UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Uhhhhh ubode Khabib na open workoutu momacki. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- anonymousHD
- Kontakt:
U 4h počinje, oni će se sigurno oko 6 borit, tako nešto. Ima na Fight Channelu prenos.Anonjimus je napisao/la:U koliko sati po našem vremenu?
jedva cekam da neko ovog pijanog irca izubija 

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- rob do bagro
- Kontakt:
Conor nije došao na presicu još, Khabib već otišao. Klošarski, nije da nismo navikli.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Imamo li mi prevod za "mauling"? To je ono sto ce Irac dobiti, mucenje. Ne bude li neki brzi prekid ljevicom bit ce to duga i teska noc za Irca.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Podcjenjjuje se conor dosta ... bas dosta, a to sto prica na pressu, fajte ba ko yo uzima za ozbiljno.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Show irca prodaje ppv i show irca pravi zaradu za obojicu, zamislite da su obojica ko dagestanac sute i klimaju glavom i nista ne govore pa nebi bilo pola ovoliko hypa ko sto je sad... na kraju krajeva sve je to u parama, a irac radi na tome da sto vise zaradi i dodatak tome ce i dagestanac da dobije puno vise para, nego ako bi se borio sa nekim drugim.... sve je to show, i para vlada svemu! Ko god dobije, bit ce rematch definitivno jos za vece pare!
Jel mec sa subote na nedelju?
Jest.Dzoni je napisao/la:Jel mec sa subote na nedelju?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- branimir85
- Kontakt:
stream 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Conor je zicer za zaraditi masnu lovu i prodati sta god hoces, da Khabib nije ovoliko mutav i nezainteresovan uzeli bi po 50 miliona oba. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Samo o parama pričate, pare su najveće zlo.
- Evolve
- Kontakt:
Bit će sigurno dobra borba al ko će u 4 ustati zbog toga, doduše moram na izbore u 6 pa možda i ustanem.
I am coming
Ma cini ti se, iako nije bas u tolikoj mjeri ali to su vec privatne stvari boraca koje nas ne bi trebale zanimati. Nisu ovo ni fudbal ni kosarka, publika u borilackim sportovima nikad nije previse marila za religiju.Sveti je napisao/la:Jel se samo meni cini da au svi borci muslimani neki veliki vjernici?
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Po cemu je mutav? Njegova uvjerenja mu nedozvoljavaju da pravi majmuna od sebe,on ce svoje pokazat u ringu a ovaj klown nek zbog para pravi budalu od sebe,Khabib je gospodin za ovogRooney88 je napisao/la:Conor je zicer za zaraditi masnu lovu i prodati sta god hoces, da Khabib nije ovoliko mutav i nezainteresovan uzeli bi po 50 miliona oba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.