Kakvog novog, meni sve isto?schweinsteiger je napisao/la:Je li neko zna kako poslati sms s ovog novog bhtelecom portala

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kakvog novog, meni sve isto?schweinsteiger je napisao/la:Je li neko zna kako poslati sms s ovog novog bhtelecom portala
Nije bas isto, zeznuli su s novim dizajnom..raja nikako da se navikneanonimni je napisao/la:Kakvog novog, meni sve isto?schweinsteiger je napisao/la:Je li neko zna kako poslati sms s ovog novog bhtelecom portalaŠalješ k'o i ranije, valjda znaš kako je bilo da ti ne pišem sve...
Evo sad se i meni vratilo na stari.anonimni je napisao/la:Kakvog novog, meni sve isto?schweinsteiger je napisao/la:Je li neko zna kako poslati sms s ovog novog bhtelecom portalaŠalješ k'o i ranije, valjda znaš kako je bilo da ti ne pišem sve...
samo ses imaLenBias je napisao/la:prodaj to brate i kupi lumiu 920, 32 gige na njoj, nema kartice, nema problema
Onda očigledno i nemaš puno aplikacija na telefonu...The_Target je napisao/la:insatalir'o i ... "There is no app on phone that can be moved to SD card"
Itunes, prebacis bukvalno u lijevi dio (libraries), tamo gdje su music, tv shows etc.ElLoco7 je napisao/la:Ovi koji imaju iphone kako instalirati igrice i aplikacije koje se skinu preko torenta?
Nemoj susitanonimni je napisao/la:Polako, za koji mjesec će te početi nervirati, kao i mene moj (nije J, al' ima slične karakteristike)...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.