić mnogo bolji nego u klubovima u kojima je igrao.
Pogledaj ti poziciju koju igra, i njegov stil igre uz još malo preĆerani temperament i možda tebi bude jasnije.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 jun 2011, 23:35

Sta god da radio i koliko god kartona dobijao on je najbolji igrac repke i jedan od najboljih igraca svog kluba, a od prije dvije sezone je bio najbolji stoper lige.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.